1 δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Τετ Ιουλ 31, 2013 10:04 pm
barbie!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα! ειμαι 29 χρονων κ ειμαι με τον αντρα μου 12 χρονια μαζι εκ των οποιων τα 3 τελευταια παντρεμενοι κ εχουμε κ μια κορουλα 9 μηνων! το προβλημα μου ειναι οτι 12 χρονια τωρα....ο αντρας μου δεν τα παει καλα με τους δικους μου.....απο την πρωτη στιγμη του ειχε κατσει οτι δεν τον ηθελαν...(πραγμα που δεν ισχυει φυσικα)....κ παντα εχει μια σταση κακη απεναντι τους! οποτε βρεθουμε ολοι μαζι...η θα ειναι με μουτρα κ βαρυς...η απομακρος...κ μερικες φορες κ προσβλητικος.....στην καλυτερη περιπτωση οταν υπαρχει κοσμος θα του ειναι αδιαφοροι οι δικοι μου κ θα μιλαει με αλλους! νοιωθω οτι γενικοτερα ζηλευει κ βγαζει καποια κομπλεξ διοτι ο τροπος που μεγαλωσε εκεινος ειναι τελειως διαφορετικος απο αυτον που μεγαλωσα εγω κ ο αδερφος μου! επειδη οι δικοι μου ειχαν ψιλοκαταλαβει τι ανθρωπος ειναι....εκαναν πολλες προσπαθειες να τον προσεγγισουν ωστε να αλλαξει το κλιμα...αλλα μετα κ απο ενα τελευταιο γεγονος...πλεον μου ξεκθαρισαν οτι δεν θελουν επαφες μαζι του εφοσον ειναι ετσι...κ θα κρατησουν μονο τα τυπικα!! αυτη η κατασταση ομως με στεναχωρει αφανταστα διοτι ειναι γονεις...που μου εχουν σταθει κ μου στεκοναται παρα πολυ κ σε ολα τα επιπεδα!! κ δεν αξιζουν τετοια συμπεριφορα.... τοσα χρονια προσπαθω να δικαιολογω καταστασεις...να βγαζω τα μαυρα ασπρα.....οτι ολοι δεν ακουσαν η δεν ειδαν καλα......αλλα πλεον νομιζω οτι καταλαβαν με τι εχουν να κανουν! αυτο φυσικα εχει δημιουργησει ψυχροτητα κ μεταξυ μας....! σε εμενα κ στο παιδι ειναι ενταξυ....αλλα φτανει μονο αυτο για να εισαι ευτυχισμενος????.....μου περνανε πολλα απο το μυαλο....ακομα κ να χωρισω....αλλα σκεφτομαι τι θα ηταν καλυτερο για το αγγελουδι μου...! πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.....