376 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #13!! Τετ Νοε 09, 2011 11:39 pm
kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και ενοείται η μαμά μου χάλια!!!!!!!!!!!!!!!Αμαν το παιδί και πωπωπω και αχ,βαχ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
florentiab έγραψε:καλημέρα !!!
σήμερα έχουν γενέθλια δύο από τις αδελφές μου! να ναι πάντα καλά
stefanakos έγραψε:να τις χαιρεσαι, ποσες αδερφες ειστε ?florentiab έγραψε:καλημέρα !!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα !!!
ΔΙΔΥΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΤΥΧΕ??ΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!! ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΕΣ!!ΑΧ ΤΥΧΕΡΗ ΕΓΩ ΑΠ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΒΑΛΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!!ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
stefanakos έγραψε:να τις χαιρεσαι, ποσες αδερφες ειστε ?florentiab έγραψε:καλημέρα !!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα !!!
ΔΙΔΥΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΤΥΧΕ??ΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!! ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΕΣ!!ΑΧ ΤΥΧΕΡΗ ΕΓΩ ΑΠ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΒΑΛΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!!ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
florentiab έγραψε:stefanakos έγραψε:να τις χαιρεσαι, ποσες αδερφες ειστε ?florentiab έγραψε:καλημέρα !!!
ευχαριστώ πολύ ! είμαστε 4 κορίτσια και ένα αγόρι. μπόλικοιΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:καταλαβα πολυτεκνοι και εσεις, εγω εχω αλλες πεντε αδερφες..ολα κοριτσιαflorentiab έγραψε:καλημέρα !!!
δεν είναι δίδυμες. έτυχε
κοριτσια εχθες εκλεισα ραντεβου για να βγαλω τον φρονιμητη μου, 23 νοεμβριου θα παω...αχ και ο θεος βοηθος...φοβαμαι..... αφηστε που ο γιατρος μου την ειπε γιατι εχω πολλα χρονια να κανω καθαρισμο στα δοντια μου, ρομπα εγινα, αλλα και αυτος ήταν κοπανος μου λεει : να πεις στον γιατρο που σε εστειλε να σου κανει καθαρισμο πρωτα...με ισοπεδωσε...stefanakos έγραψε:εμεις ειμαστε εξι αδερφες ολα κοριτσια... καταλαβα πολυτεκνοι και εσεις..
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:Α ΟΚ ΔΙΑΒΑΣΑ 4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ..
stefanakos έγραψε:κοριτσια εχθες εκλεισα ραντεβου για να βγαλω τον φρονιμητη μου, 23 νοεμβριου θα παω...αχ και ο θεος βοηθος...φοβαμαι..... αφηστε που ο γιατρος μου την ειπε γιατι εχω πολλα χρονια να κανω καθαρισμο στα δοντια μου, ρομπα εγινα, αλλα και αυτος ήταν κοπανος μου λεει : να πεις στον γιατρο που σε εστειλε να σου κανει καθαρισμο πρωτα...με ισοπεδωσε...stefanakos έγραψε:εμεις ειμαστε εξι αδερφες ολα κοριτσια... καταλαβα πολυτεκνοι και εσεις..
θα παω για καθαρισμο σημερα ειχα παει πριν χρονια και ποναγα εσεις πονατε στον καθαρισμο ?ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:stefanakos έγραψε:κοριτσια εχθες εκλεισα ραντεβου για να βγαλω τον φρονιμητη μου, 23 νοεμβριου θα παω...αχ και ο θεος βοηθος...φοβαμαι..... αφηστε που ο γιατρος μου την ειπε γιατι εχω πολλα χρονια να κανω καθαρισμο στα δοντια μου, ρομπα εγινα, αλλα και αυτος ήταν κοπανος μου λεει : να πεις στον γιατρο που σε εστειλε να σου κανει καθαρισμο πρωτα...με ισοπεδωσε...stefanakos έγραψε:εμεις ειμαστε εξι αδερφες ολα κοριτσια... καταλαβα πολυτεκνοι και εσεις..
ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΤΕ!!ΠΩΠΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΙΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ Κ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 2 ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΔΕ Μ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ,
ΦΛΩΡΑΝΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠ ΤΟ Νο4 Κ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 5!!ΧΑΧΑ
kira έγραψε:Έχουμε γάμο καλέεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Η κόρη μου πριν λίγο δήλωσε στον άντρα μου ότι θα τον παντρευτεί!!!Σκασίλα της που είναι μπαμπάς της είπε!!!
stefanakos έγραψε:θα παω για καθαρισμο σημερα ειχα παει πριν χρονια και ποναγα εσεις πονατε στον καθαρισμο ?ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:stefanakos έγραψε:κοριτσια εχθες εκλεισα ραντεβου για να βγαλω τον φρονιμητη μου, 23 νοεμβριου θα παω...αχ και ο θεος βοηθος...φοβαμαι..... αφηστε που ο γιατρος μου την ειπε γιατι εχω πολλα χρονια να κανω καθαρισμο στα δοντια μου, ρομπα εγινα, αλλα και αυτος ήταν κοπανος μου λεει : να πεις στον γιατρο που σε εστειλε να σου κανει καθαρισμο πρωτα...με ισοπεδωσε...stefanakos έγραψε:εμεις ειμαστε εξι αδερφες ολα κοριτσια... καταλαβα πολυτεκνοι και εσεις..
ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΤΕ!!ΠΩΠΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΙΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ Κ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 2 ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΔΕ Μ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ,
ΦΛΩΡΑΝΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠ ΤΟ Νο4 Κ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 5!!ΧΑΧΑ
καταλαβα...ας το περασω και αυτο...εδω περασα δυο καισαρικες...ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:stefanakos έγραψε:θα παω για καθαρισμο σημερα ειχα παει πριν χρονια και ποναγα εσεις πονατε στον καθαρισμο ?ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:stefanakos έγραψε:κοριτσια εχθες εκλεισα ραντεβου για να βγαλω τον φρονιμητη μου, 23 νοεμβριου θα παω...αχ και ο θεος βοηθος...φοβαμαι..... αφηστε που ο γιατρος μου την ειπε γιατι εχω πολλα χρονια να κανω καθαρισμο στα δοντια μου, ρομπα εγινα, αλλα και αυτος ήταν κοπανος μου λεει : να πεις στον γιατρο που σε εστειλε να σου κανει καθαρισμο πρωτα...με ισοπεδωσε...stefanakos έγραψε:εμεις ειμαστε εξι αδερφες ολα κοριτσια... καταλαβα πολυτεκνοι και εσεις..
ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΒΕΣ...
αλικακι έγραψε:Τώρα χαλάστηκα....πέθανε ο νονός μου....
mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ειναι πρησμενα και κοκκινα και εχουν πολλες τσιμπλες ιδιως το πρωι αλλα τα ανοιγει.τι να πω δεν ξερω.αυριο μαλλον θα επισκευτουμε τον γιατρο μας.
εμενα μου εδωσε tobrex για τα ματακια! ναι πηγαινε την! δεν θα ναι τιποτα μωρε!
elena25 έγραψε:Ποιος ζει στη θάλασσα σε ανανά; Ο Μπομπ-Σφουγγαράκης Τετραγωνο-Παντελονής!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
florentiab έγραψε:καλημέρα !!!
kira έγραψε:Έχουμε γάμο καλέεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Η κόρη μου πριν λίγο δήλωσε στον άντρα μου ότι θα τον παντρευτεί!!!Σκασίλα της που είναι μπαμπάς της είπε!!!
litsakos έγραψε:mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ειναι πρησμενα και κοκκινα και εχουν πολλες τσιμπλες ιδιως το πρωι αλλα τα ανοιγει.τι να πω δεν ξερω.αυριο μαλλον θα επισκευτουμε τον γιατρο μας.
εμενα μου εδωσε tobrex για τα ματακια! ναι πηγαινε την! δεν θα ναι τιποτα μωρε!
κ μας αυτο μας εδωσε,ειχε ο Γιαννης τσιμπλες.elena25 έγραψε:Ποιος ζει στη θάλασσα σε ανανά; Ο Μπομπ-Σφουγγαράκης Τετραγωνο-Παντελονής!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχflorentiab έγραψε:καλημέρα !!!
να τις χαιρεστε φιλεναδααα!kira έγραψε:Έχουμε γάμο καλέεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
αντε η ωρα η καλη!θα σας μεινουν και τα δωρα βρε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης