Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
333 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 333 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:παλι εχασα επεισοδια! Crying or Very sad γεννησε και η Αλεξια??? γεμισαμε μπομπιρακια δηλ!!! αντε λιγο ακομα και οι υπολοιπες. κοριτσια ταχω παιξει. ζορι πολυ ο θηλασμος. δε ξερεις που πανε τα 4 ολη μερα. εκει που ημουνκαλα ξανα με ποναει το αριστερο μεμε Sad συμαζευω λιγακι τωρα που κοιματε. δε το κλεινω ομως!!! Wink

γεια σου βρε κοριτσαρε ομορφε!!οτι μπορεις να κανεις και για οσο μπορεις!! αν βλεπεις οτι φρικαρεις χαλαρωσε..
πως εισαι με τα κλαμματα που ελεγες?
επισης εχασες τα κιλα η ακομη?

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα και απο εμένα κοριτσούλια

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα της μικρής μου.Ακόμη να το πιστέψω ΄οτι είναι εδώ...είναι πολύ ήσυχη...ελπίζω να μην αλλάξουν τα πράγματα.

Αθηνά ζόρι δεν λες τίποτα, εμένα πονάνε πάρα πολύ και οι δύο θηλές μου.χθες ενώ κουτουλόυσα στις 4 το ξημέρωμα είπα να το παίξω ήρωας, και της έδωσα στήθος και όχι συμπλήρωμα...τι το ήθελα?δάγκωνε δάγκωνε μέχρι που αποκοιμήθηκε...τεσπα χαλάλι της!

Κικίτσο μου καλή επιτυχία με τον γιατρό σήμερα.Όλα να είναι καλά!!!

Σοφάκι σου έχω στείλει μήνυμα στο κινητό.το έχεις λάβει γιατί δεν έχει έρθει αναφορά παράδοσης!

όποιος ξυπνάει στις 4 η 5 το πρωί...εδώ είμαι ο βρυκόλακας για να τα λέμε...χοχοχο

φιλιά πολλά σε όλες και αν μη τι άλλο...ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

Πάω να κοιμηθώ τώρα που κοιμάται η μπέμπιους!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ 12ΩΡΟ ΥΠΝΟ !!! ΜΙΛΑΜΕ ΣΕΡΝΟΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 850933 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ???

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
penelope26 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ 12ΩΡΟ ΥΠΝΟ !!! ΜΙΛΑΜΕ ΣΕΡΝΟΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 850933 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ???

cheers cheers cheers ...Εύγε Πηνελοπάκι μας!!!Εύγε κοριτσάκι!!!12 ώρες ύπνου...πόσα χρόνια λέτε να περάσουν μέχρι να αταφέρω να κοιμηθώ 12ωρο συνεχόμενο...χοχοχο sunny sunny sunny

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις παρέλαβα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/170714298089?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1089wt_952 και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamita έγραψε:
γεια σου βρε κοριτσαρε ομορφε!!οτι μπορεις να κανεις και για οσο μπορεις!! αν βλεπεις οτι φρικαρεις χαλαρωσε..
πως εισαι με τα κλαμματα που ελεγες?
επισης εχασες τα κιλα η ακομη?

εχω στιγμες που λεω εεε δε μπορω αλλο. το περιμενα πιο ευκολο και πιο ανωδυνο τον θηλασμο..εχω ομως και στιγμες που λεω γιατι8 να μην τα καταφερω να το κανω κανα 2μηνο εστω?3μηνο ελεγα αλλα τεσπα.
τα κλαματα ναι ειμαι καλητερα.
οσο για κιλα ηθελα να ζυγιστω τωρα που το λες και ξεχασα. παντως πριν μερες που ζυγιστηκα απο 12-13 που ειχα βαλει μου ειχαν μεινει 5!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 328109 αν ζυγιστω μετα θα σου πω... παντως χωραω στα τζιν μου!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:
Αθηνά ζόρι δεν λες τίποτα, εμένα πονάνε πάρα πολύ και οι δύο θηλές μου.χθες ενώ κουτουλόυσα στις 4 το ξημέρωμα είπα να το παίξω ήρωας, και της έδωσα στήθος και όχι συμπλήρωμα...τι το ήθελα?δάγκωνε δάγκωνε μέχρι που αποκοιμήθηκε...τεσπα χαλάλι της!

όποιος ξυπνάει στις 4 η 5 το πρωί...εδώ είμαι ο βρυκόλακας για να τα λέμε...χοχοχο
εγω!!! καιμε μας αυτη ειναι η ωρα μας Very Happy
ρε συ? απλα πονας η εχεις πληγωθει? εμενα δεμε πατωσε κιολας αλλα εχω 2 σημαδια σαν δαγκωμα κοκκινα!!! και πονανεεε

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?τοτουλα να σας ζησει το μωρακι κ μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα κ σε ιγες μερες στο σπιτι θα γινεται χαμος!!!!!!!!καλα οταν μπηκα κ ειδα οτι γεννησες πανικοβληθηκα γιατι ειχαμε την ιδια ΠΗΤκ αρχισα να λεω τον αντρα μου να ετοιμαζεται!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 215994 Κοριτσια ενω απο την μια λεω αντε να γεννησω να τελειωνω σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω κ λεω ας κατσει ακομα λιγο μεσα εχω καιρο!!!!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα
Αλεξία να σας ζήσει ο μπέμπαρος, να είναι πάντα γερός!
Στέλλα χάρηκα που γυρίσατε στο σπιτάκι σας, εύχομαι να μπείτε σε πρόγραμμα θηλασμού γρήγορα και να πάτε καλά Smile
totula με το καλό να τον πάρετε και εσείς σπιτάκι σας κούκλα μου! εκμεταλλεύσου τον χρόνο που έχεις να τελειώσεις και να τον φέρεις σε έτοιμη φωλίτσα! (μην κουραστείς ε, βάζε τους άλλους Laughing )

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Τρι Νοε 08, 2011 1:31 am, 1 φορά

aylin

aylin
supermama έγραψε:
aylin έγραψε:

ρε συ? απλα πονας η εχεις πληγωθει? εμενα δεμε πατωσε κιολας αλλα εχω 2 σημαδια σαν δαγκωμα κοκκινα!!! και πονανεεε

ίδιες ώρες έχουν...αχ...πονάω αλλά μιλάμε για πόνο όχι αστεία...μαχαίρι τα ούλα της!!!...δεν θα αγχωθώ Αθηνά μου εαν τα καταφέρω με τον θηλασμό καλώς διαφορετικά μια χαρά είναι και το άλλο γάλα...πάντως σήμερα θα της δώσω μόνο συμπλήρωμα μπας και καλυτερεύσει ο πόνος!

aylin

aylin
pumpkin έγραψε:Καλημέρα
Στέλλα χάρηκα που γυρίσατε στο σπιτάκι σας, εύχομαι να μπείτε σε πρόγραμμα θηλασμού γρήγορα και να πάτε καλά Smile

Πονάνε πολύ οι θηλές μου βρε Χρυσάκι μου!Με δαγκώνει...αλλά μετά που την πέρνει ο ύπνος στην αγκαλιά μου δεν συγκρίνεται το συναίσθημα αυτό!Μακάρι να τα καταφλερω τι να πώ...μάκια

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:
pumpkin έγραψε:Καλημέρα

Πονάνε πολύ οι θηλές μου βρε Χρυσάκι μου!Με δαγκώνει...αλλά μετά που την πέρνει ο ύπνος στην αγκαλιά μου δεν συγκρίνεται το συναίσθημα αυτό!Μακάρι να τα καταφλερω τι να πώ...μάκια

Βάζεις καμιά αληφούλα?Έχεις ένα μικρό βρυκολακάκι ε? Very Happy Laughing
Βάλε μας φωτό! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 215994

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
totula ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ, ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΣΟΥ... ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ??? ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 727892
Carrie
ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ Shocked ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ Embarassed ...ΜΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!
mamita
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΣΑΝ "ΑΓΓΥΛΩΣΗ" ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...ΑΛΛΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ!
supermama ΣΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ε???? ΑΣΕ ΕΞΩ ΤΑ ΜΕΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΣΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ" Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ Wink
aylin
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ... ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ!!!
Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΜΑΛΛΟΝ ΙΚΑ Ε?? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ Η ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ!!!

tatianoula

tatianoula
καλησπερα κοριτσια!!!

τι κανετε???ολα καλα???Εμεις χτες κλεισαμε το διαμερισμα αυριο λογικα θα αρχισουμε τα βαψιματα,,ελπιζω να προλαβουμε πριν εμφανιστει ο μπεμπης αλλα απο την αλλη αν κ θελω οσο πιο γρηγορα γινετε να βγει,,ομως εχω μια υποψια οτι θα με ταλαιπωρησει κ θα βγει την τελευταια μερα!!!!!τι να κανουμε περιμενουμε!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
με γεια και με χαρα τατιανουλα1!
εσυ, χαλαρα και οχι στις μπογιες δεν κανει.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:
αχ...πονάω αλλά μιλάμε για πόνο όχι αστεία...μαχαίρι τα ούλα της!!!...δεν θα αγχωθώ Αθηνά μου εαν τα καταφέρω με τον θηλασμό καλώς διαφορετικά μια χαρά είναι και το άλλο γάλα...πάντως σήμερα θα της δώσω μόνο συμπλήρωμα μπας και καλυτερεύσει ο πόνος!

αυτο με το μαχαιρι με εκφραζει και μενα! κυριολεκτικα ομως!!! ετσι το νιωθω και γω.
αχ ρε συ καλα τα λες. μια χαρα ειναι και το ξενο γαλατακι ελα ομως που με περνει απο κατω καμια φορα?
καιγω ετσι εκανα μια μερα.εδωσα ξενο ξενο και ημουν καλητερα μετα. τωρα ομως που επανηλθαμε με θηλασμο μετα απο λιγες μερες ξανα ποναω! η αριστερη μου μονο θηλη. η δεξια μια χαρα ειναι Rolling Eyes εκει που λεω δε βαριεσαι με πιανει μετα. και γιατι να μη προσπαθησω? και αλλες ποναναε αλλα επιμενουν κοκ.. ειμαι χαζη το ξερω αλλα...
και αν δωσω ξενο νομιζω πως θα λεω μετα.. οτι αμεσως με την πρωτη δυσκολια παρετηθηκα και απετυχα και τετοια. αχχχ δεν ειμαι καλααα!!!! ποια εγω!!! που γενικα δε καιγομουν περι θηλασμου!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθηνά μου, δεν λέω να τα παρατήσεις (ίσως να έχεις καταλάβει πόσο φανατική είμαι με τον θηλασμό Razz ) αλλά ένα παραπάνω που έχεις και ΑΛΛΑ 2 παιδάκια να φροντίσεις!Μην νιώθεις τύψεις, που να τα κάνεις όλα ένας άνθρωπος είσαι!
Μια χαρά θα μεγαλώσουν όπως και να έχει!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΕΑ!!!ΗΘΕΛΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΟΥΣΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΟΥΤΟΠΑΡ 3. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΘΑ ΒΓΕΙ!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΘΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα τι θα γίνει βρε Κικιτσάκι όλα τα μωράκια σας βιαστικά είναι!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 27 215994 Smile Εμένα φαίνεται να βολεύτηκε πάντως!!!

Να τα κερασματάκια μας για την κλινική!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μέσα έχουν καραμέλες marshmallows αυτές τις μαλακές!Πως σας φαίνονται???

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Αθηνά μου, δεν λέω να τα παρατήσεις (ίσως να έχεις καταλάβει πόσο φανατική είμαι με τον θηλασμό Razz ) αλλά ένα παραπάνω που έχεις και ΑΛΛΑ 2 παιδάκια να φροντίσεις!Μην νιώθεις τύψεις, που να τα κάνεις όλα ένας άνθρωπος είσαι!
Μια χαρά θα μεγαλώσουν όπως και να έχει!

καλα αυτο ειναι αλλο.... ανκαι τους εξηγω νιωθω ασχημα που οντως ειμαι λη μερα με το μωρο κρεμασμενο στο στηθος και δεν εχω χρονο για τα μικρα. οχι οτι εκανα κατι πριν αλλα ημουν free τωρα βλεπουν οτι με απασχολει κατι πολυ σιγκεκριμενο. αχ δε ξερω.. νιωθω τοσο μπερδεμενη!!! ειναι και οι ορμονες που δε βοηθανε καθολου!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε! σας ειπα τελικα τι ηταν το δωρο του αντραμου?? στηνα ρχη με ψαρωσε καινομιζα πως πηρε κατσαρολα Laughing τελικα ηταν ενα κινητο! οχι οτι χρειαζομουν για καποιο λογο αλλα ηξερε οτι δε συμπαθουσα και πολυ αυτοπου ειχα. αυτο μου πηρε Very Happy http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-White-and-Blue-Cover-1.htm

aylin

aylin
Κορίτσια σόρυ που σας πρίζω με τα δικά μου...το μωρό εαν ας πούμε πχ κοιμάται το ξυπνάς με το ζόρι για να φάει?όχι τίποτε άλλο αλλά στις 12 πήγα και την ξύπνησα, έφαγε 40 μλ και μετά τα έβγαλε όλα.Καταλαβαίνετε πως μόνο και μόνο που είδα το θέαμα φρίκαρα... Sad Sad Sad

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι από μένα! όλες πρωινές βλέπω είστε, μόνο εγώ ξυπνάω καταμεσήμερο λες και είμαι διακοπές στη Μύκονο; Cool Cool

τοτούλα μη στενοχωριέσαι, και να θυμάσαι ότι όλα γίνονται για καλό Smile

σουπερμαμα, με γεια το δωράκι! στο σεμινάριο θηλασμού που πήγα μας είπε η ειδικός ότι οι πληγωμένες θηλές οφείλονται σε λάθος τοποθέτηση του μωρού. για δες κανένα βίντεο στο you tube να πάρεις ιδέες.

κικίτσο, αν κατάλαβα καλά γεννάμε τη Δευτέρα; Very Happy άντε κούκλα κι εσύ με το καλό και κανένα πόνο Wink

κατά τ άλλα τι νέα; είστε ΟΚ; εγώ ετοιμάζομαι να βγω για ψώνια γιατί γιορτάζει σήμερα ο σύζυγος και ο γιος της μέλλουσας νονάς της μπέμπας, και είμαστε καλεσμένοι.

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Κορίτσια σόρυ που σας πρίζω με τα δικά μου...το μωρό εαν ας πούμε πχ κοιμάται το ξυπνάς με το ζόρι για να φάει?όχι τίποτε άλλο αλλά στις 12 πήγα και την ξύπνησα, έφαγε 40 μλ και μετά τα έβγαλε όλα.Καταλαβαίνετε πως μόνο και μόνο που είδα το θέαμα φρίκαρα... Sad Sad Sad

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΤΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΣΤΕΛΛΑ... ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΡΟΥΚΕΤΕΣ" ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ , ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ "ΡΟΥΚΕΤΑ"... ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ affraid affraid

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις