176 Απ: ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!!!! Σαβ Νοε 12, 2011 1:37 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι! Κύριος!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markellajohny έγραψε:εμεις δυστυχως δε θα ερθουμε!!!ειμαστε παλι με βρογχιολιτιδα!!!
stefy έγραψε:Ωχου!!!! Δεν θα ρθεις τελικα???????????????
Θα το ξανακανονίσουμε σύντομα. Το point για μενα ειναι σιγα σιγα να γνωριστουμε με όλες τις κοπέλες και να γίνουμε μια μεγαααααλη παρεα!!! Ανυπομονω να ερθουν τα πρωτα γενέθλια της κόρης μου και αν τα καταφερουμε να κανω ενα μεγαλο παρτυ και να ερθουν ολες οι μανουλες με τα μπεμπάκια τους!!!
mamamatina έγραψε:Ρε κοριτσάρες, μου βήχει η μικρή από χθες κι έχει μύξες και ο άλλος ( το στεφάνι εννοώ) λέει ότι δεν την κρατάει επειδή σιχαίνεται τον εμετο!!! Που φοβάται μην κάνει! Κι εγώ ανυπομονούσα να έρθει η μέρα! Τί θα τον κάνω? Και να του κάτσω τώρα δεν μου την κρατάει!
mamamatina έγραψε:Και για να το φέρω το μωρό δεν λέει. Έχει υπερβολικό κρύο εδώ. Φαντάζομαι εκεί θα είναι ακόμη χειρότερα!
elena25 έγραψε:Κορίτσια τελικά, θα φέρει καμία τον άντρα της; Για να ξέρω τι να κάνω με τον δικό μου. Αν δεν είναι και άλλος λέει δεν έρχεται.
antonia32 έγραψε:για προσπαθησε !
κπ αλλος δε μπορει η μαμασου η κπ;
valerakievelinaki έγραψε:ναι μωρε το κουρεμα μου απαιτει ισιωμα ...........ας σοβαρευτουμε ...... εχει παρασταση με τον μαγο στο μπουρναζι και θα παμε εκει οικογενειακος , αν τελειωσει νωρις και υπαρχει ορεξη μπορει να ερθουμε να σας δουμε !!
elena25 έγραψε:Βρε κορίτσια, φέρτε και κανέναν άντρα μαζί σας γιατί αλλιώς δε με βλέπω να έρχομαι.
Σήμερα βγήκει ο δικός μου από βάρδια 2 ημερών και αύριο ξαναμπαίνει για άλλες δύο. Δε μου πάει η καρδιά να τον αφήσω.
stefy έγραψε:elena25 έγραψε:Βρε κορίτσια, φέρτε και κανέναν άντρα μαζί σας γιατί αλλιώς δε με βλέπω να έρχομαι.
Σήμερα βγήκει ο δικός μου από βάρδια 2 ημερών και αύριο ξαναμπαίνει για άλλες δύο. Δε μου πάει η καρδιά να τον αφήσω.
Δεν εχω μάνα μου!!! Λειπει ταξιδι ο δικός μου. Αλλα όλο και καποια θα ερθει με τον αντρα της.
mamamatina έγραψε:Ρε κοριτσάρες, μου βήχει η μικρή από χθες κι έχει μύξες και ο άλλος ( το στεφάνι εννοώ) λέει ότι δεν την κρατάει επειδή σιχαίνεται τον εμετο!!! Που φοβάται μην κάνει! Κι εγώ ανυπομονούσα να έρθει η μέρα! Τί θα τον κάνω? Και να του κάτσω τώρα δεν μου την κρατάει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης