726 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 Σαβ Οκτ 29, 2011 11:44 pm
mamita
Η ψυχή της παρέας!
στεφανια, ασχετο αλλα σε ποια παραλια εισαι στη φωτο?? Χαλκιδικη?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε αυτη στο αβαταρ?οχι στη λημνοmamita έγραψε:στεφανια, ασχετο αλλα σε ποια παραλια εισαι στη φωτο?? Χαλκιδικη?
stefaniandreas έγραψε:σε αυτη στο αβαταρ?οχι στη λημνοmamita έγραψε:στεφανια, ασχετο αλλα σε ποια παραλια εισαι στη φωτο?? Χαλκιδικη?
ηταν παρα πολυ ωραια.δεν το περιμενα.τυχαια πηγαμε και ενθουσιαστηκαμε!mamita έγραψε:stefaniandreas έγραψε:σε αυτη στο αβαταρ?οχι στη λημνοmamita έγραψε:στεφανια, ασχετο αλλα σε ποια παραλια εισαι στη φωτο?? Χαλκιδικη?
Αααααααααα ονειρεμενη φαινεται..
alexia-marinos έγραψε:Kαλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Καλα ε,με τις μαμαδες κ τις πεθερες εχασα παλι επεισοδια χθες...τα διαβαζα τωρα κ χασκογελουσα πρωι πρωι Χθες μυριστηκαν το κεικ μου κ ειχα επισκεψεις,οπως θα εχω κ σημερα γιατι δεν με αφηνουν στην ησυχια μου...? Τατιανουλα,το κεικ το εκανα με ξυσμα πορτοκαλιου κ εβαλα κ λιγο κακαο μεσα κ απο πανω μετα λιγη ζαχαρη αχνη ...διαιτης οπως καταλαβαινεις χι χι χι χι !!!!!
Νατασα κ Στελλιτσα ....... ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!
alexia-marinos έγραψε:Κοριτσια με το που θα γεννησετε θα σας στειλω δωρο ενα ολοκληρο !!!!! Νατασα,επειδη δεν κανει να φας,σου λειπει πιο πολυ...εγω εφαγα μισο κομματι ολο κ ολο,μην νομιζεις...
mamita έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Kαλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Καλα ε,με τις μαμαδες κ τις πεθερες εχασα παλι επεισοδια χθες...τα διαβαζα τωρα κ χασκογελουσα πρωι πρωι Χθες μυριστηκαν το κεικ μου κ ειχα επισκεψεις,οπως θα εχω κ σημερα γιατι δεν με αφηνουν στην ησυχια μου...? Τατιανουλα,το κεικ το εκανα με ξυσμα πορτοκαλιου κ εβαλα κ λιγο κακαο μεσα κ απο πανω μετα λιγη ζαχαρη αχνη ...διαιτης οπως καταλαβαινεις χι χι χι χι !!!!!
Νατασα κ Στελλιτσα ....... ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!
κοριτσι εσυ ετοιμο για γεννα εισαι καλε!!39 εβδομαδα!ουαου..
Εγω νομιζω οτι θα γεννησω καθε μερα απο οταν μπηκα στον εννατο. και επειδη δεν ενεργουμαι και συχνα πηρα και υποθετα γλυκερινης γιατι σκηφτηκα -η βλαμμενη- αν παω εσπευμενα μην @εσω το γιατρο στη μαπα.
Αφηστε τα κεικ και τα γλυκα με 20 κιλα πανω να δω πως θα τα χασω μετα. αν και παντα ημουν οδοντογλυφιδα νομιζω θα φυγουν ευκολα.. με κοιταω στο καθρεφτη και γελαω..μετα θα κλαιω.
φωτεινουλα έγραψε:Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?εχω πολυ καιρο να μπω κ ελπιζω να μην εχω χασει πολλα επεισοδια !!!!!!!!!!!!!γεννησε καμια αλλη εκτος απο την σοθπερμαμα?????????Εγω δεν εχω πολυ καλα νεα προχθες πηγα στον γιατρο του νοσοκομειου που πιθαννον να γεννησω εκει κ μου ειπε οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα ο μικρος γυρισε με τον κωλο κατω!!!!!!!!!!Επαθα φρικη εκεινη την ωρα αλλα μου ειπε οτι μπορει να ξανα γυρισει απλα τον εκνε εντυπωση πως αν κ ειναι μεγελο μωρο γυρισε!!!!!!!!!!!
dimitra37 έγραψε:καλημερα τι εγινε κοριτσια ξεκινησατε να γεννατε να σας ζησουν τα μωρακια σας και οσες ειστε στην αναμονη με το καλο. Απο την μικρη εμπειρια που εχω να σας πω οτι τωρα σας φαινεται απιστευτο να αφηνετε το μωρο στη μαμα σας για να κοιμηθητε αλλα αν περασουν μερικες μερες με μια δυο ωρες υπνου θα κουτουλατε απο τη νυστα και θα κλαιτε απο τις ορμονες, εγω αφησα τη μπεμπα στο μπαμπα μου για να κοιμηθω. Τωρα ειμαστε 2μιση μηνων οι δυο πρωτοι μηνες ειναι παρα πολυ ωραιοι αλλα και κουραστικοι να θυμαστε οτι θα περασουν γρηγορα. Σε λιγο θα ζησετε την πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης