Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
261 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 261 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια του forum.εγω ανηκω στις μελλουσες μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου,σας διαβαζω καθε μερα και συμμετεχω και εγω στις χαρες και στις αγωνιες σας!συγχαρητηρια στις καινουργιες μανουλες να σας ζησουν τα μωρακια σας και καλη λευτερια σε μας που περιμενουμε με λαχταρα τα δικα μας μωρα!εγω εχω ΠΗΤ 22/12/11 αλλα εχουμε κλεισει ημερομηνια για τις 9/12/11,πρωτα ο θεος.Δεν γνωριζω αν καταφερα να στειλω σωστα το μηνυμα μου ελπιζω να τα καταφερα! Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα!
τοσες πολλες σελιδες σε μια μερα!!
αθηνα γλυκας το νινι!
μαμαξ αν και δε μας περιμενες τελειος!
καινουρια μανουλα καλωσηρθες!
οσοι εχουν καποιον που γιορταζει να τον χαιρονται!
εμεις φτασαμε τα 3κιλα.σε μια βδομαδα θα μας ξαναδει και θα συζητησουμε το θεμα της προκλησης.
φιλακια σε ολες!

http://stefxon@gmail.com

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς ήρθες Δήμητρα, με το καλό να δεχτείς και εσύ το μπεμπάκι σου (σε βάζω στην λίστα στην 1η σελίδα).Κοριτσάκι η αγοράκι περιμένεις και γιατί κλείσατε ημερομηνία?Έχεις προηγούμενη καισαρική?
Στεφανία γιατί πας με πρόκληση και εσύ? Συγνώμη αν έχεις πει και ξέχασα :S

stefaniandreas

stefaniandreas
λογω σακχαρου αρχικα ηταν αλλα τωρα επαθα και μια οσφυαλγια και κουτσαινω κιολας.αλλα θα το δουμε

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!!

ΑΘΗΝΑ ΓΛΥΚΑΣ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!
ΜΑΜΑΧ ΜΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ!!!
CARRIE ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ!
ΚΙΚΙΤΣΑ ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ???

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμαχ κουκλος ο γιος!! να μου τον φιλησεις!!
χιονατη μη σε παιρνει απο κατω και εμεις χρηματικα ειμαστε σκατα και θα παρω 800 ευρω οταν γεννησω
υγεια να υπαρχει ..
εγω πηγα στο γιατρο δεν με εξετασε απο κατω -ευτυχως- και απο εβδομαδα θα παω νακανω καρδιοτοκογραφο. Η μπουμπου μας ειναι σχεδον 3 κιλα!! και εγω εχασα 1/2 κιλο αρα εχω παρει 19 1/2 κιλα τωρα!!ουαου.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας βάζω και τις τελευταίες φωτος απο το δωμάτιο μας Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελειοοοοοοοοοοοοοο!! πολυ ωραιο δωματιο και καταπληκτικος συνδυσμος χρωματων!!με το καλο να ερθει το μωρακι στο ομορφο δωματιακι pumpkin!!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
κοριτσακι περιμενουμε,θα παμε με ραντεβου γιατι ο γιατρος μας φοβαται λεει να με ζορισει και εμενα και το μωρο.Στην αρχη απογοητευτηκα αλλα οσο περναει ο καιρος και την νιωθω να παιζει μεσα μου δεν με νοιαζει καθολου.Ειχα μια παλλινδρομη περισυ τον Οκτωμβριο και ειμαι 38 ετων.Δεν πειραζει,δεν με πηρε απο κατω.Στοχος,γερο μωρο στο σπιτι!

stefaniandreas

stefaniandreas
απο που εισαι δημητρα?με το καλο!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrabasilis έγραψε:κοριτσακι περιμενουμε,θα παμε με ραντεβου γιατι ο γιατρος μας φοβαται λεει να με ζορισει και εμενα και το μωρο.Στην αρχη απογοητευτηκα αλλα οσο περναει ο καιρος και την νιωθω να παιζει μεσα μου δεν με νοιαζει καθολου.Ειχα μια παλλινδρομη περισυ τον Οκτωμβριο και ειμαι 38 ετων.Δεν πειραζει,δεν με πηρε απο κατω.Στοχος,γερο μωρο στο σπιτι!

με το καλο Δημητρα!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Θεσσαλονικη μενω,θα γεννησω Γεννεσις.Ευχαριστω για το καλωσορισμα και τις ευχες σας.Ξεχασα να σας πω οτι η μπεμπουλα μας ερχεται κλωτσωντας,ειναι δηλαδη ισχιακο μωρο,οποτε θελοντας και μη την καισαρικη δεν την γλιτωνουμε.ειναι σε αυτην την θεση απο τον 5ο μηνα!

stefaniandreas

stefaniandreas
το θεμα ειναι να ειστε γεροι εσυ και το μωρο.
μαμιτα τελικα δε σχηματιζουμε γκρουπακι για τη γενικη...
τις 2μας μας βλεπω!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω Πηνελοπη μου!!! flower
Μορα μου περιμενουμε νεα απ το γιατρο ε??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 29 536304

μαμαχ ειδα τη φωτο και τα παιξαααα τι ζουζυνιαρικος μπεμπης ειναι αυτος! να σου ζησει κοριτσαρα μου να εχετε υγεια και χαρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 29 893968

κολοκυθακι το δωματιο ειναι τελειο! ευγε στο γουστο σου με το καλο να γεμησει! χιχιχ

μαμιτα δεν στεναχωριεμαι για τα λεφτα αλλα για την συμπεριφορα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 29 679259

καλως ηρθε η νεα μας εγκυουλα με το καλο!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
22 Νοεμβριου μπαινω στον μηνα μου και δεν μπορω να το πιστεψω ακομα.Στην ουσια μολις μπουμε στον μηνα μας ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησουμε!Βλεπω και μια αυξηση στα προωρακια και λογω του οτι κανω και ηπαρινες λογω θρομβοφιλιας ανησυχω λιγουλακι.Ευτυχως ειναι ολα πλυμενα και ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 29 93981 στην θεση τους.

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Ευχαριστω Χιονατουλα,ειλικρινα κοριτσια σας θαυμαζω,πως ξερετε και τα κανετε ολα αυτα στο forum!φωτογραφιες,pregnancy tickers και ολα αυτα τα ωραια.Μπραβο παντως.σας διαβαζω τοσο καιρο και δεν επιασα να κανω και εγω κατι.Ελπιζω να τα καταφερω μεχρι να γεννησω!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρουλα βλεπω ειμαστε κοντα κοντα ε? και γω εχω ΠΗΤ στις 29 Δεκεμβρη Very Happy
με το καλο να πανε ολα τελεια
οσο για τις φωτο και τα τικερ.. εεεε σιγα σιγα τα μαθαμε βημα βημα! αμα χρειαστεις κατι μας το σφυρας! Laughing

κοριτσια τωρα ειδα το μυνημα της τατιανας! αααααααααααα 20 μερες????? θα εχουμε ξεγεννησει ολες σχεδον Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
πως θα μαθαινουμε νεα της???? Crying or Very sad

κανενα νεο απο Αλεξακι ειχαμε?

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλως μας ηρθες Δημητρούλα με το καλό η μπεμπούλα σου και απο εμάς θετική ενεργεια!!!!!
Καλα κολοκυθάκι το δωματιο ΑΨΟΓΟ!!Υπεροχα χρωματα και τοσο ζεστο και φιλοξενο.Θα περασει πανεμορφα εκει μεσα το μπεμπουλινι σου!!!!
Σωτηρια μου "ου μπλέξεις με δημοσιες υπηρεσίες" αγαπη μου!!!Αν είναι όμως να πάρουμε λεφτά κάνουμε την καρδιά μας πέτρααα.....
Κορίτσια εγώ σήμερα τα είδα "κολυώμενα".Κάναμε κάτι "ελαφροδουλίτσες" στο σπίτι με τον Μάνο γιάτι από αυριο θα έχουμε μάστορα να μας βάλει καλοριφέρ στο σπίτι και έπρεπε να κάνουμε χώρο...κι εκεί που όλα κυλούσαν ωραία και είχα σε ρυθμο με πιάνουν κάτι συσπάσεις και μένω ¨σέκος" διπλώνομαι στα δύο και βάζω τα κλάμματα από τους πόνους.Ο Μανωλιός τα χρειάστηκε μαζί κι εγώ.Από αυτό και μετά τέρμα οι ηρωισμοι και τεμπελιά όσο και να μην το θέλω.Αντε να έρθει η ώρα του μπεμπακίου να βγει να πάρω πάλι τα πάνω μου γιατί δεν αντέχω την αδράνεια κορίτσια!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ κατσε καλα με τις δουλειες! δεν παιζουμε τωρα! ααααααααααααα θα μαλωσωωωω
εμενα εχει βγαλει ο κωλος μου ριζες! Laughing Laughing Laughing

επιβαλετε να ακολουθησετε το παραδειγμα μου Razz

dimitrabasilis

dimitrabasilis
mariannemam έγραψε:Καλως μας ηρθες Δημητρούλα με το καλό η μπεμπούλα σου και απο εμάς θετική ενεργεια!!!!!
Καλα κολοκυθάκι το δωματιο ΑΨΟΓΟ!!Υπεροχα χρωματα και τοσο ζεστο και φιλοξενο.Θα περασει πανεμορφα εκει μεσα το μπεμπουλινι σου!!!!
Σωτηρια μου "ου μπλέξεις με δημοσιες υπηρεσίες" αγαπη μου!!!Αν είναι όμως να πάρουμε λεφτά κάνουμε την καρδιά μας πέτρααα.....
Κορίτσια εγώ σήμερα τα είδα "κολυώμενα".Κάναμε κάτι "ελαφροδουλίτσες" στο σπίτι με τον Μάνο γιάτι από αυριο θα έχουμε μάστορα να μας βάλει καλοριφέρ στο σπίτι και έπρεπε να κάνουμε χώρο...κι εκεί που όλα κυλούσαν ωραία και είχα σε ρυθμο με πιάνουν κάτι συσπάσεις και μένω ¨σέκος" διπλώνομαι στα δύο και βάζω τα κλάμματα από τους πόνους.Ο Μανωλιός τα χρειάστηκε μαζί κι εγώ.Από αυτό και μετά τέρμα οι ηρωισμοι και τεμπελιά όσο και να μην το θέλω.Αντε να έρθει η ώρα του μπεμπακίου να βγει να πάρω πάλι τα πάνω μου γιατί δεν αντέχω την αδράνεια κορίτσια!!!
Κανονικα δεν πρεπει να κανουμε τιποτα τωρα στο τελος, αλλα επειδη αισθανομαστε καλα και γερες νομιζουμε οτι ειμαστε οπως και πριν που τα φερναμε ολα αναποδα και ισια σε δυο ωρες.Σκεψου ,πουλακι μου, οτι κουβαλας εναν ακομα ανθρωπακο.Εμενα μου κανανε η μαμα και οι αδερφες μου δουλειες και μονο που τις εβλεπα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου το βραδυ.Τωρα κανω καθε μερα και απο λιγα για συντηρηση και ειναι ο.κ. το σπιτι.Στεναχωριεται και ο αντρουλης σου να σε βλεπει να πονας!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια μου έχετε κι εσείς θέμα με τον ύπνο?Θέλω να γυρίσω και γίνετε ολόκληρη τελετουργίααα......Λες και είμαι στα 2 κομένη.Ασε που το πρωι η λεκανη ποναει τρομερα....Κι εχω παρει μονο 8 κιλα...που να ειχα βαρυνει κι αλλο....

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω βαζω τον αντρα μου και μου κανει κουμαντο να στριψω και να παρκαρω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

νομιζω δεν εχει να κανει θεμα με τα κιλα ουτος η αλλως το κεντρο βαρους του σωματος μας αλλαζει Rolling Eyes
και γω που πηρα 4 , αρχιζω και δυσκολευομαι, αλλα ακομα κοιμαμαι σαν μοσχαρ Laughing Laughing

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Πως ειναι δυνατον να πηρατε μονο τοσα λιγα κιλα!!!!εγω μεχρι τωρα πηρα 15 confused δεν μπορω να πω οτι εφαγα τοσο πολυ για να παρω τοσα.Ο γιατρος μου με απειλει οτι αν συνεχισω δεν θα ξεγεννησει.Μου λεει πρωτα θα σε περναω απο την ζυγαρια και μετα απο τον υπερυχο!!!!!τι να κανω δεν μπορω να τον ακουω, τσιριζει καθε φορα.Και τωρα που παω καθε 15 μερες ποιος τον ακουει.

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Οσον αφορα τον υπνο εχουν αρχισει και δυσκολευουν τα πραγματα.Οταν ξυπναω το βραδυ για τουαλετα επειδη ειναι γεματη και η κυστη,μου ερχεται να κλαιω.Τσιμπαει ολη η κοιλια μου και δεν μπορω να γυρισω να σηκωθω απο το κρεβατι.Υπομονη!!!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitrabasilis έγραψε:Πως ειναι δυνατον να πηρατε μονο τοσα λιγα κιλα!!!!εγω μεχρι τωρα πηρα 15 confused δεν μπορω να πω οτι εφαγα τοσο πολυ για να παρω τοσα.Ο γιατρος μου με απειλει οτι αν συνεχισω δεν θα ξεγεννησει.Μου λεει πρωτα θα σε περναω απο την ζυγαρια και μετα απο τον υπερυχο!!!!!τι να κανω δεν μπορω να τον ακουω, τσιριζει καθε φορα.Και τωρα που παω καθε 15 μερες ποιος τον ακουει.
Παιζει ρολο και ποσα κιλα εισαι.Απο εκει και περα ο μεταβολισμος κανει περιεργα παιχνιδια Δημητα μου.Εγω ημουν ηδη μια 80αρια και ας μην μου φαινεται οπως μου λενε...(φιλοφρονησεις..)αλλα ακόμη μπαινω στα ρουχα μου εκτος απο τζιν φυσικα.Με φαγητο ημουν χαλαρη δεν μου μυρισε ποτε τιποτα ,οπως λενε, και δεν εκανα συγκεκριμενη διατροφη απλα ειχα τυχη.Πολλες φιλες μου που ηταν σε υγειες βαρος πηραν πανω απο 15 κιλα αλλα επανηλθαν...Φαντασου να επαιρνα εγω 15-20 και να εφτανα τα 100!!Πως θα χανοντουσαν μετα μου λεςςςς?????Μιλαμε για πολυ τυχη γεννηκα σε αυτη την εγκυμοσυνη.Εσυ απο διατροφη και απο ατασθαλειες πως τα πηγαινεις?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις