76 Απ: Κορίτσια ΓΕΝΝΗΣΑ !!! Σαβ Νοε 12, 2011 6:08 am
cinderella
Η ψυχή της παρέας!
καλέ πότε πέρασε ο καιρός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ακόμη θυμάμαι που έψαχνες καρότσι..... Να σου ζήσει και να είναι γερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
βρε κοριτσακι μου συγχαριτιρια να σου ζησει ο μπεμπισσσσσσ σου να ειναι τυχερος στη ζωουλα του ειδες ποσο απιστευτο ειναι!!ολα καλα θα πανε μπραβω να προσεχεισ\ςetoile! έγραψε:Γεννησα το Σαββατο εναν κουκλο!!!Υπεροχη εμπειρια η γεννα,καμια σχεση με το πως το περιμενα!!!
Ο μπεμπης δυστυχως εχει μπει στη παρακολουθηση γιατι βγηκε λιγο μικρουλης και τρωει δυσκολα, αλλα ειναι καλα δοξα τω θεω!!!!
Δε πιστευω οτι αυτο το πλασματακι ειναι δικο μου !!!!!!!!!!!!!
etoile! έγραψε:Γεννησα το Σαββατο εναν κουκλο!!!Υπεροχη εμπειρια η γεννα,καμια σχεση με το πως το περιμενα!!!
Ο μπεμπης δυστυχως εχει μπει στη παρακολουθηση γιατι βγηκε λιγο μικρουλης και τρωει δυσκολα, αλλα ειναι καλα δοξα τω θεω!!!!
etoile! έγραψε:Γεννησα το Σαββατο εναν κουκλο!!!Υπεροχη εμπειρια η γεννα,καμια σχεση με το πως το περιμενα!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης