Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
345 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 345 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Nena έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:εγω προσωπικά δεν μαλώνω... την αποψή μου λέω όπως και τα υπολοιπα κορίτσια... απλά ρωτησα κατι απλό... και οι απαντησεις που πήρα... είναι για αυτο --> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εσυ προτεινες να ειμαστε ενωμενοι και να δουλεψουμε - εννοεις να ειμαστε ενωμενοι και να συνεχισει να μας τον φοράει ο Παπανδρέου και το συναφι του? Ή να ειμαστε ενωμένοι, να κάνουμε εκλογές για να μας τον φορέσει πλέον ο Σαμαράς και το συνάφι του?

Ρε κορίτσια γιατι πρέπει να εννοώ κάτι;;;;!!!! ελληνικά τα γράφω δεν τα καταλαβαίνετε;;;; Μιλησα εγω για κανένα Παπανδρέου ή Σαμαρα;;; Ενωμένοι... Σημερα για παραδειγμα δεν ειμασταν...Ήταν μεμονωμένες ομάδες...
με συγχωρεις αλλα εγω ενωμενους τους ειδα ολους πανελλαδικα- τα ιδια φαινομενα σε ολη τη χωρα ηταν μεμονωμενα δλδ?
εννοεις κομματικα οργανωμενα?? σε πληροφορω ουτε που με νοιαζει- μου ερκει που ειδα αντιδραση-εξαλλου δεν πιστευω οτι τολμαει κανεις την σημερον ημερα να σηκωσει χρωματιστο σημαιακι-

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koukida έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Nena έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:εγω προσωπικά δεν μαλώνω... την αποψή μου λέω όπως και τα υπολοιπα κορίτσια... απλά ρωτησα κατι απλό... και οι απαντησεις που πήρα... είναι για αυτο --> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εσυ προτεινες να ειμαστε ενωμενοι και να δουλεψουμε - εννοεις να ειμαστε ενωμενοι και να συνεχισει να μας τον φοράει ο Παπανδρέου και το συναφι του? Ή να ειμαστε ενωμένοι, να κάνουμε εκλογές για να μας τον φορέσει πλέον ο Σαμαράς και το συνάφι του?

Ρε κορίτσια γιατι πρέπει να εννοώ κάτι;;;;!!!! ελληνικά τα γράφω δεν τα καταλαβαίνετε;;;; Μιλησα εγω για κανένα Παπανδρέου ή Σαμαρα;;; Ενωμένοι... Σημερα για παραδειγμα δεν ειμασταν...Ήταν μεμονωμένες ομάδες...
με συγχωρεις αλλα εγω ενωμενους τους ειδα ολους πανελλαδικα- τα ιδια φαινομενα σε ολη τη χωρα ηταν μεμονωμενα δλδ?
εννοεις κομματικα οργανωμενα?? σε πληροφορω ουτε που με νοιαζει- μου ερκει που ειδα αντιδραση-εξαλλου δεν πιστευω οτι τολμαει κανεις την σημερον ημερα να σηκωσει χρωματιστο σημαιακι-

Εγώ ενωμένους δεν του ειδα παλι... Συγκεκριμένες ομάδες είδα... Ο κόσμος ήταν αρκετός γιατί κατέβηκαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση... Αυτοι που έβριζαν και φώναζαν λίγοι ήταν... Και προς Θεού... Εγώ για κόμματα δεν μίλησα.. Φυσικά και δεν τολμάει κανείς να σηκωσει χρωματιστο σημαιακι... Αν και κατα την αποψή μου, τα κομματα και τα κομματοσκυλα άρχισαν να εκλείπουν... Και αυτό είναι το μόνο "καλό" της όλης κατάστασης..

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ξερω γω? Συνηθως οταν γραφουμε κάτι εχει κι ενα νόημα απο πίσω.
Το ενωμένοι σημαινει να κατεβουμε 10εκατ Ελληνες στο Συνταγμα? Ή να ψηφισουμε όλοι ομοφωνα?
Δεν καταλαβα αν τελικα εισαι υπερ της διαμαρτυριας ή υπέρ των εκλογών ή υπέρ τινος? Συγγνωμη αν σε βαζω να επαναλαμβάνεσαι.

Λιτσα Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
koukida έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Nena έγραψε:

Εγώ ενωμένους δεν του ειδα παλι... Συγκεκριμένες ομάδες είδα... Ο κόσμος ήταν αρκετός γιατί κατέβηκαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση... Αυτοι που έβριζαν και φώναζαν λίγοι ήταν... Και προς Θεού... Εγώ για κόμματα δεν μίλησα.. Φυσικά και δεν τολμάει κανείς να σηκωσει χρωματιστο σημαιακι... Αν και κατα την αποψή μου, τα κομματα και τα κομματοσκυλα άρχισαν να εκλείπουν... Και αυτό είναι το μόνο "καλό" της όλης κατάστασης..
κοιταξε να δεις, ζεις στην Καβάλα- την ξερεις.... εδω φημιζόμαστε για το αγχος μας -αν θα πιούμε καφε στην ωρα μας και αν θα προλαβουμε τα μαγαζια ανοιχτα για κατι δωρακια που εχουμε να κανουμε- ζουμε στον κοσμο μας οι Καβαλιωτες......

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Nena έγραψε:

Ξερω γω? Συνηθως οταν γραφουμε κάτι εχει κι ενα νόημα απο πίσω.
Το ενωμένοι σημαινει να κατεβουμε 10εκατ Ελληνες στο Συνταγμα? Ή να ψηφισουμε όλοι ομοφωνα?
Δεν καταλαβα αν τελικα εισαι υπερ της διαμαρτυριας ή υπέρ των εκλογών ή υπέρ τινος? Συγγνωμη αν σε βαζω να επαναλαμβάνεσαι.

Λιτσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

"Το ενωμένοι σημαινει να κατεβουμε 10εκατ Ελληνες στο Συνταγμα? Ή να ψηφισουμε όλοι ομοφωνα?"
Θα μπορούσε να γίνει και αυτό...
Και δεν ειπα ποτέ ότι δεν είμαι υπερ της διαμαρτυρίας... Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή με ενοχλησε, εμένα και άλλους τόσους... Και φυσικα η κάθε μορφή βία που ήδη ανέφερα πιο πριν... [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
koukida έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
koukida έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Nena έγραψε:

κοιταξε να δεις, ζεις στην Καβάλα- την ξερεις.... εδω φημιζόμαστε για το αγχος μας -αν θα πιούμε καφε στην ωρα μας και αν θα προλαβουμε τα μαγαζια ανοιχτα για κατι δωρακια που εχουμε να κανουμε- ζουμε στον κοσμο μας οι Καβαλιωτες......

Οι Σερραίοι να δεις!!!!! Very Happy

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:"Το ενωμένοι σημαινει να κατεβουμε 10εκατ Ελληνες στο Συνταγμα? Ή να ψηφισουμε όλοι ομοφωνα?"
Και δεν ειπα ποτέ ότι δεν είμαι υπερ της διαμαρτυρίας... Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή με ενοχλησε, εμένα και άλλους τόσους... Και φυσικα η κάθε μορφή βία που ήδη ανέφερα πιο πριν...
Καταλαβαινω αυτο που λες για τη βια, το εγραψα και πιο πανω.
Η χρονικη στιγμή, άλλους τους ενόχλησε λόγω ιερότητας της επετείου και άλλοι το βρηκαν εξαιρετικό να γινει η διαμαρτυρια σε μερα παρελασης λόγω συμβολικου χαρακτήρα.
Κι αν αυτο χρειαζεται για να ακουστουν τοτε so be it.

Αν δικαιουται ένας να προσβληθει ειναι αυτος. Αντίθετα, το επικρότησε. Αυτο νομίζω τα λέει όλα.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:"Το ενωμένοι σημαινει να κατεβουμε 10εκατ Ελληνες στο Συνταγμα? Ή να ψηφισουμε όλοι ομοφωνα?"
Και δεν ειπα ποτέ ότι δεν είμαι υπερ της διαμαρτυρίας... Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή με ενοχλησε, εμένα και άλλους τόσους... Και φυσικα η κάθε μορφή βία που ήδη ανέφερα πιο πριν...
Καταλαβαινω αυτο που λες για τη βια, το εγραψα και πιο πανω.
Η χρονικη στιγμή, άλλους τους ενόχλησε λόγω ιερότητας της επετείου και άλλοι το βρηκαν εξαιρετικό να γινει η διαμαρτυρια σε μερα παρελασης λόγω συμβολικου χαρακτήρα.

Αν δικαιουται ένας να προσβληθει ειναι αυτος. Αντίθετα, το επικρότησε. Αυτο νομίζω τα λέει όλα.

ηχηρες μειοψηφιες,για αλλους ειναι εκλεκτικες συγγενειες Νενα.

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Διαφωνώ με ότι λες, αλλα θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου για το δικαιώμα σου να το λες.
Βολταίρος

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μεγάλο θέμα άνοιξε και είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις .
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τα λόγια του κ. Γλέζου "ο λαός έδιωξε τους πολιτικούς απο την παρέλαση "δεν είχαν καμιά θέση εκεί , ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα για ποιον λόγο πρέπει ένα παιδί η ένας φαντάρος να γυρίσει το κεφάλι του προς την μεριά των επισήμων τη δουλειά έχουν αυτή βασικά εκεί; και εντάξει ας πούμε ότι είναι οι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας μέχρι εκεί για ποιό λόγο πρέπει να τούς σεβαστώ; να σεβαστώ το γεροντάκι που είναι στο καροτσάκι και πήγε και πολέμησε για να έχω εγώ μια ελεύθερη ζωή ναι να το κάνω αλλά να το κάνω για την Διαμαντοπούλου η το κάθε πολιτικό που καταστρέφουν το μέλος του παιδιού μου ε όχι.
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα της Ευαγγελίας σε ένα σημείο η παρέλαση πρέπει να γίνεται για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους .
Την Ελλάδα αυτή θέλουν να την εξαφανίσουν απο το χάρτη , και οικονομικά και ψυχικά γιατί οι έλληνες έχουμε ψυχή και ιστορικά , θέλουν να μειώσουν το πνεύμα να το θάψουν , να σβήσουν την ιστορία , δεν αναρωτηθήκατε αν όλο το σημερινό έγινε απο κάποιους και για να σταματήσουν οι παρελάσεις; θα μου πείτε τώρα και τι έγινε; σάμπως η παρέλαση δεν έχει χάσει το πραγματικό νόημα ; πόσα απο τα παιδιά ξέρουν για ποιο λόγο το κάνουν; πως επιτρέπουν οι μητέρες να εμφανίζονται ντυμένες στην παρέλαση; και εγω φόρεσα το μίνι αλλά στη βόλτα και όχι στη παρέλαση κάποια κοριτσάκια έχουν μπερδέψει την παρέλαση με τη πασαρέλα !ας δούμε λοιπόν αν γίνετε σωστά .
Ναι έγω το περίμενα και ειλικρινά θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να έπεφτε ένα γιαούρτι στην Διαμαντοπούλου δεν τη είδατε θράσσος; κατάστρεψε την παιδεία και έχει το θράσος να καμαρώνει στην εξέδρα.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θεϊκο!!!!!!!! Razz Razz Razz [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

την κραταω την εικονα !

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και κάτι ακόμα :Ο Παπούλιας σαν πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε ναι να ήταν παρών αλλά δεν έπρεπε να μείνει , έπρεπε να κάτσει και να δεχτεί την αντίδραση του κόσμου , παρατάει τόσο εύκολα σε μια μερίδα αγανακτισμένων πολιτών; δηλαδή αν ερχόταν ο εχθρός και του την έλεγε έτσι εύκολα θα έφευγε; κάτσε να δούμε πόσο αντέχεις; άλλωστε εδώ ανέχεται τον Γιωργάκη ο απλός κόσμος του φταίει;

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο αρχηγος κράτους δεν νοειται να το παρει προσωπικα και να σηκωθει να φεύγει. Δεν εκπροσωπει τον εαυτο του,
τον 'άνθρωπο' Παπούλια. Εκπροσωπει μια ολοκληρη προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατία. Οχι μονο στα ευκολα, αλλα και στα δυσκολα.

Ειναι αλλο πράγμα ο ανθρωπος και αλλο πραγμα ο βαθμος, το αξιωμα ή ο <θεσμος> που εκπροσωπει.

ποσο χρονων ειναι ο Παπουλιας ρε παιδια και πολέμησε το '40?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρηκα αυτο σχετικα με τις αρμοδιοτητες του.

"Οχι βεβαίως. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, δεν κυβερνά ο ίδιος, δεν μπορεί να μην υπογράφει τις κυβερνητικές αποφάσεις, από τη στιγμή που η νομιμότητά τους εγκρίνεται από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Δεν του επιτρέπεται να εκφράσει άποψη, επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία για την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και τα πολιτικά κόμματα. Μόνον σε μία περίπτωση μπορεί να μην υπογράψει. Οταν αποφασίσει να παραιτηθεί: «Είναι σαν να έχει ένα πιστόλι με μόνο μία σφαίρα στη θαλάμη.Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μόνο για μία φορά» έλεγαν οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν από κοντά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν πως ο Πρόεδρος δεν μετέχει στις κυβερνητικές αποφάσεις, ούτε καν έχει το δικαίωμα να τις κρίνει.

Ποιος συνεπώς είναι ο ρόλος του, πέραν του ότι συμβολίζει και προασπίζεται την ενότητα του έθνους;

Μπορεί με βάση τις εξουσίες που έχει να προτρέπει, να παροτρύνει, να υπενθυμίζει, να συμβουλεύει, να παρακολουθεί (κυρίως τα εθνικά θέματα), να εκφράζει ανησυχίες, τον προβληματισμό του, χωρίς βεβαίως να αποφασίζει. Το «αποφασίζειν» αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα της κυβέρνησης. "

αυτο σχετικα με το ποσο συμπασχει
" Περιέκοψε ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού του Προεδρικού Μεγάρου, μείωσε τα ταξίδια του στο εξωτερικό, μείωσε τον μισθό του (τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλο μέρος του δίνεται σιωπηρά σε αγαθοεργίες και σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη για οικονομική στήριξη), μείωσε κατά 50% τα αυτοκίνητα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μείωσε κατά 50% τη φρουρά του και βεβαίως περιόρισε τις δεξιώσεις. Και όταν πρέπει λόγω επετείων να διοργανώσει κάποια δεξίωση, όπως αυτή που γίνεται κάθε χρόνο στις 24 Ιουλίου για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την κάνει πλέον το πρωί, χωρίς σε αυτή να μετέχουν οι σύζυγοι των καλεσμένων, προσφέροντας μόνον πορτοκαλάδα, λεμονάδα και βυσσινάδα:"

και αυτο σχετικα με το μεριδιο ευθυνης της ηγεσιας της Ελλαδας
"«Παρά τη διεθνή συγκυρία,αν είμαστε ειλικρινείς,θα αναγνωρίσουμε ότι η ευθύνη για την ελληνική παρακμή βαραίνει κυρίως την πολιτική τάξη,που έχει την υποχρέωση να καθοδηγεί τις εξελίξεις.Η αποδοκιμασία που δέχεται σήμερα το πολιτικό σύστημα είναι πολλές φορές ακατέργαστη μέσα στη γενίκευσή της,είναι όμως στον πυρήνα της δίκαιη»

Στο παρελθον ηταν στενοι συνεργατες με τον ΓΑΠ,αν κ απο οτι λεει το αρθρο που πηρα κ τα παραπανω αποσπασματα οι σχεσεις τους δεν ηταν ποτε οι καλυτερες.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψαχνω να δω για το ποτε ηταν στο ανταρτικο,μεχρι στιγμης δεν το βλεπω σε καποιο βιογραφικο κειμενο,βρισκω κατι σαν κι αυτο

"1929 προφανώς οταν λέει Αντάρτης 15 χρονών αναφέρεται στον ΕΛΑΣ ;
Κάρολος Παπούλιας
Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1929 στα Γιάννινα και ήταν γιος του υποστράτηγου Γρηγόρη Παπούλια, που πέθανε το 1936 !Το όνομά του Κάρολος το οφείλει στον αυστριακό σοσιαλιστή Καρλ Κάουτσκι.
Ο Κάρολος Παπούλιας τελείωσε το δημοτικό σχολείο Πωγωνιανής και φοίτησε στα γυμνάσια Πωγωνιανής, Ζωσιμαίας Ιωαννίνων, Παλαιού Φαλήρου και 7ο Παγκρατίου Αθηνών. Η κατοχή τον βρήκε μαθητή του γυμνασίου Πωγωνιανής σε ηλικία 11 χρονών! τώρα για να πολεμάει αντάρτης στα 15 του μάλλον αντάρτης του ΕΛΑΣ θα ήταν διότι το 1944 τον Οκτώβριο δεν υπήρχαν Γερμανοί στην Αθήνα
Αυτά για την ενημέρωση μας ! "

CHRISLA2216

CHRISLA2216
μεγαλο θεμα ανοιξατε κοριτσια.. οι πολιτικες συζητησεις ποτε δεν οδηγουν πουθενα!! οπως και η χθεσινη κατασταση στις παρελασεις.. προσωπικα, θεωρω κ εγω λαθος την χρονικη στιγμη κ το μερος οπου εγινε η διαμαρτυρια.. εγω πηγα με τον γιο μου που ηθελε να δει την παρελαση-ασχετα που δεν ξερει καν τι σημαινει κ γιατι γινεται- αλλα τελικα ατυχησαμε κ πραγματικα ενιωσα ντροπη κ αηδια!! ειναι μια "ιερη" στιγμη για μενα η παρελαση, και παντα κλαιω οταν την παρακολουθω. ακομα κ χθες που την ειδα απο την τηλεοραση τελικα, το ιδιο επαθα!
απλα πιστευω οτι καποιοι χαλασαν μια ομορφη γιορτη, χωρις νοημα κ αποτελεσματα!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άρθρο 35
1. Καμία πράξη του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ισχύει ούτε εκτελείται χωρίς την προσυπογραφή του αρμόδιου Υπουργού, ο οποίος με μόνη την υπογραφή του γίνεται υπεύθυνος, και χωρίς τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στην περίπτωση που η Κυβέρνηση απαλλαγεί από τα καθήκοντά της σύμφωνα με το άρθρο 38 παράγραφος 1, αν ο Πρωθυπουργός δεν προσυπογράφει το οικείο διάταγμα, αυτό υπογράφεται μόνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
2. Κατ' εξαίρεση δεν απαιτείται προσυπογραφή για τις ακόλουθες πράξεις:
α) το διορισμό Πρωθυπουργού,
β) την ανάθεση διερευνητικής εντολής σύμφωνα με το άρθρο 37 παράγραφοι 2, 3 και 4,
γ) τη διάλυση της Βουλής κατά το άρθρο 32 παράγραφος 4 και κατά το άρθρο 41 παράγραφος 1, αν δεν την προσυπογράψει ο Πρωθυπουργός, και κατά το άρθρο 53 παράγραφος 1, αν δεν την προσυπογράψει το Υπουργικό Συμβούλιο,
δ) την αναπομπή κατά το άρθρο 42 παράγραφος 1 νομοσχεδίου ή πρότασης νόμου που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή.
ε) το διορισμό του προσωπικού των υπηρεσιών της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Το διάταγμα με το οποίο προκηρύσσεται δημοψήφισμα για νομοσχέδιο, σύμφωνα με το άρθρο 44 παράγραφος 2, προσυπογράφεται από τον Πρόεδρο της Βουλής.

Μπορει να κανει περισσοτερα από όσα νομιζουμε τελικά...

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:

Εμένα δεν με ενόχλησε...Ίσα ίσα που το χάρηκα.Δεν γίνεται η παρέλαση προς τιμήν των πολιτικών αλλά των Ηρώων του '40.Έφυγαν οι πολιτικοί και έγινε μία υπέροχη παρέλαση παντού.Δείξαμε ότι τιμάμε τους νεκρούς μας αλλά όχι το ξεπούλημα της Ελλάδας.Ήταν μία υπέροχη ευκαιρία να δείξουμε ότι δεν τους ανεχόμαστε άλλο.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:
Nena έγραψε:

Εμένα δεν με ενόχλησε...Ίσα ίσα που το χάρηκα.Δεν γίνεται η παρέλαση προς τιμήν των πολιτικών αλλά των Ηρώων του '40.Έφυγαν οι πολιτικοί και έγινε μία υπέροχη παρέλαση παντού.Δείξαμε ότι τιμάμε τους νεκρούς μας αλλά όχι το ξεπούλημα της Ελλάδας.Ήταν μία υπέροχη ευκαιρία να δείξουμε ότι δεν τους ανεχόμαστε άλλο.

Εεεετσι,ακριβως....Εγω το ευχαριστηθηκα κοριτσια.

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια,ειναι δυνατον να καταδικαζουμε οποιαδηποτε μορφη και στιγμη αντιδρασης,αντι να την χειροκροτουμε,τη στιγμη που εμεις οι υπολοιπες ημασταν στη ζεστασια και ασφαλεια του σπιτιου και του καναπε μας???παλι καλα να λεμε που κατι κινηται...και αφου εμεις δεν μπορουμε να συμετεχουμε,τουλαχιστον ας το αναγνωριζουμε σε αυτους που το κανουν!!εστω αυτο!τι θα πει λαθος στιγμη?δεν υπαρχουν στιγμες,εδω μιλαμε οτι εχουμε παει 100 χρονια πισω...η στιγμη ειναι το θεμα?
οσο για τη βια...βια χρησιμοποιει κατεξοχην η αστυνομια.δηλ το κρατος.και οι κουκουλοφοροι δηλ η αστυνομια, δηλ το κρατος.αυτα!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
moroulou έγραψε:κοριτσια,ειναι δυνατον να καταδικαζουμε οποιαδηποτε μορφη και στιγμη αντιδρασης,αντι να την χειροκροτουμε,τη στιγμη που εμεις οι υπολοιπες ημασταν στη ζεστασια και ασφαλεια του σπιτιου και του καναπε μας???παλι καλα να λεμε που κατι κινηται...και αφου εμεις δεν μπορουμε να συμετεχουμε,τουλαχιστον ας το αναγνωριζουμε σε αυτους που το κανουν!!εστω αυτο!τι θα πει λαθος στιγμη?δεν υπαρχουν στιγμες,εδω μιλαμε οτι εχουμε παει 100 χρονια πισω...η στιγμη ειναι το θεμα?
οσο για τη βια...βια χρησιμοποιει κατεξοχην η αστυνομια.δηλ το κρατος.και οι κουκουλοφοροι δηλ η αστυνομια, δηλ το κρατος.αυτα!

Kουκλα μου, ειμαι μια απο αυτες που ειπα για "λαθος στιγμη".. δεν καταδικασα κανεναν κ αναγνωριζω την αγανακτηση των πολιτων.. απλα επιμενω στο οτι δεν ηταν το σωστο μερος κ η σωστη στιγμη για να γινει κατι τετοιο.. χαλασαν μια ομορφη γιορτη, για να κανουν το κεφι τους μερικοι. και για πες μου εσυ τωρα, τι κερδισαν αυτοι με αυτο που εκαναν? η' τι κερδισαν ολοι αυτοι οι "αγανακτισμενοι" που ολο το καλοκαιρι ηταν με τις ωρες στημενοι στις πλατειες και κουτσομπολευαν, επιναν καφεδακι κ εκαναν καμακι... τιποτα!!! η' μαλλον επιπλεον μετρα κ φορους... δυστυχως, δεν ειναι στο χερι μας να αλλαξει η ολη κατασταση της χωρας κ αναγκαστικα οτι μας επιβαλλουν κανουμε! κι οσο για το "ειμαστε 100 χρονια πισω", παντα ειμασταν.. αυτο δεν αλλαξε!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ανεξάρτητα με τη χτεσινή ημέρα και τα επεισόδια που πήραν θέση θα ήθελα να αναφέρω ότι οι "αγανακτισμένοι"δεν είναι ένα ελληνικό φαινόμενο αλλά μια ευρωπαϊκή κίνηση είναι η αντίδραση μια μερίδας πολιτών που βαρέθηκε να κάθεται στο καναπέ και να απολαμβάνει το καφέ στο σαλόνι του σπιτιού του και να πήραν το καφέ και βγήκαν στις πλατείες και φώναξαν και αντέδρασαν και έγιναν ένα σε όλο αυτό τον παραλογισμό που μας θέλει να είμαστε εγλωβισμένοι και να δεχόμαστε με σκυμμένο το κεφάλι και πεσμένο το ηθικό.
Προτιμώ από το να τρέχω στον ψυχιάτρο να μου δώσει ένα σωρό φάρμακο και να μου πει ότι πρέπει να χαλαρώσω , πως να χαλαρώσει ένας άνθρωπος όταν χάνει τα δεδομένα ; όταν εργάζεται για 20 χρόνια σε μια εταιρία και μην φανταστείτε ότι παίρνει τα τρελά λεφτά αλλά έχει ρυθμίσει τη ζωή του σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα και ξαφνικά βλέπει να μην μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα στα παιδιά του και νιώθει άσχημα ανήμπορος και εκεί υπάρχουν δύο λύσεις η να κάτσει και κλειστεί στον εαυτό του και να πέσει σε κατάθλιψη η να βγει έξω και να διαμαρτυρηθεί.
Δεν κρίνω τα άτομα που έκατσαν στο σπίτι τους μπορεί να μην έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα η μπορεί και να έχουν και χειρότερα αλλά το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά . Ναι βγήκα το καλοκαίρι στη πλατεία στο σύνταγμα μαζί με το παιδί μου και είδα δίπλα μου τον 40 άντρα που νιώθει σαν να είναι ξαφνικά 60 είδα και τον συνταξιούχο που δεν μπορεί πια να κεράσει ένα παγωτό το εγγονάκι του είδα και τη κυρία με την απόγνωση στα μάτια και είδα και παιδιά σε ηλικίες 23-25 να έχουν τα πτυχία στα χέρια και απλά να τα κρατάνε . Δεν μπορεί λοιπόν όλοι αυτοί να είμαστε εκεί έξω έτσι απλά για να πιούμε το καφέ μας .
Είναι αντίδραση - όπως προσωπικά πιστεύω ότι αντίδραση ήταν και η χτεσινή του κόσμου που φώναζε είτε απέναντι στο πρόεδρο της δημοκρατίας είτε στους βουλευτές . Αυτοί δεν άντεξαν και το έβαλαν στα πόδια η συνηθισμένη τακτική τους είναι άλλωστε -ακόμα και ο νεαρός που χτύπησε "πισώπλατα "τον βουλευτή ας το πάρουμε αλλιώς :αυτός ο βουλευτής με το κάθε ναι που λεει βαράει καθημερινά το νέο αυτό -εγώ δεν είδα να φοράει καμιά κουκούλα τον είδα να ξεσπάει μπροστά στους δημοσιογράφους στις κάμερες .
Η ζωή μας άλλαξε , προσωπικά φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω ένα πρωί και δεν θα έχω να μαγειρέψω για το παιδί μου και εκεί ναι δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση μου και ας είναι και η μεγαλύτερη επέτειο

mommy12585

mommy12585
CHRISLA2216 έγραψε:
moroulou έγραψε:κοριτσια,ειναι δυνατον να καταδικαζουμε οποιαδηποτε μορφη και στιγμη αντιδρασης,αντι να την χειροκροτουμε,τη στιγμη που εμεις οι υπολοιπες ημασταν στη ζεστασια και ασφαλεια του σπιτιου και του καναπε μας???παλι καλα να λεμε που κατι κινηται...και αφου εμεις δεν μπορουμε να συμετεχουμε,τουλαχιστον ας το αναγνωριζουμε σε αυτους που το κανουν!!εστω αυτο!τι θα πει λαθος στιγμη?δεν υπαρχουν στιγμες,εδω μιλαμε οτι εχουμε παει 100 χρονια πισω...η στιγμη ειναι το θεμα?

Kουκλα μου, ειμαι μια απο αυτες που ειπα για "λαθος στιγμη".. δεν καταδικασα κανεναν κ αναγνωριζω την αγανακτηση των πολιτων.. απλα επιμενω στο οτι δεν ηταν το σωστο μερος κ η σωστη στιγμη για να γινει κατι τετοιο.. χαλασαν μια ομορφη γιορτη, για να κανουν το κεφι τους μερικοι. και για πες μου εσυ τωρα, τι κερδισαν αυτοι με αυτο που εκαναν? η' τι κερδισαν ολοι αυτοι οι "αγανακτισμενοι" που ολο το καλοκαιρι ηταν με τις ωρες στημενοι στις πλατειες και κουτσομπολευαν, επιναν καφεδακι κ εκαναν καμακι... τιποτα!!! η' μαλλον επιπλεον μετρα κ φορους... δυστυχως, δεν ειναι στο χερι μας να αλλαξει η ολη κατασταση της χωρας κ αναγκαστικα οτι μας επιβαλλουν κανουμε! κι οσο για το "ειμαστε 100 χρονια πισω", παντα ειμασταν.. αυτο δεν αλλαξε!!

Ο κόσμος που κατεβαίνει στο Σύνταγμα, εδώ και μήνες, δε νομίζω να πηγαίνει για να πιει το καφεδάκι του και για καμάκι, αν ήθελαν πηγαίναν και σε καφετέρια με την ησυχία τους ή καθόντουσαν σπίτι τους, όπως κάνει ο περισσότερος κόσμος...Επειδή έχουμε αυτή τη νοοτροπία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια για αυτό είμαστε 100 χρόνια πίσω. Ο κόσμος είναι πραγματικά αγανακτισμένος, και είναι κάθε ηλικίας, δεν είναι μόνο 100-200 τσογλανάκια που πάνε για να κάνουν χαβαλέ, είναι και οικογενειάρχες, είναι και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι που η ζωή τους έχει γίνει επιπέδου 'κατοχής' πλέον. Για όποιονδήποτε λόγο και να κατέβαινε ο καθένας, σημασία έχει το σύνολο και η ενότητα των Ελλήνων πια, η αντίδραση σε όλη αυτή την καταδίκη της χώρας μας..Τα πράγματα θα αγριέψουν. Αυτό που έγινε με την παρέλαση δεν είναι τίποτα σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Ήδη είχαμε θύματα και θα 'χυθεί αίμα' όπως πάει το πράμα. Όσον αφορά την παρέλαση, δεν ήταν λάθος η στιγμή καθόλου, αντίθετα είχε συμβολικό χαρακτήρα. Οι Έλληνες κάθε χρόνο τιμούν τους νεκρούς που πολέμησαν για την πατρίδα τους, και θα το κάνουν στο μέλλον. Τώρα όμως σαφώς και προέχει να γίνει κάτι μήπως και αλλάξουν τα πράματα.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας δούμε κάτι απλό :μέχρι πρότινος στα γήπεδα πήγαιναν οι οπαδοί για να δουν την αγαπημένοι τους ομάδα, πριν 15 ημέρες πήγαν στα γήπεδα και ανάρτησαν πανό απέναντι στη Τρόικα και στα νέα μέτρα της κυβέρνησης , όταν με δικτατορικό τρόπο ζητήθηκε να κατέβει κάτω το πανό το οποίο είχαν αναρτήσει 10 άτομα τότε έγινε το καταπληκτικό όλο το γήπεδο φώναζε υβριστικά συνθήματα τόσο για την Τρόικα όσο και για τον Πρωθυπουργό μάλλον για την μάνα του (και όπως είπε η Κανέλλη ποιά η διαφορά να βρίζουν την μάνα του διαιτητή απο του Πρωθυπουργού; μάνα η μιά μάνα και η άλλη ) τι έκαναν;πως θα έκλειναν τα στόματα τόσων ατόμων; θέλουν να σταματήσουν την οποιαδήποτε μορφή μαζικής συγκέντρωσης είτε αυτό είναι ένας αγώνας στο γήπεδο η μια πορεία . Φίμωτρο θέλουν να μας βάλουν αλλά δεν θα μπορέσουν.
Και εγω πιστεύω ότι η κατάσταση είναι ένα καζάνι που βράζει και σύντομα θα γίνει η έκρηξη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις