Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
222 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 222 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοιλιτσες!δεν γεννησε καμια το βραδυ και εχω χασει επεισοδια!

mamax και συζυγε της mamax να σας ζησει το μωρουδελι σας,να ειναι γερο και καλοτυχο και να το καμαρωνετε παντα!

στελλιτσα,ειμαι πολυ συγκινημενη για σενα και την μπουμπουκιτσα σου!ολα πηγαν καλα,το μαριζακι ειναι μια χαρα και τωρα κοιτα να απολαυσεις καθε στιγμη μαζι της και με το Στεφανο!Μπραβο,ρε παιδια!Δεν ξερετε ποσο χαιρομαι που σας ακουω τοσο χαρουμενους! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994

νατασακι,ψυχραιμια!φταιει μαλλον το οτι δεν εχεις περασει χρονο με τον αντρα σου αυτες τις μερες,ηρεμησε λιγο και στριμωξε τον! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 328109 στο λεει ο μεγαλος χεστης!

κικιτσακι,να ζησετε,να ειστε ευτυχισμενοι και με το καλο και το 3ο σας αγγελουδι! I love you I love you I love you I love you δωστου λιγο χρονο ακομη και αν δεν...δωστου μια γερη κλωτσια!!!! I love you I love you I love you

αλεξια,ζηλευωωωωωωωω!!!!εδω ανομβρια,ξεραιλα και τπτ αλλο.Μονο αγκαλιτσες και κοκο μηδεν!βεβαια ο αντρας μου λεει οτι καλυτερα που δεν μας ειπε ο γιατρος να κανουμε σεξ γιατι φοβαται που βλεπει την κοιλια να κουνιεται! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

πηνελοπακι,καλλιεργεια κολπικου υγρου ειχα κανει και εγω στον 4-5ο μηνα,την εβαζε προληπτικα ο γιατρος μου σε ολες.Ειχα και εγω αρκετα υγρα και νομιζα οτι κατι υπηρχε αλλα τελικα δεν ηταν τπτ.Τωρα που τον ξαναρωτησα αν πρεπει να ξανακανω μου ειπε οτι εφοσον δεν εχω παρατηρησει καποια σοβαρη αλλαγη στα υγρα μου,δεν χρειαζεται και οτι η αυξηση ειναι φυσιολογικη.Για το πρωκτικο δεν το εχω ξανακουσει και δεν ξερω.Παντως σιγουρα δεν πεθαινει κανενα μωρο απο καποιο μυκητα γιατι ολες εχουμε λιγο ως πολυ και μαλιστα δεν κανει να σκοτωσουμε ο,τι xλωριδα και πανιδα υπαρχει down there.

θα εχουμε κανενα καινουριο μωρο το Σ.Κ?για να ακουσω στοιχηματα!

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια τι εγινε χαθηκα για μια βδομαδα κ γεννησατε????????????Να σας ζησουν τα μωρακια να ειναι γερα κ καλοτυχα!!!!!!!!!!Εμεις ακομα τιποτα κ καλα ειναι για καμια 2-3 εβδομαδες ακομα να κατσουμε εκει που ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!Τελικα ξανα γυρισε απο ισχιακο στα κανονικα του κ βλεπουμε!!!!!!!!!Σημερα ειναι η μεγαλη μερα που γινιμαστε κουμπαροι αν περασουμε αυτο το τρεξιμο καλα θα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!Φιλακια σε ολες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 654316

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κικιτσάκι να ζήσετε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 783141 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 783141 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 783141 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 783141 Άνδρες!!!μην δίνεις σημασία μπορεί απλώς να μην το θυμήθηκε τώρα το πρωί!!Ως το βράδυ έχεις ώρες Wink Wink Wink

Τατιανούλα χαρά στο κουράγιο σου να πας να βλέπεις και σπίτια τέτοιες ώρες!!! Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

Ετοιμαζόμαστε για καφεδάκι στο κέντρο με τους κουμπάρους μας,έχει όμορφη λιακάδα σήμερα έξω!Καλημέρα σε όλεςSmile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααα!!! τι κανουν τα μωρακια εντος και εκτος??? Laughing εμεις καλα. το παλευουμε ακομα!τωρα κανουμε νανι και ειπα να προλαβω ναμπω. πανω στα καλητερα δε σας προλαβαινω. Crying or Very sad

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημερα!!! τι να πρωτοσχολιασω η γυναικα?????

το γυρισμο της στελιτσας μας? το αχαλινωτο σεξ της αλεξιας? Laughing Laughing Laughing Laughing

την επετειο του Κικιτσακιου μας??? να ζησετε κοπελαρα μου παντα χαρες στο σπιτι σας! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 50580
οσο για το οτι το ξεχασε, μεχρι και η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με τους αντρες και τις επετειους! μη μου στεναχωριεσαι! πλεον εχει γινει λογικο , αυτο δεν σημαινει οτι δεν μας αγαπανεεεε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 417472

Μορα μου δυναμικη γυναικα πας να παρακολουθησεις το γιοκαρινι σου με την κοιλιτσα σου μπραβο!!! Respect

Πηνελοπακι και γω θα κανω καλλιεργεια κολπικου υγρου, προληπτικα γινετε καλα εκανε και στο ειπε, ωραιος ο ντοκ! rabbit

Αλεξια δωστου να καταλαβει κοπελα μου! χαχαχαχαχ κανε λιγο και για μας Laughing Laughing Laughing

Στελλιτσα μου περιττο να σου πω οτι μας εχεις συγκινησει ολες! το βλεπεις αλλωστε!
παντα αγωνιουσα για το καθε σου ραντεβου αλλα το επαιζα ματσο μαν για να περνεις και συ δυναμη, ειδες κοριτσαρα μου ολα καλα πηγαν, και χαιρομαι τοσο πολυ για εσας!
να σας ζησει το δυναμικο Μαριζακι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994

ευχομαι να εχετε παντα χαρα και αγαπη στο σπιτι σας!

και σε ολες κοριτσια εννοειτε!
αντε να περνουμε σειρα .......
καλημερα σε ολες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 328109

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε! ασχετο..τωρα που αναφεραμε για αντρες χθες ο αντρας μου μου πεταξε οτι θα μπυ παρει κατι ως δωρο για τον μπεμπη! και οτι σκεφτηκα πως..πανε οι καλοι καιροι και οτι δε σκεφτηκε να μου φερει κατι για τον υιο. Laughing με την κακια μου εμεινα Embarassed
εχω περιεργεια τωρα γιατι ο αντρουλης μου ειναι παραξενος στις επιλογες του(μετην καλη εννοια)

αληθεια τι θα θελατε να σας παρει? εγω στο πρωτο ηθελα μονο λουλουδια!
τα οποια μεσα στην αγωνια του δεν τα πηρε Twisted Evil στο 2ο ειμουν πιο απαιτητικη και μου πηρε ενα μονοπετρο Wink ηθελα ενα απλο δακτυλιδι στην επισημοποιηση της σχεσης και μου ηρθε η ορεξη μετα.τωρα δεν νομιζω ναχει νακανει με τετοια. μπορει ναναι κατι ασχετο αλλα πουνα τοθελω... ποιος ξερει

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σουπερμαμα τι κανει το μπεμπουλινι????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994
αντε θα εχεις και εκπληξουλα απο τον ανηρ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 328109

αυτο παλι με τα δωρα δεν το εχω καταλαβει ακομα, γιατι να ζητησουμε κατι,και ακριβο μαλιστα? Shocked
εγω νομιζα πως λογικα θα παρει κατι συμβολικο λουλουδακια ξερω γω κανα αρκουδελι για το νινι και τετοια Rolling Eyes Laughing

μες την αγωνια τους και αυτοι ομως? θα θολωνουν λογικα! ειδικα στο πρωτο Laughing Laughing Laughing Laughing

αχ σημερα ξεκινησα και τα yutopar καλη μου αρχη Laughing Laughing Laughing

μου εχει καρφωθει στο μυαλο η ημερομηνια που ειδα οτι θα γεννησω! 7-12-2011
τι γνωμη εχετε για τα ονειρα? Laughing Laughing

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειναι! χθες ειχα απογοητευετει πολυ με τον θηλασμο. εβαλα τις κρεμες μου ομως αφησα τα μεμε εξω ολη νυχτα και συνηλθαν Laughing σημερα δεν φαινοντε πολυ οι πληγουλες και ο μπεμπης θηλαζει καλα! Very Happy
αυτο με τους αντρες ειναι οντως κατι συμβολικο! λουλουδια κτλ. αλλα το κακο ειναι που ετσι το μαθαινουμε.. εχουμε στο μυαλο μας οτι κατι θα μας παρει.. τωρα εγω με το δακτυλιδι ειχαμε θεμα απο πριν πανω στην πλακα το ζητησα μη νομιζεις. οχι οτι με χαλασε φυσικα.να καιτωρα μια ανθοδεσμη θα με καλυπτε!(ελπιζω να μη το διαβασει αυτο..χαχα)
η μαμα μου στο πρωτο μουχε παρει κατι γιατο λαιμο. μετα...δε θυμαμαι..

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνουλα μην απογοητευεσαι με τον θυλασμο αφου τρωει ειναι καλα και οι θυλες στρωνουν ολα καλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 328109
αληθεια ποια κρεμα βαζεις?

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσαρες!ωραια μερα κανει σημερα!
Στελλιτσα ειναι υπεροχα οσα μας λες και πραγματικα σου αξιζουν ολα αυτα και παραπανω μετα απο οσα περασες!οντως η λεξη οικογενεια τα λεει ολα!
Που εισαι βρε Αλεξια σε ψαχναμε ολες χθες αλλα μαλλον εσυ ειχες αλλες <<ασχολιες>>πονηρες!!Μορα κερδισε ο γιος στον αγωνα?
Με εχει πιασει εδω και μερες μια ασταματητη πεινα δεν ξερω τι θα κανω,οτι δεν πειρα σε βαρος μεχρι τωρα θα το παρω ολο μαζι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 35468

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία μου καλό κουράγιο με τα χάπια!Αν σε πιάσουν ταχυκαρδίες να ξέρεις ότι αυτά ευθύνοντε και μην τρομάξεις!!

Αθηνά εγώ δεν έχω ιδέα αν θα μου πάρει τίποτα..δεν νομίζω να το σκεφτεί.. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ.ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΛΩ ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ 2 ΜΑΣ.ΕΙΠΕ ΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ)

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα!
δε θυμαμαι τι πρωτοδιαβασα πια...
κικιτσο να ζησετε!
αθηνα δοκιμασε αν θες να αλειψεις μια σταγονα απο το γαλα σου πανω και γυρω απο τη θηλη και αφησε το ανοιχτο καμια ωρα.συνηθως βοηθαει
δε γεννησε σημερα καμια?? γιατι τις περασα γρηγορα τις σελιδες

http://stefxon@gmail.com

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕ!! ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ Η' ΟΧΙ;;;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ Η' ΠΑΡΑΓΓΗΛΟΥΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Α...ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα βρε Λαμπρουλα τι κανεις κοκονα???
δοκιμασε να πινεις και οχι να τρως -περιττα- γαλα χυμους ξερω γω κλπ. αν δεν σε κυριευει η καταραμενη η λιγουρα φυσικα Laughing Laughing Laughing

Νατασσα μου , περνω μισο ανα 8ωρο, ενταξει θα το κοιταξω αν και δε μου ειπε τιποτα ο ντοκ.
μου ειπε με το που νιωσω χαλαρη να τα κοψω!
τωρα θα δουμε... δεν εχω και τραγικες συσπασεις Rolling Eyes

ελα βρε Στεφανια τι κανεις? πως παει το δωματιακι σας? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994
νομιζω δε γεννησε καμια εκτος και αν εχουμε τιποτα νεο το βραδυ!

τατιανουλι καλο κουραγιο με τα σπιτια! τι να πω? σουπερμαμα και εσυ Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
τι να κανει καλε ο καημενος οικογενειαρχης ανθρωπος ειναι...τοσα στοματα να θρεψει..
να μη θυμωσεις.να τον περιμενεις με τα καλα σου και η να βγειτε η αν ειναι αργα να παραγγειλετε και να το απολαυσετε!
καντε πικ νικ στο σπιτι σας!

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:ελα βρε Λαμπρουλα τι κανεις κοκονα???
δοκιμασε να πινεις και οχι να τρως -περιττα- γαλα χυμους ξερω γω κλπ. αν δεν σε κυριευει η καταραμενη η λιγουρα φυσικα Laughing Laughing Laughing

Νατασσα μου , περνω μισο ανα 8ωρο, ενταξει θα το κοιταξω αν και δε μου ειπε τιποτα ο ντοκ.
μου ειπε με το που νιωσω χαλαρη να τα κοψω!
τωρα θα δουμε... δεν εχω και τραγικες συσπασεις Rolling Eyes
το στησαμε επιτελους και πολυ μου αρεσε!αφου θα κοιμαμαι εγω λεω εκει αφου ο μικρος ακομα δεν καταλαβαινει
ελα βρε Στεφανια τι κανεις? πως παει το δωματιακι σας? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994
νομιζω δε γεννησε καμια εκτος και αν εχουμε τιποτα νεο το βραδυ!

τατιανουλι καλο κουραγιο με τα σπιτια! τι να πω? σουπερμαμα και εσυ Laughing

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:τι να κανει καλε ο καημενος οικογενειαρχης ανθρωπος ειναι...τοσα στοματα να θρεψει..
να μη θυμωσεις.να τον περιμενεις με τα καλα σου και η να βγειτε η αν ειναι αργα να παραγγειλετε και να το απολαυσετε!
καντε πικ νικ στο σπιτι σας!

ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ!ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

aylin

aylin
Γεια σας μωρουλίνια μου,

Γύρησα απο την μπουμπού μου και περιμένω να πάει 17,45 για να ξαναφύγω να είμαι εκεί στις 19,30 για το επισκεπτήριο και 20,00 για τον θηλασμό!

Κικίτσο μου να ζήσετε!Κάθε ευτυχία!!!Να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας...

Τατιανούλι μου χαρα στο κουράγιο σας αλλά θα είναι ό'τι καλύτερο η μετακόμιση σε συνδυασμό με τον ερχομό του μπέμπη,...θα ανανεωθείτε πάρα πολύ!

Η κουκλίνα μου είναι καλά, σήμερα πήγαμε μαζί με τον Στέφανο και την πήρε αγκαλίτσα για 2η φορά και ήταν πολύ συγκινητικό, αλλά φυσικά μας είχε γραμμένους τελείως καθώς σου λέει τον υπνο της δεν τον χάνει για κανέναν!!!η Παναγίτσα να μας βοηθήσει να την πάρουμε σπίτι γρήγορα γρήγορα!!!

Νατάσα...ο τοκετός για κάθε γυναίκα είναι μοναδικός!Θα δείς πως όσο κι'αν πονέσεις μετά θα τα θυμάσαι όλα τόσο γλυκά που θα λες αχ και να τα ξαναζούσα!Ζήσε την εγκυμοσύνη σου γιατί εγώ δεν το έκανα και δεν απόλαυσα τίποτα και δεν σου κρύβω πως οι κλοτσιές της μου λείπουν, σήμερα πχ στο αυτοκίνητο κάτι ένοιωσα και πήγα να πω στον Στέφανο πως κουνήθηκε η μπέμπα...για να σου δώσω να καταλάβεις ενω ήμουν στο κρεβάτι και περιμέναμε στο δωμάτιο τον τραυματιοφορέα έλεγα απο μέσα μου γιατί έμεινα έγκυος, είχα πλημμυρίσει ηλίθιες σκέψεις οι οποίες ήταν τελικά ανούσιες.Κανένας δεν πρόκειται να σε σφάξει και τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί...θα γίνεις μανούλα και η στιγμή που θα σου φέρουν αγκαλίτσα τον μπεμπούλη θα τα σβήσει όλα ως δια μαγείας...στο υπόσχομαι πως έτσι θα είναι και με σένα οπότε μην αγχώνεσαι!!!

Εμένα ο ΣΤέφανος πάντως μου έφερε λουλουδάκια!!!

Φιλιά πολλά σε 'ολες!!!

υ.γ-Αλεξία τυχερός ο Μαρίνος!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 215994

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο μπραβο Στελλινακι μου! σε διαβαζω και σε χαιρομαι!!!
ειναι υπναρου το νινακι μας???

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ Η ΜΑΡΙΖΑ!!!!
ΚΙΚΙΤΣΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ!!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!
ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 5-2 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την μορα μας! μπραβο στην ομαδαρα! Laughing Laughing Laughing

φρονιμα καθομαι αστα εχω βαρεθει να καθομαι! ολο τραγουδια υπολογιστη και διαβασμα τι να κανω η μανααααα Laughing

κοριτσια λιμπιστικα λιγο κεικ βανιλια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 4872

αχ πως θα περασει ο καιρος ρε κοριτσια ευτηχως που λεμε και τον πονο μας εδω μεσα παρεακι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 893968

aylin

aylin
Ετοιμάζομαι σιγά σιγά!Χιονατουλίνο μου όλα καλά με τα φάρμακούλια σου!Θα δείς πως όλα μα όλα θα πάνε τέλεια!

Παιδιά είμαι για λύπηση, πονάει η πλάτη μου τώρα πάω πάλι από Πετρούπολη στο Έλενας...συνολικά είναι 1 1/5 ώρα να πάω, αλλά θα δω την κουκλίνα μου απο τις 19,30 μέχρι τις 21,00

Ελενάκι μου τι νέα?Πότε με το καλό θα μας έρθει η μπουμπού?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως το κοριτσακι μας!!!
ναι ναι τωρα απλα περιμενω γλυκα να περασει ο καιρος να δω και γω την ανταρτισσα μου I love you

Στελλινα μου ευκαιρια πες του Στεφανακου το βραδυ μασαζακι στη λεχωνιτσα μας!!! χιχιχι I love you

ενα μεγαλο φιλακι στο Μαριζακι σου! να την χαρεις και να την ξαναχαρειςςςςςςςςςςςς ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 18 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις