126 Απ: μπορει να ειμαι εγκυος???? Σαβ Νοε 05, 2011 5:21 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
συγχαρητηρια στις κοπελες που τα καταφεραν ! ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη!!!! και στις κοπελες που προσπαθουν με το καλο να ερθει γρηγορα ενα μπεμπε!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:Με το καλο!!!Εχεις να ζησεις μια μεγαλειωδη εμπειρια!και οσες θελετε,απο μενα ευχες για να φυτρωσουν σπορακια στις κοιλιτσες σας!
thequeen86 έγραψε:blackrose έγραψε:Με το καλο!!!Εχεις να ζησεις μια μεγαλειωδη εμπειρια!και οσες θελετε,απο μενα ευχες για να φυτρωσουν σπορακια στις κοιλιτσες σας!
ριξε κ απο δω καμια ευχη!!!!!
REINE έγραψε:όσο για το πώς το ανακοίνωσα στον άντρα μου, γύρισα απο τη δουλειά και του είπα: σου έχω ένα μικρό δωράκι!!
Και μου λέει, γιατί δώρο, δεν έκανα τίποτα...
Του ετοίμασα ένα μικρό πακετάκι δώρου με μια σαλιάρα μέσα που πήρα και σε ένα χαρτάκι έγραψα διάφορα ρομαντικά..
του δίνω το πακέτο, το ανοίγει και βγάζει μόνο τη σαλιάρα, το χαρτάκι δεν το είδε αμέσως, αλλά με το που είδε τη σαλιάρα κατάλαβε κατευθείαν και μου λέει ναι?? και βάζει τα κλάματα και με αγκαλιάζει και κλάμα κι εγώ και καταλαβαίνετε...
ήταν πολύ ωραία στιγμή, εύχομαι όλες να νιώσετε κάποια στιγμή κάτι ανάλογο!!
Kalimera!! Ki egw tin idia agwnia exw me esena. Perimenw pws kai pws na erthei i wra gia to rantevou. Poso evdomadwn eisai esy?REINE έγραψε:
To metrane kai apo tin teleftaia periodo. Egw eixa 5/10 teleftaia. Symfwna me tous ypologismous ki egw toso eimai. Yoarxei gkroupaki pou to anoikse mia alli kopela gia egkymonoules Iouniou iouliou 2012. http://forum.eimaimama.gr/t8715-topic#243624 ela mia volta ki apo ekei. Kali epityxia kai na mas enimerwseis.REINE έγραψε:κοίτα από τη χοριακή την προηγούμενη παρασκευή, μου είπαν ότι είμαι 5 προς 6 εβδομάδων..εμένα μου φαίνεται πολύ αλλά αφού έτσι είπαν..
τι να πω αν δεν πάω στο γιατρό δε μπορώ να πω τίποτα!!
μπραβω με το καλο να πανε ολα κ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσηνηmarkella01 έγραψε:Κορίτσια, να σας το ανακοινώσω κι εδώ...Κι εγώ είμαι έγκυος.....Νομίζω ότι η περίοδος της 3ης Οκτωβρίου ήταν σημαδιακή....χαχα....
marinaki <3 <3 έγραψε:μπραβω με το καλο να πανε ολα κ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσηνηmarkella01 έγραψε:Κορίτσια, να σας το ανακοινώσω κι εδώ...Κι εγώ είμαι έγκυος.....Νομίζω ότι η περίοδος της 3ης Οκτωβρίου ήταν σημαδιακή....χαχα....
nai agoraki einai etsi mas eipan an mas bgei koritsaki ,xaxaxa na ne kala ayto me noiazeimarkella01 έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:μπραβω με το καλο να πανε ολα κ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσηνηmarkella01 έγραψε:Κορίτσια, να σας το ανακοινώσω κι εδώ...Κι εγώ είμαι έγκυος.....Νομίζω ότι η περίοδος της 3ης Οκτωβρίου ήταν σημαδιακή....χαχα....
Ευχαριστώ κοπελα μου, κι εσύ με το καλό να υποδεχτείς το μωρό σου...αγόρι νομίζω έχεις ε?
marinaki <3 <3 έγραψε:nai agoraki einai etsi mas eipan an mas bgei koritsaki ,xaxaxa na ne kala ayto me noiazeimarkella01 έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:μπραβω με το καλο να πανε ολα κ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσηνηmarkella01 έγραψε:Κορίτσια, να σας το ανακοινώσω κι εδώ...Κι εγώ είμαι έγκυος.....Νομίζω ότι η περίοδος της 3ης Οκτωβρίου ήταν σημαδιακή....χαχα....
Ευχαριστώ κοπελα μου, κι εσύ με το καλό να υποδεχτείς το μωρό σου...αγόρι νομίζω έχεις ε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης