Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
323 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 323 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απαπαπα αυτο το μασαζ το διαβαζω και ανατριχιαζω ειδικα σημερα που ποναωωωω απαπα! Laughing

αντε κοκονα μου κοντευεις και εσυ ε???? θα σκασει μυτη το νινακιιιιιιιι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994

με το καλο με το καλο παναγια μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 328109

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι γλυκια μου,κοντευω κ εγω,επιτελους..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994

Οσο για το μασαζακι,ευχομαι να μην χρειαστει να το κανει καμια σας!!!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Ξεχασα,εχετε πολλα χαιρετισματα απο την Στελλιτσα μας...!!!!Ειναι μια χαρα κ αυτη κ η Μαριζουλα,η Στελλα μας ποναει ακομα κ σηκωνεται πολυ λιγο απο το κρεββατι...ειναι ομως τρισευτυχισμενη....!!!!!!!!!!!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Καληνυχτα κ απο εμενα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 850933

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!SmileΤι κάνετε?Επιτέλους νιώθω κάπως καλύτερα σήμερα,λίγο πιο ξεκούραστη!!Θα κάνω ένα μπανάκι και περιποίηση και μετά βουρ για την κλινική!!Θα αρνηθώ φυσικά ευγενικά οποιοδήποτε μασαζ εκεί κάτω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 534787 Δεν πιστεύω να γέννησε καμία μέσα στη νύχτα??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και αποι εμενα!!
πας για εξετασεις carrie?
ολα καλα να πανε!!
και να προσεχουμε στο μπανιο τωρα με τις κοιλιτσες να κρατιομαστε καλα μην πεσουμε.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια φουσκιτσες!

προσπαθω εναγωνιως να σας διαβασψω ολες,κατι κανταφερνω! Laughing Laughing Laughing

χιονατουλα,πολυ ομορφο το δωματιο της μπουμπουκιτσας σας! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 215994 θα ειναι πανευτυχης εκει μεσα!

carrie,καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου σημερα!μπορει να μαθεις ποτε θα γεννησεις,τι καλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 328109

αντε,αλεξια μου,κοντευεις,μια βδομαδουλα εμεινε και θα εχεις το μωρουλι σου αγκαλια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 654316

στις 14/11 (αν δεν εχουμε καμια εκπληξη νωριτερα) ο γιατρος μου ειπε να παω στο νοσοκομειο αυτη τη φορα να με δει παλι και ισως μου πει ποτε θα εχουμε την Μυρτουλα μας,σε περιπτωση που χρειαστει καισαρικη.Δεν ξερω τι να ευχηθω...απο τη μια ανυπομονω να την εχω στην αγκαλια μου,απο την αλλη θα ηθελα να κυλησουν ολα φυσιολογικα και οποτε ερθει.Ο γιατρος ειναι υπερ της δευτερης αποψης εκτος αν παραμεγαλωσει μεχρι τοτε!

χτες που ειχαμε επετειο την βγαλαμε με σουβλακια Crying or Very sad γιατι εγω κλαταρα στο μαγειρεμα για την επομενη μερα και σωριαστηκα στον καναπε με φοβερους πονους στη μεση...ειμαι ενας ιπποποταμος,ενας ελεφαντας,ενα τριαξονικο...ειμαι ο,τιδηποτε ανω του τονου! No No ο αντρουλης μου μου ηρθε με μια αγκαλια λουλουδια και με συγκινησε παλι,ειναι και οι ορμονες χαλια,τα'μπηξα...αφηστε!

κοιμηθηκα μετα και σαν το βοδι και ξυπνησα τωρα,παλι θα τρεχω να προλαβω τις δουλειες μου,ευτυχως δεν εχω πολλες.παω να φαω πρωινο!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οτι σε παχυδερμο νιωθω και εγω..
Μην ανησυχειτε ομως ο Γιωργακης θα φροντισει ηδη φροντιζει για την απολυτη επιστροφη στη σιλουετα μας..που χρηματα για φαγητο βρε!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα όμορφες κοιλίτσες!Διαβάζω τα νέα σας με χαρά, οι μέρες κοντεύουν για όλες, μπράβο!!
Η σεξομπουμπού μου κοιμάται και βρηκα ευκαιρία να μπω λιγάκι...Εγώ άυπνη αλλά duracel!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 328109
Σωτηρια το δωμάτιό σας είναι absolute divine!θεϊκό!!Μπράβο, άξιζε ο κόπος και η αναμονή!
Νατάσσα καλή επιτυχία στην εξέταση σήμερα!
Οι υπόλοιπες πώς είστε; Εξω έχει μια όμορφη μέρα βλέπω.Θα πασάρω λίγο τη μπουμπού στην πεθερά μου για να πεταχτώ να αλλάξω κάτι κοσμήματα που μου έφεραν δώρο.χιχιιχι!
Φιλιά κοριτσόπουλα!!!

totula

totula
καλημερα. εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα εως καθολου. εχω συχνοουρια και με εχει πιασει πανικος. βεβαια χτες πριν πεσω για υπνο ηπια πολυ νερο για τα δικα μου δεδομενα και το παθαινω που και που αλλα οσο να ναι με εχει πιασει ενα μικος φοβος. θα περιμενω καποιες ωρες ακομα και βλεπουμε. ελπιζω να μην ειναι τιποτα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!! επιτελους εκατσα!!!τι κανετε?? τατου τελειο το δωματιακι φαινετε!!! το βραδυ με ειχε απο τις 2.30 εως τις 4 καικατι ξυπνια ο μπαγαζας. μετα ξυπνησε παλι στις 6 αλλα κοιμηθηκε αμεσως. αποτελεσμα?? να ξυπνησω στις 8 παρα καινα τρεχουμε να προλαβουμε το σχολειο. ετοιμασα αρον αρον την κορη καιτην πηγε ο αντρας μου. μετα εβγαλα γαλατακι να τοχω ετοιμο και καναμε τα αφρολουτρα μας. τον επλυνα βαλαμε κρεμουλες καιγιναμε ομορφοι!
εκανε και κακα στην πετσετα-μολις ειχε πλυθει-! Twisted Evil μπουγαδα εβαλα πρωι πρωι! Laughing

κοριτσια εχω θεμα!!! πονανε οι θηλες μου!!!! παααρααα πολυυυυ Sad δεν τις πιανει σωστα μαλλον! σαν ξυραφακι νιωθω το στομα του! γιαυτο εβγαλα το πρωι με θηλαστρο.αλλα δεθελω ετσι. ειναι μπελας οσο να πεις..
βαζω κρεμα.τωρα διαβασα πως πρεπει να καθομαι γυμνη να παιρνει αερα καμια ωρα.. πουνα τη βρω αυτην την ωρα ομως???????

υγ. η Στελλιτσα καισαρικη εκανε? ειδα που ποναει και δε σηκωνετε που ειπατε. αν ναι πετε της να σηκωνεται πολυ! καθε φορα θαναι καλητερα. οσο μενει ετσι θα αργησει να επανελθει!!!βολτεςνα κανει πειτε της!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τοτουλίνα γιατί ανησυχείς κοριτσάκι μου; Νομίζω πως είναι αναμενόμενη η συχνοουρία, ιδίως αν το μπεμπεδάκι έχει βολευτεί πάνω στην κύστη σου!Πόσο μάλλον αν ήπιες μπόλικα νερά...Μην ανησυχείς βρε!!αυτά είναι στο πρόγραμμα!!
Σούπερ μανουλίτσα για τις θηλές στο μαιευτήριο μου σύστησαν την κρέμα "medela 100", είναι η πιο κλασσική...Εγώ, για ανατομικούς λόγους, χρησιμοποιώ θηλές σιλικόνης που εφαρμόζουν πανω στο στήθος μου και έτσι νιώθω πολύ μειωμένο τον πόνο ενώ το μωρό παίρνει κανονικά το γάλα του.Συζήτησέ το με το γιατρό σου, πιστέυω θα σε βοηθήσει...
Επίσης μου είπε η μαία πως βοηθάει όντως ο "αερισμος" των θηλών για κάποιες ωρες στο σπίτι, καθώς επίσης και τα ζεστά μπανάκια στο στήθος με ελαφρύ κυκλικό μασαζάκι για να κατεβάσουμε γάλα ( νιώθω σαν τη "Δέλτα της γειτονιάς σας" με όλα αυτά που λέω!!χαχαχα!!!! )

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τοτουλίνα κάτι ακόμη για να μην ανησυχείς.είχα κι εγώ τον φόβο μην μου σπάσουν τα νερά και δεν το καταλάβω.Οταν το είπα στη γιατρό μου, μου είπε πως αν σπάσουν τα νερά θα το καταλάβω οπωσδήποτε, γιατί δεν θα χρειαστώ γιατρό αλλά υδραυλικό!Όντως, όταν μου έσπασαν τα νερά (στο νοσοκομείο)ήταν τόσο μεγάλη η ροή, σαν να ανοίγει μία βρύση, που πράγματι,ένιωθα ότι χρειάζομαι υδραυλικό!!!!Θα το καταλάβεις!!!Φρόντιζε να ακούς το μωρό γιατί και να σπασουν τα νερά και να αδειάσουν όλα (πραγμα σχεδόν απίθανο εδώ που τα λέμε), το μωρό ζει χωρίς κανένα πρόβλημα πάνω από 12 ώρες...Χαλαρά λοιπόν, και με συχνή επικοινωνία με το μωράκι σου...Α!έχε κι ένα τηλέφωνο υδραυλικού για καλό κακό!!χιχιχι!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 315810

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!
ΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ε???? ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ....ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ alien !!! ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΠΡΩΤΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ "ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" ΜΕΓΑΛΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΗ!!!!
ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ....ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ....
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
ΧΙΟΝΑΤΗ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΠΕΜΠΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ....ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ cyclops ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΚΟΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΣ!!!
ΚΑΤΙΝΑ ΑΣ ΣΩΨΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Twisted Evil ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!!!
ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!
ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ "ΕΠΙΑΣΕ" ΚΕΦΑΛΑΚΙ Ε ????affraid ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 !!!! ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 606100 ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ...ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ!!!
ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ????
ΟΙ ΛΕΧΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ? ΤΟ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Ε???? ΑΛΕΞΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ!!!! ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ?
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 417472

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

totula

totula
στον αντωνη μου ειχαν σπασει τα νερα και ειχα παλι συχνοουρια βεβαια δεν ειναι οπως τωρα αλλα εχω αγχωθει. χτες ο ικρος ηταν παρα πολυ ησυχος αλλα ειχα παει και γιατρο και τον ειδαμε και ηταν μια χαρα. χτες ηταν οριζοντια αντι για καθετα σημερα βεβαια το πρωι κατι εκανε και με πονεσε οπτε μπορει και να αλλαξε θεση. θα δειξει...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:Σούπερ μανουλίτσα για τις θηλές στο μαιευτήριο μου σύστησαν την κρέμα "medela 100", είναι η πιο κλασσική...Εγώ, για ανατομικούς λόγους, χρησιμοποιώ θηλές σιλικόνης )
απο θηλες ειμαι οκ. ειδικα το δεξι Wink αγορασα καιγω την purelan της medela. ειναι λεει απο τις καλητερες. τι να πω.. ακομα και κρεμα που βαζω οταν ακουμπαω στο ερεθισμενο σημειο ποναει-τσουζει. ουφφφ τωρα που θα ξυπνησει θα κανω παλι μια δοκιμη. θα δοκιμασω αλλη σταση μηπως πιασει απο αλλου καιδεν με ποναει τοσο..

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Very Happy Laughing Καλημερα κοριτσια πως ειστε?εμεις γεννησαμε και γυρισαμε προχτες το απογευμα σπιτι μας με τη μπεμπουλα μας

totula

totula
να σου ζησει καταρινα!!! ολα καλα?

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Very Happy
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ...ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΙΤΣΕΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ! cheers cheers
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!!ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλα για να σας διαβασω πρεπει να κατσω μια βδομαδα!!!!Ολα καλα totula μου,σε ευχαριστω πολυ.Τελικα μπηκα στο νοσοκομειο 26/10 με ετοιμασαν,με αφησαν να φαω τελικα μεχρι τις 12 το βραδυ που μου χε πει η αλλη να μην φαω τιποτα.Ημαρτον!!!Κ την επομενη το πρωι δεν περναγε η ωρα με τιποτα,περιμεναμε με τον αντρα μου να μας φωναξουν τιποτα.Τον εστειλα να παει να ρωτησει τι γινεται μην τυχον και μας ξεχασαν και 13:15 μπαινει μεσα ο τραυματιοφορεας και μου λεει ανεβα χωρις να ξεντυθεις θα τα κανεις κατω στο χειρουργειο αυτα.Εντωμεταξυ απο το προηγουμενο βραδυ με ειχε πιασει ενας πονος δεξια στην κοιλια που νομιαζα οτι θα πεθανω ουτε να κουνηθω δεν μπορουσα.Anyway με κατεβαζουν στο χειρουργειο,το μαναρι μου εκλαιγε μολις με ειδε στο φορειο και μεχρι να με βαλουν μεσα I love you .Μου λενε μεσα ξεντυσου και βαλε αυτη τη ρομπα την ειδικη ξερετε.Με τα πολλα με βαζουν σε εναν προθαλαμο και περιμενα να γεννησει μια φυσιολογικα η καημενη ουρλιαζε και της ελεγε ο γιατρος της αντε τελειωνε.Μου βαλε τον καθετηρα ενας γιατρος ευτυχως!!!Δεν με πονεσε οπως τις αλλες 2 φορες και μπαινω στο χειρουργειο.Του λεω του μ@λ@@@@κ.. του αναισθησιολογου οτι εγω θελω επισκληριδιο και αυτος μου λεει οχι ολικη θα κανουμε μου ειχε δεσει και τα χερια και δεν μπορουσα να κουνηθω και λεω μεσα μου τελος παντων ας τελειωνουμε να δουμε τη μπεμπα και λιγο πριν με πιασει η ναρκωση λεω μεσα μου Παναγια μου να πανε ολα καλα και να ξαναδω τον αντρα μου και τα παιδια μου.Στις 13:50 γεννηθηκε η μπουμπου μας.3130 και 48 εκατοστα και πααααααααααααρααααα πολυ μαλλάκι...........

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με πηγαν στο δωματιο γυρω στις 4 νομιζω.Α εντωμεταξυ οταν βγαλαν τη μπεμπα να την δειξουν την εδωσαν πρωτα στις αδερφες της να την κρατησουν και μετα στον αντρα μου και μου πε μετα ο αντρας μου οτι η μεσαια μου κοιταγε το μωρο λες και ηταν εξωγηινος.Εγω μεχρι το βραδυ ημουν τρεις λαλουν και 2 χορευουν απο την ναρκωση.Το βραδυ ομως γυρω στις 9 σηκωθηκα σιγα σιγα και την επομενη μου βγαλαν και καθετηρα και ορο.Και ετρωγα κιολας δεν ειχε νηστεια αυτη τη φορα Laughing Wink Το δωματιο πολυ ωραιο μονη μου και ειχα και ησυχια.Η μπεμπουλα μου μου φαινεται μια σταλια πιο μικρη απο τις αλλες 2 παρολο που η 2η μου γεννηθηκε πιο μικρη.Τελος παντων με τα πολλα ο αντρουλης μου ηταν εκει ολες τις μερες μονο ενα βραδυ εφυγε και εκατσε η κουνιαδα μου.Η μικρη παρουσιασε την 3η μερα ικτερο και το τρυπαγαν το καημενο 2 φορες την ημερα και επειδη ειχε ανεβασει 14.4 μας κρατησαν μια μερα παραπανω και γι αυτο βγηκαμε Τριτη αλλα μας ειπαν να ξαναπαμε εχτες οπως και εγινε να της ξαανπαρουν αιμα και ειχε πεσει στο 12.7.Επισης μας την πηραν σε καποια φαση κ την πηγαν στον καρδιολογο διοτι ειχε φυσημα

maraki-baby

κοριτσια μια ερωτηση!
εσεις τι θα κανετε με βλαστοκυτταρα?
θα κρατησετε?
σε ιδιωτικο η δημοσιο? γενικα αξιζει?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki-baby έγραψε:κοριτσια μια ερωτηση!
εσεις τι θα κανετε με βλαστοκυτταρα?
θα κρατησετε?
σε ιδιωτικο η δημοσιο? γενικα αξιζει?

ειχαμε κανει μια συζητηση στην αρχη με το γιατρο αλλα απο τοτε δεν το συζητησαμε ξανα,το αφησαμε να δουμε οταν ειναι να γεννησω τι θα κανουμε.Θα το ξανασυζητησω μαζι του και θα ρωτησω τη γνωμη του αλλα συνεχως ακουω οτι προκειται για απατη.Δεν ξερω καθολου τι θα κανω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτα εχω διαβασει για το θεμα και γι'αυτο ειμαι σε σοβαρες σκεψεις

http://www.sige.gr/newgr/index.php?option=com_content&task=view&id=108&Itemid=1

και

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_27/05/2007_228576

τι να πω...φοβαμαι μηπως ειναι κι αυτο εκμεταλλευση οπως τοσα αλλα σημερα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις γύρισα από την κλινική ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 534787 Το νστ μια χαρά παρόλο που ο μπέμπης κοιμότανε όταν πήγα αλλά τέλος πάντων έκανε και 3-4 κινήσεις στο 30' οπότε ΟΚ..Μετά είχαμε την τραχηλική!Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή πονέσα τόσο που κοκκίνησε το πρόσωπο μου αλλά τώρα ούτε που το θυμάμαι.Ο γιατρός είπε ότι ο τράχηλος έχει μαλακώσει Shocked Shocked Shocked αλλά δεν έπιασε μάλλον κεφαλάκι..Έχω καταγχωθεί!!!! pale pale pale pale Μου είπε θα με δει ξανά την Δευτέρα στο ιατρείο του αν δεν γεννήσω μέσα στο Σκ και μετά ξανά νστ την άλλη Πέμπτη αν δεν γεννήσω ως τότε affraid affraid affraid affraid ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 Χώρια που όταν είδε το νστ είπε "ωραία μια χαρά είναι,ας το βγάλουμε" και για κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου εγώ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 585182 γιατί νόμιζα πως εννοούσε το μωρό!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 911307 Δεν νομίζω ότι θα κοιμηθώ ξανά μέχρι την Δευτέρα,σας το λέω!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 9 966307

Καταρίνα όλα καλά λοιπόν, να σας ζήσει η μπουμπούκα σας!!!

Όσο για τα βλαστοκύτταρα ρώτησα τον γιατρό μου και γενικότερα η άποψη του είναι ότι δεν είναι κάτι σίγουρο για τα επόμενα 30-40 χρόνια και στην πραγματικότητα αυτά από τον ομφάλιο λώρο είναι τα πιο σημαντικά που τα πληρώνεις αδρά. Αν είναι μου είπε να πάρω δάνειο να μην το κάνω και έτσι δεν βλέπω να κρατάμε γενικώς κάτι..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις