Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!Εμένα μου χτύπησαν το θυροτηλέφωνο στις 8 γμτ!!Και ξύπνησα στις 5.30 γιατί ήθελα να φάω πρωινό με τον καλό μου που σηκώνεται εκείνη την ώρα και ξανακοινήθηκα στις 7παρά!!καταραμένοι τύποι με φυλλάδια!!!!!Πρωί πρωι και αυτοί?γιατί δεν τα αγήνουν απέξω??Σκέφτομαι σοβαρά μήπως πρέπει να το αποσυνδέσουμε γιατί τι θα γίνει αν αρχίσουν και χτυπάνε και ξυπνάνε το μωρό??και όχι τίποτα αλλά ο έξυπνος ηλεκτρολόγος ή τέλος πάντων όποιος είναι ειδικός γι'αυτό έβαλε και το κουδούνι και το πράγμα που πατάς να ανοίξει έξω ακριβώς από τα υπνοδωμάτια αντί για δίπλα στην εξώπορτα!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 654655

Να χαιρόμαστε σήμερα όσους γιορτάζουν!!!!!!!!!Ένα σωρό τηλέφωνα πρέπει να πάρουμε ελπίζω να μην ξεχάσω κανέναν!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Σας αφήνω να κάνω καμία δουλειά σήμερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 517142 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 517142 γιατί χθες αντι να τις κάνω με τον καλό μου ξάπλως στον καναπώ στισ 5.30 και ξύπνησε στις 9 Shocked Shocked Shocked Πρέπει να έχει μαζέψει πολύ κούραση που δεν τον αφήνω να κοινηθεί το βράδυ επειδή όλο σηκώνομαι και νομίζει πως έπαθα κάτι - τύπου γεννάω!! Razz Razz Razz

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!αθηνα με το καλο να παρεις τον μπεμπη σου στο σπιτι σημερα!

http://stefxon@gmail.com

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια φουσκιτσες μου!

Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 328109

πως ειμαστε σημερα?

Αθηνουλα,καλως ηρθες!να χαιρεσαι το κουκλακι σου και με το καλο να το εχεις συντομα σπιτι!Χαιρομαι που ολα πηγαν μια χαρα.Οσο για την κοιλιτσα,μην στενοχωριεσαι,θα φυγει!δεν ξερω να εμεινε και σε καμια!απλα νομιζω οτι στην καισαρικη αργει λιγο περισσοτερο(μυθος ή πραγματικοτητα?)

Εγω εμεινα στους γονεις μου χτες επειδη ο αντρουλης λειπει και ισως και σημερα.Πρωι πρωι πηγα για τις καθιερωμενες εξετασεις του μηνα και ελπιζω να ειναι οι τελευταιες!Ο καιρος ειναι λιγο μουντος,θα ηθελα να ειχε μια ωραια λιακαδα σημερα... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ακομα δεν εχω φαει πρωινο λογω εξετασεων οποτε σας αφηνω προς το παρον να φαω κατι γιατι θα πεσω κατω! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 417472

tatianoula

tatianoula
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλημερα κορτσουδια...να χερομαστε αυτους που γιορταζουν σημερα!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

επιτελους ξημερωσε τι νυχτα κ αυτη χτες ολο στριφογγυρνουσα δεν μπορουσα να βολευτω ΕΛΕΟΣ....το πρωι με πηρε ο υπνος!!!παω να κανω καφεδακι κ ερχομαι!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:
Οσο για την κοιλιτσα,μην στενοχωριεσαι,θα φυγει!απλα νομιζω οτι στην καισαρικη αργει λιγο περισσοτερο(μυθος ή πραγματικοτητα?)

καλημερα!!!! χρονια πολλα!!! τικανετε? εγω σηκωθηκα και ετοιμασα τα γαλατακια στα 2 μου παιδακια. σε λιγο περιμενω την αποστειρωση και θα ετοιμασω και το γαλατακι και στο 3ο μου να του το παω. Αν και εχω προαισθημα νατα καταφερουμε να το παρουμε οποτε να μη χρειαστει να αφησω εκει το γαλατακι! για καλο και για κακο συμμαζευω λιγακι το σπιτι και το ετοιμαζω για την υποδοχη του. ειπαμε να χει εφε για καλωσορισματα εστω και τωρα! Very Happy σηκωθηκα και το βραδυ και εβγαλα γιατι θα υπερχυλιζα αλλιως μεχρι το πρωι. κανα 100αρη βγαζω τη φορα! καλη αγελαδιτσα κατηντησα! Laughing
λυση στην κριση! οποια θελει το πουλαω σε φιλικες τιμες!!!

tatianoula

tatianoula
νατασα θα συμφωνησο με σενα για τα κουδουνια κ''γω οταν γεννησω σκεφτομαι να το αποσυνδεσω...

1) συνεχεια χτυπανε για διαφημιστικα

2) εδω εγω τρομαζο με το συγκεκριμενο κουδουνι ,,φανταζομαι το μωρο θα ξυπναει συνεχεια!!!

3)οποιος θελει θα με παιρνει ενα τηλ κ θα του ανοιγω...

χιονατουλα κ εγω εχω σουπερ γειτονες συνεχεια μαλωνουν κ φωναζουν ουρλιαζουν χτες ειχανε καβγα 12 την νυχτα ΕΛΕΟΣ δηλ δεν μπορουν να λυσουν της διαφωνιες τους χαμηλοφωνα...εμεις τι φταιμε δηλαδη????οτι να''ναι αυτα εχουν η πολυκατοικιες!!!!

tatianoula

tatianoula
αθηνα δηλαδη με το που γεννησες ειχες γαλα????

σου εδωσαν εκει θηλαστρο για να δουλεψει το στηθος????για πες μας το μυστικο!!!!!

ευχομαι να παρετε τον μπεμπη στο σπιτι σημερα,,εγω δεν πιστευω να μην σας τον δωσουνε!!!φανταζομαι τα αλλα παιδια σου το περιμενουν πως κ πως ε????το ειδανε η θα το δουνε μια καλη τωρα???γιατι απ''οτι ξερω δεν επιτρεπετε στα μωρα να πηγαινουν στα νεογνα κ γενικοτερα στα νοσοκομειο απο 12χρονων κ πανω!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνούλα με το καλό να τον δεχτείς τον κούκλο σου!Είμαι σίγουρη ότι θα στον δώσουν!!!Ευτυχισμένη μαμά είσαι που έχεις και τόσο γάλα!Εδώ άλλες θέλουν και δεν μπορούν -από λάθος χειρισμούς πάντα!!!Αχ πόσο θα ήθελα να ήμουνα εκεί σήμερα που είναι αργία....

Καλά από γείτονες παιδία αποκλείεται να έχετε σαν τους δικούς μας!!Ένα ζευγάρι γύρω στα 23-24 που ΚΑΘΕ φορά που έρχονται- γιατί δεν νομίζω ότι μένουν πάντα στην γκαρσονιέρα δίπλα μας γιατί αυτός είναι κάτι σαν ναυτικός?Κάτι τέτοιο- ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ!!!Αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι καβγα μιλάμε!!Την άλλη φορά νόμιζα πως μαλώνανε κάτω στον δρόμο φανταστείτε - και να σημειώσω ότι μένουμε στον 3ο Shocked Shocked Shocked Shocked Από τους καβγάδες που μαλώνουν 2 ώρες και δεν καταλαβαίνεις τον λόγο,έχει τύχει να πλακώνονται ΚΑΙ στο ξύλο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 186566 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 186566 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 186566 Πάντως η τύπισσα είναι ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!Εντάξει και εγώ γυναίκα είμαι αλλά ρε παίδι μου αυτή σε βγάζει εκτός εαυτού!!!Και όχι τίποτα αλλά το παιδικό είναι ακριβώς δίπλα στον τοίχο τους!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 966307

tatianoula

tatianoula
νατασα και''συ μην μασας τοσο καιρο ο.κ. δεν ελεγες τιποτα αλλα οταν γεννησεις με το καλο με τον πρωτο καβγα θα χτυπησεις την πορτα κ θα κανεις παραπονα!!!!πες κ εμενα ξυπναει το παιδι μου απο της αγριοφωναρες σας!!!!!

δεν καταλαβαινω γιατι δεν χωριζουν μωρε κ καθονται κ μαλωνουν καθε μερα κ χαλανε της καρδιες τους κ πρηζουν κ τους γειτονες!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:αθηνα δηλαδη με το που γεννησες ειχες γαλα????

σου εδωσαν εκει θηλαστρο για να δουλεψει το στηθος????για πες μας το μυστικο!!!!!

πριν πω πτιδηποτε να πω πως αν μου ελεγες.. δε θα εχεις το μωρο και θα εχεις τοσο θεμα με γαλα θα γελουσα! δεν ειμαι καθολου φαν και κοντεβω να γινω Laughing τι παθαινει ο ανθρωπος στα καλα καθουμενα ε!
λοιπον.. επειδη δεν ειχα το μωρο ρωτησα πιο πολυ τυπικα αν ειναι να μου φερουν το θηλαστρο ωστε να ενεργοποιηθει το στηθος οπως ειπαν και εκει. τη 2η μερα λοιπον μου το εφεραν. εγω ετσι και αλλιως ειχα λιγο πρωτογαλα απο τον 7ο μηνα αν πατουσα το στηθος. μου το φεραν λοιπον αρχικα δεν εβγαζα παρα λιγες σταγονες. για 2 μερες μου το φεραν σχεδον 2 φορες την μερα. την 3η μερα παω τπυαλετα καιπαθαινω σοκ! η παμελα αντερσον σε ελληνικη βερσιον ημουν!!!! Shocked τους λεω δειτε το! αμεσως μου φεραν θηλαστρο και ξεκινησα πιο συχνα να αντλω. εκεινη τη μερα εβγαλα πρωτογαλα καλο κιτρινο σχεδον 120ml!! εδω να πω πως επαθα πλακα με 2 μαιες που πραγματικα με ξεσηκωσαν να το κανω. η μια ειδικα καθοταν απο πανω μου με προσεχε και μου εκανε μασαζ στο στηθος σε ολη τη διαρκεια που αντλουσα.
τελευταιο βραδυ μου το φεραν κανονικα καθε 3 ωρες σαν ναχα τομωρο. απο την 4η πλεον ειχα φτιαξει κανονικο γαλατακι ασπρο!

παντως κοριτσια οπως λεει και η γιατρος μου περα οτι γενικα μου κατσε! γιατι ειναι και λιγο θεμα να σου κατσει ευκολα αλλα περα απο αυτο πιστευω πως ρολο επαιξε που εγινε ετσι με τον μικρο. την ωρα που ειχαν τα μωρακια διπλα η μαμαδες εγω ειχα αυτο να ασχολουμαι. ενιωθα μαμα και γω.. και οτι κανω κατι για το δικο μου. διαφορετικα θαταν ασχημο ψυχολογικα. ισως υποσυνηδητα πισμωσα. ηταν ο τροπος να νιωθω επαφη με το μωρο..
το θεμα οτι βγηκε σε καλο τελικα! Very Happy παω τωρα γιατι θελει τον υπολογιστη ο μικρος.θα σας πω και αλλα μετα! φιλια!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσια,Αθηνούλα να σου ζησει ο μπομπιρας κοπέλα μου,να τον παρεις αμεσως σπιτι και να ναι παντα καλα απο δω και περα.Εγω σημερα δεν ειμαι καλα Rolling Eyes Με εχουν πιασει ΌΛΑ!!!Εκει που ημουν μια χαρα χτες το βραδυ και ολοι με ρωταγαν τοσο καιρο αν εχω αγχωθει και τα λοιπα ελεγα οχι(και το πιστευα)οτι θα αγχωθω μονο την ωρα που ειναι να μπω στο χειρουργειο.Ε λοιπον χτες το βραδυ αφου καναμε μπανιο τα κοριτσια ετοιμασαμε και τη δικια τους βαλιτσα(θα μεινουν στη θεία μου)φτιαξαμε και τη δικια μου!!Δεν την ειχα φτιαξει η γαιδουρα τοσο καιρο.Τελευταια στιγμη ηθελα.Εκει που καθομασταν με τον αντρα μου που λετε γυρναει και μου λεει,αντε αγαπη μου τελευταιο βραδυ στο σπίτι!!!!!!!!!!!Και και τα ειδα ολα.Ενιωσα σαν μελλοθανατος. Shocked Ξαπλώσαμε κατα τις 2 αλλα που να κλεισω ματι????3 και κατι με πίανει η χειροτερη καουρα που με εχει πιασει μεχρι στιγμης και τα ειδα ολα.5 η ωρα σηκώθηκα δεν την πάλευα αλλο.μες τα νευρα η δικια σου,σηκωνεται ο αντρας μου κατα τις 6 και μου λεει εισαι λιγο aggressive σημερα η μου φαινεται?ηρεμησε και ολα καλα θα πανε.Που? το στομαχι συνεχιζε τα ιδια No Ε κατα τις 8 παρα ειπα να ξαπλωσω μπας και κοιμηθω,κοιμηθηκα αλλες 2 ωριτσες ευτυχως!!! sunny Με το που σηκωνομαι μου ρχεται να ξερασω.Φανταστικα.Τελοσπαντων εγραψα πολλα και σας ζαλισα.Το απογευμα κατα τις 5 θα ειμαι στο Ελενα για εισαγωγη και ελπιζω να πανε ολα καλα

aylin

aylin
katarina έγραψε:Καλημέρα κοριτσια,Αθηνούλα να σου ζησει ο μπομπιρας κοπέλα μου,να τον παρεις αμεσως σπιτι και να ναι παντα καλα απο δω και περα.Εγω σημερα δεν ειμαι καλα Rolling Eyes Με εχουν πιασει ΌΛΑ!!!Εκει που ημουν μια χαρα χτες το βραδυ και ολοι με ρωταγαν τοσο καιρο αν εχω αγχωθει και τα λοιπα ελεγα οχι(και το πιστευα)οτι θα αγχωθω μονο την ωρα που ειναι να μπω στο χειρουργειο.Ε λοιπον χτες το βραδυ αφου καναμε μπανιο τα κοριτσια ετοιμασαμε και τη δικια τους βαλιτσα(θα μεινουν στη θεία μου)φτιαξαμε και τη δικια μου!!Δεν την ειχα φτιαξει η γαιδουρα τοσο καιρο.Τελευταια στιγμη ηθελα.Εκει που καθομασταν με τον αντρα μου που λετε γυρναει και μου λεει,αντε αγαπη μου τελευταιο βραδυ στο σπίτι!!!!!!!!!!!Και και τα ειδα ολα.Ενιωσα σαν μελλοθανατος. Shocked Ξαπλώσαμε κατα τις 2 αλλα που να κλεισω ματι????3 και κατι με πίανει η χειροτερη καουρα που με εχει πιασει μεχρι στιγμης και τα ειδα ολα.5 η ωρα σηκώθηκα δεν την πάλευα αλλο.μες τα νευρα η δικια σου,σηκωνεται ο αντρας μου κατα τις 6 και μου λεει εισαι λιγο aggressive σημερα η μου φαινεται?ηρεμησε και ολα καλα θα πανε.Που? το στομαχι συνεχιζε τα ιδια No Ε κατα τις 8 παρα ειπα να ξαπλωσω μπας και κοιμηθω,κοιμηθηκα αλλες 2 ωριτσες ευτυχως!!! sunny Με το που σηκωνομαι μου ρχεται να ξερασω.Φανταστικα.Τελοσπαντων εγραψα πολλα και σας ζαλισα.Το απογευμα κατα τις 5 θα ειμαι στο Ελενα για εισαγωγη και ελπιζω να πανε ολα καλα

Καλέ να τα πάθω εγώ όλα αυτά που είμαι και χ@στρα να το καταλάβω!!!Ελα Καταρινάκι και όλα μα όλα θα πάνε καλά!!!Εγώ θα κάνω εισαγωγή την Κυριακή και εαν δεν σου έχουν δώσει εξιτήριο (που εύχομαι να σου έχουν δώσει) θα έρθω να σε δω!Διαφορετικά θα μιλήσουμε στο τηλ για να μαθαίνω νέα σου!!!Όλα θα πάνε τέλεια και η γιατρός είναι πάρα πολύ καλή!

Σε φιλώ εαν θέλεις παρε με τηλ αργότερα ή όποτε μπορέσεις! Very Happy Very Happy Very Happy

tatianoula

tatianoula
katarina έγραψε:Καλημέρα κοριτσια,Αθηνούλα να σου ζησει ο μπομπιρας κοπέλα μου,να τον παρεις αμεσως σπιτι και να ναι παντα καλα απο δω και περα.Εγω σημερα δεν ειμαι καλα Rolling Eyes Με εχουν πιασει ΌΛΑ!!!Εκει που ημουν μια χαρα χτες το βραδυ και ολοι με ρωταγαν τοσο καιρο αν εχω αγχωθει και τα λοιπα ελεγα οχι(και το πιστευα)οτι θα αγχωθω μονο την ωρα που ειναι να μπω στο χειρουργειο.Ε λοιπον χτες το βραδυ αφου καναμε μπανιο τα κοριτσια ετοιμασαμε και τη δικια τους βαλιτσα(θα μεινουν στη θεία μου)φτιαξαμε και τη δικια μου!!Δεν την ειχα φτιαξει η γαιδουρα τοσο καιρο.Τελευταια στιγμη ηθελα.Εκει που καθομασταν με τον αντρα μου που λετε γυρναει και μου λεει,αντε αγαπη μου τελευταιο βραδυ στο σπίτι!!!!!!!!!!!Και και τα ειδα ολα.Ενιωσα σαν μελλοθανατος. Shocked Ξαπλώσαμε κατα τις 2 αλλα που να κλεισω ματι????3 και κατι με πίανει η χειροτερη καουρα που με εχει πιασει μεχρι στιγμης και τα ειδα ολα.5 η ωρα σηκώθηκα δεν την πάλευα αλλο.μες τα νευρα η δικια σου,σηκωνεται ο αντρας μου κατα τις 6 και μου λεει εισαι λιγο aggressive σημερα η μου φαινεται?ηρεμησε και ολα καλα θα πανε.Που? το στομαχι συνεχιζε τα ιδια No Ε κατα τις 8 παρα ειπα να ξαπλωσω μπας και κοιμηθω,κοιμηθηκα αλλες 2 ωριτσες ευτυχως!!! sunny Με το που σηκωνομαι μου ρχεται να ξερασω.Φανταστικα.Τελοσπαντων εγραψα πολλα και σας ζαλισα.Το απογευμα κατα τις 5 θα ειμαι στο Ελενα για εισαγωγη και ελπιζω να πανε ολα καλα

katarinaki διαβαζω την περιγραφη κ με πηραν τα ζουμια!!Λογικο ειναι σε επιασε ανχος κ αγωνια κ εμενα αν μου ελεγαν αυριο θα πας να γεννησεις ματι δεν θα εκλεινα.οσο να''ναι να γεννησεις πας οχι για καφε!!..Ολα θα πανε καλα θα κανεις τον σταυρο σου κ ολα θα περασουν πολυ γρηγορα κ ανοδυνα...Η αντρες ομως τι τυχεροι ε???τιποτα δεν τραβανε αυτοι ολα εμεις!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια χρονια πολλα στις εορταζουσες και σε οσες εχουν δικους τους ανθρωπους που γιορταζουν!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να σας κανω και μια ερωτησουλα.Ποσο νερο πινετε την ημερα? γιατι εγω εχω λυσσαξει να πινω νερο

tatianoula

tatianoula
lamproula έγραψε:να σας κανω και μια ερωτησουλα.Ποσο νερο πινετε την ημερα? γιατι εγω εχω λυσσαξει να πινω νερο

καλημερα λαμπρουλα εγω πινω ενα μεγαλο μπουκαλι,,τωρα που χειμωνιασε πινω πιο λιγο παλια επινα 2 μπουκαλια!!!!

παντως ειναι καλο κ εφοσων μπορεις να πινεις!!!!

αθηνουλα τελικα ειναι κ στην μαια που θα τυχεις μπραβο της που ασχοληθηκε με σενα!!κ ετσι εισαι φουλ απο γαλατακι κ δεν ενιωθες ασχημα χωρις το μωρο μονη σου!!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αισθανομαι συνεχεια οτι διψαω.Εσυ πινεις να υποθεσω εκτος απο ενα μπουκαλι νερο και αλλα υγρα?χυμο,καφε(μην μας παρεξηγησουν πρωι πρωι χαχαχα)ας μας πουν και οι αλλες κοπελιες γιατι εχω αγχωθει μηπως εχω κατι και θελω ολο νερο να πινω,σε λιγο θα με συνδεσω με την ευδαπ κατευθειαν

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα σε ολες!!!!!Χρονια πολλα σε ολες κ ολους που γιορταζουν κ του χρονου να ειναι καλα!!!!

Αθηνουλα με το καλο να παρετε τον μπεμπη στο σπιτι κ σε εσενα Καταρινα με το καλο να ερθει το μωρακι αυριο!!!!

Λαμπρουλα,οσον αφορα το νερο,εγω εκτος τους χυμους,καφεδες κλπ θελω την ημερα 2 μεγαλα μπουκαλια νερο....το καλοκαιρι επινα κ πιο πολυ affraid affraid !!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:Καλημερα σε ολες!!!!!Χρονια πολλα σε ολες κ ολους που γιορταζουν κ του χρονου να ειναι καλα!!!!

Αθηνουλα με το καλο να παρετε τον μπεμπη στο σπιτι κ σε εσενα Καταρινα με το καλο να ερθει το μωρακι αυριο!!!!

Λαμπρουλα,οσον αφορα το νερο,εγω εκτος τους χυμους,καφεδες κλπ θελω την ημερα 2 μεγαλα μπουκαλια νερο....το καλοκαιρι επινα κ πιο πολυ affraid affraid !!!!

Πες το βρε Αλεξια μου οτι υπαρχεις και εσυ που πινεις ετσι νερο και εγω μια απο τα ιδια 2 μπουκαλια συν ολα τα αλλα affraid affraid affraid και μετα 100 φορες τουαλετα

alexia-marinos

alexia-marinos

Πες το βρε Αλεξια μου οτι υπαρχεις και εσυ που πινεις ετσι νερο και εγω μια απο τα ιδια 2 μπουκαλια συν ολα τα αλλα affraid affraid affraid και μετα 100 φορες τουαλετα[/quote]

Χα χα χα !!!! Αστα , ο δικος μου λεει αντε να γεννησεις γιατι βαρεθηκα να σου κουβαλαω νερα !!!!! Θελουμε 1 εξαδα νερο καθε 2 μερες!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό που θα πω, γενικότερα είμαι άνθρωπος που δεν πίνω πολύ νερό.Άντε να έπινα μισό λίτρο τη μέρα?Και με το ζόρι!Το καλοκαίρι έπινα 2 λίτρα τη μέρα!!!Τελικά ανέβαζα σάκχαρο γιατί μόλις το ρύθμισα ήρθα πάλι στα κανονικά μου και δεν πίνω τόσο πια ούτε διψάω τόσο!Αλλά μπορεί απλώς να είναι της εγκυμοσύνης και αυτό μωρε Λαμπρούλα, μην αγχώνεσαιSmile Άλλωστε το νερό κάνει καλό Wink Wink

tatianoula

tatianoula
2 μπουκαλια οχι δεν πινω αλλα πινω κ τσαγακια 2-3 ενδιαμεσα χυμο γαλα !!!

παντως καλο κανει κακο δεν κανει το νερακι!!!!

tatianoula

tatianoula
αλεξια πως εισαι σημερα???

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalημερα κοριτσια!!
καταρινακι ηρεμια και οχι αγχος -ξερεις τα τυπικα - και εγω ετσι ειμαι βρε στην τσιτα.
Αθημουλα μου με το καλο να ερθει σπιτι το μπεμπιδιο σας..
κοριτσια θυμαστε που σας ειχα πει οτι ειχα τρομερο μουδιασμα στα χερια? ε οσο παει γινεται και χειροτερο, μαζι με πρηξιμο βερα δεν μπαινει και δεν μπορω να κρατησω λεπτα αντικειμενα π.χ το κουταλακι για να ανακατεψω τον καφε.
ο γιατρος μου λεει οτι γινεται σε μερικες περιπτωσεις..
να ολα αυτα βλεπω και τα λουκουμαδοποδαρακια μου που μονο τα αθλητικα μπαινουν-βεβαια 18 κιλα εβαλα-, τη μυτουλα που μελιτζανοφερνει και με πιανουν τα κλαμτα επειδη ουτε να κοιμηθω μπορω ουτε να κανω κακα. ουτε να βγω γιατι δεν μου παει τιποτα..
Σορυ αλλα σημερα ξυπνησα στραβα.
Εχω να παω και σε γιορτη το βραδυ και δε θελω να παω με τη φορμα, θα δανειστω κατι..
Συγνωμη για την κριση.

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:αλεξια πως εισαι σημερα???

μια απο τα ιδια Τατιανα μου...συν το οτι εχω συσπασουλες σημερα....

σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου για το ενδιαφερον... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 12 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις