1 ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... Πεμ Νοε 03, 2011 9:23 am
asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την asoula@live.com στις Πεμ Φεβ 05, 2015 2:38 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την asoula@live.com στις Πεμ Φεβ 05, 2015 2:38 pm, 1 φορά
mamarena έγραψε:Ασχημη κατασταση.. δυστυχως πιστευω πως δεν μπορες να τον βοηθησεις.
Ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, και δεχεται τις συνεπειες.. Ειναι κριμα αλλα νομιζω απο την αρχη φανηκε η επιπολαιοτητα του. Τετοιες βεβιασμενες κινησεις, σπανια εχουν αισιο τελος. Φοβαμαι οτι τα πραγματα θα χειροτερεψουν επομενως καλυτερα εσυ να απεχεις απο το ολο θεμα. Μη βγεις στο τελος η κακια που ηθελε να χωρισει το αγαπημενο ζευγαρι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την asoula@live.com στις Πεμ Φεβ 05, 2015 2:41 pm, 1 φορά
boubou έγραψε:Αν αυτη η κατασταστη επικρατει και μετα την γεννηση του παιδιου, θα ειναι καλυτερο για το παιδι να μεινει???? Εγω πιστευω καλυτερα χωρισμενος με καλες σχεσεις οσο γινεται, παρα μαζι και σκοτωμοι ολοι μερα μπροστα το παιδι!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την asoula@live.com στις Πεμ Φεβ 05, 2015 2:44 pm, 1 φορά
elena25 έγραψε:Ασούλα μου, θεωρώ πως κανείς δεν πρέπει να ανακατευτεί. Είναι ενήλικες και περιμένουν ένα παιδί. Πρέπει να ζυγίσουν μόνοι τους τα πράγματα και να βρουν λύσεις. Και διαφωνώ κάθετα με το σκεπτικό: "τον πίεσε", "δεν τον αφήνει", "του απαγορεύει" κτλ. Τι είναι, μωρό; Ή μήπως τον έχει αλυσοδέσει; Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί αλλά είμαι σίγουρη πως οι δυο τους θα βρουν τη λύση τους, όποια και αν είναι αυτή. Και τι πάει να πει "ελάτε να με πάρετε;" Αν ήθελε να φύγει γιατί δε φεύγει;
Συγνώμη που τα λέω έτσι, μη με παρεξηγήσεις. Απλά θέλω να σου δείξω πως υπάρχει και άλλη πλευρά στο νόμισμα. Και πάλι συγνώμη αν κάνω κάπου λάθος. Με αυτά που μας είπες όμως, αυτά τα συμπεράσματα έβγαλα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την asoula@live.com στις Πεμ Φεβ 05, 2015 2:42 pm, 1 φορά
asoula@live.com έγραψε:εχω μεγαλο προβλημα με του πρωτου μου ξαδερφου την αρραβωνιαστηκια η οποια αποδειχτηκε φιδι κολοβο...διπροσωπη μεχρι αηδιας..ας τα παρω απ την αρχη.ο ξαδερφος μου γνωρισε πριν λιγους μηνες μεσω fc μια κοπελα με την οποια απ τον ενθουσιασμο του αποφασισε να τα παρατησει ολα(δουλεια γονεις αδερφια φιλους)κ να παει να μεινει μαζι της Αθηνα που δεν εχει εκει ουτε δουλεια ουτε τιποτα αλλα αυτη τον πιεσε να παει..εμεινε εγκυος επειδη το θελανε πολυ κ οι δυο..κ τοτε ξεκινησαν ολα..του φαιρετε πολυ ασχημα..τον βριζει τον διωχνει κ στο καπακι του λεει αφηνεις εγκυο γυναικα κ φευγεις..του πεταει τα ρουχα τον βαζει να κανει ολες τις δουλειες κ μετα του κανει κυρηγμα οτι δεν τα εκανε καλα..δεν τον αφηνει να αγγιξει το λαπτοπ της..πενευει μονιμως τον πρωην αντρα της..τον μειωνει συνεχεια δεν θελει επαφες με εμας..ενω οταν την γνωρησαμε μας φανηκε αγγελος!!!το καλυτερο κοριτσι!!!ευγενηκοτατο!!!εδειχνε οτι τον λατρευε τον ξαδερφο μου!!!εχει συζητησει παρα πολλες φορες μαζι της αυτα τα θεματα κ καθετε μονο κ μονο για το παιδι...ουτε να μας μηλαει δεν αφηνει ουτε εμας ουτε τους γονεις του...ειχε φτασει αρκετες φορες στο αμην κ μας ειπε να παμε να τον παρουμε αλλα παντα κατι γινοταν κ μας ελεγε μην ερθετε ολα ειναι καλα..αλλα ξερω οτι δεν ειναι...τον εχει ξευτιλισει τελειως!!τον εχω τρομερη αδυναμια τον εχω σαν αδερφο μου κ θελω να τον βοηθησω αλλα πως...
συγνωμη για το μεγαλο ποστ..ευχαριστω που με διαβασατε..
Veraki έγραψε:ψιλο ασχετο αλλα ξερεις που κωλλησα εγω ετσι?στο οτι δεν τον αφηνει να αγκιξει το lapo top της!!!εχει γκομενο η κυρια ,κοβω και το χερι μου,στην τελικη απο internet δεν γνωρισε και τον ξαδερφο?το κατεχει το spor!
Και στο θεμα μας.απο τη μια καλα να παθει και ο ξαδερος γτ ελεος δεν πας με κλιστα τα ματια γνωριμια απο net παρατας ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ χωρις λιγο μια πισινη,το παθημα μαθημα.αν τωρα τον πονας τοσο και δεν θες να υποφερει,βαλτον σε μια γωνια και ''χωστα'' του να σου μιλησει , να τον στηριξεις και να βρητε μαζι λυσεις.απλα πραγματα:την θες ακομα? σ αρεσει ετσι που σου φερετε?θελω να βοηθησω γιατι σ αγαπαω.
Πες μας πως πηγε το θεμα με την διμουτσουνη οχια
αγαπη έγραψε:Veraki έγραψε:ψιλο ασχετο αλλα ξερεις που κωλλησα εγω ετσι?στο οτι δεν τον αφηνει να αγκιξει το lapo top της!!!εχει γκομενο η κυρια ,κοβω και το χερι μου,στην τελικη απο internet δεν γνωρισε και τον ξαδερφο?το κατεχει το spor!
Και στο θεμα μας.απο τη μια καλα να παθει και ο ξαδερος γτ ελεος δεν πας με κλιστα τα ματια γνωριμια απο net παρατας ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ χωρις λιγο μια πισινη,το παθημα μαθημα.αν τωρα τον πονας τοσο και δεν θες να υποφερει,βαλτον σε μια γωνια και ''χωστα'' του να σου μιλησει , να τον στηριξεις και να βρητε μαζι λυσεις.απλα πραγματα:την θες ακομα? σ αρεσει ετσι που σου φερετε?θελω να βοηθησω γιατι σ αγαπαω.
Πες μας πως πηγε το θεμα με την διμουτσουνη οχια
Veraki και μενα παει το μυαλο μου σε γκομενο το ανεφερα και πιο πανω αλλα για μενα καλο θα ηταν αν θελει και μπορει να βοηθησει τον ξαδερφο της να μαθει πρωτα καποια στοιχεια για το παρελθον της κοπελας αν η κοπελια εχει γονεις? τη σχεση εχει μαζι τους? η γονεις της ειναι χωρισμενοι? εχει αδερφια? που εργαζοταν πριν και τη δουλειες εκανε στο παρελθον? τον πρωην αντρα της που τον γνωρισε και ποσο καιρο κρατησε ο γαμος τους και για ποιο λογο χωρισαν ? και αν ψαξει καποιος καλυτερα να μην δειξει τις προθεσεις του ουτε να ενημερωσει τον ξαδερφο για αυτες τις κινησεις που σκοπευει να κανει για να μην ψιλιαστει και τιποτα η αλλη παντως το να του τα χωσει δεν ειναι λυση που μπορει να βοηθηση την κατασταση του ισως κανει τα πραγματα χειροτερα και να φερουν το αντιθετο αποτελεσμα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης