226 Απ: ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!!!! Κυρ Νοε 13, 2011 4:40 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
sorry εχω ξεχασει πολλα κοριτσια ειμαι σιγουρη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:εγω θελω φωτο!να σας καμαρωσω!!!!και να ζηλεψω πιο πολυ.....
tatijana έγραψε:blackrose έγραψε:εγω θελω φωτο!να σας καμαρωσω!!!!και να ζηλεψω πιο πολυ.....
μαζι θα ζηλεψουμε και θα τρωμε τα λυσσακα μας......Αλλα θα τις δειξουμε εμεις ετσι????
tatijana έγραψε:Παλι διακρισεις βλεπω...Δε θα τα παμε καλα....Χαχαχαχα..
litsakos έγραψε:
τελικα ποιες θα ειναι κοριτσια?Κατερινα εσυ θα εισαι ετσι?
blackrose έγραψε:εγω θελω φωτο!να σας καμαρωσω!!!!και να ζηλεψω πιο πολυ.....
elena25 έγραψε:Θα είμαι κι εγώ τελικά! Σας τα έπρηξα λίγο αλλά...
Προσπαθώ να πείσω τον Τάσο να έρθει και να κάνει καμιά βόλτα στο mall όση ώρα θα πίνουμε καφέ αλλά δε θέλει! Τι να του τάξω για να τον καταφέρω;
Προσπαθώ να πείσω τον Τάσο να έρθει και να κάνει καμιά βόλτα στο mall όση ώρα θα πίνουμε καφέ αλλά δε θέλει! Τι να του τάξω για να τον καταφέρω;
mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Παλι διακρισεις βλεπω...Δε θα τα παμε καλα....Χαχαχαχα..
Α ρε Τατι μακαρι να ησουν! δεσμευεσαι για τελος του μηνος
και η mama rias θα ειναι.. κοριτσια θα ερθει και η νυφη μου ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα ειναι καλο κοριτσι!!!
mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Παλι διακρισεις βλεπω...Δε θα τα παμε καλα....Χαχαχαχα..
Α ρε Τατι μακαρι να ησουν! δεσμευεσαι για τελος του μηνοςlitsakos έγραψε:
τελικα ποιες θα ειναι κοριτσια?Κατερινα εσυ θα εισαι ετσι?
και η mama rias θα ειναι.. κοριτσια θα ερθει και η νυφη μου ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα ειναι καλο κοριτσι!!!blackrose έγραψε:εγω θελω φωτο!να σας καμαρωσω!!!!και να ζηλεψω πιο πολυ.....
κι εσυ δεν θα την γλυτωσεις!!!!elena25 έγραψε:Θα είμαι κι εγώ τελικά! Σας τα έπρηξα λίγο αλλά...
μηπως να εστελνες ενα πμ στην Αθηνα??? αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα
elena25 έγραψε:Καλέ αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως!!! Χαχαχαχα! Παίρνω μαθήματα από την Αθηνά!!!
blackrose έγραψε:εφυγαν ολες!γι την συναντηση! Και εγω για αντιπερισπασμο κανω φορουμσυναντηση!
stefy έγραψε:Κοριτσακι μου κι αναρωτιόμασταν αν θα τα κατάφερνες! Δεν πειραζει ομως θα ακολουθήσει κι αλλη συνατηση λειαν συντόμως! Και την επομενη φορα θα ερθει κι ο αντρας μου μαζι. Σημερα ήταν στην παρέα μας και 4 άντρες! Οποτε κι ο δικος σου θα εχει παρεουλα. Φιλακια και στην δική σου την κουκλάρα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης