1 ωριμες μανουλες Παρ Οκτ 21, 2011 4:15 am
miki2009
Η ψυχή της παρέας!
αμαν βρε κοριτσια πρεπει να απολογογουμε επειδη ειμαι ωριμη μαμα?εχει καμια σας παρομοια εμπειρια?τι απαντατα οταν σας ρωτανε 'ειναι γιος η εγγονος?"
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
miki2009 έγραψε:αμαν βρε κοριτσια πρεπει να απολογογουμε επειδη ειμαι ωριμη μαμα?εχει καμια σας παρομοια εμπειρια?τι απαντατα οταν σας ρωτανε 'ειναι γιος η εγγονος?"
miki2009 έγραψε:αμαν βρε κοριτσια πρεπει να απολογογουμε επειδη ειμαι ωριμη μαμα?εχει καμια σας παρομοια εμπειρια?τι απαντατα οταν σας ρωτανε 'ειναι γιος η εγγονος?"
CHRISLA2216 έγραψε:miki2009 έγραψε:αμαν βρε κοριτσια πρεπει να απολογογουμε επειδη ειμαι ωριμη μαμα?εχει καμια σας παρομοια εμπειρια?τι απαντατα οταν σας ρωτανε 'ειναι γιος η εγγονος?"
το να κανεις παιδι σε μεγαλη ηλικια ειναι κακο!!
το να κανεις παιδι σε μικρη ηλικια ειναι κακο!!
δηλαδη υπαρχει "στανταρ" η' "νορμαλ" ηλικια για να κανεις παιδι??
δεν το καταλαβαινω.... αν ο αλλος ειναι κακοπροαιρετος, θα σε μειωσει ετσι κι αλλιως...
μην χαλιεσαι κουκλα μου, λεγε την αληθεια, χωρις να νιωθεις οτι απολογεισαι βεβαια και σε οποιον αρεσει.........
Evaggelitsa 26 έγραψε:Τι μου θυμησες τώρα!!! αυτό το "θεματάκι" το είχε ο μπαμπάς μου όταν είμασταν μικρά... Γιατί όταν γεννήθηκα εγώ ο μπαμπάκας μου ήταν ήδη 46 χρονών.. Αφού ήθελε να ζήσει τη ζωή του κ μετά να γίνει γονιός και σύζυγος Όποτε λοιπόν τον έλεγαν "εγγόνια σου είναι αυτά" ο μπαμπας μου απαντούσε "ναι ναι! ειδες τι μικρός παππούς είμαι" και φυσικά το έπερνε στην πλάκα! Και θυμάμαι ότι εγώ με την αδερφή μου το διασκεδάζαμε αρκετα!!!
bou-boukitsa έγραψε:Evaggelitsa 26 έγραψε:Τι μου θυμησες τώρα!!! αυτό το "θεματάκι" το είχε ο μπαμπάς μου όταν είμασταν μικρά... Γιατί όταν γεννήθηκα εγώ ο μπαμπάκας μου ήταν ήδη 46 χρονών.. Αφού ήθελε να ζήσει τη ζωή του κ μετά να γίνει γονιός και σύζυγος Όποτε λοιπόν τον έλεγαν "εγγόνια σου είναι αυτά" ο μπαμπας μου απαντούσε "ναι ναι! ειδες τι μικρός παππούς είμαι" και φυσικά το έπερνε στην πλάκα! Και θυμάμαι ότι εγώ με την αδερφή μου το διασκεδάζαμε αρκετα!!!
ελα βρε ...αντρας 46 χρονων και τον ελεγαν παππου..! σιγα πια!!...εδω γεννανε γυναικες σε αυτη την ηλικια...η γυναικα του τραβολτα γεννησε περσι ατα 47 και ειναι μια χαρα κουκλαρα...
konstantina έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αφού ο Θεός μας ευλόγησε να κάνουμε παιδιά από 15 έως και 45 46 47 ίσως και παραπάνω καλό θα είναι οι απλοί άνθρωποι να μην τον κρίνουμε.
Evaggelitsa 26 έγραψε:konstantina έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αφού ο Θεός μας ευλόγησε να κάνουμε παιδιά από 15 έως και 45 46 47 ίσως και παραπάνω καλό θα είναι οι απλοί άνθρωποι να μην τον κρίνουμε. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πολύ όμορφο αυτό που έγραψες!!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:konstantina έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αφού ο Θεός μας ευλόγησε να κάνουμε παιδιά από 15 έως και 45 46 47 ίσως και παραπάνω καλό θα είναι οι απλοί άνθρωποι να μην τον κρίνουμε.
Πολύ όμορφο αυτό που έγραψες!!!
συμφωνω κ επ'αυξανωkonstantina έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αφού ο Θεός μας ευλόγησε να κάνουμε παιδιά από 15 έως και 45 46 47 ίσως και παραπάνω καλό θα είναι οι απλοί άνθρωποι να μην τον κρίνουμε.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 45 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΣΤΑ 40 ΔΗΛ . ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ?? ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ???konstantina έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αφού ο Θεός μας ευλόγησε να κάνουμε παιδιά από 15 έως και 45 46 47 ίσως και παραπάνω καλό θα είναι οι απλοί άνθρωποι να μην τον κρίνουμε.
miki2009 έγραψε:αμαν βρε κοριτσια πρεπει να απολογογουμε επειδη ειμαι ωριμη μαμα?εχει καμια σας παρομοια εμπειρια?τι απαντατα οταν σας
ρωτανε 'ειναι γιος η εγγονος?"
γεια σου βανια .εγω ανοιξα το θεμα αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να το κανουμε ομαδα.βανια έγραψε:Πολύ καλό θέμα και θα πρότεινα να το κάναμε ομάδα γιατί όχι ; αλλά αυτό πρέπει να το κάνει η κοπέλα που άνοιξε το θέμα .
Λοιπόν η γνώμη μου :Έμεινα έγκυος στο Σταύρο στα 33 τον έκανα στα 34 αυτή τη στιγμή είμαι 41 και ο Σταύρος το Μάρτιο θα κλείσει τα 8 .
Μέχρι και πριν 2 χρόνια έλεγα αν είναι να κάνω άλλο παιδί να το κάνω μέχρι τα 38 δεν ξέρω μάλλον όλη αυτή παραφιλολογία ότι η γυναίκα σε μεγαλύτερη ηλικία είναι πιο δύσκολη στο να φέρει στο κόσμο ένα ακόμα παιδί .
Για μένα μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία της γυναίκας .Τι εννοώ; Υπάρχουν γυναίκες που μπορεί να είναι 25 χρονών και να είναι κουρασμένες και να μην έχουν ψυχικές δυνάμεις αλλά μπορεί και να υπάρχουν γυναίκες 40χρονών και μεγαλύτερες και να είναι γεμάτο ενέργεια .
Ανήκω στην δεύτερη κατηγορία μου αρέσει να κάνω πράγματα να ασχολούμαι και γενικά δεν βαρυγκωμώ , δεν λέω ότι είναι κακό να το κάνουν προς Θεού η κάθε γυναίκα διαμορφώνει τη ζωή της σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα εφόδια που της δίνονται .
Δεν έχει τύχει να μείνω έγκυος μετά το Σταύρο παρόλο που δεν έπαιρνα κάποιο τρόπο αντισύλληψης -δεν το είχα ψάξει επειδή το οικονομικό τα τελευταία 2 χρόνια ήταν απαγορευτικά για ένα μέλος ακόμα , αν βέβαια ερχόταν θα το δεχόμασταν με χαρά .
Πρόσφατα οδηγήθηκα στο νοσοκομείο με μια κύστη στην ωοθήκη εκεί λοιπόν ήρθε ο γιατρός και με ρώτησε αν έχω σκοπό να κάνω άλλο παιδί . Του απάντησα για το θέμα του οικονομικού και για την ηλικία και τ΄τος γέλασε και μου είπε :αν είχες λύσει το οικονομικό θα έκανες; επειδή αφήνουμε την ηλικία απ'έξω πλέον οι γυναίκες ξεκινούν να κάνουν παιδιά μετά τα 35 και η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και κάλλιστα μια γυναίκα στα 42ακόμα και στα 45 μπορεί να φέρει στο κόσμο ένα παιδί με βασικές προϋποθέσεις :να κάνει κάποιες έξτρα εξετάσεις και να είναι υγιείς .
Ναι η αλήθεια είναι ότι τα λόγια του με έκαναν να δω διαφορετικά όλο αυτό , τώρα όσο αφορά το θέμα του κόσμου πάντα θα λέει είτε κάνεις παιδί στα 16+ είτε στα 40+ πάντα θα λένε αλλά τα παιδιά τα κάνουμε για εμάς και όχι για το κόσμο
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης