Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
434 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 434 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pumpkin έγραψε:penelope και εγώ έχω αρκετά υγρά και ενώ νομίζω οι περισσότερες κάναν καλλιέργια (κολπικών υγρών), όταν το είπα στον γιατρό μου δεν είπε τίποτα.
Alexia 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ??!?!?!
Εμείς το κάναμε 1 ΦΟΡΑ μετά απο 2 εβδομάδες και τα είδα όλα...Φέρε ποδι εδώ, χέρι εκει, οχι έτσι πονάω, οχι έτσι πατιέται η κοιλιά, έτσι κουράζομαι ΑΣΕ σου λέω ΔΡΑΜΑ!Και πονούσα και ολας λίγο.. Mad Mad

Χα χα χα !!!! Ασε,εμας εχει πολυ γελιο....γινεται μονο στο πλαι κ φυσικα χρειαζομαι απαραιτητως ενα μαξιλαρι κατω απο την κοιλια...ε,σημερα το πρωι που για μια στιγμη προσπαθησα χωρις το μαξιλαρι αλλα δεν γινοταν γιατι η κοιλια κρεμοταν μου λεει ο δικος μου "οτι το μαξιλαρι θα γινοταν βοηθημα του σεξ δεν το περιμενα !!!! " Respect Respect Respect εριξα πολυ γελιο!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:Σου τα άλλαξαν τελικά τα γλειφιτζούρια? ωραία μου ακούγονται και τα χρώματα ουράνιο τόξο Very Happy

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΥΡΑΝΟΤΟΞΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ" Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ "ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΣΙΕΛ-ΛΕΥΚΟ" ΕΙΧΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΡΟΖ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΛΑΧΑΝΙ-ΜΠΛΕ-ΛΕΥΚΟ...ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ...ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΠΛΑ ΑΚΥΡΑ!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:
pumpkin έγραψε:penelope και εγώ έχω αρκετά υγρά και ενώ νομίζω οι περισσότερες κάναν καλλιέργια (κολπικών υγρών), όταν το είπα στον γιατρό μου δεν είπε τίποτα.
Εμείς το κάναμε 1 ΦΟΡΑ μετά απο 2 εβδομάδες και τα είδα όλα...Φέρε ποδι εδώ, χέρι εκει, οχι έτσι πονάω, οχι έτσι πατιέται η κοιλιά, έτσι κουράζομαι ΑΣΕ σου λέω ΔΡΑΜΑ!Και πονούσα και ολας λίγο.. Mad Mad

Χα χα χα !!!! Ασε,εμας εχει πολυ γελιο....γινεται μονο στο πλαι κ φυσικα χρειαζομαι απαραιτητως ενα μαξιλαρι κατω απο την κοιλια...ε,σημερα το πρωι που για μια στιγμη προσπαθησα χωρις το μαξιλαρι αλλα δεν γινοταν γιατι η κοιλια κρεμοταν μου λεει ο δικος μου "οτι το μαξιλαρι θα γινοταν βοηθημα του σεξ δεν το περιμενα !!!! " Respect Respect Respect εριξα πολυ γελιο!!!!!

ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ Ε???? ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΝΗΣΤΕΙΑ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Πηνελοπη,αφου τα καταφερες κ τους ξεμπερδεψες παλι καλα χι χι χι χι !!!!! Επεσες κ εσυ στην περιπτωση,ειναι οι μερες μας τωρα στον ΟΑΕΔ... Οσο για την εξεταση,τι να σου πω...εμενα δεν μου τη ζητησε παντως....

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:Πηνελοπη,αφου τα καταφερες κ τους ξεμπερδεψες παλι καλα χι χι χι χι !!!!! Επεσες κ εσυ στην περιπτωση,ειναι οι μερες μας τωρα στον ΟΑΕΔ... Οσο για την εξεταση,τι να σου πω...εμενα δεν μου τη ζητησε παντως....
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ...ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΩ.... ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:

ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ Ε???? ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΝΗΣΤΕΙΑ!!!!

Αλλο που δεν ηθελε παιδι μου να του δωσει τετοιο θαρρος ο γιατρος !!!! Βλεπεις γιατι ανυπομονω τοσο πολυ να γεννησω....? Μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα.... Απο τη μια εχω μια sex machine στο σπιτι που με κυνηγαει ολη μερα για κοκο κ απο την αλλη εχω κ το γιατρο με τα μασαζακια του....
Οπως κ να εχει,εγω την πληρωνω τη νυφη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 966307

aylin

aylin
Κορίτσια απλά δεν υπάρχετε...

Λοιπόν ας αρχίσω απο τα ευχάριστα νέα Τοτούλα και Μαμαχ να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!Ο'τι καλύτερο σας εύχομαι!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994

Τοτούλα μου μην στεναχωριέσαι, πίστεψέ με σε καταλαβαίνω όσο κανενας άλλος...γύρισα σπίτι χωρίς το μωρό μου!

Λοιπόν τα νέα μας, η Μαρίζα μου είναι ένα αγγελούδι, βγήκαμε απο την θερμοκοιτίδα και τώρα είμαστε απλά στην παρακολούθηση εδω και 2 μέρες.Όσο ήμουν μέσα κατέβαινα στις 8,30 11,30 17,30 20,30 για να την θηλάσω, και στις 12,30-13,00 και 19,30-20,00 για να την επισκέπτομαι!Το πόση δύναμη μου δίνει αυτό το παιδί δεν περιγράφετε!Ειναι η ζωή μου όλη, η ψυχούλα μου η καρδούλα μου!

Δεν ξέρω τι να γράψω κορίτσια, είχα μια τέλεια γέννα, σηκώθηκα σχεδόν αμέσως χωρίς ιδιαίτερους πόνους και πολύ καλή φροντίδα απο νοσηλευτικό προσωπικό!Ο γιατρός μου μου φέρθηκε λες και ήμουν το παιδί του-δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια, όλα ήταν τόσο ωραία.Και το ξαναλέω αφου κατάφερα εγώ η φοβιτσιάρα όλα αυτά όλες μπορείτε!!!

Τα νέα της μικρής μου, της έκανα σήμερα υπέρηχο για τα νεφρά της και ήταν όλα καλά...με λίγα λόγια η μονήρης ομφαλική δεν μας επηρέασε πουθενά!

Ερωτήσεις προς μανούλες που θηλάζουν!Θέλω λοιπόν να δημιουργήσω προσωλική τράπεζα θηλασμού μιάς και έχω πολύ γάλα, θα χρειαστώ θήλαστρο-αντλία για να βγάζω γάλα.Ποιό μου ρποτείνεται?πόσες φορές πρέπει να το κάνω και απο πόσα λεπτά?και που θα μπορέσω να ενοικιάσω το θήλαστρο.Μας είπαν στο μαιευτήριο πως περιμένουν κάτι τελευταίες αιματολογικές και εαν είναι οκ μπορεί να μας την αφήσουν να την πάρουμε αλλά δεν ενθουσιάζομαι...οπότε γιαυτό και το θέλω το γάλα...πονάει το στήθος μου και έχει βαρύνει πάααααρα πολύ.

Σας φιλώ κορίτσια, σόρυ εαν ξέχασα καμιά η βγαίνω εκτός θέματος αλλά είμαι πτώμα και αύριο έχω πρωινό μαραθώνιο θηλασμού!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
aylin έγραψε:Κορίτσια απλά δεν υπάρχετε...

Λοιπόν ας αρχίσω απο τα ευχάριστα νέα Τοτούλα και Μαμαχ να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!Ο'τι καλύτερο σας εύχομαι!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994

Τοτούλα μου μην στεναχωριέσαι, πίστεψέ με σε καταλαβαίνω όσο κανενας άλλος...γύρισα σπίτι χωρίς το μωρό μου!

Λοιπόν τα νέα μας, η Μαρίζα μου είναι ένα αγγελούδι, βγήκαμε απο την θερμοκοιτίδα και τώρα είμαστε απλά στην παρακολούθηση εδω και 2 μέρες.Όσο ήμουν μέσα κατέβαινα στις 8,30 11,30 17,30 20,30 για να την θηλάσω, και στις 12,30-13,00 και 19,30-20,00 για να την επισκέπτομαι!Το πόση δύναμη μου δίνει αυτό το παιδί δεν περιγράφετε!Ειναι η ζωή μου όλη, η ψυχούλα μου η καρδούλα μου!

Δεν ξέρω τι να γράψω κορίτσια, είχα μια τέλεια γέννα, σηκώθηκα σχεδόν αμέσως χωρίς ιδιαίτερους πόνους και πολύ καλή φροντίδα απο νοσηλευτικό προσωπικό!Ο γιατρός μου μου φέρθηκε λες και ήμουν το παιδί του-δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια, όλα ήταν τόσο ωραία.Και το ξαναλέω αφου κατάφερα εγώ η φοβιτσιάρα όλα αυτά όλες μπορείτε!!!

Τα νέα της μικρής μου, της έκανα σήμερα υπέρηχο για τα νεφρά της και ήταν όλα καλά...με λίγα λόγια η μονήρης ομφαλική δεν μας επηρέασε πουθενά!

Ερωτήσεις προς μανούλες που θηλάζουν!Θέλω λοιπόν να δημιουργήσω προσωλική τράπεζα θηλασμού μιάς και έχω πολύ γάλα, θα χρειαστώ θήλαστρο-αντλία για να βγάζω γάλα.Ποιό μου ρποτείνεται?πόσες φορές πρέπει να το κάνω και απο πόσα λεπτά?και που θα μπορέσω να ενοικιάσω το θήλαστρο.Μας είπαν στο μαιευτήριο πως περιμένουν κάτι τελευταίες αιματολογικές και εαν είναι οκ μπορεί να μας την αφήσουν να την πάρουμε αλλά δεν ενθουσιάζομαι...οπότε γιαυτό και το θέλω το γάλα...πονάει το στήθος μου και έχει βαρύνει πάααααρα πολύ.

Σας φιλώ κορίτσια, σόρυ εαν ξέχασα καμιά η βγαίνω εκτός θέματος αλλά είμαι πτώμα και αύριο έχω πρωινό μαραθώνιο θηλασμού!!!

Κοριτσακι μου γλυκο,χαιρομαι που ειστε κ εσυ κ η μπεμπα μας καλα!!!!!Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει λοιπον κανενα προβλημα κ ειναι τυπικα υπο παρακολουθηση,λογικα θα την παρετε σπιτι πολυ συντομα....να μου την φιλησεις κοριτσακι μου...θελουμε φωτο!!!!!Αχ Στελλιτσα μου,χαιρομαι πολυ που ολα σου πηγαν καλα... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΕΛΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ

alexia-marinos

alexia-marinos
mora έγραψε:ΣΤΕΛΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ

Καληνυχτα Ελενη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..... ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!! ΕΙΠΑΜΕ Η ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΝΙΚΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ... ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΣ ΜΕΝΤΕΛΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ... ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΡΚΑ)ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΡΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΜΕΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!! ΕΙΔΩΜΕΝ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΖΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ... ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

aylin

aylin
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ!!! Smile Smile Smile

Πηνελοπάκι μου, αυτό σκέφτομαι να ενοικιάσω και εγώ!Αλλά απο πού?Θέλω τουλάχιστον αύριο να το έχω σπίτι γιατί έχω γίνει pig pig pig

Αύριο πάω να δω την αγάπη μου και θα πάμε μαζί με τον Στέφανο να την χαρεί και αυτός λιγάκι...χιχιχ...Αχ είμαστε οικογένεια...

Παιδιά μάνα είναι να είσαι αποφασισμένος η καρδιά σου να χτυπάει πάντα έξω απο το σώμα σου...όποιος και να το είπε πόσο μα πόσο δίκιο είχε! I love you I love you I love you

mamax

mamax
κοριτσια sori που σασ ενοχλο να ειναι γερα τα μπεμπε.η mamax ειναι πολη καλα την αγαπω πολη και την ευχαριστο γιαυτο που ζω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654316 I love you I love you

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aylin έγραψε:Κορίτσια ευχαριστώ πολύ!!! Smile Smile Smile

Πηνελοπάκι μου, αυτό σκέφτομαι να ενοικιάσω και εγώ!Αλλά απο πού?Θέλω τουλάχιστον αύριο να το έχω σπίτι γιατί έχω γίνει pig pig pig

Αύριο πάω να δω την αγάπη μου και θα πάμε μαζί με τον Στέφανο να την χαρεί και αυτός λιγάκι...χιχιχ...Αχ είμαστε οικογένεια...

Παιδιά μάνα είναι να είσαι αποφασισμένος η καρδιά σου να χτυπάει πάντα έξω απο το σώμα σου...όποιος και να το είπε πόσο μα πόσο δίκιο είχε! I love you I love you I love you
τα ιδιωτικα ξερω σιγουρα οτι νοικιαζουν...αλλα και τα δημόσια είμαι σίγουρη ότι θα έχουν καποιον "συνεργατη" ...πως ειναι αυτοι με τις τηλεοράσεις που τις ενοικιάζουν με την βραδιά, εεεε κάτ τέτοιο πιθανότατα να υπάρχει και για τα θήλαστρα!!! δεν ρώτησες? αχχχχχ πόσο χαίρομαι βρε Στελλάκι για εσένα και την μαριζούλα!!!! αλήθεια σε ποιον μοιάζει?????

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε: κοριτσια sori που σασ ενοχλο να ειναι γερα τα μπεμπε.η mamax ειναι πολη καλα την αγαπω πολη και την ευχαριστο γιαυτο που ζω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654316 I love you I love you

Να μας την φιλησεις κ εκεινη κ το μωρο!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax έγραψε: κοριτσια sori που σασ ενοχλο να ειναι γερα τα μπεμπε.η mamax ειναι πολη καλα την αγαπω πολη και την ευχαριστο γιαυτο που ζω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654316 I love you I love you

ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣΧ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 534787 ( Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Twisted Evil )...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙ Η ΜΑΜΑΧ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ,ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ...ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
aylin έγραψε:Κορίτσια ευχαριστώ πολύ!!! Smile Smile Smile

Στελλιτσα μου,με επιασαν τα ζουμια παλι....ποσο χαιρομαι για εσας...Η ΜΑΡΙΖΑ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΔΑ Κ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Καληνυχτα κ απο εμενα ..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 850933
κανονιστε μεχρι αυριο το βραδυ που θα ξαναμπω να εχετε γεννησει οι μισες παλι χα χα χα χα χα χα !!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στέλλα και πάλι συγχαρητήρια, νόμιζα θα ήσουν πιο τρομαγμένη απο την γέννα, αλλά μια χαρά χαλαρή σε βλέπω μπράβο!
σου έστειλα πμ!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!!! ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 417472

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ!!!! ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 215994

ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 834918 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 834918
ΦΙΛΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 40746 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 40746

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ;

ΑΛΕΞΙΑ ΤΟΥ ΦΕΞΕ ΤΟΥ ΣΗΖΥΓΟΥ!!!

ΜΑΜΑΧ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ!
ΑΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ;;;;;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!Αλεξία μου τελευταίες και καταιδρωμένες...Εγώ που δεν κάνω δε και σεξ..καταλαβαίνεις!!!!Αν και στην ιδια σχεδόν κατάσταση με την Μόρα θα ήμουνα με τους γονείς μου στο δίπλα δωμάτιο και τον φόβο να πεταχτεί από πουθενά η μαμά μου με "Επ!!!!Τι κάνετε εκεί???" Razz Razz Razz Razz Shocked Shocked Shocked Shocked

Πηνελοπάκι οκ το καταλαβαίνω το κολπικό υγρό..το άλλο όμως???Εγώ έχω ένα σωρο υγρά σε όλη την εγκυμοσύνη ,ειδικά τώρα στο τέλος μιλάμε αλλάζω 4-5 σερβιετάκια τη μέρα!! Shocked Shocked Embarassed Embarassed και πάλι δεν μου έκανε ποτέ εξέταση κολπικού υγρού αλλά έκανα μόνη μου όταν είχα κάνει την καμπύλη και ήτανε φυσιολογική δεν βρέθηκε τίποτα..Τι να πω..καλό κουράγιο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Στελλίτσα είδεσ που ανησυχούσες και όλα πήγαν καλά?Αλί σ'εμας που θα πάμε με άγνοια κινδύνου για τον φυσιολογικό σαν πρόβατα στην σφαγή!τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 534787
και αυτή η βδομάδα πραγματικά ήτανε τόσο χάλια ψυχολογικά για μένα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Έχω φρικάρει εντελώς..δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω!Τον άνδρα μου δεν τον έχω δει όλη τη βδομάδα,είμαι όλη μέρα με τους γονείς μου σπίτι( που δεν μου κάνουν και τίποτα οι άνθρωποι ίσα ίσα εγώ με τα νεύρα που έχω βάζω όλη μέρα την κακομοίρα στην μπρίζα και μετά νιώθω και άσχημα γι'αυτό), έχω ανάγκη να κάτσω λίγο με τον άνδρα μου γιατί νιώθω τρομερά μόνη μου όσο κοντεύει ο καιρός και εκείνος τρέχει να βοηθάει να φτιάξουν το παιδικό δωμάτιο η αδερφή του με βαψίματα και μετακομίσεις όλη τη βδομάδα!Και σήμερα που λέω οκ Σάββατο είναι θα περάσουμε λίγο χρόνο μαζί σηκώθηκε το πρωί και πήγε για τρέξιμο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 679259 Μετά φταίνε οι ορμόνες μου αν μου χαλάει ΟΛΗ η μέρα????????????????????????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 17 654655

Σύζυγε της Μαμαχ να της δώσεις πολλά φιλιά και στο μωρό επίσης και να της πεις ότι η σκέψη μας είναι μαζί της!!!!!Smile Την περιμένουμε να γυρίσει να μας πει τα νέα της!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ...

ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΙΑ ΣΦΑΓΗ;;;ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

tatianoula

tatianoula
καλημερα κουκλες!!!!

στελλιτσα καλως μας ξαναηρθες κ μπραβο χαιρομαι παρα πολυ για σενα κ την Μαριζουλα μας!!!!

Αλεξια 2 φορες την ημερα ε????Laughing Laughing Laughing Laughing καημενουλα χαχαχαχαχχαχ....

συγνωμη δεν προλαβα να τα διαβασω ολα,,,εγω τρεχω να βρω σπιτι τελικα θα νοικιασουμε γιατι δεν θελουμε να κανουμε βιαστικες κινησεις...την τριτη θα πεσουν οι υπογραφες κ μετα θα εχουμε κανα μηνα για να φυγουμε οποτε θα δουμε μερικα σπιτια οσο ειμαι σπιτι !!!θα τα πουμε μετα φιλακια σε ολες σας!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις