Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
310 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 310 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Καταρίνα καλώς ήρθες πίσω με την μικρή σου Very Happy
Είναι ήσυχη?
Εγώ πήγα στο ΙΚΑ για τις τελευταίες αιματολογικές και τους έλειπε κάτι απο το εργαστήριο(μου το είπε αλλά δεν το θυμάμαι) και δεν μπορούσαν να μου κάνουν γενική αίματος Mad Mad Που έχουμε φτάσει.......
Πριν λίγο ένιωσα κάτι να μου φεύγει αλλά μάλλον ήταν ούρα, θα το παρατηρήσω και άλλο και θα δω μήπως πάω να με δούνε, δεν ξέρω

Νατάσα ούτε για δωρεά σκέφτεσαι?
Εγώ αμα σας πω το ξέχασα ΤΕΛΕΙΩΣ το θέμα, πρέπει να πάμε να πάρουμε το βαλιτσάκι συλλογής για να τα κάνουμε δωρεά.
Σε καισαρική μπορεί να γίνει συλλογή κανονικά?

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ευχαριστω για τις πληροφοριες μεχρι τωρα!
με το γιατρο μου που το ειχα συζητησει μου ειχε πει να τα κρατησω οτι δεν χανω κ τιποτα μιας κ τοτε ηταν δωρεαν η συλλογη κ η φυλαξη στο Ιασω..προσφατα που ρωτησαμε μας ειπαν οτι δνε ισχυει πια κ οι τιμες ηταν απιαστες γιαυτο κ το σκεφτομαστε!

maraki-baby

για την δωρεα στην δημοσια η εθνικη (δεν θυμαμαι) τραπεζα πρεπει μου ειπαν πρωτα να παρακολουθησεις ενα σεμιναριο στις εγκαταστασεις τους καπου πισω απο το Σωτηρια και μετα σου δινουν το βαλιτσακι το οποιο πρεπει μεσα σε 48 νομιζω ωρες η στις πρωτες 24 απο τον τοκετο να τους το πας! εγω μενω πορτο ραφτη κ με την κοιλια στο στομα πλεον δεν οδηγω, ο αντρας μου δουλευει οποτε δεν εχουμε καποιον να στειλουμε για ολη αυτη τη διαδικασια!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας τσαπερδονες κατερινα να σου ζησει το μωρακι σου και καλως μας ηρθες πισω να μας ενημερωνεις για τα επομενα βηματα μας με το μωρο.Εχθες ειχα παει σε ενα μαγαζι να ψωνισω μπεμπε και με επιασε ενας πονος χαμηλα στην κοιλια σαν περιοδου που νομιζα οτι αρχιζω να γενναω.Χεστηκα πανω μου,αφου πηγα να πω στην πωλητρια βοηθηστε με γενναω!carrie αρχιζε σιγα σιγα να το περιμενεις το μωρο και να μην φοβασαι πλησιαζεις και εσυ στις μερες σου ολα θα πανε καλα και μετε θα ηρεμησεις απο ολα αυτα που σου συνεβησαν.Δυναμηηηηηηηη!!!!!!!!!

εχω μια απορια.Αν μπορειτε δεστε λιγο και πεστε μου στις τελευταιες εξετασεις σας ποσο τις % ειχατε λεμφοκυτταρα?Λιγο βοηθεια please γιατι το αγχος δεν κανει και εχω αρκετο

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamproula έγραψε:εχω μια απορια.Αν μπορειτε δεστε λιγο και πεστε μου στις τελευταιες εξετασεις σας ποσο τις % ειχατε λεμφοκυτταρα?Λιγο βοηθεια please γιατι το αγχος δεν κανει και εχω αρκετο

εγω ειχα 17,7,δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα ουτε ο μικροβιολογος μου εχει πει κατι ουτε ο γιατρος.Γενικα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ηταν εκτος των φυσιολογικων οριων αλλα πολλα πραγματα ειναι διαφορετικα για τις εγκυους και αυτο ειναι σιγουρα ενα.Οπως και τα λευκα...ειναι παντα αυξημενα.

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοιλιτσες και μανουλιτσες!
κατερινα να σου ζησει!!!!
δεν ξερω τι αποφασισατε αλλα εγω χθες πηγα στο παπανικολαου και πηρα τον ασκο.αποφασισα να τα κρατησω για προληπτικους λογους και αποφασισα δημοσια τραπεζα
1.για οικονομικους λογους
2.γιατι θεωρω οτι αν διναμε ολοι στις δημοσιες θα ειχαν σωθει πολλα παιδακια που βγαινουν στην τηλεοραση και ψαχνουν δοτη.οποτε αν το παιδακι μου ειναι υγιες πραγμα που ευχομαι γιατι να μη σωσω ενα αλλο παιδακι?
δεν ξερω αν το βλεπω απο τη σωστη πλευρα γιατι δε το συζητησα καθολου με το γυναικολογο μου

http://stefxon@gmail.com

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και απο εμενα κοριτσακια μου!!
κατερινα να σου ζησει η πριγκηπισσα σου
Στεφανια πολυ καλα εκανες. Τι ειναι ο ασκος? και ποσα χρηματα βγαινει σε δημοσιο να στα κρατησουν?δεν ξερω καθολου την διαδικασία
Λαμπρουλα με τι συμβολιζονται στις εξατασεις τα λεμφοκυτταρα? γιατι κοιταζω και δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι.
πολυ μονη ειμαι ρε κοριτσια στην εγκυμοσυνη μου, απο τοτε που εμεινα εγκυος την εκανε με ελαφρα η κολλητη μου και ευτυχως εχω και εσας.
Εχω βεβαια τη μαμα μου και την πεθερα μου αλλα..πιο καλη η μοναξια..που λεει και ο Παριος.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο αντρας δουλευει ολημερις και λεφτα δε βλεπω..

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας παρεακι! τι κανετε?
Καταρινα να σου ζησει και να ειναι τυχερο το νινακι σου!

Αρετουλα καλη λοχεια κοριτσαρε μας και στις αλλες τις μανουλιτες φυσικα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 215994

ευχαριστω παααρα πολυ για τα σχολια του δωματιου, χαρηκα πολυ που σας αρεσε, αληθεια μετρησε η γνωμη σας I love you

Μαρακι ποτε γεννας???
χαμομηλακι πως ειμαστε?
λαμπρουλα καλησπερα κοριτσι νησιοτικο και σε σενα!
που ειναι οι αλλες οι τσουπρες???
Νατασσα για ποτε σε βλεπει ο γιατρος?

μαμιτουλα και γω με το που εμεινα εγκυος ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν ΟΛΟΙ.
εγω επερνα τηλ. να δω τι κανουν, να παμε για καφε, για βολτα, και ετρωγα κλασιμο κανονικο, ωσπου βαρεθηκα και δεν ξανασχοληθηκα με κανεναν . τραγικο.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita σε δημόσια τράπεζα νομίζω μόνο δωρεά μπορείς να κάνεις όχι φύλαξη για προσωπική χρήση.
Στεφανία ξέρεις μήπως ώρες που μπορώ να πάω να πάρω τον ασκό? Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 2?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!!
ΚΑΤΑΡΙΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΑΣ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!
ΑΧ ΠΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ 14.
ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!
ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:γεια σας και απο εμενα κοριτσακια μου!!
Στεφανια πολυ καλα εκανες. Τι ειναι ο ασκος? και ποσα χρηματα βγαινει σε δημοσιο να στα κρατησουν?δεν ξερω καθολου την διαδικασία
Λαμπρουλα με τι συμβολιζονται στις εξατασεις τα λεμφοκυτταρα? γιατι κοιταζω και δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι.
πολυ μονη ειμαι ρε κοριτσια στην εγκυμοσυνη μου, απο τοτε που εμεινα εγκυος την εκανε με ελαφρα η κολλητη μου και ευτυχως εχω και εσας.
Εχω βεβαια τη μαμα μου και την πεθερα μου αλλα..πιο καλη η μοναξια..που λεει και ο Παριος.

mamita στην αναλυση αιματος ειναι καπου εκει με τα λευκα μπορει να τα γραφει και ΛΕΜΦΟ σκετο.Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια οπως και το ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ.Αμα με πιασουν εμμονες με κατι δεν με αφηνουν να ησυχασω.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamita καλώς ήρθες στο κλαμπ των παρατημένων από κολλητές-φίλες!!Όλες έχουμε μία πονεμένη ιστορία να διηγηθούμε!Και όπως λέω πάντα ο φίλος φαίνεται τελικά στις χαρές και όχι στις λύπες..

Σωτηρία μου δεν έχω ιδέα..Κάθε μέρα είναι πιθανή αλλά προς το παρόν είμαι σε μία κρίση πανικού ότι δεν θα βγάλω το Σκ και από την ώρα που γυρίσαμε δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω!νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω στον τοκετό πως όλα θα πάνε κατά διαόλου και θα γίνω και ρεζίλι στον καημένο τον άνδρα μου που θα είναι μαζί μου..Μία κατάσταση χάρμα οφθαλμών ένα πράγμα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 534787

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamproula έγραψε:
mamita έγραψε:γεια σας και απο εμενα κοριτσακια μου!!

mamita στην αναλυση αιματος ειναι καπου εκει με τα λευκα μπορει να τα γραφει και ΛΕΜΦΟ σκετο.Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια οπως και το ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ.Αμα με πιασουν εμμονες με κατι δεν με αφηνουν να ησυχασω.

Ελα οκ το βρηκα 16.3% ειχα. τι τιμη εχεις και γιατι ανησυχησες βρε?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Mamita καλώς ήρθες στο κλαμπ των παρατημένων από κολλητές-φίλες!!Όλες έχουμε μία πονεμένη ιστορία να διηγηθούμε!Και όπως λέω πάντα ο φίλος φαίνεται τελικά στις χαρές και όχι στις λύπες..

Σωτηρία μου δεν έχω ιδέα..Κάθε μέρα είναι πιθανή αλλά προς το παρόν είμαι σε μία κρίση πανικού ότι δεν θα βγάλω το Σκ και από την ώρα που γυρίσαμε δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω!νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω στον τοκετό πως όλα θα πάνε κατά διαόλου και θα γίνω και ρεζίλι στον καημένο τον άνδρα μου που θα είναι μαζί μου..Μία κατάσταση χάρμα οφθαλμών ένα πράγμα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 534787

Νατασσα μου γιατι παιδι μου? και τι εννοεις ''δεν θα βγαλεις το σ/κ?'' οτι θα γεννησεις?
αφου αυτο περιμενεις Razz
θα δεις που θα ερθει με το καλο το αντρακι σου και εκεινη την ωρα θα εχεις μεγαλη δυναμη και χαρα συναμα!
προσπαθησε να χαλαρωσεις και να τον περιμενεις! Wink

Κικιτσακι ευχαριστω και καλησπερα! πως εισαι? μολις παρεις τα πραγματακια σου στηλε μας φωτο ε? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 328109

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Mamita καλώς ήρθες στο κλαμπ των παρατημένων από κολλητές-φίλες!!Όλες έχουμε μία πονεμένη ιστορία να διηγηθούμε!Και όπως λέω πάντα ο φίλος φαίνεται τελικά στις χαρές και όχι στις λύπες..

carrie καλη μου,
γιατι τόσος πανικος? εμεις εδω στην Κρήτη λέμε: "άλλη καμια δεν γεννησε, της Μαριγως η κόρη!" Laughing ...παρτο περισσότερο κούλ, τόσες γυναίκες γεννάνε καθε μέρα σε εσένα θα τύχει αναποδιά? φτου φτου εξω απο δω...
τι σου ειπε πας για πρόκληση ή καισαρική ????

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Τι φρικη εφαγες βρε Νατασακι?
Τη λεξη ρεζιλι μην την ξαναπεις.Αυτο το διαστημα μας σεβονται και μας εκτιμανε ολοι και μας κατανοουν. αλλωστε δεν ειναι και οτι πιο ευκολο αυτο που περναμε, αλλαζουν ολα. Σωμα, ψυχολογια, τροπος ζωης.
αν οι αντρες ηταν στη θεση μας θεωρω οτι ολες μα ολες οι οικογενειες θα ειχαν 1 παιδι. εδω δεκατα εχουν και παθαινουν πανικο.
Ολα καλα θα πανε και ρεζιλι δεν θα γινεις σε καμια περιπτωση!!
Αντε παρε τα πανω σου βρε!Οι ορμονες μας φταινε, ασε και εγω που σε συμβουλευω Μαρθα Βουρτση εχω γινει, ολο κλαιω.

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita στην αναλυση αιματος ειναι καπου εκει με τα λευκα μπορει να τα γραφει και ΛΕΜΦΟ σκετο.Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια οπως και το ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ.Αμα με πιασουν εμμονες με κατι δεν με αφηνουν να ησυχασω.[/quote]

mamita 16.2 % και φοβηθηκα επειδη ειναι κατω απο το οριο αλλα μαλλον σε ολες μας πανω κατω εχει πεσει επειδη εχει μειωθει η αμυνα του οργανισμου μας. Κυρια χιονατουλινα εσεις θα μας πειτε κατι για αυτη την ερωτηση που εκανα αλλα δεν μπορω να πω τωρα καπως ηρεμισα,σε ευχαριστω και παλυ mamita kai χαμομηλο

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamproula έγραψε:mamita στην αναλυση αιματος ειναι καπου εκει με τα λευκα μπορει να τα γραφει και ΛΕΜΦΟ σκετο.Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια οπως και το ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ.Αμα με πιασουν εμμονες με κατι δεν με αφηνουν να ησυχασω.

mamita 16.2 % και φοβηθηκα επειδη ειναι κατω απο το οριο αλλα μαλλον σε ολες μας πανω κατω εχει πεσει επειδη εχει μειωθει η αμυνα του οργανισμου μας. Κυρια χιονατουλινα εσεις θα μας πειτε κατι για αυτη την ερωτηση που εκανα αλλα δεν μπορω να πω τωρα καπως ηρεμισα,σε ευχαριστω και παλυ mamita kai χαμομηλο[/quote]
δε μου σχολιασε κατι ο γιατρος αρα ολα καλα, εσενα σου ειπε τπτ ή αγχωθηκες απο μονη σου?

alexia-marinos

alexia-marinos
Κάθε μέρα είναι πιθανή αλλά προς το παρόν είμαι σε μία κρίση πανικού ότι δεν θα βγάλω το Σκ και από την ώρα που γυρίσαμε δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω!νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω στον τοκετό πως όλα θα πάνε κατά διαόλου και θα γίνω και ρεζίλι στον καημένο τον άνδρα μου που θα είναι μαζί μου..Μία κατάσταση χάρμα οφθαλμών ένα πράγμα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 534787 [/color][/quote]

Nατασα μου,τι σε επιασε γλυκια μου κ εχεις πανικοβληθει τοσο πολυ....?Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου...οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη πιστευω οτι θα δρασεις ενστικτωδως,οπως αλλωστε ολες οι γυναικες του κοσμου..!!! Εγω παλι οσο περνανε οι μερες εχω χαλαρωσει τοσο πολυ που δεν εχω καθολου αγχος....

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

mamita 16.2 % και φοβηθηκα επειδη ειναι κατω απο το οριο αλλα μαλλον σε ολες μας πανω κατω εχει πεσει επειδη εχει μειωθει η αμυνα του οργανισμου μας. Κυρια χιονατουλινα εσεις θα μας πειτε κατι για αυτη την ερωτηση που εκανα αλλα δεν μπορω να πω τωρα καπως ηρεμισα,σε ευχαριστω και παλυ mamita kai χαμομηλο[/quote]
δε μου σχολιασε κατι ο γιατρος αρα ολα καλα, εσενα σου ειπε τπτ ή αγχωθηκες απο μονη σου?[/quote]

απο μονη φοβηθηκα,την προηγουμενη φορα που ειχα 17.2% τον ειχα ρωτησει και ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα αλλα τωρα επειδη επεσε κιαλλο εκανα αυτο που δεν πρεπει!εψαξα ιντερνετ να δω τι λεει και καταλαβαινεις τρελαθηκα! affraid affraid affraid
ασχετο αλλα μολις εκανα μπανιο και στην προσπαθεια μου με ψαλιδακι να σενιαρω λιγο το παπι μου οπως λες απο κατω κατω του εριξα μια κοψια αστα να πανε! Embarassed Embarassed Embarassed οχι τιποτα αλλο αλλα αμα με εξετασει ο γιατρος απο κατω σημερα θα γινω ρεντικολο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:

carrie καλη μου,
γιατι τόσος πανικος? εμεις εδω στην Κρήτη λέμε: "άλλη καμια δεν γεννησε, της Μαριγως η κόρη!" Laughing ...παρτο περισσότερο κούλ, τόσες γυναίκες γεννάνε καθε μέρα σε εσένα θα τύχει αναποδιά? φτου φτου εξω απο δω...
τι σου ειπε πας για πρόκληση ή καισαρική ????

Τίποτα από τα δύο!!Περιμένουμε να έρθει μόνο του.. Rolling Eyes Rolling Eyes

tatianoula

tatianoula
γεια σας κορτσουδια μου!!!μεχρι να σας διαβασω ειδα κ επαθα...

Καταρινα καλως μας ξαναηρθες να σου ζησει η μπουμπου!!!!

χιονατουλα το δωματιο ειναι πολυ ομορφο,,αλλα δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο σενα ,,αφου εισαι καλλιτεχνης Wink Wink Wink ..

χτες λιγο πονουσα μετα τον γιατρο μαλλων δεν του αρεσε του μπεμπη που τον επιασε...Καποια με ρωτησε τι ενοιωσα ,,απλα αβολα κ πονο δεν μπορουσα ν καταλαβω ομως τι πιανει.....

αλεξια ολα καλα????κοντευεις ε???κ η Μορα μας κοντευει αντε με το καλο ολες μας...

σας φιλω!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:γεια σας κορτσουδια μου!!!μεχρι να σας διαβασω ειδα κ επαθα...

Καταρινα καλως μας ξαναηρθες να σου ζησει η μπουμπου!!!!

χιονατουλα το δωματιο ειναι πολυ ομορφο,,αλλα δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο σενα ,,αφου εισαι καλλιτεχνης Wink Wink Wink ..

χτες λιγο πονουσα μετα τον γιατρο μαλλων δεν του αρεσε του μπεμπη που τον επιασε...Καποια με ρωτησε τι ενοιωσα ,,απλα αβολα κ πονο δεν μπορουσα ν καταλαβω ομως τι πιανει.....

αλεξια ολα καλα????κοντευεις ε???κ η Μορα μας κοντευει αντε με το καλο ολες μας...

σας φιλω!!!

Καλησπερα Τατιανουλα μου!!!Ολα καλα λοιπον κ εσυ με τον μπεμπη,χαιρομαι....!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 215994

Αυριο θα ξαναπαμε παλι,θελει να με βλεπει καθε 2 μερες....ναι κ αλη μου,κοντευω....αν μεχρι την Τεταρτη δεν γεννησω θα μπουμε μεσα με προκληση την Τεταρτη το βραδυ για να γεννησω την Πεμπτη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 10 328109

tatianoula

tatianoula
ζηλευω Very Happy Very Happy Very Happy ...

ολα καλα θα πανε ξερω δεν ανχωνεσε εισαι σουπερ ετοιμη!!!

κ εμενα η ξαδερφη μου μπαινει την τριτη για καισαρικη ''εχουμε την ιδια ημερομηνια'' αλλα η μπεμπα δεν αναπτυσετε τον τελευταιο καιρο πολυ κ ο γιατρος θα της την παρει,,κ λεω στον γιατρο μου ΓΙΑΤΡΕ εγω με την Μαρια ξεκινησα να ερχομαι αφου γενναει αυτη να ακολουθησω και''γω κ μου λεει μην ανχωνεσε θα προλαβουμε.........Δεν βιαζετε το κανακαρι μου..

Υ.Γ. ηρθαν η γονεις μου εχουμε να βρεθουμε απ''το Πασχα κ δεν με ειδαν με κοιλια ,,κλαμα η μανα μου συνεχεια ερχετε κ χαιδευει την κοιλια μού ''να γνωριστει λεει με τον εγγονο'' χαχαχαχχα....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις