151 Απ: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΙΣ; Πεμ Φεβ 09, 2012 1:50 am
mama rias
Πανταχού παρούσα!
κ εγω μακαρονια θα κανω αλλα χειροποιητα....πρωτη φορα θα τα φιαξω και ελπιζω να τα καταφερω....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
its a boy έγραψε:ta pas kala mazi tis? an ta pas kala tha to eyxaristithis to fagito. exw mi fili poy leei tha pame stin pethera moy na fame.alla egw exw faei idi giati den tha moykatevei mpoykia sto trapezi mazi tis
antonia32 έγραψε:ελα ντε; κατι θα βρω να φτιαξω παντως αλλα θελω κατι γρηγορο γτ αυριο θα ερθει οτζακας να κανει το τζακι ενεργιακο κ θα ειμαστε εργοταξιο. οποτε ελω να κανω κατι ευκολο. καμια ομελετα φουρνου με αλλαντικα με κοβω να κανω!
χαχα!! καλο αυτο με την φασολαδα! προχθες την εκανα αλλα με βαζεις σε πειρασμο να την ξανακανω σημερα για να χουμε να φαμε αυριο που θα χω μαστορες κ δε θα μπορω να μαγειρεψωblackrose έγραψε:Φασολαδα τρομερη ευχομαι χωρις πορδη!!!!
ΧεΧΕΧεχεχε
ψωμακι,φρεσκο κρεμμυδακι σαλατα μαρουλι και τυρακι!
Να λαδωσουμε το εντερο!
Καλη ορεξη!
(Αντωνια ωραια η ομελετα,θα την εχω στα υποψιν!)
blackrose έγραψε:Φασολαδα τρομερη ευχομαι χωρις πορδη!!!!
ΧεΧΕΧεχεχε
Να λαδωσουμε το εντερο!
Καλη ορεξη!
stella7778 έγραψε:κεφτεδακια νε πατατες τηγανιτες
spapastamou έγραψε:blackrose έγραψε:Φασολαδα τρομερη ευχομαι χωρις πορδη!!!!
ΧεΧΕΧεχεχε
Να λαδωσουμε το εντερο!
Καλη ορεξη!
χαχαχα πολυ ωραια κλειω μου...!!!εγω το ξερω καθε βημα και πορδη χαχαχα....!!!τι κανει η κοριτσαρα μας;;;;
blackrose έγραψε:spapastamou έγραψε:blackrose έγραψε:Φασολαδα τρομερη ευχομαι χωρις πορδη!!!!
ΧεΧΕΧεχεχε
Να λαδωσουμε το εντερο!
Καλη ορεξη!
χαχαχα πολυ ωραια κλειω μου...!!!εγω το ξερω καθε βημα και πορδη χαχαχα....!!!τι κανει η κοριτσαρα μας;;;;
Η κοριτσαρα ειναι μια χαρα δοξα το Θεο!Μεγαλωνει μαζι με την κοιλιτσα μου!Και μου ανοιγει την ορεξη!!Ποτε κλωτσαει δυνατα και "χορευει",ποτε κοιμαται αρκετααα!!Μετραω τις μερες!!!!!
Αντωνια να κανεις!Εμενα μου αρεσει η φασολαδα κ γενικα τα οσπρια,παλι καλα κ του αντρα μου!Δεν εχει ιδιοτροπιες τρωει σχεδον τα παντα!Ο αδερφος του ειναι ΠΟΛΥΥΥ ιδιοτροπος ,μια φορα ειχα κανει στα πεθερικα σπαγγετι και σαλτσα (φρεσκια ντοματα,κρεμμυδακι κτλ.) και ξινισε τη μουρη σαν 5 χρονο!!!Παλι καλα δεν του μοιασε ο αντρας μου αλλιως θα ειχαμε προβλημα!Αφου η πεθερα οταν μεναμε εκει,εκανε φασολαδα για ολους κ για τον κουνιαδο πχ εκανε μεχρι κεφτεδες κ πατατες κατα παραγγελια!(ειχε κ προτιμηση).ετσι κανει κ τωρα οποτε παμε!Ντροπη δε λες τιποτα.Και μια μερα ειχε φακες η πεθερα κ πηγαμε εκει για φαι κ εκεινος (30 χρονων ανυπαντρος) μουτρωσε επειδη δεν του εκανε μπριζολα και καθοταν στο καθιστικο κ δν μιλουσε σε κανεναν!Αλι στη γυναικα που θα τον παρει!!!!(κουτσομπολα εγω χεχεχεχε)
Ολο κρεας ,κρεας ,κρεας δε μπορω!Και λιγο λαδερο ρε παιδακι μου χεχεχεχεχεχε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης