326 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! Παρ Νοε 04, 2011 5:18 am
Anja
Σιωπηλή δύναμη
tattooed_snowhite ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!ΕΓΩ ΣΤΙΣ 7 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
supermama έγραψε:
θελω πνευματικα δικαιωματα για το ''ηρθα καιγω''
τελειο ειναι!!!!
supermama έγραψε:και αλλο νινι βλεπω!!!! ποποοο καθε φορα που μπαινω καποια γεννησε να μας ζησει και το καινουργιο μπομπιρακι λοιπον!!!
εμεις μεμε εξω ολη μερα! ποναω πολυυυ. καμια φορα αντλω και το δινω. το βραδυ ειδικα.
κοριτσια χθες παρουσιασα σημαδια επιλοχειας..
εχω ζοριστει μαλλον λιγακι μετον θηλασμο. απτο πρωι χωρις λογο πλανταζω στο κλαμα
supermama έγραψε:και αλλο νινι βλεπω!!!! ποποοο καθε φορα που μπαινω καποια γεννησε να μας ζησει και το καινουργιο μπομπιρακι λοιπον!!!
εμεις μεμε εξω ολη μερα! ποναω πολυυυ. καμια φορα αντλω και το δινω. το βραδυ ειδικα.
κοριτσια χθες παρουσιασα σημαδια επιλοχειας..
εχω ζοριστει μαλλον λιγακι μετον θηλασμο. απτο πρωι χωρις λογο πλανταζω στο κλαμα
lamproula έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
νομιζω οτι τα καταφερα ευχαριστω χιονατοπουλο.supermama μην το βαζεις κατω περασες λιγο δυσκολα μεχρι να παρεις το μωρο σπιτι και σου βγαινει τωρα αυτο και ολη η κουραση.οντος που ειναι η τατιανα?
γεια σου mamitoulini πως εισαι σημερα ?
totula έγραψε:Καλησπερα!!! Γεννησαμε και εμεις Μου εσπασε τα νερα καθως αλλαξε σταση. 2.200 βγηκε, μοιαζει παρα πολυ με τον αντωνη. Εννοειτε πως ειναι σε θερμοκοιτιδα και θα μεινει εκει 2-3 βδομαδες. Το καλο ειναι οτι παιρνει λιγη αναπνευστικη βοηθεια. Ευτυχως δεν ποναω υπερβολικα αλλα ψυχολογικα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.
mamax έγραψε:ειμαι ο συζηγοσ τησ mamax γενισαμε την πεμπτη στησ 21.45 αγορακι 2750 και ολα καλα τα υπολοιπα απο δευτερα απογευμα καλη λευτερια σε ολεσ
totula έγραψε:Καλησπερα!!! Γεννησαμε και εμεις αν και λιγο νωριιτερα απο οτι επρεπε. Μου εσπασε τα νερα καθως αλλαξε σταση. 2.200 βγηκε, μοιαζει παρα πολυ με τον αντωνη. Εννοειτε πως ειναι σε θερμοκοιτιδα και θα μεινει εκει 2-3 βδομαδες. Το καλο ειναι οτι παιρνει λιγη αναπνευστικη βοηθεια. Ευτυχως δεν ποναω υπερβολικα αλλα ψυχολογικα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.
Mamax να σας ζησει το μικρο θα εχουν μαζι γενθλια!!!
Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και με το καλο οι υπολοιπες
mamax έγραψε:ειμαι ο συζηγοσ τησ mamax γενισαμε την πεμπτη στησ 21.45 αγορακι 2750 και ολα καλα τα υπολοιπα απο δευτερα απογευμα καλη λευτερια σε ολεσ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης