Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Πεμ Νοε 17, 2011 11:14 am

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

27ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Πεμ Νοε 17, 2011 12:48 pm

minubaki

minubaki
ξερω κ εγω τι να πω...
πιστευω παντως πως εσενα περναει μια τετοια φαση...!!!
για τη μπουμπου μου δεν ξερω γιατι τρωει ανα 3ωρο-4ωρο οπως ετρωγε...
τωρα κοιμηθηκε υστερα απο ολη την ημερα που ειμαστε ξυπνιες κ στης 4θα σηκωθει για φαι παλι, θα κοιμηθει κατα της 5κ7 θα σηκωθει παλι...
να δω τι θα μου πει κ η παιδιατρος αυριο!!!
καληνυχτα!!!

28ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Πεμ Νοε 17, 2011 12:50 pm

genny83

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
θα μπορουσες να της παρεις ενα γυμναστηριο η να της κανεις λιγο πιο 'κουραστικα' παιχνιδια (χωρις να βγαλεις off το μωρο Very Happy ) ετσι ωστε να πεσει τεζα το μεσημερακι. εσυ να προσπαθεις να την βαλεις για υπνο ασχετα αν στο τελος κοιμηθει η οχι, μπορει απλα να παιζει με τα κουκλακια της.

29ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Πεμ Νοε 17, 2011 12:53 pm

Elena84

Elena84
minubaki έγραψε:ξερω κ εγω τι να πω...
τωρα κοιμηθηκε υστερα απο ολη την ημερα που ειμαστε ξυπνιες κ στης 4θα σηκωθει για φαι παλι, θα κοιμηθει κατα της 5κ7 θα σηκωθει παλι...
καληνυχτα!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ…
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 850933

30ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Πεμ Νοε 17, 2011 12:54 pm

minubaki

minubaki
εγω παντως που της εχω κ γυμναστηριο δεν επιασε το κολπο...
ασε που σημερα δεν το ηθελε με τιποτα κ αν πηγαινα να την αφησω κατω δωστου κλαμα... το ιδιο εκανε κ με το ριλαξ... μονο αγκαλια σημερα...

31ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Πεμ Νοε 17, 2011 12:56 pm

Elena84

Elena84
genny83 έγραψε:θα μπορουσες να της παρεις ενα γυμναστηριο η να της κανεις λιγο πιο 'κουραστικα' παιχνιδια (χωρις να βγαλεις off το μωρο Very Happy ) ετσι ωστε να πεσει τεζα το μεσημερακι. εσυ να προσπαθεις να την βαλεις για υπνο ασχετα αν στο τελος κοιμηθει η οχι, μπορει απλα να παιζει με τα κουκλακια της.

ΕΧΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ… ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ, ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ…
ΘΑ ΔΟΥΜΕ… ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 215994 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 215994

32ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Πεμ Νοε 17, 2011 12:57 pm

minubaki

minubaki
Elena84 έγραψε:
minubaki έγραψε:ξερω κ εγω τι να πω...
καληνυχτα!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ…
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 850933

αυτο ειναι που με καιει περισσοτερο... δεν ξερω γιατι ειχε γκρινια σημερα κ καθοταν μονο αγκαλιτσα... κ υπνο καθολου παλι μονο αγκαλια...
αντε παω για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 850933 τωρα που κοιμηθηκε για να εχω δυναμεις οταν ξυπνησει... μπορει κ στο 4ωρο...
κλεινωωωωωωωωωωωω...!!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 531909

33ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τρι Νοε 22, 2011 2:03 am

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα....ο μικρος μου την τελευταια εβδομαδα εχει γινει πολυ ανησυχος με τον υπνο του....γεενικα την μερα δεν κοιμαται πολλες ωρες και το βραδυ πεφτει στις 10:30 για υπνο...τον πρωτο καιρο κοιμοταν μεχρι τις 6 το πρωι αλλα τωρα τελευταια ξυπναει τη νυχτα ...επειδη τον θηλαζω ακομα πιπιλαει για 5 λεπτα και μετα κοιμαται κανα 2ωρο και μετα παλι τα ιδια...συνηθως τον παιρνω αγκαλια και κοιμομαστε μαζι στον καναπε μεχρι να ξανασηκωθει μπας και τον ηρεμησω αλλα τιποτα...ειναι 4,5 μηνων και η παιδιατρος μου ειχε πει απο τον 3 να κοψω τα βραδινα γευματα αλλα αμα γκρινιαζει τι να τον κανω..???λετε να φταιει κατι αλλο???εχει ηδη πεταξει 2 μικρα ΄σπυρακια΄ στα ουλα που μαλλον ειναι δοντια...καμμια ιδεα εχετε??

34ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τρι Νοε 22, 2011 5:14 am

nena1988

nena1988
elitsa έγραψε:καλημερα....ο μικρος μου την τελευταια εβδομαδα εχει γινει πολυ ανησυχος με τον υπνο του....γεενικα την μερα δεν κοιμαται πολλες ωρες και το βραδυ πεφτει στις 10:30 για υπνο...τον πρωτο καιρο κοιμοταν μεχρι τις 6 το πρωι αλλα τωρα τελευταια ξυπναει τη νυχτα ...επειδη τον θηλαζω ακομα πιπιλαει για 5 λεπτα και μετα κοιμαται κανα 2ωρο και μετα παλι τα ιδια...συνηθως τον παιρνω αγκαλια και κοιμομαστε μαζι στον καναπε μεχρι να ξανασηκωθει μπας και τον ηρεμησω αλλα τιποτα...ειναι 4,5 μηνων και η παιδιατρος μου ειχε πει απο τον 3 να κοψω τα βραδινα γευματα αλλα αμα γκρινιαζει τι να τον κανω..???λετε να φταιει κατι αλλο???εχει ηδη πεταξει 2 μικρα ΄σπυρακια΄ στα ουλα που μαλλον ειναι δοντια...καμμια ιδεα εχετε??

κατι τετοια μου εκανα και εμενα και ηταν επειδη τον ετρωγαν τα ουλα του, οδηγια που σου εδωσε η παιδιατρος ειναι λαθος το μωρο θα φαει οποτε θελει και οτι ωρα θελει,δεν ειναι ρομποτακι να τους πεις στοπ μην πεινας!!!!Θηλαζετον οποτε θελει,οσο αναφορα το αλλο θεμα θα τα εχεις αυτα απο εδω και περα,κανε υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ μονο αγκαλιτσες και χαδακια,μεγαλωνει και εχει αναγκη τη μανουλα του!!!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

35ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τετ Ιαν 11, 2012 3:41 am

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια...ο γιος μου ειναι 6 μηνων και τις τελευταιες 2 εβδομαδες με εχει πεθανει το βραδυ στο ξενυχτι και στο κλαμα. ξυπναει και κλαει και θελει αγκαλια αλλα οταν τον κουναω και τον αφηνω αυτος ξανακλαει. ο αντρας μου οταν ξυπναει τον φερνει στο κρεβατι να κοιμηθει μαζι μας και το ατιμο πλασματακι κοιμαται ηρεμος μεχρι το πρωι. καποιες μερες σηκωνεται στις 6:30 και μενει ξυπνιως και αλλες ξυπναει, τρωει και ξανακοιμαται. η παιδιατρος μου ειπε οτι το δοντακια του ειναι ετοιμα να πεταχτουνε και θα σκασουν ολα μαζι...εχει τυχει κατι παρομοιο σε καμμια απο εσας?

36ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τετ Ιαν 11, 2012 4:13 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elitsa έγραψε:καλησπερα κοριτσια...ο γιος μου ειναι 6 μηνων και τις τελευταιες 2 εβδομαδες με εχει πεθανει το βραδυ στο ξενυχτι και στο κλαμα. ξυπναει και κλαει και θελει αγκαλια αλλα οταν τον κουναω και τον αφηνω αυτος ξανακλαει. ο αντρας μου οταν ξυπναει τον φερνει στο κρεβατι να κοιμηθει μαζι μας και το ατιμο πλασματακι κοιμαται ηρεμος μεχρι το πρωι. καποιες μερες σηκωνεται στις 6:30 και μενει ξυπνιως και αλλες ξυπναει, τρωει και ξανακοιμαται. η παιδιατρος μου ειπε οτι το δοντακια του ειναι ετοιμα να πεταχτουνε και θα σκασουν ολα μαζι...εχει τυχει κατι παρομοιο σε καμμια απο εσας?

τα δοντακια του θα ειναι- οπως ας ειπε η παιδιατρος- τα ιδια ειχαμε και εμεις- οχι τοσο μεσα στη νυχτα αλλα κατα τη διαρκεια της μερας.
ευχομαι να κρατησει λίγο η ανησυχια του.
Εντωμεταξυ διαβασα απο μια φιλη εδω στο φορουμ οτι εκει κοντα στον 6ο μηνα παθαινουν μια 'μαμαδοεξαρτηση' οποτε αν ειναι και αυτο δικαιολογημενα να ειναι ετσι το μικρακι σου.

37ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τετ Ιαν 11, 2012 5:21 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΙΧΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

38ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τετ Ιαν 11, 2012 5:43 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΙΧΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
μπραβο εισαι τυχερη

39ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τετ Ιαν 11, 2012 5:49 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πραγματικα,αφου λεμε με τον αντρα μου πως αν κανουμε αλλο παιδακι,οτι δεν περασαμε με το γιο μας θα το περασουμε με αυτο.η θα μας ξεπατωσει μεγαλωνοντας.

40ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ… Τετ Ιαν 11, 2012 5:59 am

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="elitsa"]καλησπερα κοριτσια...ο γιος μου ειναι 6 μηνων και τις τελευταιες 2 εβδομαδες με εχει πεθανει το βραδυ στο ξενυχτι και στο κλαμα. ξυπναει και κλαει και θελει αγκαλια αλλα οταν τον κουναω και τον αφηνω αυτος ξανακλαει. ο αντρας μου οταν ξυπναει τον φερνει στο κρεβατι να κοιμηθει μαζι μας και το ατιμο πλασματακι κοιμαται ηρεμος μεχρι το πρωι. καποιες μερες σηκωνεται στις 6:30 και μενει ξυπνιως και αλλες ξυπναει, τρωει και ξανακοιμαται.

περναμε ακριβως τα ιδια πραγματα και η μονη διαφορα μας ειναι οτι εμενα η μπουμπου μου ειναι 57 ημερων (2 μηνων το σαββατο) εχω την εντυπωση οτι κατι φαβαται και την λυπαμαι αλλα απο την αλλη φοβαμαι οτι θα μαθει στο κρεββατι μας και δεν θα ξεκολλαει μετα.........
τι να κ
ανω??????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις