Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
464 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 464 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama σε νιωθω τοσο πολυ αισθανομαι κ εγω πως καπως ετσι θα γινεται κ θα επικρατει ενα χαος στο σπιτι κ αυτο με φφοβιζει παρα πολυ γι"αυτο λεω κ ξανα λεω οτι δεν θελω ακομα να γεννησω !!!!!!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν πιστεύω να γεννήσετε όλες που είστε μετά από μένα πριν από μένα?!?!!?! Shocked Shocked Shocked Shocked Σωτηρία εγώ πάντως θα σου κάνω παρεούλα καιρό ακόμη, δεν βλέπω τον μπέμπη διατεθειμένο να σκάσει μύτη άμεσα Razz Razz Razz

Πήγαμε σινεμά και είδαμε τους Αθάνατους,καλό ήτανε!!Καλή τύχη αύριο σε όσες πάνε γιατρό!!Κανένα νέο από την Ελπίδα έχουμε??? scratch scratch scratch

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και απο εμενα!! τι κανετε? εγω κουρασμενη νιωθω και μολις εφαγα γιαουρτι με μελι γιατι ηθελα και εγω γλυκο. Τριτη θα παω για καρδιοτοκογραφο και θα μου πει ποτε περιπου γενναω. κατα τα αλλα ποναει πολυυυυυυυυυυυυυυ το παπι μου κοριτσια, ιδιως οταν περπεταω- μη φανταστειτε καναπε τουαλετα κρεβατι εννοω.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:γεια σας κοριτσια!!! σημερα ηταν μια δυσκολη μερα επειδη προηγηθηκε μια δυσκολη νυχτα! με ξενυχτισε κανονικοτατα ο μικρος. δεντ ον προλαβαινω! τρωει συνεχεια μιλαμε!!! και εκει που κοιματε και τον αφηνω στο κρεβατι του ξυπναει και τσιριζει και ολο αυτο στο αγριο ξημερωμα!!! Twisted Evil
στη διαρκεια της μερας κοιματε πιο πολυ..
τωρα το απογευμα ημουν τοσο κουρασμενη και νευρικη που ξεσπασα στην μικρη παλι! το τι κλαμα εριξα μετα ομως... πολυ χαλια η φαση. δειχνει κατανοηση το κοριτσακι μου αλλα για ποσο με μενα τηντρελλη??? εκει που καθομαι κλαιω εκει που καθομαι τσιριζω και γελαω... ταχω παιξει κανονικοτατα!!!
δεν προλαβα να σας διαβασω γιαυτο λεω μονο τα δικα μου.συγχωρεστε με ε... Embarassed

α! εχω τον μικρο (οχι τον μπεμπη) με πυρετο. πριν λιγο ανεβασε! ωραιοτατα ε!!!!χθες η δασκαλα τους ηταν χαλια και σημερα δεν ηρθε σχολειο... Rolling Eyes

Αθηνά μάλλον περνάτε άλμα ανάπτυξης μαζί με κολικούς? :S
Περαστικά!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι καλα Νατασα! εσυ ετοιμασου και ασε με εμενα! Laughing Laughing
εγω θα σας παρακολουθω ολες απο μακρυα με ποπ κορν Sad

μαμιτα που εισαι ωρη φιλεναδα??? και γω νιωθω το κεφαλι της χαμηλα, τρωω κατι κουτουλιεςςςς Embarassed

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσια. Αλεξια μου να σου ζησει ο αγοραρος!!!
Εγω απο την τριτη ειμαι ολη μερα και προσπαθω να βαλω ταξη στο σπιτι. Μπαινω μεσα και σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι και σε πολυ καλη ψυχολογικη κατασταση και δεν θελω να σας φορτωνω. Ο μικρος τα παει πολυ καλα σημερα τον εβγαλαν απο την εντατικη 3 και τον εβαλαν στην 2. παλι σε θερμοκοιτιδα ειναι αλλα πλεον εχει σταθεροποιηθει η κατασταση του και δεν χρειαζεται καθολου οξυγονο. Τρωει γαλατακι ολο και περισσοτερο και απο οτι καταλαβα σε μερικες μερες θα του δινουν με μπιμπερο. Του επεσε και ο αφαλος. Ειναι αρκετα ζωηρος και εχει συνιθησει την πιπιλα, τους την δινουν επιτηδες για να μπορουν να συνηθισουν και το μπιμπερο. Ειναι πολυ καλα εγω ομως οχι. Κανω τρομερη δυναμη αλλα ειδικα οταν ειμαι μονη μου καταρρεω. Κλαιω σχεδον συνεχεια και οταν ειμαι εκει δεν μπορω να φυγω με τιποτα. Τωρα καταλαβαινετε γιατι δεν σας γραφω. Συγνωμη αν σας αγχωσα αλλα καπου πρεπει να τα πω γιατι νοιωθω οτι θα σκασω.

stefaniandreas

stefaniandreas
τοτουλα ολα θα πανε καλα.ηδη εκανε το πρωτο βημα και περασε ενα επιπεδο.πολυ παλικαρι το παλικαρι σου!

http://stefxon@gmail.com

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..ΑΦΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ...
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ;;;
ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!
ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
ΜΟΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Αλεξια μου να σου ζησει ο αγοραρος!!!
Εγω απο την τριτη ειμαι ολη μερα και προσπαθω να βαλω ταξη στο σπιτι. Μπαινω μεσα και σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι και σε πολυ καλη ψυχολογικη κατασταση και δεν θελω να σας φορτωνω. Ο μικρος τα παει πολυ καλα σημερα τον εβγαλαν απο την εντατικη 3 και τον εβαλαν στην 2. παλι σε θερμοκοιτιδα ειναι αλλα πλεον εχει σταθεροποιηθει η κατασταση του και δεν χρειαζεται καθολου οξυγονο. Τρωει γαλατακι ολο και περισσοτερο και απο οτι καταλαβα σε μερικες μερες θα του δινουν με μπιμπερο. Του επεσε και ο αφαλος. Ειναι αρκετα ζωηρος και εχει συνιθησει την πιπιλα, τους την δινουν επιτηδες για να μπορουν να συνηθισουν και το μπιμπερο. Ειναι πολυ καλα εγω ομως οχι. Κανω τρομερη δυναμη αλλα ειδικα οταν ειμαι μονη μου καταρρεω. Κλαιω σχεδον συνεχεια και οταν ειμαι εκει δεν μπορω να φυγω με τιποτα. Τωρα καταλαβαινετε γιατι δεν σας γραφω. Συγνωμη αν σας αγχωσα αλλα καπου πρεπει να τα πω γιατι νοιωθω οτι θα σκασω.

κοριτσακι μου μην σε περνει απο κατω, να βλεπεις το νινι σου που μερα με τη μερα καλητερευει και να περνεις δυναμη! ολα πανε καλα θα [ερασουν οι μερες και θα τον παρεις κοντα σου!
να μπαινεις να μας γραφεις και να ξεσπας, εμενα προσωπικα δεν με εππιρεαζεις!
τοσες αγωνιες περασαμε , λιγη υπομονη ακομα και συντομα να τα αφησεις ολα πισω! Very Happy

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τοτουλα κουραγι κοριτσακι μου σε λιγες ημερες θα τον εχεις εκει μαζι σου..
και εγω σκατα ειμαι μαλλον οι ορμονες μας κανουν παρτυ και εχουμε ολες κουραστει.. Carrie πολυ βιαστικη εισαι βρε κοριτσι και με αγχωνεις γιατι εχουμε σχεδον ιδια ΠΗΤ.
Εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι το πως μετα απο 40 μερες αφου γεννησω θα επιστρεψω στη δουλεια και θα αφησψ το μωρακι μου και φρικαρω.
να μου πεις στις εποχες που ζουμε να λεμε και ευτυχως που εχουμε δουλεια αλλα με παιρνει απο κατω οταν σκεφτομαι πως μας καταντησαν να κοιταμε το χειροτερο για να χαιρομαστε.
να λεμε ευχαριστω που ειμαστε δουλοι. αν δουλευα 8 ωρο δε θα το σκεφτομουνα αλλα μιλαμε οτι θα φευγω 7 το πρωι και θα γυρναω 10 βραδυ, που θα κοιμαται το μπουμπουλινακι μου..ολα αυτα σκεφτομαι και με εχει παρει απο πολυ κατω..

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΟΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!! ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

ΜΑΚΑΡΙ ΚΙΚΙΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ!!!!

ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε Τοτούλα μου..ότι και να σου πω θα είναι λίγο αλλά η Σωτηρία έχει δίκιο!Να μπαίνεις να τα λες και να ξαλαφρώνεις,δεν νομίζω ότι καμία κοπέλα έχει πρόβλημα με αυτό, γι'αυτό είμαστε εδώ άλλωστε!Να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας..Όλα καλά θα πάνε θα δεις.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 35468

Άσε Κικίτσο δεν βλέπω το σεξ να γίνεται!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 679259 Χθες με απείλησε ο άνδρας μου ότι δεν μπορεί ψυχολογικά λέει γιατί θα το συνδιασεί με τοκετό και τι θα γίνει αν γεννήσω επιτόπου Shocked Shocked Shocked και μετά δεν θα του ξανακάνει κουκού ποτέ!!Μετά από τέτοια απειλή πως να του την πέσω η γυναίκα?? scratch scratch scratch

Μαμίτα εσύ μην αγχώνεσαι!Εγώ αν βιάζομαι είναι γιατί έχω και το θέμα του σακχάρου και δεν γίνεται να πάω πολύ μακριά..Ήδη κάποιοι γιατροί δεν σε αφήνουν μετά τις 38 βδομάδες.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ελπίζω να μην έχουμε κάνενα περίεργο..

Ελπίδα που είσαι?????????Δεν πιστεύω να γέννησες!!!!!!

aylin

aylin
Καλημέρα και απο εμένα, Σοφάκι μου όλα μα όλα θα πάνε καλά, ξέρω είναι δύσκολο, ξέρω ότι ψυχολογικά δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις, το ξέρω γιατί το πέρασα και πίστεψέ με την προηγούμενη Παρασκευή το να γυρίσω σπίτι χωρίς την μπέμπα ήταν ό'τι χειρότερο!!!Λοιπόν ας ακουστώ ηλίθια δεν πειράζει...αρχικά σαν Στέλλα δεν ήθελα να θηλάσω...μώλις την βγάλανε απο την θερμοκοιτίδα 2 και την βάλανε στο κουνάκι-1 επίπεδο εκεί με ενημέρωσαν πως μπορώ για 1 μισάωρο κάθε τρείς ώρες να πηγαίνω να την θηλάζω...και έτσι αποφάσισα να το παίξω και καλά ότι ήθελα να θηλάσω μόνο και μόνο για να την βλέπω.Αλλά με το που η κακομοίρα έπιασε το στήθος άρχισε το δέσιμο μεταξύ μας...εγώ πιστεύω πως εκεί άρχισα να δένομαι με την κόρη μου και να πιστευω πως είναι δική μου και πως είμαι υπευθηνη για αυτήν.Δεν είμαι περίφανη για τον εαυτό μου και που τα γράφω έτσι αλλά αυτή είναι η αλληθεια...

Θέλω να καταλήξω στο ότι...τα μωρά που είναι στην θερμοκοιτίδα δένονται πιο εύκολα με την μανούλα γιατί την μυρίζουν ελάχιστα, να πηγαίνεις να τον βλέπεις, να του μιλάς...αλλά πάντα με θετική ενέργεια.Καταλαβαίνουν τα πάντα και σίγουρα δεν περίμενες απο εμένα για να στο πω!Ο μικρός σου είναι πολύ πολύ δυνατός και θα δείς που πολύ γρήγορα θα πάει στο κουνάκι και μετά θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να τον πάρετε σπίτι...

Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο...σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 215994

aylin

aylin
Καλημέρα ομορφες κουκλίτσες-μανουλίτσες και μέλλουσες μανουλίτσες

Πως είμαστε σήμερα?η μπέμπα κοιμάται και εγώ μόλις έκατσα για να χαλαρώσω λιγάκι

¨ολα ωραία, όλα ανθηρά...αλλά με 3 ώρες ύπνο κυκλοφορώ στο σπίτι σαν το ζόμπι...αναρωτιέμαι θα κοιμηθώ ποτέ ξανα 8ωρο συνεχόμενο???

πολλά φιλιά σε όλες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 215994

Υ.Γ-Νατάσα δοκίμασε την εξής φράση:"Αγάπη μου όταν κάνουν έρωτα οι γονείς τα μωράκι το καταλαβαίνουν και αισθάνονται πολύ όμορφα που η μαμά και ο μπαμπάς αγαπιούνται"...λέεεεμε τώρα μπορεί να πιάσει!!!φιλιά

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τσουπρες τι κανετε???
καλημερα Στελλακι μου με την ομορφη μπουμπου!!! I love you I love you
υπομονη με την αυπνια ισως βρει ωραριο και συγχρονιστητε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 654316

Μορα μου καλα εισαι?? ναι ναι σιγα μην με περιμενετε σας εμαθα τωρα πατε και γεννατε και δε μου λετε τιποταααα Laughing Laughing Laughing Laughing

πωπω απο χθες σκεφτομαι την Ελπιδα, τι να εγινε? Rolling Eyes
εχει καμια το τηλ. της?

καλημερα σε ολες Smile

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalhmera μικρες κολοπιμπιρινες !! τι κανετε? εγω σπιτι κλασσικα..με μαμα και πεθερα ετοιμη να εκραγω. Η μια πλεκει και η αλλη τρωωει τοστ( η δικη μου τρωει τοστ).εχω βαρεθει να ειμαι καθε μερα παρεα με αυτα τα κοριτσια!!

aylin

aylin
mamita έγραψε:kalhmera μικρες κολοπιμπιρινες !! τι κανετε? εγω σπιτι κλασσικα..με μαμα και πεθερα ετοιμη να εκραγω. Η μια πλεκει και η αλλη τρωωει τοστ( η δικη μου τρωει τοστ).εχω βαρεθει να ειμαι καθε μερα παρεα με αυτα τα κοριτσια!!

εμένα σήμερα θα έρθει η δικιά μου για να με βοηθήσει...αλλά λέει δεν θα κάτσει πολύ γιατί δεν κάνει...μη χειρότερα ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτές τις δεισιδαιμονίες...δώσε καμιά ιδέα μαιτουλίνο μου...τι δουλειές να της πω να μου κάνει?σίδερο ας πούμε???χιχιχι

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!
ΤΟΤΟΥΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ; ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ!!! ΟΧΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ... ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΑΩ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΙΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΙΝΑ......
ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ
ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ.
ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΦΙΛΑΚΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aylinaki πες να σου κανει 2-3 φαγητα βαλε και στην καταψυξη να εχεις , να σου κανει σιδερο, κανενα σκουπισμα , τα βαρια. αλλα μαγειρεμα στανταρ γιατι που χρονος με την μπουμπου σου..

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμιτουλι δεν πας καμια σπεραντζαδα ωρη μοροζα μου??? να παρεις λιγο φρες εαρ ναουμ???
μην πεφτεις ψυχολογικα
εγω τετοια ωρα θα ειχα κανει φονο και με τις 2 Laughing Laughing Laughing

aylin

aylin
ξέρω και εγώ...ντρέπομαι χαζομάρα μου το ξέρω...

Σοφία-τοτούλα μου να ξέρεις πως μώλις έρθει σπίτι ο μικρός όχι μόνο θα ξεχάσεις θερμοκοιτίδες κλπ κλπ...αλλά μαζί τους και αυτά που ήξερες.τον ύπνο ας πούμε, το μαγείρεμα, το συμμάζεμα...καλά όσο για αυτό που λέμε χρόνο για τον εαυτό σου...χιχιχι τι είναι αυτό?

Θετική σκέψη κοριτσάκι μου!!!

Κικίτσο μου με το που γέννησα απο εκεί που έτρωγα σαν το γουρουνοειδές ξαφνικά έφυγε η όρεξη έφυγαν τα πάντα...τα κιλά της εγκυμοσύνης έχουν φύγει σχεδόν όλα...αλλά μου έχουν μείνει τα 15 προ εγκυμοσύνης για να γίνω όπως ήμουν προ Στέφανου εποχή!

Φιλιά πολλά

Υ.Γ-η Ελπίδα μας μάλλον γέννησε!!! I love you I love you I love you

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:μαμιτουλι δεν πας καμια σπεραντζαδα ωρη μοροζα μου??? να παρεις λιγο φρες εαρ ναουμ???
μην πεφτεις ψυχολογικα

το τι μαλακια ακουω ωρη χιονατη μου..αλλο πραμα..δεν μπορω ωρη κοκονελα να παω πουθενα γιατι βρεχει και περιμενω τον ψυγεια γιατι επηραμε ενα ψυγειο και θα ερθει να μου το αφηκει. ασε που οταν περπαταω με ποναει το παπι..απαπα..

aylin

aylin
ΕΠίσης κάποια μανουλίτσα είχε ρωτήσει που κοιμίζουμε τα μωρά...για τα μάτια του κόσμου στην καλαθούνα της και την έχουμε βάλλει στο δωμάτιο...αλλά κοιμάται ειδικά τα βράδια στην αγκαλιά μου!!!φωνάζουν όλοι ότι την κακομαθαίνω...αλλά είναι ένα μωρό που της έχουν λείψει τα χάδια απο την πρώτη στιγμή...εξ'άλλου η αγκαλιά δεν έκανε κακό σε κανέναν! Very Happy Very Happy Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamita έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:μαμιτουλι δεν πας καμια σπεραντζαδα ωρη μοροζα μου??? να παρεις λιγο φρες εαρ ναουμ???
μην πεφτεις ψυχολογικα

το τι μαλακια ακουω ωρη χιονατη μου..αλλο πραμα..δεν μπορω ωρη κοκονελα να παω πουθενα γιατι βρεχει και περιμενω τον ψυγεια γιατι επηραμε ενα ψυγειο και θα ερθει να μου το αφηκει. ασε που οταν περπαταω με ποναει το παπι..απαπα..

χαρας στο κουραγιο σου τσουπρα!
εισαι ηρωαςςςςςςςςςςς Laughing Laughing Laughing

Στελλινα μην ντρεπεσαι βρε πες της να κανει νιοκι με πεστο μιαμ μιαμ Laughing τι μου θυμηθηκε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 328109

λες να γεννησε το Ελπιδακι???????????

Κικιτσο μου την Δευτερα ερχετε ο παιδαρος? η καταλαβα λαθος??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 36 654316

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...
ΤΟΤΟΥΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ..ΟΛΕΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ...ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 2900 ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΑΚΟΜΑ..ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις