426 Απ: ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ!!!!! Τρι Νοε 15, 2011 12:14 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σας αφηνω παω για δουλειες αντε γλωσσουδες....stefanakos έγραψε:και εγω ειμαι μεσα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 17, 18, 19
σας αφηνω παω για δουλειες αντε γλωσσουδες....stefanakos έγραψε:και εγω ειμαι μεσα...
antonia32 έγραψε:κοριτσια νατο καθιερωσουμε να βρισκομαστε που κ που και οχι αραια και που. περναω πολυ καλα μαζι σας! κ εγω μεσα για τον παιδοτοπο!
αντε φλωρα να γνωρισω και τη μικρη σου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια, καλημέρα! Εγώ προτιμώ αυτόν στο Αιγάλεω. Μας είναι πιο κοντά στα δυτικά προάστια και μπορούν να έρθουν και αυτές που δεν έχουν αυτοκίνητο με το μετρό. Ενω εκεί πάνω εμείς πάλι λεοφωρείο πρέπει να πάρουμε για να πάμε σε ηλεκτρικό.
florentiab έγραψε:
Βίβιαν εισαι πολύ γλυκό κορίτσι! και κουκλάρα
Vivian έγραψε:florentiab έγραψε:
Φλωρακι μου γλυκο.... Εσυ, η Λιτσα και το Κατερινακι εχετε ιδιαιτερη θεση στην καρδια μου και ας σας ξερω λιγο!!!
Vivian έγραψε:florentiab έγραψε:
Φλωρακι μου γλυκο.... Εσυ, η Λιτσα και το Κατερινακι εχετε ιδιαιτερη θεση στην καρδια μου και ας σας ξερω λιγο!!!
spapastamou έγραψε:Για οποια δεν ξερει πως να παει στον παιδοτοπο στο αιγαλεω θα εχουμε μιλησει μαζι αφου μενω εξω απο το μετρο,να βρεθουμε και να παμε μαζι...μην ανησυχειτε γι'αυτο...ειναι πολυ κοντα
mamavivo έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΟΟΟ
Vivian έγραψε:
υγ δεν ειναι ολα τα παιδακια ησυχα σαν την Φωτεινη της Κατερινας ουτε σαν την Ρια της mamarias.Κυριες οι μικρες!Κυριες!
litsakos έγραψε:Vivian έγραψε:
υγ δεν ειναι ολα τα παιδακια ησυχα σαν την Φωτεινη της Κατερινας ουτε σαν την Ρια της mamarias.Κυριες οι μικρες!Κυριες!
Αχ ενω τα δικα μου τα τερατινια!!!
και για τους δυο παιδοτοπους με μμμ θα ερθω οποτε τι λυκος να σε φαει τι αρκουδα....mamamatina έγραψε:
Συμφωνώ. Εσείς οι άλλες τσούπρες συμφωνείτε?
Vivian έγραψε:litsakos έγραψε:Vivian έγραψε:
τα δικα σου ειναι μικρα ρε κοριτσι!ασε που δεν ακουστηκαν!ουτε της Αθηνας,κ ας γκρινιαζε η Αθηνα
Vivian έγραψε:litsakos έγραψε:Vivian έγραψε:
τα δικα σου ειναι μικρα ρε κοριτσι!ασε που δεν ακουστηκαν!ουτε της Αθηνας,κ ας γκρινιαζε η Αθηνα
litsakos έγραψε:Vivian έγραψε:litsakos έγραψε:Vivian έγραψε:
Χαχαχα εκτος απο τα τελευταια λεπτα που ο γιος μου ουρλιαζε!!! Δεν ηθελε να φυγουμε μαλλον χιχιχι!!!!!
Tziz έγραψε:
Εμ... αφού του πήρατε το κινητό μου μέσα από τα χέρια και δεν το αφήσατε το παιδί να χώσει μερικές ακόμα στον ηλεκτρονικό γατούλη! χιχιχιχιχι!!
athina24 έγραψε:ημουν και εγω εκει!!!!!μονο που δεν μπορουσα να σηκωθω απο τη θεση μου!!!!!!ηταν λιγο αβολα ο καναπες.....την επομενη θα οργανωθουμε καλυτερα!!!!!!περασα υπεροχα και ευχαριστω πολυ κυριως τη mamarias η οποια εκτελουσε χρεη babysitter στο Μαρακι μιας και ηταν ουριτσα το κοριτσι μου της Ριας και της Φωτεινης.....επισης ευχαριστω την Φωτεινουλα που ταισε την Μαρια απο τα πατατακια της και επισης ακομα καποια κοπελια που την ταισε.....σαν το ζητιανακι το παιδι μου........!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης