Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδώ είμαι !!!Είχα πάει για νστ!!!

Λοιπόν, εμείς έχουμε έναν λογαριασμό Πειραιώς καταθετικό κανονικό και κάρτα για να βγάζουμε λεφτά. Τον χρησιμοποιούμε μόνο για αγορές στον ιντερνετ και πληρωμές λογαριασμών -του έχουμε ενργοποιήσει και το e-banking. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ένας λογαριασμός στο paypal για να βάλεις μέσα στην κάρτα σου γιατί μέσω αυτού κάνεις τις συναλλαγές στο ebay. Έχει τύχει να μην μου έρθουν πράγματα και να πάρω όμως τα λεφτά πίσω οπότε είσαι οκ από εκεί.Τώρα για τα έξοδα αποστολής συνήθως γράφουν πόσο είναι ΑΝ στέλνουν Ελλάδα γιατί δεν στέλνουν όλοι!Αν δεν γράφουν,στέλνεις ένα μαιλ στον πωλητή και των ρώτας Very Happy Ελπίζω να σε διαφώτισα!!!

Κορίτσια τζίφος!!!1 ώρα νστ ο μπέμπης δραστηριότατος ούτε μία σύσπαση για δείγμα και από την Δευτέρα καμία αλλάγη Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ο γιατρός μου είπε να πάω τώρα ξανά την Τρίτη στο ιατρείο του να δούμε μπας και αλλάξει κάτι αλλά είναι ακόμη ψηλα το μωρό και μου είπε πως και ακόμη και με πρόκληση να με έβαζε τωρα με μαθηματική ακρίβεια θα πήγαινα για καισαρική γιατί δεν έχει ωριμάσει τπτ εκεί κάτω Embarassed EmbarassedΌμως μάλλον την Τρίτη θα συζητήσουμε τι θα κάνουμε γιατί Πέμπτη κλείνω 39η βδομάδα και δεν θα πάμε ούτε μισή μέρα μετά την 40η..Ήδη μου είπε πως κάποιοι γιατροί δεν αφήνουν λόγω σακχάρου μετά την 38η Rolling Eyes Rolling Eyes Σας το λέω δεν υπάρχει σωτηρία!!!!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Carrie έγραψε:Κατίνα σε νιώθω γιατί πριν 1 βδομάδα που πήγα για νστ και μου είπε πως ο τράχηλος είναι μαλακός εγώ νόμιζα πως γεννάω και κόντεψα να πεθάνω επιτόπου από την τρομάρα μου!!!! pale pale pale Πέρασε όμως μία βδομάδα και τίποτα!!!Την Δευτέρα μου είπε πως έχω ξεκινήσει και έχω και διαστολή και λέω οκ,αν γεννήσω γέννησα!Δεν θα μείνει εκεί για πάντα!!Σήμερα που είμαστε 38 ακριβώς και θα πάμε πάλι για νστ να δω τι θα ακούσω!!Για όλα είμαι προετοιμασμένη μόνο για το "θα σε κρατήσουμε να γεννήσεις" δεν είμαι affraid affraid affraid affraid

Δήμητρα εγώ έκανα το πρώτο νστ γύρω στην 29η βδομάδα λόγω πρόωρων συσπάσεων,αλλά νομίζω πως γενικώς το κάνεις αφού μπεις στον μήνα σου και μετά. Πλέον κάνω και κάθε βδομάδα λόγω διαβήτη,δεν ξέρω αν είναι είναι όμως και στάνταρ διαδικασία.. scratch scratch

Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ σήμερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 850933 Γιατί απλώς μου μπήκε στο μυαλό η εξής τρομακρική ιδέα λίγο πριν πάω να ξαπλώσω..Τι θα γίνει αν σήμερα που θα πάμε για νστ δεν ακούσουμε τίποτα?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 966307 affraid affraid affraid Και μετά οι ορμόνες το μεγαλωποίησαν και ο ύπνος μου πήγε περίπατο.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 850933 Βλέπω να με παίρνει πάνω στο κρεβάτι του νστ!!! Sleep Sleep Sleep
Carrie μου καλημερα!μη μου λες τετοια!!εισαι μεσα στο μυαλο μου,καθε πρωι ψαχνω την κοιλια μου για κινησουλες.Θα τρελλαθω στο τελος. Sad Ειχα ομως αγορασει ενα doppler εμβρυου που πιανει τον καρδιακο παλμο του εμβρυου απο την 15η εβδομαδα,οποτε επιστρατευω αυτο και ολα καλα.οποτε ανησυχω βγαζω το οπλοστασιο μου και ησυχαζω Razz

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Ε-ΒΑΥ ΠΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η'ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΘΑΝΟΥΛΗΣ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Ε-ΒΑΥ ΠΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η'ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΘΑΝΟΥΛΗΣ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ....

Δεν είναι στάνταρ τα μεταφορικά, είναι διαφορετικά για κάθε αντικείμενο που αγοράζεις. Κάπου όμως σε αυτό που έχεις δει πρέπει να το γράφει.

Πφφφ δεν ξέρω!Να αρχίσω να απελπίζομαι ή να αρχίσω το σεξ?? Razz Razz Razz Razz Όσο για εσενά με τα χαπάκια..υπομονή!!Εμένα μου είχε πει ο ενδοκρινολόγος ότι έκανα ταχυκαρδίες λόγω της χαμηλής πίεσης και να προσπαθούσα (τότε) να τρώω λίγο περισσότερο αλάτι..

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Κορίτσια τζίφος!!!1 ώρα νστ ο μπέμπης δραστηριότατος ούτε μία σύσπαση για δείγμα και από την Δευτέρα καμία αλλάγη Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ο γιατρός μου είπε να πάω τώρα ξανά την Τρίτη στο ιατρείο του να δούμε μπας και αλλάξει κάτι αλλά είναι ακόμη ψηλα το μωρό και μου είπε πως και ακόμη και με πρόκληση να με έβαζε τωρα με μαθηματική ακρίβεια θα πήγαινα για καισαρική γιατί δεν έχει ωριμάσει τπτ εκεί κάτω Embarassed EmbarassedΌμως μάλλον την Τρίτη θα συζητήσουμε τι θα κάνουμε γιατί Πέμπτη κλείνω 39η βδομάδα και δεν θα πάμε ούτε μισή μέρα μετά την 40η..Ήδη μου είπε πως κάποιοι γιατροί δεν αφήνουν λόγω σακχάρου μετά την 38η Rolling Eyes Rolling Eyes Σας το λέω δεν υπάρχει σωτηρία!!!!

νατασακι,don't worry!το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μπεμπης θα βγει και μαλιστα ισως εκει που δεν το περιμενεις!Ξερεις ποσες περιπτωσεις ξερω που πηγαν στο γιατρο και το μωρο ηταν ψηλα και γεννησαν την επομενη μερα?εμενα ο ντοκτορ μου ειχε πει οτι εχω τραχηλο 4,5εκ αλλα για ποτε το 4,5 γινεται 2 και το 2 γινεται 0 ειναι αλλη ιστορια.Ολα παιζουν!σε εχει πιασει ανυπομονησια τωρα και ειναι λογικο,εδω με εχει πιασει εμενα που ακομα δεν εχω κλεισει την 37η!

Περιμενω να παει 1-1.30 να παρω το γιατρο να δω τι θα μου πει γιατι ειχε χειρουργειο πριν.Θελω πολυ να παω αυριο,αντε να δω τι θα μου πει και ο ιδιος.

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Εμεις αποφασισαμε να την βαλουμε αμεσως στο δωματιο της για να μην αλλαζει περιβαλλον οταν θα μεγαλωσει λιγουλακι και εχουμε γκρινιες.μετα σκεφτομαι και τον αντρα μου για να πω την αληθεια.Ξυπναει πολυ νωρις για την δουλεια και πρεπει να κοιμαται καλα λογω δουλειας(ο δηγος). Θα μπορουσε να ξυπναει καθε λιγο και λιγακι και μετα να μεταφερει κοσμο και παιδια???με τιποτα.Θα κοιμαμαι εγω στο παιδικο,πηρα μια πολυθρονα που γινεται κρεβατι,μεχρι τον 3ο μηνα θα κοιμαμαι εκει.Πως το βρισκεται αυτο?Σκεφτομαι οτι δεν ειναι λογος να χαθω με τον αντρα μου,γιατι αν θελεις βρισκεις χωρο και χρονο για αγκαλιτσες αργοτερα βεβαια.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Πφφφ δεν ξέρω!Να αρχίσω να απελπίζομαι ή να αρχίσω το σεξ?? Razz Razz Razz Razz [/color]

το 2ο,το 2ο!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 215994

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφανία συγνώμη που σε ζαλίζω, αλλά νόμιζα οτι στο δημόσιο μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟ δωρεά, και τώρα διαβάζω οτι μπορείς να κάνεις και φύλαξη με επιβάρυνση μόνο το κόστος για τον έλεγχο επαρκούς δείγματος?Εσύ τι απο τα 2 διάλεξες?

ΥΓ καλά άκυρο τώρα κατάλαβα τι γράφει Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Πεμ Νοε 10, 2011 2:20 am, 1 φορά

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KAI TO ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΣΕΞ!!!!!! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!(ΔΕΣ ΑΛΕΞΙΑ)!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..

ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΑ ΓΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ; ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΝΟΩ

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.mychannel.gr/2011/11/10/%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD/

Έλεος ε? Razz
Η αλήθεια είναι οτι όταν ήταν ανάποδα ο μπέμπης και κοιτούσα ημερομηνίες αυτή είχα διαλέξει χαχαχα

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso σε ποιο ebay κάνεις αναζήτηση? στο UK, COM ή GR?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ Shocked ΚΤΛ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ....ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 534787 !!!! ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Α ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ" ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ!!!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ Embarassed ... ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!! Wink

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κικίτσο έκει που έχει περιγραφή του προϊόντος πρέπει να έχει και ένα tab που γράφει postage and payments.Εκεί θα γράφει λογικά αν στέλνει Ελλάδα και πόσο κοστίζει. Δεν πάει πάντα με βάση το μέγεθος,δεν έχω ιδεά πως υπολογίζουν τα μεταφορικά. Εγώ πχ παρήγγειλα εχθες αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/260887804486?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3206wt_1185 και δεν έχει μεταφορικά,είναι δωρεάν!Δεν βγάζεις άκρη Rolling Eyes Rolling Eyes

Πως να κάνω σεξ με την μαμά μου στο δίπλα δωμάτιο??? Shocked Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 679259 Μήπως να τους στείλω καμία βόλτα το απόγευμα?? Razz Razz Razz

Πωπω φτιάχνω λαζάνια και μου έχουν σπάσει τη μύτη!!! pig pig pig

Χαμομηλάκι έχεις δίκιο!Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεκινάει ο τοκετός και το μωρό είναι ψηλα..Αλλά εμένα δεν μου έρχεται κανένα τέτοιο προαίσθημα..Είχα ένα για 8/11 και πέρασε και τώρα δεν νομίζω ότι θα γεννήσω άμεσα Shocked Shocked Και δεν θέλω πρόκληση!!!!!!Θα με φάει το άγχος!!!!! Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 585182

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PUMPKIN ΣΤΟ UK ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ.
ΝΑΤΑΣΣΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αν δεν κάνω λάθος το ebay.gr έχει ίδια προϊόντα με κάποιο απο τα άλλα 2 αλλά μεταφρασμένα στα Ελληνικά.
Μην σε ξεγελάσει οτι είναι .GR, έρχονται απο όλο τον κόσμο, στο λέω για να μην παρασυρθείς και δεν κοιτάξεις τα μεταφορικά.
Επίσης στην αναζήτηση έχει να τα βλέπεις ανα τιμή, οπότε πάτα "short by price and shipping lower first" έτσι ώστε να βλέπεις απο το πιο φθηνό και μετά να ανεβαίνει το κόστος όσο πάει.

Νατάσα ΤΕΛΕΙΟ το παλτό σου, και μόνο 23 λίρες?!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PUMPKIN ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ...
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΟ; Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια μου! Τι μου κάνετε; Δύο μέρες είχανα μπω και έχασα πάλι ένα σωρό επεισόδια Rolling Eyes

Να μην ξεχάσω καταρχήν να καλωσορίσω τη Δήμητρα στο γκρουπάκι μας και να ευχηθώ καλό υπόλοιπο και καλή λευτεριά! Smile

Είδα και τις νέες φωτό με τα μπεμπάκια της μαμαξ και της στέλλας και τρελάθηκα sunny ! τι ομορφιές είναι αυτές; τι μαγουλάκια για ζούληγμα; να τα χαίρεστε κορίτσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 875502

εγώ χτες πήγα στο Λητώ για να με ξεναγήσει ο γιατρός μου, μια και αποφάσισα να γεννήσω εκεί. με την ευκαιρία μου έκανε και έναν μικρό υπέρηχο, όλα καλά ήταν. μετά ήθελε να μου κάνει και τραχηλική affraid αλλά επιστράτευσα τα μεγάλα μέσα (έκλαιγα σαν μωρό) και αποφάσισε να την αφήσουμε για το επόμενο ραντεβού.

πάντως, ενώ ήθελα την ξενάγηση για να είμαι λίγο πιο ήσυχη και προετοιμασμένη για το τι θα συναντήσω, αντί να καθησυχαστώ με έπιασε ακόμη μεγαλύτερος φόβος και άγχος (γνωστός χέστης άλλωστε). Δε θέλω να γεννήσω ακόμα No No ! δεν είμαι έτοιμη καλέ! δεν μπορεί να περιμένει 5-6 μήνες ακόμη;

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια την μορα δεν ειδα σημερα χμ χμ χμμμ λετε???? Laughing

εγω εκανα πιτσα σημερα Twisted Evil

τρωω κατι κλωτσιες στα πλευρα αλλο πραμα! παει η κοιλια περα δοθε Laughing

κουραζομαι πανευκολα και εχω ζαλαδες και ιλιγγους κοριτσια ειχε καμια? Rolling Eyes

Νατασσα παει πισω το τικερακι σου???
συνηθως δεν αφηνουν να παρει πολυ το παιδι αν εχεις διαβητη, τι σου ειπε ο δικος σου?

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? κ εμεις εδω μιλαμε για πολυ κουνημα δεν ξερω τι ακριβως γινεται!!!!!!!!!Αφου υπαρχουν φορες που νιθω οτι με μετακινει ολοκληρη χωρια που ειμαι σιγουρη πως ξανα γυρισε με τον πονο που τραβαω!!!!!!!!Ρε κοριτσια εσας που σας κλωτσανε τα μωρα αρκετα πονατε κ απο κατω καθολου γιατι εγω οατν κλωτσαει εχω κατι σουβλιες απο κατω αλο πραγμα!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

dimitrabasilis

dimitrabasilis
φωτεινουλα έγραψε:Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? κ εμεις εδω μιλαμε για πολυ κουνημα δεν ξερω τι ακριβως γινεται!!!!!!!!!Αφου υπαρχουν φορες που νιθω οτι με μετακινει ολοκληρη χωρια που ειμαι σιγουρη πως ξανα γυρισε με τον πονο που τραβαω!!!!!!!!Ρε κοριτσια εσας που σας κλωτσανε τα μωρα αρκετα πονατε κ απο κατω καθολου γιατι εγω οατν κλωτσαει εχω κατι σουβλιες απο κατω αλο πραγμα!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Φωτεινουλα τι να σου πω για τις κλωτσιες!!εμενα που ειναι και ισχιακο το μωρο μου καταλαβαινεις Shocked νιωθω οτι θα βγει με την μια.Κλωτσαει και κλεινω τα ποδια μου,αισθανομαι η οτι θα βγει ή οτι θα κατουρηθω επανω μου,φρικη!Εχω διαβασει καπου στο νετ οτι τα ισχιακα σπανε τα νερα γρηγοροτετα απο οτι περιμενουμε.Γνωριζετε κατι σχετικο?αυριο μπαινω στην 36η εβδομαδα,ειμαι ασφαλης αν γεννησω γρηγοροτερα?

dimitrabasilis

dimitrabasilis
elpisrex έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου! Τι μου κάνετε; Δύο μέρες είχανα μπω και έχασα πάλι ένα σωρό επεισόδια Rolling Eyes

Να μην ξεχάσω καταρχήν να καλωσορίσω τη Δήμητρα στο γκρουπάκι μας και να ευχηθώ καλό υπόλοιπο και καλή λευτεριά! Smile

Είδα και τις νέες φωτό με τα μπεμπάκια της μαμαξ και της στέλλας και τρελάθηκα sunny ! τι ομορφιές είναι αυτές; τι μαγουλάκια για ζούληγμα; να τα χαίρεστε κορίτσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 34 875502

εγώ χτες πήγα στο Λητώ για να με ξεναγήσει ο γιατρός μου, μια και αποφάσισα να γεννήσω εκεί. με την ευκαιρία μου έκανε και έναν μικρό υπέρηχο, όλα καλά ήταν. μετά ήθελε να μου κάνει και τραχηλική affraid αλλά επιστράτευσα τα μεγάλα μέσα (έκλαιγα σαν μωρό) και αποφάσισε να την αφήσουμε για το επόμενο ραντεβού.

πάντως, ενώ ήθελα την ξενάγηση για να είμαι λίγο πιο ήσυχη και προετοιμασμένη για το τι θα συναντήσω, αντί να καθησυχαστώ με έπιασε ακόμη μεγαλύτερος φόβος και άγχος (γνωστός χέστης άλλωστε). Δε θέλω να γεννήσω ακόμα No No ! δεν είμαι έτοιμη καλέ! δεν μπορεί να περιμένει 5-6 μήνες ακόμη;
Ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα,μη φοβασαι πουλακι μου οταν θα ερθει ωρα μας ολα θα παρουν τον δρομο τους και δεν θα καταλαβουμε για ποτε τα καταφεραμε. Αλλωστε γιατι εχουμε τους γιατρους μας?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrabasilis έγραψε:
φωτεινουλα έγραψε:Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? κ εμεις εδω μιλαμε για πολυ κουνημα δεν ξερω τι ακριβως γινεται!!!!!!!!!Αφου υπαρχουν φορες που νιθω οτι με μετακινει ολοκληρη χωρια που ειμαι σιγουρη πως ξανα γυρισε με τον πονο που τραβαω!!!!!!!!Ρε κοριτσια εσας που σας κλωτσανε τα μωρα αρκετα πονατε κ απο κατω καθολου γιατι εγω οατν κλωτσαει εχω κατι σουβλιες απο κατω αλο πραγμα!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Φωτεινουλα τι να σου πω για τις κλωτσιες!!εμενα που ειναι και ισχιακο το μωρο μου καταλαβαινεις Shocked νιωθω οτι θα βγει με την μια.Κλωτσαει και κλεινω τα ποδια μου,αισθανομαι η οτι θα βγει ή οτι θα κατουρηθω επανω μου,φρικη!Εχω διαβασει καπου στο νετ οτι τα ισχιακα σπανε τα νερα γρηγοροτετα απο οτι περιμενουμε.Γνωριζετε κατι σχετικο?αυριο μπαινω στην 36η εβδομαδα,ειμαι ασφαλης αν γεννησω γρηγοροτερα?

ε έχεις μπει στον μήνα σου (35+4 νομίζω μπαίνουμε)!Νομίζω μέχρι 37 εβδομάδων θεωρούνται πρόωρα και ΙΣΩΣ χρειαστεί λίγο θερμοκοιτίδα αν δεν έχει βάρος πάνω απο 2500.
Νομίζω μια χαρά είσαι πάντως!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrabasilis έγραψε:

Καλησπέρα κοπέλα μου!
Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!
Και η δικιά μου μπέμπα την ίδια θέση είχε με το δικό σου μωράκι και στις 38 εβδομάδες και 5 ημέρες πήγα και γέννησα με καισαρική χωρίς να με έχουν πιάσει πόνοι! Έδινε και αυτή κάτι κλωτσιές ξεγυρισμένες προς τα κάτω και μερικές ήταν πολύ καλές! Πεταγόμουν! Έλεγα τώρα θα μου σπάσουν τα νέρα...!!! Έτσι η γιατρός μου μου είπε να πάω νωρίτερα για να το αποφύγουμε! Βέβαια πολλά μωράκια αποφασίζουν και γυρίζουν μέχρι και την ώρα του τοκετού αλλά εγώ να σου πω την αλήθεια προτιμούσα την καισαρική!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Despoinaki έγραψε:
dimitrabasilis έγραψε:

Καλησπέρα κοπέλα μου!
Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!
Και η δικιά μου μπέμπα την ίδια θέση είχε με το δικό σου μωράκι και στις 38 εβδομάδες και 5 ημέρες πήγα και γέννησα με καισαρική χωρίς να με έχουν πιάσει πόνοι! Έδινε και αυτή κάτι κλωτσιές ξεγυρισμένες προς τα κάτω και μερικές ήταν πολύ καλές! Πεταγόμουν! Έλεγα τώρα θα μου σπάσουν τα νέρα...!!! Έτσι η γιατρός μου μου είπε να πάω νωρίτερα για να το αποφύγουμε! Βέβαια πολλά μωράκια αποφασίζουν και γυρίζουν μέχρι και την ώρα του τοκετού αλλά εγώ να σου πω την αλήθεια προτιμούσα την καισαρική!
Την καισαρικη δεν την γλιτωνω εχουμε ραντεβου 9 Δεκεμβριου(θα την πουμε Αννα,της πεθερας)ετυχε δεν το επιδιωξα,απλα εκατσε ετσι.Εχω αποδεχτει την επεμβαση γιατι ειναι ετσι απο τον 7ο μηνα,το νωριτερα φοβαμαι.Πριν μια εβδομαδα που μας ειδε ο γιατρος μας ειμασταν 2 κιλα,τωρα εχω ξανα ραντεβου την τριτη ελπιζω να εχει βαλει μισο κιλο και να γλυτωσουμε την θερμ/δα αν γεννηθουμε νωριτερα.Ευχαριστω για την προσοχη σας και τις απαντησεις σας κοριτσια μου.

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια την μορα δεν ειδα σημερα χμ χμ χμμμ λετε???? Laughing

εγω εκανα πιτσα σημερα Twisted Evil

τρωω κατι κλωτσιες στα πλευρα αλλο πραμα! παει η κοιλια περα δοθε Laughing

κουραζομαι πανευκολα και εχω ζαλαδες και ιλιγγους κοριτσια ειχε καμια? Rolling Eyes

Νατασσα παει πισω το τικερακι σου???
συνηθως δεν αφηνουν να παρει πολυ το παιδι αν εχεις διαβητη, τι σου ειπε ο δικος σου?

χιονατουλινι νομιζω και εγω στην εβδομαδα σου ειχα ζαλαδες και νομιζα οτι μου ειχε πεσει ο αιματοκριτης.Προσεχε λιγο δεν ειναι κατι,πινε πορτοκαλαδες και δες και εσυ αν στις εξετασεις σου εχει πεσει ο αιματοκριτης σου πολυ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις