Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
460 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 460 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
νεα απο mamax Respect Respect. ολα ειναι πολη καλα και γιαυτο βγενουμε αυριο τελικα. και θα απαλαγω και εγω απο το pc. καλο βραδη σε ολεσ και καλη λευτερια.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:δεσποινακι καλησπερα!!!
ναι αυτο ειναι το δωματιο της ανταρτισσας μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 215994
ευχαριστω πολυ!
η θηκη οντως ακουμπαει κατω αλλα ειναι πανεμορφη και πολυ ευχρηστη , τουλαχιστον για μενα μιας που ειναι φρικιο με την οργανωση Laughing Laughing

μεχρι και οργανωτη για πανες πηρα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 4872

η μικρουλα σου τι κανει? βλεπω οσο περναει ο καιρος ολο και ζουζουνευει!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 379767

Σωτηρία μου μου άρεσε απίστευτα αυτό το χρώμα στον τοίχο!!! Και το αυτοκόλλητο πάνω πάει σούπερ!
Όσο για τα λευκά έπιπλα...!!! Σούπερ και αυτά! Και εμείς λευκά πήραμε!
Η μπουμπούκα μας τρελό ζουζούνι!! Κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο γλύκα γίνεται!!!
Και το φωτιστικό και η κουρτίνα τα σπάνε!!!!!!!!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
penelope το δωματιάκι σας ΤΕΛΕΙΟ!! Με το καλό να το γεμίσετε με τα επιπλάκια και τον μπέμπη σας!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγκυούλες και μανούλες τι κάνετε?Ακόμη αντιμετωπίζω πρόβλημα με το foroum και δεν μπορω να δημοσιευσω απαντηση... Mad
Δωματιακια υπεροχα βλεπω...γεννες μαθαινω...πολλα τα νεα και τα εχω χασει σε ποια να πρωτοευχηθω!!!????
Λαμπρουλα,Σωτηρια και Στεφανια τα επιπλα και τα δωματιακια των μαμουνιων σας ειναι πολυ ωραια και καθε ενα εχει την υπογραφη της μαμας....!!
Στελλιτσα μου ταλαιπωρια τα περα δωθε στο Ελενα αλλα κανε υπομονη σε λιγο καιρο θα εχεις περα δωθε μονο κουνια κρεβατι!!!Την Τριτη ημουν στο Ελενα για υπερηχο και σκεφτηκα να ερθω να σε δω αλλα ειπα ασε μην ενοχλησω αφου ησουν και 2η μερα και θα ηθελες ξεκουραση...Χαιρομαι που εχεις καλες εντυπωσεις απο το νοσοκομειο για να παίρνουμε κουραγιο κι εμεις οσες θα γεννησουμε εκει!!!
Μορα μπράβο για την ομαδάρα σας!!!!
Carrie δεν σου καθεται ο καλος σου εε?Κάντου κι εσυ καψονια μετα χιχιχιχιχι!!!Υπομονη και θα μπουμε ξανα στο (νεο) προγραμμα με τα συζηγικα καθηκοντα.
Κικιτσο να ζησετε και να ειστε παντα οπως στα μελια που λενε!!Κι εμεις 11 χρονια κλεισαμε τον περασμενο Φλεβαρη!!
Mamax να σου ζήσει το νινι!!Μωρε τι συζυγοι ειναι αυτοι που εχετε?Μαλαμα!!!Εννοια μας εχουν να μπουν να ενημερωσουν να μην ανησυχουμε!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 215994
Αν ξεχασα να σχολιάσω κανενα κοριτσόπουλο συγνωμη αλλα θολωσε και το ματι λογω της ωρας....και της αυπνιας....
Θα μπω αυριο να σας δω παλι και να τα πουμε γιατι μονο εγω κανω τον βρυκολακα απ'οτι φαινεται....Goodnight and have a nice babydream!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 417472

aylin

aylin
Καλημέρα κορίτσια,

Ξύπνησα για να πάω να δω την κουκλίτσα μου!

Σωτηρία, Στεφανία και Λαμπρούλα είναι πολύ πολύ όμορφα τα δωμάτιά σας.Το καθε ένα έχει στυλ και άποψη!Με το καλό να τα χαρούν τα μωράκια σας!!!

Ελενάκι μου μπράβο στον Στεφανούλι σου!Είναι αστέρι το παιδί!!!
Έχω ένα προαίσθημα ότι μπορεί να γέννησε η Αλεξία, δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει...χιχιχι

Μαριαννάκι μου ναι έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένη.Απο όλους!Όλα ήταν πολύ καλά!Θύμησέ μου με ποιόν γιατρό γεννάς?

Α ναι έφυγε και η μαμά μου, γιατί εαν έμενε κι'άλλο μάλλον θα έπερνα διαζύγιο...ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.Μπορεί να τα βρω σκούρα κορίτσια, αλλά απο μέσα μου λέω πως όλα θα πάνε καλά.Τόσες μανούλες τα έχουν καταφέρει χωρίς καμία βοήθεια τι στο καλό ε΄γω θα κολλήσω?Και επίσης, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η συμπεριφορά των συγγνών του Στέφανου μώλις γέννησα.Όλοι τους συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία.Η μαμά του συνέχεια με φιλούσε, τι να πώ μπορεί όλα αυτά να τα κάνουν μόνο για την Μαρίζα και τον Στέφανο αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα μας ξαναενοχλήσουν.

Έτσι λοιπόν, τα δυό μας πλέον ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το μικρό μας στο σπίτι!

Καλημέρα, φιλιά πολλά σε όλες!

aylin

aylin
Σωτηρία δυο λύσεις υπάρχουν!

1.Πέρνεις την κόλλα σούπερ ντούπερ υοάου που κολλάει ανάποδα τον άνθρωπο στο ταβάνι και υπομονετικά ως αρτίστα που είσαι κοκονέλα μου τα κολλάς, ή 2. τους πέρνεις τηλ, τους ρίχνεις ένα βρίσιμο και σου φέρνουν άλλο ή εαν δεν μπορείς μπορώ ευχαρίστως να το κάνω εγώ για σένα...χοχοχο κάπου να ξεσπάσω βρε αδερφέ!!!Πάντως το αυτοκόλλητο είναι τέλειο!!!<3

Σιγουρέψου όμως πως ο τοίχος δεν έχει καθόλου υγρασία!

Σε φιλώ ομορφιά μου

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΗΡΙΟ!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΙ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!
ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΕΠΕΣ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!Πηνελοπάκι τέλεια τα αυτοκόλλητα σας!!Και εγώ αυτά μπάνιζα αλλά δεδομένου του ότι μπορεί να ξενοικιάσουμε τον Ιούνιο λυπόμουνα να δώσω τόσα λεφτά για τόσο λίγο χρονικό διάστημα!Είναι πανέμορφα όμως!!Και εμείς ζούγκλα κάναμεSmile

Στελλίτσα λες να γέννησε η Αλεξία?Εγώ χθες βράδυ είχα ένα προαίσθημα ότι θα γεννούσα αλλά...τίποτα!Προαίσθημα ήτανε όχι συμπτώματα Razz Razz Άντε να δούμε αύριο τι θα μας πει ο γιατρός!!!

Να έχετε όλες μία όμορφη Κυριακή με τα μωράκια σας εντός και εκτός κοιλίτσας!!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και από το νυχτοπούλι!!Μπορεί να κοιμήθηκα στις 4 αλλα είμαι εδώ νωρίς νωρίς!!Κάνω πρόβα για την νέα μου υπέροχη ασχολία που θα έχω σε ένα μήνα και για όλη μου την ζωή!!!
Στελλίτσα εγώ θα γεννήσω με τον Φαρμακίδη στο Έλενα και εκτός από την προσωπική μου γνώμη έχω ακόυσει και τα καλύτερα από κορίτσια που τον έχουν γιατρό τους.
Κοπελούδια τέρμα τα ψέματα σε ενάμισι μήνα έτσι όπως το πάμε θα έχουμε γεννήσει όλες και το γκρουπάκι θα αλλάξει όνομα!!!
Βρε Κικιτσο τι κρέπες μου βάζεις μέσα στο μυαλό πρωινιάτικο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 564595 και ειμαι και ξενυχτισμένη???Καλά και μια τυροπιτούλα χτύπαγα άνετα αλλά το αμόρε κοιμάται και λυπάμαι να τον ξυπνήσω......
Συν της άλλης πονάει τρομερά το στήθος μου σήμερα όπως στις αρχές και από "πρωτόγαλα" μπόλικο.....Μακάρι να μου δώσει ο Θεός και μετά τοσο όσο να χορτάσει το μπεμπάκι μου μέχρι να γυρίσω στη δουλεια. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 136747 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 136747

tatianoula

tatianoula
καλημερα!!!αυτες της μερες δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας ολα ,,οποτε οτι προλαβαινω....

Χτες ειδαμε σπιτια δεν μας αρεσε τιποτα ''μονο ενα'' αλλα κ παλι θελουμε να δουμε αλλα...Σημερα Κυριακατικα εχουμε ραντεβου μ''εναν μεσιτη να δουμε τι θα μας δειξει κ αυτος...Θελω να βρω σπιτι να τελειωνο η γυναικα ,,φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω πριν γεννησω κ μετα πως κ.τ.λ. τεσπα θα δουμε!!!

Σας φιλω κ σας σκεφτομαι φιλακια!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΒΡΑΔΑΚΙ! ΑΛΕΞΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια φουσκιτσες και μανουλες!δεν γεννησε καμια αλλη μεσα στη νυχτα?μακαρι να εχει γεννησει η αλεξια αλλα ακομα και αν δεν εχει,ξερουμε τι κανει! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

πρωι πρωι ειδα πολυ πολυ ομορφα δωματιακια,πηνελοπακι και στεφανια!τυχεροι οι μπεμπηδες,αντε οπου να ναι θα σκασουν μυτη!

χιονατουλα,ειναι πολυ ωραιο το αυτοκολλητο για να παει χαμενο.Παρ'τους ενα τηλεφωνο να σου πουνε αν μπορεις να κανεις κατι ή να σου στειλουν ενα καινουριο και να τους δωσεις πισω το ελαττωματικο!αν δεν,βαλε ταινια διπλης οψης ή κολλα ταπετσαριας για να μην χαλασεις και τον τοιχο σου.

Στελλιτσα,η μπουμπου σου θα γινει θρεφταρακι με το θηλασμο!θα δεις ποσο γρηγορα παρει βαρος!ελπιζω να την παρετε σπιτι αυριο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109

εφαγα τσουρεκι για πρωινο και νιωθω μια τεραστια χοντρη!Δεν ζυγιζομαι πλεον,χαχα,γιατι απο την κοιλια δεν βλεπω την ενδειξη της ζυγαριας!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

ετοιμαζομαστε για καφεδακι με αντρουλη στη λιακαδα!!!επιτελους!!!

υγ.η κοιλια μου εχει κατεβει λιγο παντως...χμμμμ

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλημερα ο ομορφακια τι κανετε?
εγω τοσταρω και φρενταρω κλασσικα και σας διαβαζω Laughing
εχετε δικιο για τα αυτοκολλητα αυριο θα παρω τηλ. να ρωτησω...
Κικιτσο και εσυ απο το COSY CORNER τα πηρες? Rolling Eyes
καλε τι κρεπες μελετατε πρωι πρωι? υπαγε οπισω μου ΣΕΙΤΑΝ! Twisted Evil

Στελλιτσα μου ειπαμε μια χαρα θα τα καταφερεις για το μωρο σου εισαι και θα εισαι η καλητερη μανουλα του κοσμου! I love you

στοιχηματιζω οτι η Αλεξια μας γεννησε... αλλιως οπως λεει και το χαμομηλακι μας : ''ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΕΞΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑΑΑΑ'' Laughing
εχει καμια κοκονα το τηλ της?

αυριο εχω ΙΚΑ και απο τωρα αρχιζει και μου ανεβαινει η πιεση Laughing ωχ παναια μου ωχχχ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 311356
μαριανα και νατασσακι καλο καφεδακι καλημερα σε ολες! Very Happy Very Happy Very Happy

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΖΙ ΚΟΡΝΕΡ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ! ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 272517 ...ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ, ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΤΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Twisted Evil ΜΠΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ! -ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ-ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΑΛΕΞΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ I love you ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΤΟ 1ο Laughing ...ελπιζω να ειναι μια χαρα πάντως ότι κι αν έχει γίνει!!!! ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ? Very Happy , ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ... ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ 2 ΛΕΠΤΑΚΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ!!!! ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ , ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΠΤ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ????
ΤΑΤΙΑΝΑ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΟΝΤΩΣ Η ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ! ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ...ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ, ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Respect
CARRIE ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΕΝΝΑΣ Ε? ΕΓΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΑ, ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ....ΛΕΣ???? scratch ΚΙΚΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΟΛΗ Η ΕΥΤΥΧΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!! ΧΑΜΕΜΗΛΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΕΣΥ?????
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΛΕΧΟΥΔΙΑ ΣΑΣ? ΑΡΝΤΟ,ΜΑΜΑΧ , ΚΑΤΑΡΙΝΑ,ΣΟΦΙΑ....ΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ:
ΠΟΙΟ ΑΠ'ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ? ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΚΟΡΔΟΝΙ Η' ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ????
ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Laughing ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!!

http://imageshack.us/photo/my-imag

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως το Πηνελοπακι!!! τι κανεις?
Πηνελοπη μου εγω βλεπω μονο μια φωτο με γαλαζιο γλυφιτζουρι και μαρεσει παρα πολυ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 215994
2η φωτο δεν βλεπω? Rolling Eyes

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααααα τωρα το ειδα Laughing Laughing
λοιπον ψηφιζω λαχανι , ειναι πιο τσαχπινικο και σπαει λιγο την μπλεδιλα! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ειναι τελεια παντως!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109

kira

kira
Με το καλό σας εύχομαι!!!!Πηνελόπη θέλεις και μία ψήφο από μία ήδη μανούλα?????
Άν ναι........... ψηφίζω με λαχανί!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:ααααααα τωρα το ειδα Laughing Laughing
λοιπον ψηφιζω λαχανι , ειναι πιο τσαχπινικο και σπαει λιγο την μπλεδιλα! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ειναι τελεια παντως!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109

And the point goes to....green !!!!
ευχαριστώ πολύ για την γνώμη χιονάτη!!! τισκέφτεσαι να κάνεις τελικά με τα αυτοκόλλητα? μάζεψες όλα τα χαρτια του ικα να μη σου βρουν δικαιολογίες να σε ταλαιπωρούν?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kira έγραψε:Με το καλό σας εύχομαι!!!!Πηνελόπη θέλεις και μία ψήφο από μία ήδη μανούλα?????
Άν ναι........... ψηφίζω με λαχανί!!

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!! ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΙΡΑ!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παει παει το πρασινακι! σπαει λιγο την μονοτονια και μπαινει αναρχικα και κανει επανασταση στο συνολο Laughing Laughing τι ειπα..

δεν ξερω ακομα τι θα κανω με τα αυτοκολλητα θα παρω αυριο τηλ. και παραλληλα θα ψαξω για τις κολλες που μου προτεινατε I love you

πιστευω τα εχω μαζεψει ολα!

ενσημα εχω παραπανω απο 300 οποτε οκ, ο λογιστης ειπε θα τα δουν ηλεκτρονικα απο το ΙΚΑ...
βεβαιωση εργοδοτη για το ποτε αποληθηκα
βιβλιαριο ασθενειας
βεβαιωση του γιατρου μου για την ΠΗΤ μου -ομως πρεπει να την σφραγισω στον γιατρο του ΙΚΑ εκει- ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 679259
ταυτοτητα ΑΦΜ ΑΜΚΑ ολα κομπλε.

τωρα αυτο που δεν καταλαβα αν ειναι απαραιτητο ειναι η ΔΙΚΗ μου υπευθυνη δηλωση που γραφω την ημερομηνια διακοπης εργασιας μου...

εφοσον εχω απ τον εργοδοτη η δικη μου που κολλαει?
Rolling Eyes

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:Αθηνουλα μην απογοητευεσαι με τον θυλασμο αφου τρωει ειναι καλα και οι θυλες στρωνουν ολα καλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 328109
αληθεια ποια κρεμα βαζεις?

καλημερα!!!!δε προλαβαινω να διαβασω ολες!
τι κανετε? εμεις καλα! τελικα εγινε θαυμα και τα παμε τελεια με τον θηλασμο. ξαφνικα πιανει τλεια τη θηλη και ρουφαει δυνατα. ακουγεται κανονικα οταν καταπινει.
το μονο θεμα μας ειναι οτι ζηταει συνεχεια στηθος. πινει με διαλειματα γιαυτο..
ολο το βραδυ με ειχε τσιτα αλλα δε πειραζει. τωρα κοιματε. Rolling Eyes
tattooedμου η κρεμα η θαυματουργη ειναι της medela και λεγετε ''purelan'' ειναι ειδικα και δε θελει ξεβγαλμα. τη βαζεις μετα τονθηλασμο και στον επομενο βαζει κανονικα τομωρο να πιει.
πρεπει ομως απαραιτητος να αφησεις το στηθος εξω καμια ωρα να αποροφηθει γιατι μετα κολαει στο επιθεμα και... αουτς!!! Crying or Very sad Wink λιγο γαλα στις θηλες λιγο purelan λιγο αερισμο και τελεια!
υγ. μια αλλη κρεμα που με πηρε ο αντρουλης μου ειναι η ''simulcium g3'' ειναι για τις να μη κανυμε ραγαδες στο στηθος! ειναι λεει οτι καλητερο κυκλοφορει..

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:παει παει το πρασινακι! σπαει λιγο την μονοτονια και μπαινει αναρχικα και κανει επανασταση στο συνολο Laughing Laughing τι ειπα..

δεν ξερω ακομα τι θα κανω με τα αυτοκολλητα θα παρω αυριο τηλ. και παραλληλα θα ψαξω για τις κολλες που μου προτεινατε I love you

ενσημα εχω παραπανω απο 300 οποτε οκ, ο λογιστης ειπε θα τα δουν ηλεκτρονικα απο το ΙΚΑ...
βιβλιαριο ασθενειας
βεβαιωση του γιατρου μου για την ΠΗΤ μου -ομως πρεπει να την σφραγισω στον γιατρο του ΙΚΑ εκει- ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 20 679259

τωρα αυτο που δεν καταλαβα αν ειναι απαραιτητο ειναι η ΔΙΚΗ μου υπευθυνη δηλωση που γραφω την ημερομηνια διακοπης εργασιας μου...

Rolling Eyes

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ "ΠΙΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΥΕΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.....
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ ΚΤΛ Ε? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΩΛΛΥΜΑ....

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:παει παει το πρασινακι! σπαει λιγο την μονοτονια και μπαινει αναρχικα και κανει επανασταση στο συνολο Laughing Laughing τι ειπα..

βιβλιαριο ασθενειας

Rolling Eyes

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ "ΠΙΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΥΕΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.....
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ ΚΤΛ Ε? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΩΛΛΥΜΑ....

δεν θα με καλυπτε απλα αν υπεγραφα την υπευθυνη δηλωση του εργοδοτη? λιγο κουλο μου ακουγετε.. αλλα στην Ελλαδα ειμαστε τι να πω Razz Razz
λογαριασμο στην Εθνικη εχω, τωρα με μπριζωσες να παω να ψαξω το βιβλιαριο ουτε ξερω που ειναι Laughing Laughing
αντε να δουμε τι θα δουμε βρε Πηνελοπακι! εσυ τελιωσες να φανταστω με αυτα ε? Very Happy

Αθηνουλα χιλια μπραβο για τον θηλασμο κοριτσι μου!θα εχουμε υποψην μας την κρεμουλα, αν καιε γω βαζω μια απο τωρα με βαση το ελαιολαδο για μασαζακι, ουτε αυτη ξεπλενετε της mothercare I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις