Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
417 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 417 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλώς τις εξαφανισμένες Razz ! κατίνα με το καλό κι εσύ. flower μα καλά πως και το αφήνεις για έκπληξη, δε σε τρώει η αγωνία;

στεφανία μην ανησυχείς, θα το φέρεις στα ίσια του με λίγη προσοχή. αλλά να μην το ξανακάνεις! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 587529 και αυτά στα λέω εγώ η αρχιγουρούνα pig . αλλά από σήμερα ξαναμπαίνω κι εγώ στο πρόγραμμα γιατί μετά τη γέννα δε με βλέπω να τα γλιτώνω τα χαπάκια για τη χοληστερίνη αν συνεχίσω έτσι.

νατάσα την παρασκευή θα πάω στο μεσημεριανό γκρουπ και κανόνισα να με πάει ο πεθερός μου. δεν τη βγάζω να οδηγήσω τόσο δρόμο θα κατουρηθώ Embarassed

μάμαξ διάλεξες και εύκολο φαϊ Razz δεν κάνεις καλύτερα μουσακά που είναι λιγότερο μπελαλίδικος; Laughing Laughing
αφήστε τα μαγειρέματα για άλλους κορίτσια

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεφανία σκέψου ότι και εμένα ξερυθμίστηκε που κάνω και ινσουλίνη τώρα στο τέλος.Είναι επειδή παχαίνει ο πλακούντας κάτι τέτοιο μου είχε πει ο ενδοκρινολόγος. Και μου αύξησε τις δόσεις και προσωρινά έχει φτιάξει.Αλλά έχω κουραστεί πολύ με αυτό το θέμα να σας πω την αλήθεια.Έχω κουραστεί να θυμάμαι να μετριέμαι κάθε μία ώρα και να μετράω την ώρα για να φάω μετά την ινσουλίνη και να πρέπει να την πάρω μαζί μου αν βγω το βράδυ και πιθανόν πεινάσω.. Rolling Eyes Rolling Eyes

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αυτο δεν μπορω και γω.να μετραω τις ωρες για φαγητο για μετρημα κλπ.
στο επομενο θα μεινει ο αντρας μου εγκυος
ααααααααα

http://stefxon@gmail.com

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elpisrex έγραψε:καλώς τις εξαφανισμένες Razz ! κατίνα με το καλό κι εσύ. flower μα καλά πως και το αφήνεις για έκπληξη, δε σε τρώει η αγωνία;

στεφανία μην ανησυχείς, θα το φέρεις στα ίσια του με λίγη προσοχή. αλλά να μην το ξανακάνεις! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 587529 και αυτά στα λέω εγώ η αρχιγουρούνα pig . αλλά από σήμερα ξαναμπαίνω κι εγώ στο πρόγραμμα γιατί μετά τη γέννα δε με βλέπω να τα γλιτώνω τα χαπάκια για τη χοληστερίνη αν συνεχίσω έτσι.

νατάσα την παρασκευή θα πάω στο μεσημεριανό γκρουπ και κανόνισα να με πάει ο πεθερός μου. δεν τη βγάζω να οδηγήσω τόσο δρόμο θα κατουρηθώ Embarassed

μάμαξ διάλεξες και εύκολο φαϊ Razz δεν κάνεις καλύτερα μουσακά που είναι λιγότερο μπελαλίδικος; Laughing Laughing
αφήστε τα μαγειρέματα για άλλους κορίτσια

ρε κοριτσια μια ερωτηση....
πως κανετε διαιτα??????????????????????????
εγω αυτες τις μερες - ειδικα αυτες τις μερες - για καποιο ανεξηγητο λογο -
τα εχω κατασπαραξει ΟΛΑ
δεν εχω αφησει ουτε φαγητα ουτε γλυκα θελω και'γω να ...συγκρατηθω γιατι εχω παρει και 14 κιλακια,αλλα δεν γινετε τιποτα...ειμαι ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ!!!
Παλι θα τσακωθω με το doctor!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 215994
επισεις οταν λετε παρασκευη και μεσημεριανο group εννοειτε στη ΣΩΡΟΥ ?????γιατι θα παω και'γω στις 13:45. λετε να βρεθουμε εκει???

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατίνα αν έχεις διαβήτη κάνεις δίαιτα δυστυχώς..Ναι για αυτό λέμε. Εγώ έχω δηλώσει στο πρωινό γκρουπάκι και δεν ξέρω τι να κάνω..Είπε να με πάει και εμένα ο μπαμπάς μου αλλά το σκέφτομαι το 3ωρο..Αν είμαι όπως σήμερα δεν θα την βγάλω με τίποτα!Και γενικώς φοβάμαι μήπως κουραστώ μιας και τελευταία νιώθω σαν ιπποπόταμος Rolling Eyes Rolling Eyes

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατίνα ναι αυτό το σεμινάριο εννοούμε! άντε να κανονίσουμε να γνωριστούμε μια που θα είμαστε εκεί! Wink

όσο για τη δίαιτα, εμένα με παρακολουθεί διαιτολόγος εδώ και ένα χρόνο λόγω ανεβασμένης χοληστερίνης. συνέχισα την προσεγμένη διατροφή και στην εγκυμοσύνη, αλλά τον τελευταίο μήνα έχω γίνει σαν αρπαχτικό! δε μου γλιτώνει τίποτα και ο διαιτολόγος είναι έτοιμος να με βάλει τιμωρία. Embarassed

mamax

mamax
που θα πατε ???

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΧΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ.

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3500 ΓΡΜ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 604962 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 604962 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 604962 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 604962

ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ????

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμαχ είναι ένα σεμινάριο για τον θηλασμό

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax έγραψε:που θα πατε ???

http://forum.eimaimama.gr/t8597-topic

σε αυτό θα πάμε μάμαξ.

μόρα καλωσήρθες! 3,5 κιλά! Shocked τι παιδί είναι αυτό; φτου, φτου!
καλή επιτυχία εύχομαι και για το βράδι Wink , αφού είναι με εντολή γιατρού... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 604962

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΛΟΟΥ !!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΝΕΚΡΑ ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ No , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΤΡΩΩ ΜΕΓΑΛΟ ΦΡΙΚΟΥΛΟ affraid ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ "ΘΥΜΗΘΟΥΝ" ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ 3 ΕΤΩΝ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 654655
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ Μ@Λ@Κ@ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 679259 , ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ" ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: "ΑΜΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ... " ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΚ@ΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΜΕΤΩΠΑ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ...
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:Κατίνα αν έχεις διαβήτη κάνεις δίαιτα δυστυχώς..Ναι για αυτό λέμε. Εγώ έχω δηλώσει στο πρωινό γκρουπάκι και δεν ξέρω τι να κάνω..Είπε να με πάει και εμένα ο μπαμπάς μου αλλά το σκέφτομαι το 3ωρο..Αν είμαι όπως σήμερα δεν θα την βγάλω με τίποτα!Και γενικώς φοβάμαι μήπως κουραστώ μιας και τελευταία νιώθω σαν ιπποπόταμος Rolling Eyes Rolling Eyes

να σου πω την αληθεια το ιδιο ιπποποταμος-ελεφαντας νοιωθω και'γω αυτες τις τελευταιες 10 μερες,ουτε να κουνηθω δεν θελω και γι'αυτο θα παω, να φυγω λιγο απο το σπιτι μπας και ξυπνησω λιγακι (οχι οτι καθομαι σπιτι και κοιμαμαι γιατι δεν μπορω,αλλα ειμαι σαν ναρκωμενη ολη μερα)αλλωστε θα ειναι ωραια γιατι θα μαθουμε λεπτομερειες που θα φανουν χρησιμες (φανταζομαι)προσωπικα θελω πολυ να θηλασω!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 401147 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 401147 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 401147 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 401147

αχ! ασχετο ..να'χαμε μια σοκολατα!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπεραααα τι κανετε?
πωπω ειμαι ενα ζομπι ξυπνησα απ τις 7 και τωρα τελιωσαμε και με τα πραγματακια, μονο η αλλαξιερα δεν ηρθε ... αλλα οκκκκκκ Razz

ποναω απο χθες πολυ με το ζορι περπαταω δε ξερω γιατι αλλα δε βαριεσαι Rolling Eyes

θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο απ το δωματιο αν και μια μικρη ιδεα μονο γιατι εχω ακομα καιρο να βαλω χαλι να στρωσω κλπ κλπ . ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 215994

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
penelope26 έγραψε: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478

από εμάς ζητά συγγνώμη; γιατί; Shocked

από τον εαυτό σου να ζητήσεις που κάθεσαι και σε πατάνε στη δουλειά, λες και θα έχει κανένα αντίκρυσμα Mad

και στα λέω αυτά γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές επειδή είμαι φιλότιμη και καλή στη δουλειά μου. πες τους να πάνε να... και άντε πάρε την άδεια να κάτσεις σπίτι σου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 587529

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
penelope26 έγραψε: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 667478

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????
εσυ φταις που σε εχουν θυμα,τωρα που μπορεις εκμεταλλευσου το στο επακρο και μην κανεις απολυτως τιποτα...μου φαινεται σε βρηκανε μικρη και σε πατανε
και σε κοροιδευουν κιολας.
βρε χαζη (σορρυ κιολας)τωρα ν'αραξεις και να βαζεις τους αλλους να τρεχουν για σενα...εχεις καλη δικαιολογια!!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπεραααα τι κανετε?
πωπω ειμαι ενα ζομπι ξυπνησα απ τις 7 και τωρα τελιωσαμε και με τα πραγματακια, μονο η αλλαξιερα δεν ηρθε ... αλλα οκκκκκκ Razz

ποναω απο χθες πολυ με το ζορι περπαταω δε ξερω γιατι αλλα δε βαριεσαι Rolling Eyes

θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο απ το δωματιο αν και μια μικρη ιδεα μονο γιατι εχω ακομα καιρο να βαλω χαλι να στρωσω κλπ κλπ . ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 215994

τι τέλειο δωμάτιο είναι αυτό! Very Happy

με γεια σας να το χαρείτε! το mobile από που είναι αν επιτρέπεται;

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpisreχ ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!! Embarassed

ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mora έγραψε:elpisreχ ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!! Embarassed

ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

δεν ξέρω αν είναι σαν το ποδήλατο γιατί το έχω κόψει και αυτό! Mad
θυσία έχουμε γίνει για τα παιδιά μας! και μετά θα μεγαλώσουν και θα μας λένε: άσε μας ρε μάνα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 311356

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπεραααα τι κανετε?

καλα εεεεεε....το φωτιστικο τελειο αλλα το χρωμα του δωματιου ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!πολυ γλυκο χρωμα ,μπραβο ,αντε βρε με το καλο να χαρει το δωματιακι του το μπεμπακι σου!!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ κοριτσια μου να ειστε καλα με το καλο σε ολες μας! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 215994

το mobile ειναι το my litle world of dreams της mothercare ειναι απλο και γλυκο! I love you εχω παρει ιδια σκεπασματα κλπ. πολυ ομορφουλικα και καλη ποιοτητα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 328109

εχουμε καινουρια κοριτσια στο γκρουπ? δεν ειδα σορυ ειμαι σαν ζομπι σημερα δεν σας διαβασα!
καλως ηρθατε και με το καλο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 654316

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
thnx χιονάτη! θα το έχω υπόψιν γιατί είναι όντως πολύ γλυκούλι.

σας καληνυχτίζω προς το παρόν γιατί μόλις επέστρεψε ο μπαμπάς μας από το γραφείο και γυρίζει τριγύρω σαν μελισσούλα ζητώντας σημασία. τα λέμε αύριο!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 7 417472
Υ.Γ. μην τυχόν και πάτε να γεννήσετε πίσω από την πλάτη μου! Razz

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ειναι και λιγο παραπονιαρηδες ελπιδακι ε?
καλο βραδακι!

Anja

Anja
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!!!Μέσα στη λίστα και εγώ!!!ΠΗΤ 13/11/2011!!!
Αν και με βλέπω να σκάω μέχρι τότε!!! Very Happy

tatianoula

tatianoula
κορτσουδια μολις γυρισαμε απο τον γιατρο μας ολα καλα ο μπεμπης ειναι κοντα στα 3000ΚΙΛΑ με εξετασε κ απο κατω κ επιασε το κεφαλακι του μωρου Embarassed affraid affraid affraid affraid πονεσα καπως αν κ μου ελεγε να χαλαρωσο πως να χαλαρωσεις με το χερι του εκει κατω???? μου ειπε οτι εχει κατεβει αλλα ο τραχυλος ειναι κλειστος ακομα!!μας ειπε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα....

αυτα τα νεα μας Ηρθαν σημερα η γονεις μου μετα απο το πασχα που εχω να τους δω !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις