Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
298 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 298 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελλοου Λαμπρουλιτα!
ισως ειναι απο αυτο κατι δευτερολεπτα κραταει , ο αιματοκριτης μου ειναι 33 Rolling Eyes

φυσιολογικα μου φαινονται ολα αυτα αλλα ειπα να ρωτηξω Laughing

τι κανετε? εγω τρωω πιτσα σπιτικη χαζευω στο ιντερνετ βαρεθηκα να καθομαιιιιιιιιι

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπιδάκι θυμάσαι πόσο τρομοκρατημένη ήμουνα πριν λίγο καιρό???Θα σου περάσει Wink Wink Wink Όταν αρχίζεις και οδεύεις προς το τέλος και πλέον δεν μπορείς να κουβαλήσεις την κοιλιά σου αλλάζεις στάση απέναντι στο θέμα!!

Σωτηρία μου πάει καλά το τικεράκι μου..Έτσι είχαμε πει στην αρχή αλλά εφόσον το μωρό είναι καλά,δεν παίρνει πολύ βάρος ούτε υποσιτίζεται,εφόσον ο διαβήτης είναι ρυθμισμένος και εφόσον και το αμνιακό υγρό είναι εντάξει περιμένουμε να δούμε πότε θα σκάσει μύτη. Μου είπε πάντως σήμερα ότι μετά τις 40 δεν θα πάμε ούτε μισή μέρα..Έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο είναι η αλήθεια.. Rolling Eyes Rolling Eyes Θα αποφασίσει ποτέ αυτό το μωρό να βγει ή θα το πάρουμε με το ζόρι?? scratch scratch

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
από το μεσημέρι που ξύπνησα έχω αλλάξει 3 εσώρουχα. στην αρχή νόμιζα ότι ψιλοκατουρήθηκα Embarassed Embarassed , αλλά μετά την τρίτη φορά έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια. μήπως τελικά δεν είναι τσίσα, αλλά είναι τα περιβόητα νερά; affraid affraid

πονάκια δεν έχω, συσπάσεις δεν έχω, η μπέμπα είναι αρκετά ήσυχη και δεν ξέρω τι να κάνω. να πάρω το γιατρό ή είναι false alarm?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να παρεις τον γιατρόSmile

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Να παρεις τον γιατρόSmile

περιμένω να έρθει κι ο σύζυγος σπίτι για να του μιλήσει αυτός. εμένα μ έχουν πάρει τα ζουμιά και δε θα μπορέσω να συνεννοηθώ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 534787

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα βρε παιδί μου!!!Μην αγχώνεσαι τόσο!!!Τίποτε δεν θα είναι!Smile Αλλά και να είναι σκέψου ότι το μωράκι σου τώρα είναι στον μήνα του και είναι καλά και στην τελική αυτό που μετράει είναι να κάνουμε υγειή μωράκια!!SmileΕνημέρωσε μας!!!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
elpisrex έγραψε:από το μεσημέρι που ξύπνησα έχω αλλάξει 3 εσώρουχα. στην αρχή νόμιζα ότι ψιλοκατουρήθηκα Embarassed Embarassed , αλλά μετά την τρίτη φορά έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια. μήπως τελικά δεν είναι τσίσα, αλλά είναι τα περιβόητα νερά; affraid affraid

πονάκια δεν έχω, συσπάσεις δεν έχω, η μπέμπα είναι αρκετά ήσυχη και δεν ξέρω τι να κάνω. να πάρω το γιατρό ή είναι false alarm?
Να παρεις τον γιατρο σου!!υπαρχουν κατι στικακια που εινα κατι σαν μπατονετες και με αυτα περνουν υγρο απο το κολπο και ελεγχουν αν ειναι αμνιακο υγρο.Αν γινει μπλε ειναι αμνιακο.Το εχω κανει ενα βραδυ στο γενεσις.Πηγα να σηκωθω απο το καναπε και ενιωσα να χανω υγρα περιπου μισο ποτηρι.Δεν ηταν ουρα,ηταν διαφανη υγρα σαν νερο.Πηγαμε αμεσως στο γενεσις και ολα καλα.δεν κανει να χανεις σιγα-σιγα αμνιακο υγρο.Απο εδω και περα θα εχουμε αυξηση στα υγρα,ειναι φυσιολογικο.Θα στα πει και ο γιατρος σου.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitrabasilis έγραψε:
elpisrex έγραψε:από το μεσημέρι που ξύπνησα έχω αλλάξει 3 εσώρουχα. στην αρχή νόμιζα ότι ψιλοκατουρήθηκα Embarassed Embarassed , αλλά μετά την τρίτη φορά έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια. μήπως τελικά δεν είναι τσίσα, αλλά είναι τα περιβόητα νερά; affraid affraid

Να παρεις τον γιατρο σου!!υπαρχουν κατι στικακια που εινα κατι σαν μπατονετες και με αυτα περνουν υγρο απο το κολπο και ελεγχουν αν ειναι αμνιακο υγρο.Αν γινει μπλε ειναι αμνιακο.Το εχω κανει ενα βραδυ στο γενεσις.Πηγα να σηκωθω απο το καναπε και ενιωσα να χανω υγρα περιπου μισο ποτηρι.Δεν ηταν ουρα,ηταν διαφανη υγρα σαν νερο.Πηγαμε αμεσως στο γενεσις και ολα καλα.δεν κανει να χανεις σιγα-σιγα αμνιακο υγρο.Απο εδω και περα θα εχουμε αυξηση στα υγρα,ειναι φυσιολογικο.Θα στα πει και ο γιατρος σου.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

βασικά μου είπε να ετοιμαστώ σιγά σιγά, να πάρω το βαλιτσάκι μου και να πάω στο ιατρείο να με δει και βλέπουμε pale ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 585182

δε θέλω να γεννήσω σήμερα, είναι πολύ νωρίς και η μπέμπα πολύ μικρούλα ακόμα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 534787

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιδακι μην φοβασαι κοριτσαρα μου! πηρες τον γιατρο? Very Happy

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και να γεννησεις τωρα κ παλι καλα θα ειναι το νινι σου.ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 315810

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε σεις που εχετε παει? δεν πιστευω να με αφησετε να γεννησω τελευταιααααααααααα? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 534787

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις μπηκα κ ελπιζω να μην σ"αφησουμε τελευταια κ να εχεις παρεα για τουλαχιστον 15-20 μερουλες ακομη
!!!!!!!!!Οσο για αυτο που το μωρο οατν ειναι ισχιακο το εχω ακουσει κεγω ξερω οτι μπορει να σου σπασουν τα νερα πολυ πιο ευκολα!!!!!!!!!!!!!!Τι να σου πω εμενα ο δικος μου γυριζει σε μια μερα 10 φορες απο κατω σε ισχιακο κ παλι απο την αρχη!!!!!!!!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!κι εγω εχω υγρα,αλλες μερες πιο πολλα και αλλες λιγοτερα,μυριζουν βεβαια σαν ουρα αλλα μπορει και να ανακατευονται.Μου μετρησαν και το αμνιακο υγρο πριν μια βδομαδα και βγηκε φυσιολογικο...τι να πω δεν ξερω!

Αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο στο μαιευτηριο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 534787 για να κανουμε μετρησεις μου ειπε:τραχηλο,πλακουντα,αμνιακο υγρο...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ενω χτες δεν ειχα σχεδον καθολου υγρα,τωρα το απογευμα εχω!λετε να με κρατησει για γεννα? affraid affraid affraid η μπεμπα σιγουρα θα εχει φτασει τα 3 κιλα,ισως και παραπανω.Ηταν 2750 πριν 10 μερες!

ωχ,Θεε μου,εχω αγχωθει πολυ!θα παω με το μπαμπα μου αυριο στο μαιευτηριο,στις 9 μου ειπε...και ο θεος βοηθος!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 585182

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΥΓΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟ..ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΑ ΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΙΚΗ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΛΙ???ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ...

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Συνεγγυουλες μου εχω τοσο μεγαλη αναγκη να φαω γλυκα Embarassed το σκεφτομαι συνεχεια.Ο γιατρος μου δεν αφηνει εβαλα 15 κιλα κα μου ειπε οτι ειμαι ετοιμη για το φουρνο για τα χριστουγεννα!!Θα με κανει με πατατουλες ειπε.....οταν εκανα την καμπυλη εδειξε 150,περιττο να σας πω πως εκανε οπως καθοταν στην καρεκλα του πηδουσε επιτοπου Shocked μου ερχοταν να γελασω με την αντιδραση του αλλα κρατηθηκα.....μετα εκανα κατι γερες υπογλυκαιμικες κρισεις,με ζαχαρο φαγωμενη στο 50 και πηγα σε ενδοκρινολογο οπου και μου ειπε οτι σιγουρα δεν εχω διαβητη κυησης,μετα απο μια ειδικη εξεταση που μου εκανε.
Ο γυναικολογος μου δεν το δεχεται.Μου ειπε οταν πειναω να πηγαινω για ΥΠΝΟ.Δεν το πιστευα του ειπα πειναω δε νυσταζω! pig
Τελος παντων φοβαμαι μη παθει τιποτα το μωρο μου και κρατιεμαι.Ερχονται ομως και κατι στιγμες που νομιζω θα τρελλαθω.Θελω οπωσδηποτε γλυκο.
Σας γραφω τον πονο μου και λιγο ξεχνιεμαι.Μολις εκανα καφεδακι στο αγορι μου και του εβγαλα να φαει και μια τρουφα!!
Χτρεχουν τα σαλια μου,με λυπαται ο καυμενος και μου λεει ελα φαε μια κουταλια να γλυκαθεις.Εφαγα μια κουταλιτσα αλλα θελω ολο το ζαχαροπλαστειο.Μολις γεννησω θα φαω οτι τραβαει η ψυχουλα μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 875502

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σε νοιωθω!και μενα ηταν οριακα παθολογικη και μετα εκανα υπογλυκαιμιες οποτε τσακιζα κανενα γλυκακι.αυτη τη βδομαδα ομως τσιμπαω λιγο σακχαρακι και κρατιεμαι...
αυστηρος ο γιατρος σου.ποιος ειναι?

http://stefxon@gmail.com

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!! ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!

ΑΛΕΞΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ ΟΕΡΕΞΗ!!!!

dimitrabasilis

dimitrabasilis
stefaniandreas έγραψε:σε νοιωθω!και μενα ηταν οριακα παθολογικη και μετα εκανα υπογλυκαιμιες οποτε τσακιζα κανενα γλυκακι.αυτη τη βδομαδα ομως τσιμπαω λιγο σακχαρακι και κρατιεμαι...
αυστηρος ο γιατρος σου.ποιος ειναι?
Κανει να πω το ονομα του?δεν ξερω...ειναι εξαιρετικος γιατρος και πολυ προσεκτικος με τις εγγυους του.Θελει λεει να μου παραδωσει γερο μωρο στην αγκαλια μου και μετα να κανω οτι θελω με τα κοιλα και το φαγητο.Γενικα δεν ειμαι πολυ φαγανη σαν ανθρωπος αλλα τωρα στην εγγυμοσυνη θελω γλυκα!!

stefaniandreas

stefaniandreas
κανει μου ειπανε οι παλιες!!!και γω σημερα ειμαι μονη μου σπιτι και ολο σκεφτομαι τι να φαω!(σε λιγο θα φαω το σκυλι)

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Με εκανες και γελασα Very Happy πολυ!!!!ο κ.Διχαλας ειναι τον οποιο και υπεραγαπω,νιωθω σαν να ειναι καλος συγγενης.Τι να πω κατι θα ξερει παραπανω και κατι θα εχουν δει τα ματια του.Ο δικος σου ποιος ειναι?βλεπω εισαι και εσυ θεσσαλονικη.
θελει το pc ο αντρουλης θα δω το μηνυματακι σου σε λιγο, καλα?

stefaniandreas

stefaniandreas
ευσταθιαδη...τελικα τσακιζω μπισκοτα για διαβητικους..με μερεντα λιγη

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitrabasilis έγραψε:Συνεγγυουλες μου εχω τοσο μεγαλη αναγκη να φαω γλυκα Embarassed το σκεφτομαι συνεχεια.Ο γιατρος μου δεν αφηνει εβαλα 15 κιλα κα μου ειπε οτι ειμαι ετοιμη για το φουρνο για τα χριστουγεννα!!Θα με κανει με πατατουλες ειπε.....οταν εκανα την καμπυλη εδειξε 150,περιττο να σας πω πως εκανε οπως καθοταν στην καρεκλα του πηδουσε επιτοπου Shocked μου ερχοταν να γελασω με την αντιδραση του αλλα κρατηθηκα.....μετα εκανα κατι γερες υπογλυκαιμικες κρισεις,με ζαχαρο φαγωμενη στο 50 και πηγα σε ενδοκρινολογο οπου και μου ειπε οτι σιγουρα δεν εχω διαβητη κυησης,μετα απο μια ειδικη εξεταση που μου εκανε.
Ο γυναικολογος μου δεν το δεχεται.Μου ειπε οταν πειναω να πηγαινω για ΥΠΝΟ.Δεν το πιστευα του ειπα πειναω δε νυσταζω! pig
Τελος παντων φοβαμαι μη παθει τιποτα το μωρο μου και κρατιεμαι.Ερχονται ομως και κατι στιγμες που νομιζω θα τρελλαθω.Θελω οπωσδηποτε γλυκο.
Σας γραφω τον πονο μου και λιγο ξεχνιεμαι.Μολις εκανα καφεδακι στο αγορι μου και του εβγαλα να φαει και μια τρουφα!!
Χτρεχουν τα σαλια μου,με λυπαται ο καυμενος και μου λεει ελα φαε μια κουταλια να γλυκαθεις.Εφαγα μια κουταλιτσα αλλα θελω ολο το ζαχαροπλαστειο.Μολις γεννησω θα φαω οτι τραβαει η ψυχουλα μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 35 875502

αχ κοριτσαρα μου πως σε νοιωθω!!!!!
εγω εχω βαλει 14 κιλα και χθες που πηγα στο γιατρο με εφτυσε και μου ειπε : 'ευτυχως που δεν ειναι καλοκαιρι ,θα προσαραζανε τα καραβια πανω σου'
και καλα πως μπορεις να κοιμηθεις με το στομαχι να διαμαρτυρεται???αυτος μπορει??????εγω ΟΧΙ!!
οσο για τα γλυκα ...αστα να πανε ,ζω ενα δραμα, θελω να φαω ενα ολοκληρο ζαχαροπλαστειο μαζι και τα ραφια.αχ!ειπα στον αντρα μου οταν γεννησω με το που θα με πανε στο δωματιο θα με περιμενει μια ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.θα κατσω θα τη φαω μεχρι να σκασω...τουλαχιστον θα παω ευχαριστημενη!!!!!
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ!!!!!

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...
ΔΗΜΗΤΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΜΕ 150 ΕΝΔΕΙΞΗ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ??ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ 203??ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 1/2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΓΛΥΚΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!!! σημερα ηταν μια δυσκολη μερα επειδη προηγηθηκε μια δυσκολη νυχτα! με ξενυχτισε κανονικοτατα ο μικρος. δεντ ον προλαβαινω! τρωει συνεχεια μιλαμε!!! και εκει που κοιματε και τον αφηνω στο κρεβατι του ξυπναει και τσιριζει και ολο αυτο στο αγριο ξημερωμα!!! Twisted Evil
στη διαρκεια της μερας κοιματε πιο πολυ..
τωρα το απογευμα ημουν τοσο κουρασμενη και νευρικη που ξεσπασα στην μικρη παλι! το τι κλαμα εριξα μετα ομως... πολυ χαλια η φαση. δειχνει κατανοηση το κοριτσακι μου αλλα για ποσο με μενα τηντρελλη??? εκει που καθομαι κλαιω εκει που καθομαι τσιριζω και γελαω... ταχω παιξει κανονικοτατα!!!
δεν προλαβα να σας διαβασω γιαυτο λεω μονο τα δικα μου.συγχωρεστε με ε... Embarassed

α! εχω τον μικρο (οχι τον μπεμπη) με πυρετο. πριν λιγο ανεβασε! ωραιοτατα ε!!!!χθες η δασκαλα τους ηταν χαλια και σημερα δεν ηρθε σχολειο... Rolling Eyes

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ...ΒΡΗΚΕ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΩΡΑ..ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ,ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις