26 Απ: ΤΙΜΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ Πεμ Οκτ 27, 2011 4:25 am
κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
για οποια ενδιαφερεται να ενημερωθει για τις νεες τιμες απο 1/10/2011
http://didefth.gr/lows/fek_2011_1702b.pdf
http://didefth.gr/lows/fek_2011_1702b.pdf
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
an soy po oti den katalaba xristo tha me pistepsis,pantos eyxaristwwww
ναι για το επιδομα αυτο λεω τον 1000Ε οχι γι αυτο με της 56 μερες για την δουλεια!!!!ναι θα το εχω θεωρησει ουφ θα ρωτησω στο ικα εννοειτε απλα ειπα μηπως ηξερες καλο βραδυ ευχαριστωboubou έγραψε:χαχα αν έχεις μαζεμένα ΜΟΝΟ από τα προηγούμενα 2 χρόνια 200 ένσημα , δικαιούσαι να πάρεις επίδομα για 56 ημέρες πριν το τοκετό και 63 ημέρες μετά τον τοκετό. Αρκεί να εργάζεσαι κάπου και να έχεις πάρει την άδεια τοκετού! Αν όχι δν παίρνεις αυτά τα επιδόματα γιατί είναι ουσιαστικά σαν να σε πληρώνει το ΙΚΑ για τους 4 μήνες που θα λείπεις από την δουλειά σου και δν θα πληρώνεσαι! Τώρα για το επίδομα γέννας που είναι γύρω στα 900€ δν ξέρω αν το δικαιούσαι,αν εχεις θεωρημένο βιβλιάριο ΙΚΑ όταν θα γεννήσεις,μπορεί να το δικαιούσαι γιατί το μόνο που θέλει είναι την ληξιαρχική πράξη γέννησης και το βιβλιάριο ατομικο και οικογενειακό!
ELLIE έγραψε:Γειά σας κορίτσια, είμαι καινούρια στην παρέα. Γεννάω στο Έλενα με καισαρική σε 2 βδομάδες. Σήμερα μόλις έμαθα ότι με τα ενοποιημένα νοσήλεια, αν και σε δημόσιο μαιευτήριο, θα πληρώσω για την επέμβαση 1600Ε!!! Ξέρετε τίποτα γι'αυτό; Έχω φρίξει..Το Σεπτέμβριο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 80Ε τη μέρα, δηλ 320Ε..
KRISTI 1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ?
marinaki <3 <3 έγραψε:ναι για το επιδομα αυτο λεω τον 1000Ε οχι γι αυτο με της 56 μερες για την δουλεια!!!!ναι θα το εχω θεωρησει ουφ θα ρωτησω στο ικα εννοειτε απλα ειπα μηπως ηξερες καλο βραδυ ευχαριστωboubou έγραψε:χαχα αν έχεις μαζεμένα ΜΟΝΟ από τα προηγούμενα 2 χρόνια 200 ένσημα , δικαιούσαι να πάρεις επίδομα για 56 ημέρες πριν το τοκετό και 63 ημέρες μετά τον τοκετό. Αρκεί να εργάζεσαι κάπου και να έχεις πάρει την άδεια τοκετού! Αν όχι δν παίρνεις αυτά τα επιδόματα γιατί είναι ουσιαστικά σαν να σε πληρώνει το ΙΚΑ για τους 4 μήνες που θα λείπεις από την δουλειά σου και δν θα πληρώνεσαι! Τώρα για το επίδομα γέννας που είναι γύρω στα 900€ δν ξέρω αν το δικαιούσαι,αν εχεις θεωρημένο βιβλιάριο ΙΚΑ όταν θα γεννήσεις,μπορεί να το δικαιούσαι γιατί το μόνο που θέλει είναι την ληξιαρχική πράξη γέννησης και το βιβλιάριο ατομικο και οικογενειακό!
δεν πληρωνεις τιποτα απευθειας ως ασφαλισμενη του ικα στο νοσοκομειο απλα το νοσοκομειο εισπρατει το επιδομα σου απευθειας αν γεννησεις σε δημοσιο αν γεννησεις σε ιδιωτικη το εισπρατεις εσυ απο το ικα!δεν πληρωνεις αλλα και δεν περνεις τιποτα πλεον!Kastallia έγραψε:Σήμερα είπαν στο ραδιόφωνο πως οι ασφαλισμένες δε θα πληρώνουν τίποτα στα δημόσια νοσοκομεία.Τα επιδόματα μάλλον καταργούνται για όσες γεννούν σε δημόσια.
ακριβως αυτο ισχυει......τουλαχιστον για τωρα....τωρα αν θα αλλαξει παλι κατι αγνωστο.....γκαλαιτζογλου έγραψε:δεν πληρωνεις τιποτα απευθειας ως ασφαλισμενη του ικα στο νοσοκομειο απλα το νοσοκομειο εισπρατει το επιδομα σου απευθειας αν γεννησεις σε δημοσιο αν γεννησεις σε ιδιωτικη το εισπρατεις εσυ απο το ικα!δεν πληρωνεις αλλα και δεν περνεις τιποτα πλεον!Kastallia έγραψε:Σήμερα είπαν στο ραδιόφωνο πως οι ασφαλισμένες δε θα πληρώνουν τίποτα στα δημόσια νοσοκομεία.Τα επιδόματα μάλλον καταργούνται για όσες γεννούν σε δημόσια.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης