Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στεφανια, ασχετο αλλα σε ποια παραλια εισαι στη φωτο?? Χαλκιδικη?

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamita έγραψε:στεφανια, ασχετο αλλα σε ποια παραλια εισαι στη φωτο?? Χαλκιδικη?
σε αυτη στο αβαταρ?οχι στη λημνο

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α καλά!!Τώρα είδα ότι είσαι Θεσ/κη!!! Shocked Shocked Γιατί νόμιζα ότι είσαι Αθήνα τόσο καιρό?? scratch scratch Άκουγα προχθές ότι συνήθως οι κολικοί τους πιάνουν από το απόγευμα και μετά οπότε το πρωινό το έχετε!! Wink Wink Εμένα η μαμά μου εχθές μου είπε το θεϊκό!!!
-Ε πως παιδί μου?Εγώ τι ήρθα εδώ να κάνω βόλτες?
-Γιατί μαμα?Τι θα κάνεις?Θα σε έχω συνέχεια πάνω από το κεφάλι μου με το μωρό?
-Ε πως παιδί μου,δεν ξέρεις εσύ την κούραση που έχει η λεχώνα!Μπορεί να είσαι κουρασμένη μία μέρα και το μωρό να μην ησυχάζει από τους κολικούς -το έχει δεδομένο ότι θα έχει κολικούς,μου το λέει ΠΑΝΤΑ-και να θέλεις να ξεκουραστείς λίγο!!
-Καλά ρε μαμά, θα έχω το μωρό να κλαίει και θα σου πω "πάρτο λίγο να πάω να την πέσω για κανά δίωρο"??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Αχ..αθάνατη Ελληνίδα μάνα!!!Αλλά τι να κάνεις?Έτσι θα είμαστε και εμείς μάλλον,τις αγαπάμε με τα ελαττώματα τους!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Kαλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Καλα ε,με τις μαμαδες κ τις πεθερες εχασα παλι επεισοδια χθες...τα διαβαζα τωρα κ χασκογελουσα πρωι πρωι Laughing Laughing Laughing Χθες μυριστηκαν το κεικ μου κ ειχα επισκεψεις,οπως θα εχω κ σημερα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil γιατι δεν με αφηνουν στην ησυχια μου...? Τατιανουλα,το κεικ το εκανα με ξυσμα πορτοκαλιου κ εβαλα κ λιγο κακαο μεσα κ απο πανω μετα λιγη ζαχαρη αχνη ...διαιτης οπως καταλαβαινεις χι χι χι χι !!!!!
Νατασα κ Στελλιτσα ....... ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
νατασα ελπιζω να μη γινουμε ετσι...αλλα ολες ετσι λενε και ετσι γινομαστε!!!
παιδια οχι με τα γλυκα πρωι πρωι...εχουμε και διαβητικες λεμε!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Αλεξία μη λες τέτοια πρωί πρωι!!!!Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου έλειπαν τόσο πολύ τα κέικ!!!!!!!!!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:

Αααααααααα ονειρεμενη φαινεται..

stefaniandreas

stefaniandreas
mamita έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:

Αααααααααα ονειρεμενη φαινεται..
ηταν παρα πολυ ωραια.δεν το περιμενα.τυχαια πηγαμε και ενθουσιαστηκαμε!

alexia-marinos

alexia-marinos
Κοριτσια με το που θα γεννησετε θα σας στειλω δωρο ενα ολοκληρο !!!!! Νατασα,επειδη δεν κανει να φας,σου λειπει πιο πολυ...εγω εφαγα μισο κομματι ολο κ ολο,μην νομιζεις...

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:Kαλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Καλα ε,με τις μαμαδες κ τις πεθερες εχασα παλι επεισοδια χθες...τα διαβαζα τωρα κ χασκογελουσα πρωι πρωι Laughing Laughing Laughing Χθες μυριστηκαν το κεικ μου κ ειχα επισκεψεις,οπως θα εχω κ σημερα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil γιατι δεν με αφηνουν στην ησυχια μου...? Τατιανουλα,το κεικ το εκανα με ξυσμα πορτοκαλιου κ εβαλα κ λιγο κακαο μεσα κ απο πανω μετα λιγη ζαχαρη αχνη ...διαιτης οπως καταλαβαινεις χι χι χι χι !!!!!

κοριτσι εσυ ετοιμο για γεννα εισαι καλε!!39 εβδομαδα!ουαου..
Εγω νομιζω οτι θα γεννησω καθε μερα απο οταν μπηκα στον εννατο. και επειδη δεν ενεργουμαι και συχνα πηρα και υποθετα γλυκερινης γιατι σκηφτηκα -η βλαμμενη- αν παω εσπευμενα μην @εσω το γιατρο στη μαπα.
Αφηστε τα κεικ και τα γλυκα με 20 κιλα πανω να δω πως θα τα χασω μετα. αν και παντα ημουν οδοντογλυφιδα νομιζω θα φυγουν ευκολα.. με κοιταω στο καθρεφτη και γελαω..μετα θα κλαιω.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Κοριτσια με το που θα γεννησετε θα σας στειλω δωρο ενα ολοκληρο !!!!! Νατασα,επειδη δεν κανει να φας,σου λειπει πιο πολυ...εγω εφαγα μισο κομματι ολο κ ολο,μην νομιζεις...

Μα φυσικά!!Πριν ούτε να τα φτύσω!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εφαγα το ΠΛΟΥΣΙΟ πρωινο μου ( 1 ποτηρι γαλα με βρωμη & 1 αποξηραμενο δαμασκηνο) και ηρθα Laughing Laughing

μαμιτουλαααα καλημερα ματια! και περαστικα!
Αλεξακι ξεκινα να μετρας αντιστροφα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 328109

κοριτσια τα μωρα δεν εχουν αναγκη στο πολυ κρυο, παρα μονο στην υγρασια και τη βροχη!
ειχα παει περσι το γεναρη Αγγλια και τα κοβανε κατι βολτες μεσ'το κρυο! ουτε ποδοσακο δεν ειχαν τα καροτσια!
και γενικα οι παιδιατροι λενε οτι κανει καλο να βγαινουν λιγο στο κρυο τα νινακια, και συμφωνω Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
ο παιδιατρος απο τα αδερφια μου(εχουμε 18 χρονια διαφορα) ειχε πει στη μαμα μου οτι τα μωρα ειναι σαν τα κουταβια.οσο κρυο και να εχει θελουν βολτα πρωι βραδυ αρκει να μη βρεχονται

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!διαβαζω τις προηγουμενες σελιδες που δεν προλαβα χτες και εχω κατουρηθει στο γελιο!Αυτα με τις βλακειες περι μωρων,ρουχων,λεχωνων κτλ τα εχω ακουσει απο κατι θειτσες και εγω!Μαλιστα η διπλανη γειτονισσα(θεουσα) μου την ειπε που ειχα απλωσει τα ρουχα του νινιου να στεγνωσουν,απο τωρα πριν κανω γεννησω!Δλδ καλα που εχουμε στεγνωτηριο,χαχαχα Razz Razz Razz Razz Razz δεν ειμαστε καλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 679259 μου ελεγαν και κατι αλλες μαμαδες στη δουλεια οταν με ρωτουσαν ποτε θα επιστρεψω μετα τη γεννα οτι μπορω να γυρισω πιο νωρις αν παρω μιση ευχη στισ 20 μερες...το ειπα στη μαμα μου και μου λεει "τι μιση και 3/4,μια και καλη στις 40 μερες,τι βλακειες σου λενε..."...Οι γονεις μου δεν ειναι αθεοι απλα δεν τους θελουν καθολου τους παπαδες tongue tongue tongue tongue

Μας ηρθε το ωραιο μας καροτσι χτες και το στησαμε και ανυπομονω να ερθει το νινι να το παω βολτα!σιγα μην περιμενω 40 μερες!μολις βγαλει ηλιο,θα βγουμε στη λιακαδα!!!

Η Στελλιτσα σημερα δεν θα εμπαινε?εχουμε κανενα νεοτερο?

Αχ,εχω αγχος για αυριο με ολες τις εξετασεις...ελπιζω να πανε ολα καλα...ε,οκ,στην χειροτερη θα μου πει "γεννας!!!" affraid affraid affraid affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 585182

παω να βαλω πλυντηριο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 93981 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 93981

alexia-marinos

alexia-marinos
mamita έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Kαλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Καλα ε,με τις μαμαδες κ τις πεθερες εχασα παλι επεισοδια χθες...τα διαβαζα τωρα κ χασκογελουσα πρωι πρωι Laughing Laughing Laughing Χθες μυριστηκαν το κεικ μου κ ειχα επισκεψεις,οπως θα εχω κ σημερα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil γιατι δεν με αφηνουν στην ησυχια μου...? Τατιανουλα,το κεικ το εκανα με ξυσμα πορτοκαλιου κ εβαλα κ λιγο κακαο μεσα κ απο πανω μετα λιγη ζαχαρη αχνη ...διαιτης οπως καταλαβαινεις χι χι χι χι !!!!!

κοριτσι εσυ ετοιμο για γεννα εισαι καλε!!39 εβδομαδα!ουαου..
Εγω νομιζω οτι θα γεννησω καθε μερα απο οταν μπηκα στον εννατο. και επειδη δεν ενεργουμαι και συχνα πηρα και υποθετα γλυκερινης γιατι σκηφτηκα -η βλαμμενη- αν παω εσπευμενα μην @εσω το γιατρο στη μαπα.
Αφηστε τα κεικ και τα γλυκα με 20 κιλα πανω να δω πως θα τα χασω μετα. αν και παντα ημουν οδοντογλυφιδα νομιζω θα φυγουν ευκολα.. με κοιταω στο καθρεφτη και γελαω..μετα θα κλαιω.

Εγω ετοιμη ειμαι μαμιτα μου,ο μικρος δεν ειναι.... Razz Razz Razz δεν βιαζεται καθολου !!!!! Αυριο θα παω στον γιατρο να δω τι θα μας πει....
οσο για την δυσκοιλιοτητα,εχω το ιδιο προβλημα Embarassed Embarassed Embarassed ...πιο πολυ αγχωνομαι κ εγω για το συγκεκριμενο θεμα....για φαντασου πανω στο ζορι να εχουμε κανενα ατυχημα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 534787 affraid affraid affraid affraid χα χα χα χα !!!!

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?εχω πολυ καιρο να μπω κ ελπιζω να μην εχω χασει πολλα επεισοδια !!!!!!!!!!!!!γεννησε καμια αλλη εκτος απο την σοθπερμαμα?????????Εγω δεν εχω πολυ καλα νεα προχθες πηγα στον γιατρο του νοσοκομειου που πιθαννον να γεννησω εκει κ μου ειπε οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα ο μικρος γυρισε με τον κωλο κατω!!!!!!!!!!Επαθα φρικη εκεινη την ωρα αλλα μου ειπε οτι μπορει να ξανα γυρισει απλα τον εκνε εντυπωση πως αν κ ειναι μεγελο μωρο γυρισε!!!!!!!!!!!

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα τι εγινε κοριτσια ξεκινησατε να γεννατε να σας ζησουν τα μωρακια σας και οσες ειστε στην αναμονη με το καλο. Απο την μικρη εμπειρια που εχω να σας πω οτι τωρα σας φαινεται απιστευτο να αφηνετε το μωρο στη μαμα σας για να κοιμηθητε αλλα αν περασουν μερικες μερες με μια δυο ωρες υπνου θα κουτουλατε απο τη νυστα και θα κλαιτε απο τις ορμονες, εγω αφησα τη μπεμπα στο μπαμπα μου για να κοιμηθω. Τωρα ειμαστε 2μιση μηνων οι δυο πρωτοι μηνες ειναι παρα πολυ ωραιοι αλλα και κουραστικοι να θυμαστε οτι θα περασουν γρηγορα. Σε λιγο θα ζησετε την πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.worldjamboree.gr

alexia-marinos

alexia-marinos
φωτεινουλα έγραψε:Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?εχω πολυ καιρο να μπω κ ελπιζω να μην εχω χασει πολλα επεισοδια !!!!!!!!!!!!!γεννησε καμια αλλη εκτος απο την σοθπερμαμα?????????Εγω δεν εχω πολυ καλα νεα προχθες πηγα στον γιατρο του νοσοκομειου που πιθαννον να γεννησω εκει κ μου ειπε οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα ο μικρος γυρισε με τον κωλο κατω!!!!!!!!!!Επαθα φρικη εκεινη την ωρα αλλα μου ειπε οτι μπορει να ξανα γυρισει απλα τον εκνε εντυπωση πως αν κ ειναι μεγελο μωρο γυρισε!!!!!!!!!!!

Φωτεινουλα μην αγχωνεσαι...!!!!Εχω ακουσει περιπτωση σαν την δικια σου κ τελευταια στιγμη να ξαναγυρισει παλι με το κεφαλακι προς τα κατω,οποτε μην αγχωνεσαι απο τωρα...αλλωστε εχεις ακομα εβδομαδες μπροστα σου... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 417472

Ξεχασα να σου πω οτι εκτος την σουπερμαμα γεννησε η ardo κ η katarina κ αυριο θα γεννησει κ η aylin ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 30 215994

alexia-marinos

alexia-marinos
dimitra37 έγραψε:καλημερα τι εγινε κοριτσια ξεκινησατε να γεννατε να σας ζησουν τα μωρακια σας και οσες ειστε στην αναμονη με το καλο. Απο την μικρη εμπειρια που εχω να σας πω οτι τωρα σας φαινεται απιστευτο να αφηνετε το μωρο στη μαμα σας για να κοιμηθητε αλλα αν περασουν μερικες μερες με μια δυο ωρες υπνου θα κουτουλατε απο τη νυστα και θα κλαιτε απο τις ορμονες, εγω αφησα τη μπεμπα στο μπαμπα μου για να κοιμηθω. Τωρα ειμαστε 2μιση μηνων οι δυο πρωτοι μηνες ειναι παρα πολυ ωραιοι αλλα και κουραστικοι να θυμαστε οτι θα περασουν γρηγορα. Σε λιγο θα ζησετε την πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρα κ εγω αυτο πιστευω,οτι στα ζορικα θα ζητησουμε βοηθεια τελικα.....να σου ζησει η μπεμπα,ειναι πανεμορφη!!!!

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ"ευχαριστω για την ενθαρθνση αλλα ειμαι ψιλο απογοητευμενη γιατι σκεφτομαι πως δεν εφαγα το μαχαιρι στην πρωτη εγκυμοσυνη να το φαω τωρα α?????????????? Sad Sad Sad αλλα αν δεν γινεται αλλιως τι να κανεις?Αντε ρε συ χαρηκα πολυ για τα κοριτσια ξαλαφρωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερα τα παιδακια τους κ να τα χαιρονται!!!!!!!!!Αντε τωρα ποιες εχουν σειρα?

tatianoula

tatianoula
καλημερα κουκλιτσες!!!κυριακη σημερα στελλιτσα με το καλο κ μ''εναν πονο θα σε παρω τηλεφωνο!!Φωτεινουλα και''γω πιστευω οτι προλαβαινει να γυρισει το μωρο αλλα αν δεν τι να κανουμε θα κανεις καισαρικη αναγκαστικα ''δυστυχως''!!Αλεξια 1κεικ εκανες ποσους θα ταισεις???χαχαχαχα...

δημητρα να σου ζησει η κορακλα σου σ''ευχαριστουμε για της συμβουλες και''γω θα συμφωνησω μαζι σου οτι θα χρειαστουμε την βοηθεια της μανουλας ''μετα θα το παραδεχτουμε΄''...

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ!!ΑΝΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!
ΑΛΕΞΑΚΙ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!
ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ....ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΛΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ... ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ;;;ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ.
ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ, ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΝΝΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΛΑΖΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΡΩΕΙ;;ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΘΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

tatianoula

tatianoula
γεια σου κικιτσο συμφωνο απολυτα μαζι σου εγω παρακαλεσα την μαμα μου να ερθει απο το εξωτερικο να με βοηθησει λιγο...Οταν γεννηθηκε η ανηψια μου μεναμε ολοι μαζι τοτε κ ημασταν 3γυναικες μεσα σ''ενα σπιτι η μαμα μου εγω κ η νυφη μου ''μεχρι να πανε στο δικο τους σπιτι'' κ ειλικρινα το λεει κ η νυφη μου αν ηταν μονη της δεν ξερω τι θα εκανε....Μεγαλη βοηθεια το να εχεις ενα ατομο εστω να σου κανει ενα φαγακι να παει στο φουρνο να φερει ενα ψωμι τα ψωνια απ''το σουπερ δεν μπορεις παντου να τρεχεις με το μωρο ιδικα οσο θα ειναι νεογεννητο!!!

τεσπα θα διξει ,,βεβαια εξαρταται κ απο την μαμα ετσι γιατι η ελληνιδες μανες παντα ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εγω αυτο πιστευω,οτι τωρα λεμε οτι δεν θελουμε κανενα στα ποδια μας αλλα τελικα μια βοηθεια θα αποδεχτει χρησιμη για οποια την εχει....
Φωτεινη,μην στενοχωριεσαι,ολα ειπαμε θα πανε καλα!!!!!
Τατιανα,οσο για το κεικ,οπως τα λες...ποιος θα πρωτοφαει χα χα χα χα !!!!Αφου εστειλα τον αντρουλη μου πριν φυγει για καλο κ για κακο στον φουρνο κ πηρε μερικα μηλοπιτακια,μπουγατσακια κλπ να εχω καβατζα...να μην ξεμεινω κιολας Razz Razz Razz

tatianoula

tatianoula
το καλου κακου μου αρεσε λες κ θα πανε χαμενα Laughing Laughing Laughing

ασχετο αλλα χτες αφου θα πηγαινε ο αντρας μου στο φαρμακειο του ειπα να μου παρει μπεταντιν για το ομφαλο του μωρου κ να παρει κ ενα θερμομετρο ..κ του ειπαν καταργηθηκαν τα απλα κ οτι πλεων πουλανε μονο ηλεκτρονικο θερμομετρο αλλα εγω δεν τα πολυ πιστευω αυτα,,ομως κ στο νοσοκομειο τετοιο ειχαν απ''οτι παρατηρησα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις