201 Απ: ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!!!! Κυρ Νοε 13, 2011 2:26 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ΕΑΝ ΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ Κ ΕΠΕΣΑ Κ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΙΧΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!
καλα εισαι ε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
thequeen86 έγραψε:ΕΑΝ ΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ Κ ΕΠΕΣΑ Κ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΙΧΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!
mamamatina έγραψε:Είχα ετοιμάσει και τη φωτογραφικά μηχανή! Κορίτσια να βγάλετε φώτο για να σας δούμε!
elena25 έγραψε:Πείτε μου βρε κορίτσια: θα έρθει κανένας άντρας τελικά;
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Πείτε μου βρε κορίτσια: θα έρθει κανένας άντρας τελικά;
Ελενακι δεν ξερω ρωτα και στο "τι σκεφτεστε" παντως αν θελεις ελα και κατσε λιγο για να μην τον αφησεις μονο του αλλιως κατσε μαζι του δεν πειραζει τι να κανουμε! εγω ηθελα να ερθεις αλλα μην τρελαινεσαι κι ολας
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Πείτε μου βρε κορίτσια: θα έρθει κανένας άντρας τελικά;
Ελενακι δεν ξερω ρωτα και στο "τι σκεφτεστε" παντως αν θελεις ελα και κατσε λιγο για να μην τον αφησεις μονο του αλλιως κατσε μαζι του δεν πειραζει τι να κανουμε! εγω ηθελα να ερθεις αλλα μην τρελαινεσαι κι ολας
Χαχαχαχαχα...
stefy έγραψε:tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Πείτε μου βρε κορίτσια: θα έρθει κανένας άντρας τελικά;
Χαχαχαχαχα...
thequeen86 έγραψε:κ εγω δεν θα ερθω (ελενα μην με δειρεις!!!) ο καιρος δν λεει να ανοιξει κ δν εχω που να αφησω τον μικρο...
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Πείτε μου βρε κορίτσια: θα έρθει κανένας άντρας τελικά;
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Πείτε μου βρε κορίτσια: θα έρθει κανένας άντρας τελικά;
Ok! Got your point!
thequeen86 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥΡΛΙΑ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΤ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΔΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ
elena25 έγραψε:Πείτε μου βρε κορίτσια: θα έρθει κανένας άντρας τελικά;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης