251 Απ: ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!!!! Κυρ Νοε 13, 2011 11:04 am
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω δεν σας ελειψα???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markellajohny έγραψε:εγω δεν σας ελειψα???
stefy έγραψε:ΚΟριστια μολις εβαλα την μπεμπα για υπνο!!! Περασαμε ΤΕΛΕΙΑ και ειχαμε μαζευτει πολλες μανουλες και πολλα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vivian έγραψε:Περασαμεεεεεεεε τελειαααααααααααααααα!!!!!!!!!
Τατιαννα και Κλειω μας λειπατε πολύυυυυυυυυυ!!!
Ειστε ολες τοσο γλυκες!!!! Χαρα μου που σας ειδα!!!!!!!!
Το αγαπωωω το φορουμ με εκανε να γνωρισω σπουδαια κοριτσια!!!!!!!!!!!!
Nena έγραψε:Φωτογραφίες δεν εχει να δουμε κι εμεις που ειμαστε μακρια?
stefy έγραψε:Κατερινακι μου εσυ με την ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κορουλα σου πολυ χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα!!!!! - επιτέλους - Την επομενη φορα θα παρουμε και τις μικρουλες μας μαζι ε??????
Εισαι γλύκα!
stefy έγραψε:Δυστυχως απο τη μαμαδοσυναντηση εγω δεν εχω άλλες...
stefy έγραψε:Κι αφου δεν την εφερα μαζί παρτε και μια νέα photo της μπεμπούλας μου που μόλις ειχε ξυπνήσει και ήταν αναμαλλιασμένη...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χι χι!!!
florentiab έγραψε:stefy έγραψε:Δυστυχως απο τη μαμαδοσυναντηση εγω δεν εχω άλλες...
εχω εγώ αλλά βαριεμαι λιγουλάκι τώρα να βγάζω καλώδια για τις φορτώσω στο πισι.
Στέφυ η μικρή σου μοιάζει πολύ. ίδιες είστε
stefy έγραψε:Κι αφου δεν την εφερα μαζί παρτε και μια νέα photo της μπεμπούλας μου που μόλις ειχε ξυπνήσει και ήταν αναμαλλιασμένη...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χι χι!!!
florentiab έγραψε:stefy έγραψε:Δυστυχως απο τη μαμαδοσυναντηση εγω δεν εχω άλλες...
stefy έγραψε:Ναι ναι μου μοιαζει το κοριτσακι μου. Ειδικα οταν ημουν κι εγω στην ίδια ηλικία... Φλωρα μου δεν σε πειραζει που πήρα πρωτοβουλία και σημοσιευσα τις Photo σας αλλωστε εχετε βγει κουκλες!
Σοφάκι μου η μπεμπα μπυ οταν την ειχες δει αν θυμαμαι καλά πρεπει να ήταν 3 μηνων και τωρα ειναι 6. Να δεις για πότε θα μεγαλώσει κι η δικιά σου .... και δεν θα το πιστευεις πόσο γρήγορα μεγάλωσε!
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:stefy έγραψε:Δυστυχως απο τη μαμαδοσυναντηση εγω δεν εχω άλλες...
thank god!!!!
florentiab έγραψε:
αυτές που έβγαλε η Ελενα επειδή δεν βγήκα και πολύ καλή τις διέγραψα! χαχαχαχαχαχ
stefy έγραψε:Αμαν μαρη εσυ!!!! Φωτογραφοβικια!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης