Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
297 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 297 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ κοριτσια μην μιλατε για υπνο...
δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να κοιμηθω καλα.....το πολυ 4 ωρες ειμαι καθε βραδυ...
αντε να ξαπλωσεις και να βολευτεις...
αντε να σε παρει ο υπνος...
αντε να ξυπνησεις...
αντε να σηκωθεις απο το κρεβατι...
αντε να να πας τουαλετα...
αντε να ξαναξαπλωσεις...(καθολου ευκολο το να βολευτεις)
αντε να σε ξαναπαρει ο υπνος...(εχω μαθει ολο το νυχτερινο προγραμμα της tv και ειναι και βλακεια!!!)
αντε φτου και απο την αρχη ΞΑΝΑΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ....
οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση...ολοι μου λενε οτι εχω γλυκανει αλλα εγω νοιωθω σαν γρια 100 χρονων...και τα μαλλια μου δεν στρωνουν με τιποτα!!!!!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφανία, μπορείς να μου πεις τι έκανες για να πάρεις το βαλιτσάκι για τα βλαστοκύταρρα? Απλά πήγες εκεί στο κτήριο στοργή και το ζήτησες?Συμπλήρωσες κάτι? Άργησες πολύ? γιατί θα με πάει ο άντρας μου πριν την δουλειά του το πρωί, και δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατίνα σε νιώθω γιατί πριν 1 βδομάδα που πήγα για νστ και μου είπε πως ο τράχηλος είναι μαλακός εγώ νόμιζα πως γεννάω και κόντεψα να πεθάνω επιτόπου από την τρομάρα μου!!!! pale pale pale Πέρασε όμως μία βδομάδα και τίποτα!!!Την Δευτέρα μου είπε πως έχω ξεκινήσει και έχω και διαστολή και λέω οκ,αν γεννήσω γέννησα!Δεν θα μείνει εκεί για πάντα!!Σήμερα που είμαστε 38 ακριβώς και θα πάμε πάλι για νστ να δω τι θα ακούσω!!Για όλα είμαι προετοιμασμένη μόνο για το "θα σε κρατήσουμε να γεννήσεις" δεν είμαι affraid affraid affraid affraid

Δήμητρα εγώ έκανα το πρώτο νστ γύρω στην 29η βδομάδα λόγω πρόωρων συσπάσεων,αλλά νομίζω πως γενικώς το κάνεις αφού μπεις στον μήνα σου και μετά. Πλέον κάνω και κάθε βδομάδα λόγω διαβήτη,δεν ξέρω αν είναι είναι όμως και στάνταρ διαδικασία.. scratch scratch

Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ σήμερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 850933 Γιατί απλώς μου μπήκε στο μυαλό η εξής τρομακρική ιδέα λίγο πριν πάω να ξαπλώσω..Τι θα γίνει αν σήμερα που θα πάμε για νστ δεν ακούσουμε τίποτα?? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 966307 affraid affraid affraid Και μετά οι ορμόνες το μεγαλωποίησαν και ο ύπνος μου πήγε περίπατο.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 850933 Βλέπω να με παίρνει πάνω στο κρεβάτι του νστ!!! Sleep Sleep Sleep

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια!!!!!!!Δεν σας εχω διαβασει καθολου,ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να ειχαμε ποολλα ακομα γεννητουρια!!!!! Ο μπεμπης ειναι μια χαρα,σας στελνει πολλα φιλια!!!!Μολις ξυπνησε κ παω να τον θηλασω....θα τα πουμε πιο μετα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!!!Δεν σας εχω διαβασει καθολου,ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να ειχαμε ποολλα ακομα γεννητουρια!!!!! Ο μπεμπης ειναι μια χαρα,σας στελνει πολλα φιλια!!!!Μολις ξυπνησε κ παω να τον θηλασω....θα τα πουμε πιο μετα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472

Αλεξία μου να σας ζήσει!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 Πήγαν όλα καλά έτσι??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Να τον χαίρεστε!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
pumpkin έγραψε:Στεφανία, μπορείς να μου πεις τι έκανες για να πάρεις το βαλιτσάκι για τα βλαστοκύταρρα? Απλά πήγες εκεί στο κτήριο στοργή και το ζήτησες?Συμπλήρωσες κάτι? Άργησες πολύ? γιατί θα με πάει ο άντρας μου πριν την δουλειά του το πρωί, και δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε Very Happy
καλημερα!
αλεξια να σου ζησει!!
κατινα με το καλο!
τα βλαστοκυτταρα δεν τα πηρα εγω.λογω δουλειας εχω πολλους νοσηλευτες γνωστους και μου το εφερε μια κοπελα που δουλευει εκει.
παρε ενα τηλεφωνο να σου πουνε ομως

http://stefxon@gmail.com

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!!!Δεν σας εχω διαβασει καθολου,ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να ειχαμε ποολλα ακομα γεννητουρια!!!!! Ο μπεμπης ειναι μια χαρα,σας στελνει πολλα φιλια!!!!Μολις ξυπνησε κ παω να τον θηλασω....θα τα πουμε πιο μετα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472

αλεξια μου,να σας ζησει ο μπεμπουλης! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 να ειναι γερο και καλοτυχο το αγγελουδι σας!Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και δεν ταλαιπωρηθηκες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 35468

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλημερα! τι κανετε τσουπρες?
εγω περνω αμαρτωλο πρωινο μπριος με νουτελα και ενα μεγαλο ποτηρι γαλα Embarassed
εχει πεσει μεγαλο νταουνιασμα τις τελευταιες μερες ανευ λογου, εχω και κατι ζαλαδες /ιλλιγγους
κατα τ'αλλα οκκκκκ...

Στελλιτσα μου η δροσοσταλια σου ειναι μια πριγκιπεσσα με πλουσιο μαλλακι!!! να σου ζησει κοπελαρα μου γλυκια! I love you

Κατινα μου με το καλο και με ενα πονο! αντε παρε σειραααα

Αλεξακι μου γλυκο να σου ζησει ο παιδαρος κοριτσαρα μου! σε σκεφτομουνα συνεχεια, να ειστε καλα!

η Αρετουλα μας τι κανει? η τοτουλα η μαμαχ? πωπω οι γλυκες μανουλες , με τις πιο γλυκιες ασχολιες πλεον! I love you

θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω cheers

τι αλλο καλο εχασα? ποια ειναι η επομενη?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτο με τα ορμονικα που λετε κοριτσια παντως πρεπει να ισχυει...εγω πλανταζω στο κλαμα χωρις λογο,καμια φορα ακουγοντας ακομα και ενα ωραιο τραγουδι στο youtube...

σημερα εχω τηλεφωνικη "συσκεψη" με το γιατρο μου για να δουμε ποτε θα κανονισουμε να βρεθουμε,αυριο ή τη Δευτερα,για αλλο ενα nst στο μαιευτηριο αυτη τη φορα και επισης για μετρηση του υψους του πλακουντα και τραχηλικη(ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 534787 )τι θελω και ρωταω "γιατρε,τι θα κανουμε?"...και φυσικα παιζει και το ενδεχομενο να μου πει "κατσε εδω να γεννησεις!" affraid affraid affraid αν και τωρα που το σκεφτομαι,ας μου το πει,να σταματησει να με τρωει η αγωνια.

παντως στο nst που εκανα,επειδη ειχα παει καπως αγχωμενη και φοβισμενη(και με ταχυπαλμια!)η μπεμπα ηταν πολυ ησυχη και μαζεμενη και φοβηθηκα ακομα πιο πολυ.Πρεπει να ειμαστε σε καλη ψυχολογια οταν παμε για κατι τετοιο.Οταν μας ειπανε οτι ολα ηταν καλα,ανεβηκα και εγω και μετα στο γιατρο ηταν ολο χοροπηδηχτα και απορουσε και αυτος "τι ησυχη μου λετε,καλε,οτι ειναι?!"...παντως επειδη μαλλον κοιμαται το βραδυ οταν κοιμαμαι και εγω,το πρωι εχω παντα αγωνια μεχρι να την ακουσω.Συνηθως η μπουμπου παιρνει μπρος μετα το πρωινο! cheers cheers cheers

καλη τυχη σε οσες εχουν γιατρους και εξετασεις σημερα!αντε να εχουμε κανενα καινουριο μωρακι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 417472

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα και απο εμενα τι κανουν τα κοριτσοπουλα?Αλεξια να σου ζησει περιμενουμε νεα και περιγραφες αναλυτικες!
Κοριτσια το μωρο το βραδυ που θα το κοιμηζετε?Στο κρεββατι του η' στο δωματιο σας σε καλαθουνα η' πορτ μπεμπε?οι νεες μανουλες μας που το βαζουν για υπνο?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι και λαμπρουλιτα καλημερα!
εγω λοογο χωρου θα χρησιμοποιω την καλαθουνα διπλα απ το κρεββατι μου, και την υπολοιπη ημερα στην κουνια της στο δωματιο της/για να συνηθηζει και εκει, να μην εχουμε γκρινιτσες μετα χιχιχ I love you I love you I love you

παντως μαζι με το μωρο μας θα γεννηθουν και χιλιαδες αποριες! Laughing Laughing Laughing

αντε η μια να φωτιζει την αλλη! Laughing

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamproula έγραψε:καλημερα και απο εμενα τι κανουν τα κοριτσοπουλα?Αλεξια να σου ζησει περιμενουμε νεα και περιγραφες αναλυτικες!
Κοριτσια το μωρο το βραδυ που θα το κοιμηζετε?Στο κρεββατι του η' στο δωματιο σας σε καλαθουνα η' πορτ μπεμπε?οι νεες μανουλες μας που το βαζουν για υπνο?

εμεις πιθανοτατα θα μεταφερουμε το κρεβατι του στο δωματιο μας,χωραει οριακα και θα το βαλω διπλα μου.Μπορει να χρησιμοποιησω και το πορτ-μπεμπε του καροτσιου αν τα βρω σκουρα αλλα τη μερα θα τη βαζω,οπως λεει και η χιονατουλα,στο κρεβατι της και για να συνηθισει αλλα και γιατι το στρωμα του κρεβατιου ειναι καλυτερο απ'οτιδηποτε αλλο.Δεν αγορασαμε επιπλεον καλαθουνα.Αν δω οτι η κουνια της πεφτει πολυ μεγαλη και χανεται μεσα το μωρο,μπορει να χρησιμοποιησω ενα μαξιλαρι θηλασμου που πηραμε και χρησιμοποιειται και σαν "σφηνακι".Θα δειξει ομως...

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερούδια κοριτσόπουλα και φρέσκιες μανουλίτσες του γκρουπακίου μας!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 415870 πώς πάνε οι αυπνίες;; "τα κορίτσια ξενυχτάνε μ'ενα μυστικό", έλεγε ένα τραγούδι της Πωλίνας της εποχής μου(πω,πω!αποκαλύπτω και τα χρόνια μου έτσι!!)χιχιιχιι
Εμείς τη σεξομπουμπού την έχουμε στην καλαθούνα της για αρχή, και έτσι την περιφέρουμε μεσα στο σπίτι (είναι τροχήλατη).Από το σαλόνι που την΄εχουμε τη μέρα, στο υπνοδωμάτιό μας το βραδυ...
Χαμέμηλο και λοιπά κορίτσια, σφηνάκι πήρα στα τζάμπο περίπου 5 ευρώ, ωραιότατο, πλενόμενο, βολικό!!!(σε άλλες μεγάλες αλυσίδες το έβρισκα περίπου 25 ευρώ!!έλεος!!ένα αφρολέξ με ύφασμα είναι καλέ!!)
Ακούω κάθε μέρα για τραχηλικές εξετάσεις και νον-στρες, αρα κοντεύουν οι μέρες!!αχ, τί όμορφα!!ένα ταξίδι τελειώνει και αρχίζει ένα μεγαλύτερο, πιο όμορφο και πλούσιο σε εμπειρίες, εικόνες, συναισθήματα... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 379767
Εμείς όλα καλά κορίτσια μου,η μικρή είναι ήσυχη και καλή.Κλαίει (νιαουρίζει για την ακρίβεια!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 463819 )όταν πεινάει μόνο.Πρόγραμμα δεν έχει φτιάξει ακόμα στο φαί και τον ύπνο.Είναι χαδιάρα και γλυκιά.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 377361
καλημέρα σε΄ολες!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!
ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!
ΚΑ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΜΩΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΜΑΡΙΖΑ ΤΙ ΜΑΛΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;
ΤΙ ΧΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΟΥΤΟΠΑΡ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΟΛΑ!
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!
ΑΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΣ ΜΕ ΣΥΝΧΓΩΡΕΣΕΙ!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??? ΑΛΕΞΑΚΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΥΙΟ king ????? ΑΧ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΓΡΗΓΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 893968 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΣ ΖΩΗΣ....
ΑΡΝΤΟ , ΤΙ ΩΡΑΙΑ Η ΣΕΞΟΜΠΟΥΜΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΜΕΣ queen !!!! ΤΟΤΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ????? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ !!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ...ΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΠΕΦΤΩ Sleep (ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ?) ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 850933 ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΚΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ , ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΕΡΙΣΩ ΚΤΛ ΚΤΛ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΚΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ! ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ I love you -ΜΟΛΙΣ 5 ΜΗΝΩΝ- Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΛΙΚΝΟ, ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ!!!
ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελοπακι και Κικιτσακι μας καλημερα!

κοριτσια γεννησε και η etoile το Σαββατο εναν μπεμπη -βιαστικος και αυτος- αλλα ειναι καλα! να της ζησει!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 215994

ειναι στο γκρουπακι μας αλλα δεν πολυγραφει εδω, μπορει να την βαλει καποιο κοριτσακι στη λιστα που γεννησε?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πηνελοπάκη, εγώ ως "έμπειρη" μητέρα δύο εβδομάδων ( Very Happy Very Happy χαχαχαχαχα!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy )έχω να προτείνω τα εξής: συχνό ρέψιμο κατά τη διαρκεια των γευμάτων, γιατί από τη λαιμαργία τους γεμίζει αέρα η κοιλίτσα και πονάνε μετά (από όταν μας το είπε η παιδίατρος σωθήκαμε!τέλος στο αναίτιο -για εμάς- κλάμα! )
Για το θέμα "θηλασμός" ήμουν προβληματισμένη με τόσα αντικρουόμενα που ακούω, ωσπου αποφάσισα να μην ακούω τίποτα και να μην ψάχνω άλλο στο ι΄ντερνετ για αυτό, αλλά να ακολουθώ τις ορεξεις του μωρού....
Πιπίλα της έβαλα γιατί όντως είναι "mute button" !!!!Kαι δεν έχει δείξει να παθαίνει "σύγχυση θηλής", μια χαρά τρώει από το στήθος....
Υπνο με σφηνάκι, μία από τη μία πλευρά μία από την άλλη, για να μην πεφτει το βάρος μόνο από τη μία πλευρά στο κορμάκι τους....
Χάδια αρκετά, το πρόσωπό μας κοντά στο δικό τους γιατί βλεπουν μόνο στα 20 εκατοστά, μασαζάκι στην κοιλίτσα όταν έχουν ενόχληση (αποδοτικό!! ) , εγώ προσωπικά (και η παιδίατρος μας ) δεν είμαι και πολύ της υπερβολής και δεν έχουμε αποστειρωμένο περιβάλλον (και φίλες μου έρχονται σπίτι, και τζάκι ανάβουμε, και αποσμητικό χώρου εχουμε κτλ.)
Δεν ξέρω τί άλλο να πω..Ειμαι πολύ αρχάρια ακόμα, και κάθε μερα γεννιούνται απορίες.Ωστόσο με λογική και ψυχραιμία, αλλά και φαντασία, τα λύνουμε όλα!!!Η μητρότητα νομίζω δεν είναι τόσο επιστήμη, όσο τέχνη (όχι τόσο γνώση, όσο δημιουργικότητα)-αυτή είναι η γνώμη μου πάντα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 334590

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ARDO ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΠΤ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΙΑ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε-ΒΑΥ

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΙΚΙΤΣΟ ΘΕΛΕΙ PAYPAL ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε-ΒΑΥ

κικιτσακι μου,για το ebay εγω χρησιμοποιω μια pre-paid καρτα που εχω,οχι πιστωτικη γιατι δεν εχω ουτε εγω.Δυστυχως δεν γνωριζω αν μπορεις να παραγγειλεις κατι με αντικαταβολη,συνηθως ειναι μεσω paypal το οποιο ειναι μια υπηρεσια που διασφαλιζει την ασφαλεια των συναλλαγων.

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσούδες μανούλες και κοντο-μέλλουσες!!!Κίνηση έπεσε σήμερα και χαίρομαι!!!!
Σωτηρία μου τρελοκόριτσο η νουτέλα είναι αγχολυτική και κάνει καλό στην ψυχολογία (με μέτρο πάντα) δοκιμασμένο!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 597524 Θα περάσει ότι έχεις είναι αυτή η "ουρά" που έλεγε και το Μαμιτακι....
Αχ κολοκυθακι μου και κατινακι μου αυτη η περιγραφη με το κρεβατι κατι μου θυμιζει.....ολες στο ιδιο εργο παιζουμε βλεπετε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 911307
Ακομη nst δεν εχω κανει και σκεφτομαι να παρω τον γιατρο μου να τον ρωτησω τι θα κανουμε την επομενη βδομαδα που μου ειπε να παω αλλα..τρεμω στην ιδεα...μηπως ειναι καλυτερα να μην ξερω εε??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 585182
Αλεξάκο έδωσες παρόν αγάπη μου!!!!Να σας ζησει για αλλη μια φορα το μωρουλιτο σας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 50580 και να περασεις ευλογημενα "ησυχα βραδια" (που λεει και το τραγουδι που εβαλε το Λενιω στο facebook)!! Sleep
Lamproyla μου επειδη εμεις θα εχουμε μαμα και πατριο για κανα 3μηνο σπιτι βαλαμε το κρεβατι μας στου μπεμπη στο δωματιο και θα μας φιλοξενησει εκεινος (τι καλος γιος!!!) ο οποιος θα κοιμαται απο την αρχη στην ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 265569 του.
Ακουσα απο παιδιατρο οτι τα σφηνακια δεν προτεινονται και η σωστη σταση του μωρου οταν κοιμαται ειναι ανασκελα και σε περιπτωση που εχει παλινδρομηση και θελει να "βγαλει" εχει την αισθηση της αυτοσυντηρησης και γυριζει μονο του και οτι ο υπνος στο πλαι ειναι θρεφει την μελλοντικη σκολιωση!!!Εσενα Αρετουλα μου τι σου ειπε ο παιδιατρος?(Δεν λενε και ολοι τα ιδια και μας μπερδευουν ωρεεε!!) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Σημερα απο φαγητο τι προτεινετε?Εγω λεω να κανω γιουβαρλακια ξυνα ξυνα!!Απο Τριτη θα ειναι η μαμα εδω και το αγχος αυτο θα ειναι δικο στης.Καιρος να ασχοληθω αποκλειστικα και μονο με του μπεμπη τα πραγματα γιατι ακομη δεν εχω τελειωσει τα ρουχαλακια του και δεν εχω φτιαξει ουτε την τσαντα για το μαιευτηριο....Σημερα ο Μναος μου ειπε "Δεν την φτιαχνεις σιγα σιγα μην τρεχουμε τελευταια στιγμη"?Για να μου το ειπε κι εκεινος νομιζω οτι εχω ηδη αργησει...... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 4872

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κικιτσο μου νομιζω η Νατασσα θα σε διαφωτισει που χρησιμοποιει αρκετα το e-bay
εγω παραγγελνω μονο απο σαιτ και με χρεωστικη καρτα της eurobank Very Happy

mariannaki αγχωλιτικη ε? γιαυτο μου θυμηθηκε? Laughing
εννοειτε με μετρο -μια κουταλια- προσεχουμε για να εχουμε! χαχαχ

και γω τον υπνο τον εχω στο τσεπακι ευτηχως

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ardo έγραψε:Πηνελοπάκη, εγώ ως "έμπειρη" μητέρα δύο εβδομάδων ( Very Happy Very Happy χαχαχαχαχα!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy )έχω να προτείνω τα εξής: συχνό ρέψιμο κατά τη διαρκεια των γευμάτων, γιατί από τη λαιμαργία τους γεμίζει αέρα η κοιλίτσα και πονάνε μετά (από όταν μας το είπε η παιδίατρος σωθήκαμε!τέλος στο αναίτιο -για εμάς- κλάμα! )
Για το θέμα "θηλασμός" ήμουν προβληματισμένη με τόσα αντικρουόμενα που ακούω, ωσπου αποφάσισα να μην ακούω τίποτα και να μην ψάχνω άλλο στο ι΄ντερνετ για αυτό, αλλά να ακολουθώ τις ορεξεις του μωρού....
Πιπίλα της έβαλα γιατί όντως είναι "mute button" !!!!Kαι δεν έχει δείξει να παθαίνει "σύγχυση θηλής", μια χαρά τρώει από το στήθος....
Υπνο με σφηνάκι, μία από τη μία πλευρά μία από την άλλη, για να μην πεφτει το βάρος μόνο από τη μία πλευρά στο κορμάκι τους....
Χάδια αρκετά, το πρόσωπό μας κοντά στο δικό τους γιατί βλεπουν μόνο στα 20 εκατοστά, μασαζάκι στην κοιλίτσα όταν έχουν ενόχληση (αποδοτικό!! ) , εγώ προσωπικά (και η παιδίατρος μας ) δεν είμαι και πολύ της υπερβολής και δεν έχουμε αποστειρωμένο περιβάλλον (και φίλες μου έρχονται σπίτι, και τζάκι ανάβουμε, και αποσμητικό χώρου εχουμε κτλ.)
Δεν ξέρω τί άλλο να πω..Ειμαι πολύ αρχάρια ακόμα, και κάθε μερα γεννιούνται απορίες.Ωστόσο με λογική και ψυχραιμία, αλλά και φαντασία, τα λύνουμε όλα!!!Η μητρότητα νομίζω δεν είναι τόσο επιστήμη, όσο τέχνη (όχι τόσο γνώση, όσο δημιουργικότητα)-αυτή είναι η γνώμη μου πάντα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 33 334590

Αρετουλα τι ωραια που τα περιγραφεις και μας βοηθας εμεις που ακομη δεν εχουμε μπει σε αυτη την υπεροχη καθημερινοτητα....Πρεπει να υπαρχει μια υπεροχη αυρα και ηρεμια στο σπιτι σας και αυτο ειναι και η αποδειξη οτί ότι εχουμε ακουσει δεν ισχυει για τις 40 μερες.Μπορει σε καποιες να ισχυει το διαστημα της λεχωνας αλλα ειναι και θεμα χαρακτηρα και νοοτροπιας....

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαμομηλακι έγραψε:
kikitso έγραψε:ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε-ΒΑΥ

κικιτσακι μου,για το ebay εγω χρησιμοποιω μια pre-paid καρτα που εχω,οχι πιστωτικη γιατι δεν εχω ουτε εγω.Δυστυχως δεν γνωριζω αν μπορεις να παραγγειλεις κατι με αντικαταβολη,συνηθως ειναι μεσω paypal το οποιο ειναι μια υπηρεσια που διασφαλιζει την ασφαλεια των συναλλαγων.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

Εγω την εκανα στην Πειραιως αλλα ξερω οτι βολευουν πολυ και της Κυπρου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις