Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
437 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 437 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ευχαριστω τατιανουλι μου για τον καλο λογοοοοο! αν και εχω ακομα να κανω ''δουλεια'' στο δωματιο της ανταρτισσας μου χιχιχ.
εγω σε ρωτησα να ενιωσες τι επιανε, αλλα μαλλον εκεινη τη στιγμη θολωνεις λιγο ε? Embarassed
λογικο να νιωθεις αβολα
και ο δικος μου εχει κατι χερια σαν κουπια! Shocked

οταν ερθει η ωρα μου θα σας πω χαχαχαχ

γεια σου Αλεξακι μας!!! με πηρε ο υπνος εχθες στεγνα! Embarassed ηταν λιγο περιεργη μερα πολλοι πονοι αυπνη και λοιπα αλλα δε μασαμε Laughing Laughing

αντε κοκονα μου κοντευεις και συ!!!!! με το καλο με το καλοοοο ερχετε το νινακιιιι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 328109
τατιανουλα και γω ζηλευωωωω θελω και ειμαι ετοιμη να γεννησω -αλλα στην ωρα μου ε?- Laughing Laughing Laughing

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τατιανουλα μου καλως τα δεχτηκες!!!!Λογικο να συγκινηθει η μανουλα,αντε θα εχεις κ εσυ βοηθεια με τον μπεμπη....

Σωτηριακι μου,ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα ..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 417472

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι καλητερα Αλεξακι μου ευχαριστω! μαλλον λογικοι οι πονοι ερχονται οταν στεκομαι πολυ ωρα ορθια, ισως η σταση της ανταρτισσας? δεν ξερω, κατι σαν πιεση/τσουξιμο/βαρος (ολα τα ειπα Laughing Laughing )
και καμια φορα νιωθω λες και ανοιγει η λεκανη ρε κοριτσια , σαν μυοσκελετικο πονο, ΄λες και εχεις ξεσκιστει στο γυμναστηριο ενα πραμα? ετσι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

παντως οσο περναει ο καιρος πιστευω χαλαρωνουμε διοτι εχουμε μαθει να ''ακουμε '' το σωμα μας... τουλαχιστον αυτο νιωθω εγω Very Happy

τατιανουλι καλως δεχτηκες την μανουλιτα! ωρα για βοηθεια! Laughing

κοριτσια οσο για τα βλαστοκυτατα σκεφτομαι να τα φυλαξω, μηπως καταφερω και κανω κατι με την αναπηρια του αδερφου μου , στο εξωτερικο... μακαρι Smile

tatianoula

tatianoula
σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου ναι ευτυχως θα εχω κ λιγη βοηθεια γιατι αν περιμενω απο την πεθερα μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου ναι ευτυχως θα εχω κ λιγη βοηθεια γιατι αν περιμενω απο την πεθερα μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μην μελετας τους Μιτσοτακηδες παιδι μου τετοιες ωρες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

tatianoula

tatianoula
χαχαχαχχαχαχχαχαχ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχ κοριτσια ΑΣΧΕΤΟ αλλα τωρα χτυπουσα ανετα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μια σοκολατινα!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:χαχαχαχχαχαχχαχαχ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχ κοριτσια ΑΣΧΕΤΟ αλλα τωρα χτυπουσα ανετα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μια σοκολατινα!!!

σεμνααααααααααααααααααα Razz Razz Razz
εγω παω να χτυπησω το γιαουρτι μου... Rolling Eyes
θα το βαφτησω μους σοκολατα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 4872

alexia-marinos

alexia-marinos
tattooed_snowhite έγραψε:
tatianoula έγραψε:σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου ναι ευτυχως θα εχω κ λιγη βοηθεια γιατι αν περιμενω απο την πεθερα μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μην μελετας τους Μιτσοτακηδες παιδι μου τετοιες ωρες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.

CARRIE ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΣΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΘΕΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ??? ΕΛΕΟΣ!!!!!!

ΑΛΕΞΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

stefaniandreas

stefaniandreas
γεια σας!
καταρχην να πω για τις φιλιες οτι εγω ακομα απο την ανακοινωση του γαμου ξεσκαταρα καποιους "φιλους - φιλες" με τα σχολια που ακουσα.και τωρα στην εγκυμοσυνη μου μεινανε οι κολλητες που περιμενουν πως και πως γιατι ειμαι η πρωτη που θα γεννησει.
οσο για τα βλαστοκυτταρα ειναι εντελως δωρεαν η φυλαξη.νομιζω οτι απο τη μερα που θα μπεις στο μηνα σου καθε μερα μεχρι τις 2 μπορεις να πας.
ασκος ειναι το κουτακι που εχει μεσα τα απαραιτητα(ξερει ο γιατρος τι να τα κανει)
και οταν γεννησεις πρεπει σε ενα 24ωρο το αργοτερο να τα πας ακομα και βραδυ τα παιρνει ο εφημερευων γιατρος
και αν εισαι απο μακρια τα στελνεις με κουριερ πληρωμενη απο σενα βεβαια.
σωτηρια συνεχεια γινονται μελετες(ακομα ενας λογος για δημοσια τραπεζα)και μπορει να βρεθει αμεσα μια λυση για την αναπηρια.να το κανεις
στο ωνασειο τωρα δοκιμαζουν τεχνητες καρδιες βασισμενες στα βλαστοκυτταρα.
σας επρηξα!
σορρυ!!!

http://stefxon@gmail.com

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κι από μένα! τώρα μαζεύτηκα η σουρτούκο από το πρωί με φάγανε οι δρόμοι.

πολύ συγκινήθηκα με τις λεχώνες μας, να είστε καλά κορίτσια δεν ξέρετε πόσο θάρρος παίρνω που σας διαβάζω και είστε ήρεμες και χαρούμενες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 417472

νατάσα σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί κι εγώ είμαι μεγάλος χέστης και όσο το σκέφτομαι μου κόβονται τα γόνατα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 585182

αύριο στο σεμινάριο θηλασμού θα είναι τελικά καμιά σας; ευκαιρία να γνωριστούμε Wink

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου ειμαι σε επιφυλακη γιατι πριν στην τουαλετα ειδα κατι ροζ βλεννες οταν θα ξαναπαω θα δω και αμα ειναι θα παρω τον δοκτορ. Ελπιζω να κατσει εκει που καθετε η ανταρτισσα !

stefaniandreas

stefaniandreas
χιονατη λες να κανεις την εκπληξη???πες της να κατσει ακομα λιγο στα αυγα της

http://stefxon@gmail.com

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι οχι λιγο νωρις ειναι!!! Της το λεω της το λεω! Παω να ξανακοιταξω!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις γυρισα απο γιτρο ολα πανε καλα,μας βρηκε στα 2700 kg νομιζω καλα ειμαστε μαλλον παμε για γεννα κατα τις 5-6 Δεκεμβριου.ευτυχως προς το παρων δεν μου εκανε τιποτα στον τραχηλο!

Χιονατουλινι λες να κανεις εκπληξουλα η' πρεπει να ξεκουραστεις λιγο μηπως ειναι απο αυτο

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:Κοριτσακια μου ειμαι σε επιφυλακη γιατι πριν στην τουαλετα ειδα κατι ροζ βλεννες οταν θα ξαναπαω θα δω και αμα ειναι θα παρω τον δοκτορ. Ελπιζω να κατσει εκει που καθετε η ανταρτισσα !

πες της να κάτσει μέσα φρόνιμη και να μην κλέβει τη σειρά των άλλων, γιατί η θεία Ελπίδα μαλώνει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 587529

κράτα μας ενήμερες πάντως...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα,κοριτσια μου!μαζευτηκα και εγω σπιτακι,ειδα λιγο τηλεοραση πριν,την εκλεισα σχεδον αμεσως γιατι μου εγινε η καρδια περιβολι με αυτα που ακουγα και δεν θλεω να αγχωνομαι και να συγχυζομαι με τος μ@κ@κες η εγκυος Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

καταρινα,καλως ηρθες και παλι!να σου ζησει η κορουλα σου,να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις!

carrie,ως ο μεγας χεστης αυτης της ομαδας εχω να σου πω οτι ΑΚΟΜΑ και εγω πλεον ανυπομονω να γεννησω.Μου τα'χωσε λιγο και ο γιατρος την Δευτερα που του κλαψουρισα και ηρθα στα συγκαλα μου γιατι ειχα αντιδρασεις σαν και σενα και δεν ειναι καθολου παρεξηγησιμο.Χαλαρωσε και σκεψου οτι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 11 328109

χιονατουλα,μηπως εκανες δουλειες στο δωματιο της μικρης και κουραστηκες?παρακολουθησε το και για αρχη για ριξε καμια ξαπλα για καλο και για κακο!

εμενα η μπουμπου σπρωχνει πιθανοτατα με τα χερια της το αριστερο κοκαλο της λεκανης μου και με χει γονατισει μιλαμε!Δεν βγαινουν απο κει,χρυσο μου!απο αλλου βγαινουν,αλλα προς το παρον μην το διαννοηθεις! affraid affraid affraid affraid

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:Επισης μας την πηραν σε καποια φαση κ την πηγαν στον καρδιολογο διοτι ειχε φυσημα

katarina να σου ζησει!!!! ναναι γερο και καλοτυχο μωρακι!!!
αυτο με το φυσιμα πια! τι παθαν ολοι? τελικα τι σας ειπαν? εχει? εμεις απτο νοσοκομειο μας ειπε ο γιατρος να παμε σε παιδοκαρδιολογο για φυσιμα ποτ ειδαν και αυτοι. την επομενη που πηγα στονπαιδιατρο τον δικο μας τον ειπα. λεει τι? πιο φυσιμα? τον ξαναεξετασε ξανα και ξανα και μου λεει! ''αντε καλε! μη πας πουθενα! κοιτα εκει να τον ταιζεις καλα και αστα τα αλλα. αν ειναι θα σου πως εγω..''
σημερα που ρωτησαμε εναν γνωστο χειρουργο και καρδιολογο απτο διαβαλκανικο ειπε στον αντρα μου να μη δινουμε σημασια και σε γενικες γραμμες σε ολα τα νεογεννητα ακουγετε κατι σαν φυσιμα. εκεινο αργοτερα θα δειξει αν υπαρχει. τωρα ειναι οκ!

αχ κοριτσια δε προλαβαινω ουτε να μπω. οχι οτι δεν εχω χρονο αλλα ολο κατι κανω. σημερα κοιμηθηκα και λιγο μεσημερι. αντε να δουμε τι βραδυ μας περιμενει παλι. καθε 2 ωρες θελει γαλα. το βραδυ κανει μπανιο στις 8 και κοιματε εως 11-12. παλι καλα μας αφηνει να συμαζευτουμε και ναφαμε οικογενειακα. μετα εχει παρτυ ομως. σημερα αλλαξαμε σταση στονθηλασμοι και καπως το αντεχω γιατι δε με πιανει αμεσα εκει που ποναω. αυτα τα νεα. θατα πουμε λογικα το πρωι παλι με τον καφε!και το πρωι κοιματε πολυ!τι ναπεις.. λοιπον σας φιλω!!! ελπιζω να μπουμε σε προγραμμα συντομα Wink

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία λες να γεννήσεις?Λίγο νωρίς δεν είναι?? Rolling Eyes Rolling Eyes Ενημέρωσε μας!!!!

Ελπιδάκι εγώ τελικά το ακύρωσα.Νομίζω πως θα κουραστώ πολύ τόσες ώρες εκεί και φοβάμαι κιόλας λίγο που μου είπε ο γιατρός ότι κάθε μέρα είναι πιθανή πλέον..

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα που ειναι η χιονατουλα να μας πει αργησε

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσα ηρθα παλιιι.. Λοιπον ξαναειδα λιγη βλενα σαν ροζ καφε, και ετσι τηλεφωνησα το γιατρο να ρωτησω, μου ειπε οτι αν δεν εχω πονους και δω αιμα να μην ανυσηχω, και οτι σε καποια φαση προς το τελος ισως βγαλει η γυναικα λιγο τετοιο, δεν εχω ιδεα κατι θα ξερει ομως Razz χαλαρο τον ακουσα, και κλεισαμε ρανυεβου να με δει αυριο ισα ισα για να μου φυγει η ιδεα .αυυα κοριτσια! Αν υπαρξει καμια αλλη εκπληξη θα σας πω !

Χαμομηλακι μου οχι μωρε δεν κουραστηκα Πολυ δεν ζοριστηκα τωρα θα δεικει το πρωι!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απλώς συνήθως προς το τέλος όταν έχεις ροζ βλέννα ή λίγο αίμα σημαίνει ότι ίσως κάνει διαστολή ο τράχηλος Shocked Shocked Δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις πόνους...απλά λέω!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν εχω ιφεα Νατασσα μου να σου πω την αληθεια ουτε τα πολυψαχνω γιανα μην τρελλενομαι, θα δουμε το πρωι

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΟΥ!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ!!!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!!
ΑΧ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΞΗΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ !! ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΩΣΩ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΩ!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως τη κικιτσο μας με τα κυδωνια της!!! Εγω απολαυσα ενα τοστακι και το βαφτησα πιτσα χαχαχα . Παντως θα δω την ανταρτισσα μου αυριο πριν το ραντεβου μας και χαρηκα Very Happy ελπιζω να ειναι ολα οκ κοριτσια μου! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις