Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
288 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 288 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στέλλα μου αν δεις οτι ξαναβγάζει μεγάλη ποσότητα κοίτα την συχνότητα.Απο όσο έχω διαβάσει οι γουλίτσες είναι οκ να έχει το μωρό, αλλά οι ρουκέτες αν είναι ΠΟΛΥ συχνές, τότε καλό θα ήταν να το κοιτάξεις.

Όσο για το ξύπνημα διάβασε αυτό:

Πρέπει να το ξυπνάτε ώσπου το μωρό να γίνει 2 εβδομάδων και να έχει ανακτήσει το βάρος γέννησης και 200 γρ. επιπλέον και να κάνει τσίσα 8 φορές το 24ωρο. Ξυπνήστε ανά 2 ώρες από την έναρξη του προηγούμενου θηλασμού κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανά 3 ώρες την νύχτα και θηλάστε το. Αφού γίνουν τα παραπάνω, σταματήστε να το ξυπνάτε τη νύχτα και αν δεν ξυπνά μόνο του, ξυπνήστε το ανά 3ώρο την ημέρα.+

Απο αυτό το άρθρο είναι το κειμενάκι που σου έβαλα, της Πατσούρου
http://ariadni144.wordpress.com/odigies_thilasmou_gia_tis_protes_40meres/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Τρι Νοε 08, 2011 5:03 am, 1 φορά

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:καλε! σας ειπα τελικα τι ηταν το δωρο του αντραμου?? στηνα ρχη με ψαρωσε καινομιζα πως πηρε κατσαρολα Laughing τελικα ηταν ενα κινητο! οχι οτι χρειαζομουν για καποιο λογο αλλα ηξερε οτι δε συμπαθουσα και πολυ αυτοπου ειχα. αυτο μου πηρε Very Happy http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-White-and-Blue-Cover-1.htm

πήγε να σε ψαρώσει με την κατσαρόλα ε? χαχα
Μια χαρά το κινητάκι, πολύ όμορφο! Very Happy

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="elpisrex"]
σουπερμαμα, με γεια το δωράκι! στο σεμινάριο θηλασμού που πήγα μας είπε η ειδικός ότι οι πληγωμένες θηλές οφείλονται σε λάθος τοποθέτηση του μωρού. για δες κανένα βίντεο στο you tube να πάρεις ιδέες.

quote]

βασικα δεν πιανει καλα γιατι δεν ανοιγει καλα το στομα. πριν λιγο με προσευχες αποφασισα και τον εβαλα στο πονεμενο στηθος. εκ θαυματος ανοιξε διαπλατα το στομα του!!! ουτε πονεσα ουτε τιποτα ενω ειμαι πληγωμενη

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια μου ελπιζω να ειστε ολες καλα, δεν προλαβα να σας διαβασω καθολου τρεχω 2 μερες στο ικα και ακρη δεν εβγαλα τελικα χρηματα θα παρω απ το ΤΑΞΥ και αφου γεννησω...
νιωθω χαλια εχω πελαγωσει δεν εχουμε βοηθεια απο πουθενα , που θα παει θα περασει γαμω..
σορυ για το νταουνιασμα
παω να σας διαβασω και επιστρεφω να δω τα νεακια σας
φιλακια σε ολες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 417472

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="supermama"]
elpisrex έγραψε:
σουπερμαμα, με γεια το δωράκι! στο σεμινάριο θηλασμού που πήγα μας είπε η ειδικός ότι οι πληγωμένες θηλές οφείλονται σε λάθος τοποθέτηση του μωρού. για δες κανένα βίντεο στο you tube να πάρεις ιδέες.

quote]

βασικα δεν πιανει καλα γιατι δεν ανοιγει καλα το στομα. πριν λιγο με προσευχες αποφασισα και τον εβαλα στο πονεμενο στηθος. εκ θαυματος ανοιξε διαπλατα το στομα του!!! ουτε πονεσα ουτε τιποτα ενω ειμαι πληγωμενη

να ξαναπώ ότι ο γιος σου είναι ένα κουκλί! μήπως ψάχνετε για νύφη; να δηλώσουμε υποψηφιότητα αν είναι Laughing

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνουλα το γιοκαρινι σου μοιαζει τρελλα I love you

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
carrie ωραια κερασματακια τα εφτιαξες εσυ ή τα παρηγγειλες?
χιονατουλινι ολα καλα μην σε παιρνει απο κατω ολα θα περασουν αθανατο ελληνικο κρατος βλεπεις!εφτιαξες σημερα κανα περιεργο φαγακι?
η κυρα mamita που ειναι?mamita εχεις κατακρατηση υγρων μην σκας αλλες το παθαινουν αλλες οχι.Λιγο υπομονη!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα θα την βγαλω την ακρη με τις δημ. υπηρεσιες. με την μανα του δεν ξερω τι θα κανω που καταφερε να βαλει το ονομα του γιου της στον τυρεσια για δικες της παπαριες...ειπα να τη σκοτωσω αλλα θα μας μεινει το χρεος

μακαρι να γεννησω και να φυγουμε πολυ μακρυα τα 3 μας Smile

φαγακι δεν εκανα σημερα γαμωτω ετρεχα σε χαρτουρες.. μας εχει η μαμα μου τραπεζι με καλουδια το βραδακι, γιορταζει.
εσεις τι καλο μαγειρεψατε?

υγ: τοτουλα μου μην λες τετοια πραγματα για το νινι, ολα καλα θα πανε κοριτσαρε! Very Happy

μαμιτουλα μελιτζανουλα μου εσυ! μη ανυσηχεις θα ξεπρηστεις ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 417472
το Κικιτσακι μας ειναι η επομενη?? με το καλο κοριτσι μου! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 604962
μορα μου εχεις γιατρο σημερα?

οποια κοκονα ξεχναω σορυ σημερα ειναι εντελως ΟΦ ο εγγεφαλος ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 679259

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να χαίρεσαι την μανούλα σου χιονατούλα!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ κολοκυθακι μου .. και συ οσους αγαπας! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 417472

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρονια πολλα για την μαμα σου χιονατουλα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:Αθηνουλα το γιοκαρινι σου μοιαζει τρελλα I love you
αληθεια????? κερναω οτι θες!!!!!

elpisrex έγραψε:
να ξαναπώ ότι ο γιος σου είναι ένα κουκλί! μήπως ψάχνετε για νύφη; να δηλώσουμε υποψηφιότητα αν είναι Laughing

που καλε τον ειδες απτο προφιλ?χαχα ναι ναι! ανοιξαμε λιστα! Laughing

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ Λαμπρουλιτα μου! Very Happy
Αθηνουλα σοβαρα! εχετε ιδια μυτουλιτσα! αλλα και στο συνολο αποτι ειδα μοιαζετε! I love you

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνούλα τι παίδαρος είναι αυτός???Φτου φτου φτου!!!!

Λαμπρούλα μου τα έφτιαξε μία κοπέλα από εδώ ,η Αντωνια32 που αναλαμβάνει και βαφτίσεις κλπ. Ήτανε παμφθηνα και είναι πολύ όμορφα!! Very Happy Very Happy

Εμείς λέμε να πάμε ΙΚΕΑ σε λίγο να ψωνίσουμε κάτι τελευταία πραγματάκια και να δούμε και τα χριστουγεννιάτικα τους!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 648530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 648530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 648530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 648530

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια πηγα σημερα στην εταιρια που εχω το πακετο σταθερο-ιντερνετ κ μου ειπαν οτι θα γινει η μεταφορα στο καινουριο σπιτι σε 20μερες περιπου κ σημερα μαλλων θα γινει διακοπη........ΓΑΜΩΤΟ!!!!

οποτε αν δεν θα εχω ιντερνετ σας ευχομαι τα καλυτερα ολα να πανε οπως επιθυμειτε ...Τα λεμε στης ομαδες μαμαδες νοεμβριου χαχαχαχαχ...

φιλακια θα σας σκεφτομαι κ θα μαθαινω νεα σας!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΑ ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΣΕΙΣ ΔΛΔ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ; ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ; ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΠΤ; ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΝΜ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΤΑ ΝΕΑ!
ΤΕΛΙΚΑ Η ΞΑΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!!!!
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑΤΑΣΣΑ!

ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ 6 ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιονατη δεν καταλαβα γιατι δεν τα παιρνεισ απο το ικα? scratch εισαι ξενοδοχουπάλληλος? όσο για τον χάρο γραψτην κανονικά! να χαίρεσαι την μανουλίτσα σου!!!
Αθηνα και μένα μου φαίνεται οτι σου μοιάζει ο μικρός!
tatianoula τώρα θα μας την σκάσεις βρε???? στο καλύτερο? περιμένουμε νέα σου όμως όποτε βρίσκεις ευκαιρία !!!!
Λέω να μαγειρέψω στον σύζηγο που επιστρέφει αργά απ' την δουλειά πουρε με μπιφτεκάκια, εσείς τι καλό εοιμάσατε?

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

mamax

mamax
εδω ειναι ο γιος μας κοριτσια...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax έγραψε:εδω ειναι ο γιος μας κοριτσια...

Παναγια μου...τι παιδι ειναι αυτο?????? καλότυχος και γερος να 'ναι παντα!!!!να το χαιρεσαι μαμαχ!!!!! πως τα πατε τα δυο σας εξω απο την κοιλιά ...για πες για πες να ξέρουμε τι μας περιμένει!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααααα τι κουκλάκι είναι αυτό!! Μαγουλάκια για φίλημα!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μιση μερα ελειψα και βλεπω φωτο με ομορφα μπεμπουλακια!!!supermama,νομιζω οτι ο μικρος σου μοιαζει!μην ανησυχεις,κατι πηρε απο σενα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 215994
mamax,θελω να του πιασω τις μαγουληθρες!τι καλος που ειναι!

κικιτσακι,κοντοζυγωνει η ωρα!τι καλα που ξερεις ποτε θα γεννησεις!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 215994

εγω κοριτσια τωρα μαζευτηκα παλι σπιτι απο τη δουλεια,ελπιζω αυτη να ειναι η τελευταια εβδομαδα και σκεφτομαι τροπους να την κοπανησω διακριτικα...μεθαυριο εχω να παρω το γιατρο τηλεφωνο να κανονισουμε ποτε θα παω στο μαιευτηριο αυτη τη φορα γενικο ελεγχο τραχηλου(μπρρρρρρ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 534787 )και πλακουντα.Θα επιδιωξω να παω την Παρασκευη γιατι νιωθω...καπως και δεν σας κρυβω οτι φαβαμαι pale pale pale !επισης ολοι μου λενε οτι η κοιλια μου εχει κατεβει αισθητα,οχι ακριβως για γεννα αλλα πριν 2-3 μερες ηταν πολυ ψηλοτερα.Τωρα εχει κανει μια μικρη βουτια ενω εχουν αυξηθει καπως και τα υγρα μου confused confused θελω να γεννησω 17/11 γιατι αυτη τη μερα δεν δουλευω και θα ειμαι παντα στα γενεθλια της μικρης μου free.Ζηταω πολλα? rabbit rabbit rabbit

mamax

mamax
ευχαριστω κοριτσια!!!
ληπον την πρωτη μερα δηλαδη εχθες ημουν σε πληρη σοκ!!!
δεν ηξερα τι να κανω και τα λοιπα...
τωρα μεσα σε μια μερα μπορω να πω οτι πηραμε το κολαει...
κανεις τα ιδια τοσες πολες φορες που σε μια μερα εισαι ετοιμος!!!
βεβαια ειχε αδεια ο αντρας μου και γιαυτο ξεπερασα το σοκ αλλιως μονη μου δεν θα τα καταφερνα...
αλλα ειναι μαγιαααααααααααα...
ενα τοσο δα πλασματακι που ειναι στην κοιλια σου και τωρα βγηκε...
ενα τοσο δα πλασματακι που το καθε κυτταρο του ειναι φτιαγμενο μισο απο σενα και μισο απο τον αντρα σου...
δεν υπαρχει πιο μεγαλη χαρα στον κοσμο. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 28 215994

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="penelope26"][quote="mamax"]εδω ειναι ο γιος μας κοριτσια...

μπορω να τσιμπησω αυτα τα μαγουλακια?φτου φτου κουκλακι ειναι!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι καλά! ΑΝΤΕ να βγούνε και τα δικά μας μωράκιαααααα!!!!
Τον θηλάζεις?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμαχ να σου ζήσει!!!Και σένα Αθηνούλα!!Νομίζω πως σας μοιάζουν τα μπεμπάκια σας και των δυο!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Χαμομηλάκι πρόσεξε λίγο τα γλυκάκιαSmile Εμένα όταν αυξήθηκαν τα υγρά ήτανε λόγω του διαβήτη παρόλο που είχα στρώσει με την διατροφή και το πρόβλημα είναι ότι όταν αυξάνονται μπορεί μου είπε ο γιατρός να κολυμπάει το μωρό και να μην εμπεδωθεί ποτέ!Μην ανησυχείς για την εξέταση ,η πρώτη κρυάδα είναι ,μετά συνηθίζεις!! Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις