276 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 Τρι Οκτ 25, 2011 9:46 pm
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!Εμένα μου χτύπησαν το θυροτηλέφωνο στις 8 γμτ!!Και ξύπνησα στις 5.30 γιατί ήθελα να φάω πρωινό με τον καλό μου που σηκώνεται εκείνη την ώρα και ξανακοινήθηκα στις 7παρά!!καταραμένοι τύποι με φυλλάδια!!!!!Πρωί πρωι και αυτοί?γιατί δεν τα αγήνουν απέξω??Σκέφτομαι σοβαρά μήπως πρέπει να το αποσυνδέσουμε γιατί τι θα γίνει αν αρχίσουν και χτυπάνε και ξυπνάνε το μωρό??και όχι τίποτα αλλά ο έξυπνος ηλεκτρολόγος ή τέλος πάντων όποιος είναι ειδικός γι'αυτό έβαλε και το κουδούνι και το πράγμα που πατάς να ανοίξει έξω ακριβώς από τα υπνοδωμάτια αντί για δίπλα στην εξώπορτα!!!!!
Να χαιρόμαστε σήμερα όσους γιορτάζουν!!!!!!!!!Ένα σωρό τηλέφωνα πρέπει να πάρουμε ελπίζω να μην ξεχάσω κανέναν!!!!
Σας αφήνω να κάνω καμία δουλειά σήμερα γιατί χθες αντι να τις κάνω με τον καλό μου ξάπλως στον καναπώ στισ 5.30 και ξύπνησε στις 9 Πρέπει να έχει μαζέψει πολύ κούραση που δεν τον αφήνω να κοινηθεί το βράδυ επειδή όλο σηκώνομαι και νομίζει πως έπαθα κάτι - τύπου γεννάω!!
Να χαιρόμαστε σήμερα όσους γιορτάζουν!!!!!!!!!Ένα σωρό τηλέφωνα πρέπει να πάρουμε ελπίζω να μην ξεχάσω κανέναν!!!!
Σας αφήνω να κάνω καμία δουλειά σήμερα γιατί χθες αντι να τις κάνω με τον καλό μου ξάπλως στον καναπώ στισ 5.30 και ξύπνησε στις 9 Πρέπει να έχει μαζέψει πολύ κούραση που δεν τον αφήνω να κοινηθεί το βράδυ επειδή όλο σηκώνομαι και νομίζει πως έπαθα κάτι - τύπου γεννάω!!