51 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ... Τρι Νοε 01, 2011 1:23 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΙΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
*efoula* έγραψε:Κατι που θυμηθηκα τωρα και θελω να σας ρωτησω... Εχω ακουσει πως αν εχεις σταθερο κυκλο στις 5 μερες καθυστερησης ειναι σιγουρο πως εισαι εγκυος... Εσεις εχετε ακουσει κατι τετοιο?
Evaggelitsa 26 έγραψε:*efoula* έγραψε:Κατι που θυμηθηκα τωρα και θελω να σας ρωτησω... Εχω ακουσει πως αν εχεις σταθερο κυκλο στις 5 μερες καθυστερησης ειναι σιγουρο πως εισαι εγκυος... Εσεις εχετε ακουσει κατι τετοιο?
Εμένα κουκλίτσα μου μου έτυχε αυτό σε αυτή την περίοδο... Εχω σταθερό κύκλο, είχα 5 μέρες καθυστέρηση αλλά τελικά όταν έκανα τεστάκι και βγήκε αρνητικο την επόμενη μέρα ήρθε...
Μάλλον από το άγχος μου συνέβη... Αλλα δεν είναι απόλυτο αυτό...
*efoula* έγραψε:boyboy μου μην απογοητευεσαι...Τον επομενο μηνα 'μπες' δυναμικα Κοριτσια πολυ σεξ τον τελευταιο καιρο..χιχιχι Τους εχουμε 3εζουμισαμε τους αντρες μας Εγω πρεπει να περιμενω μεχρι την κυριακη και οι μερες δεν περνανε...
*efoula* έγραψε:Εχω κι αλλη απορια σορρυ αν σας ζαλιζω.. Οι θηλες οταν ειναι πολυ εθαισθητες ειναι καποιο στανταρ συμπτωμα που πρεπει να το εχουν ολες η' ειναι αναλογος την γυναικα???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης