Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 15]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
florentiab έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:...

αν ήταν η ζήλια ψώρα ..θα γέμιζε όλη η χώρα!!!

Σορυ Μπουμπου αλλα αυτο ηταν μεγαλη κακια. Αν εχεις κατι προσωπικο με την Κατερινα η δεν ξερω και εγω ποια αλλη λυστε το σε πμ. Δεν χρειαζεται να προκαλλεις.

ναι βρε Μπουμπουκίτσα! τι πράγματα είναι αυτά; γιατί ξεφεύγεις τόσο;

Μαρια μου το εχεις παρακολουθησει το θεμα??? ξερεις τι εγινε??

εγω θεωρω την ολη σταση της κατερινας προσβλητικη για την ελενα...
επειδη ειμαι η μονη που το ειπα ευθεως φυσικα και μου επιτιθεται...

κανεις δεν ειναι χαζος...αλλά δεν ανεχομαι αυτες τις υπουλες συμπεριφορες...ο ηθικοσ αυτουργος στο να κλεισει αυτο το θεμα ηταν η κατερινα...αν πραγματικΑ ηθελε να περασει μονο καλα θα ανοιγε κατευθειαν αλλο θεμα και δεν θα περιμενε να κλεισει αρον αρον ..πρωτα αυτο..

florentiab εσυ ήσουν εδω...και τα ειδες...οκ ισως δεν επρεπε να μιλησω..
αλλα γιατι να καταπινουμε τετοιες συμπεριφορες? δεν επρεπε να υπαρχει σεβασμος?

Ενα παιχνιδι ειναι απλά.

Επιμενω πως θα προτιμουσα οι οποιες κατηγοριες να συνεχιστουν σε προσωπικο επιπεδο.

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μπορεις να ξερεις πως σκεφτομαστε αλλα αφου η ιδια η κοπελα που ανοιξε το θεμα δεν ειπε τιποτα....ας μην το τραβηξουμε αλλο,ας πουμε πως ηταν μια κακια στιγμη!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν το θεμα ηταν η Ελενα τοτε μην στεναχωριεσαι εχω μιλησει μαζι της... το τι μου ειπε θα το γραψει αν θελει εκεινη εδω ομως ειναι λαθος να βαζεις λογια στο στομα της και να λες πως την πειραξε και δεν μιλαει επειδη ειναι ευγενικη!!

ολα αυτα γινανε για ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! το εχεις καταλαβει αυτο?

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω με την Μαρια!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
florentiab έγραψε:
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:...

αν ήταν η ζήλια ψώρα ..θα γέμιζε όλη η χώρα!!!

Σορυ Μπουμπου αλλα αυτο ηταν μεγαλη κακια. Αν εχεις κατι προσωπικο με την Κατερινα η δεν ξερω και εγω ποια αλλη λυστε το σε πμ. Δεν χρειαζεται να προκαλλεις.

ναι βρε Μπουμπουκίτσα! τι πράγματα είναι αυτά; γιατί ξεφεύγεις τόσο;

Μαρια μου το εχεις παρακολουθησει το θεμα??? ξερεις τι εγινε??

εγω θεωρω την ολη σταση της κατερινας προσβλητικη για την ελενα...
επειδη ειμαι η μονη που το ειπα ευθεως φυσικα και μου επιτιθεται...

κανεις δεν ειναι χαζος...αλλά δεν ανεχομαι αυτες τις υπουλες συμπεριφορες...ο ηθικοσ αυτουργος στο να κλεισει αυτο το θεμα ηταν η κατερινα...αν πραγματικΑ ηθελε να περασει μονο καλα θα ανοιγε κατευθειαν αλλο θεμα και δεν θα περιμενε να κλεισει αρον αρον ..πρωτα αυτο..

florentiab εσυ ήσουν εδω...και τα ειδες...οκ ισως δεν επρεπε να μιλησω..
αλλα γιατι να καταπινουμε τετοιες συμπεριφορες? δεν επρεπε να υπαρχει σεβασμος?

σορυ Μπουμπουκίτσα αλλά δεν έχω διαβάσει καθόλου το θέμα. διάβασα μόνο τα τελευταία ποστ και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τέτοια επίθεση για ένα παιχνιδάκι. σιγά το πράγμα! στα σοβαρά τι θα κάνουμε;

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

Ενα παιχνιδι ειναι απλά.

Επιμενω πως θα προτιμουσα οι οποιες κατηγοριες να συνεχιστουν σε προσωπικο επιπεδο.

μαρια ειπα ...αφου οι αλλες ανέχεστε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά...το θέμα έληξε...!!
τωρα εσυ δεν χρειάζεται να κάνεις τον διαιτητή..υπαρχουν οι συντονιστες για αυτο...ετσι το κανεις να δειχνει χειροτερο..

και εσυ δηλ αυτα που λες θα μπορουσες να τα στειλεις σε π.μ.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

Ενα παιχνιδι ειναι απλά.

μαρια ειπα ...αφου οι αλλες ανέχεστε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά...το θέμα έληξε...!!
τωρα εσυ δεν χρειάζεται να κάνεις τον διαιτητή..υπαρχουν οι συντονιστες για αυτο...ετσι το κανεις να δειχνει χειροτερο..

έλα βρε Μπουμπουκίτσα, μην πάρει η μπάλα και τη Μαρία. για καλό το είπε η κοπελα

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

Ενα παιχνιδι ειναι απλά.

έλα βρε Μπουμπουκίτσα, μην πάρει η μπάλα και τη Μαρία. για καλό το είπε η κοπελα

δεν περνει κανεναν η μπαλα...αλλα για να μην συνεχιστει θα μπουρουσε ο οποιοσδηποτε να στειλει π.μ.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
florentiab έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

Ενα παιχνιδι ειναι απλά.

δεν περνει κανεναν η μπαλα...αλλα για να μην συνεχιστει θα μπουρουσε ο οποιοσδηποτε να στειλει π.μ.

και τι έγινε που το είπε εδώ;
έθιξε κανέναν; μην υπερβάλεις

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι το συνεχιζεις βρε κοριτσι???????????

φτανει πια...

πρεπει να κλειδωθει το θεμα για να σταματησει??

εγω ειπα τερμα και δεν με αφήνεται ...
τι θεσ να κανω δηλαδη ??

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:γιατι το συνεχιζεις βρε κοριτσι???????????

φτανει πια...

πρεπει να κλειδωθει το θεμα για να σταματησει??

εγω ειπα τερμα και δεν με αφήνεται ...
τι θεσ να κανω δηλαδη ??

καλά βρε πουλάκι μου!
δεν σου είπαμε να γράψεις με το ζόρι. στο κάτω κάτω εσύ το ξεκινησες

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ειναι αυτα βρε κοριτσακια;; Διαβασα καλα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked !!!

Ολο αυτο επειδη σταματησε αποτομα, μια ακρως ενδιαφερουσα ομολογω, αλλα ψευτικη ιστοριουλα;;

Ειναι δυνατον ολοκληρες γυναικες να μιλατε ετσι;;

Αν ειναι δυνατον!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει, έχω μείνει άναυδη! Έλειψα για λίγο και σφαχτήκατε; Γιατί ρε κορίτσια;

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι:

Δεν με πείραξε τίποτα, ειλικρινά! Και μη λέτε κάτι τέτοιο γιατί πραγματικά στενοχωριέμαι! Αν ήξερα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο δε θα άνοιγα καν θέμα! Και αν με είχε πειράξει θα το έλεγα πρώτη και καλύτερη. Δεν κρατιέμαι δηλαδή και δε μιλάω, απλά δε με ενόχλησε τίποτα απολύτως! Αυτό το θέμα ανοίχτηκε για να περάσουμε καλά! Και το άλλο επίσης! Και μάλιστα μου αρέσει πολύ το άλλο, πιο πολύ από το πρώτο! Και σας απειλώ ότι θα έρθω και εκεί να γράψω!

Ευχαριστώ όσες κοπέλες προσπάθησαν να με "υπερασπιστούν" αλλά πραγματικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνουν! Δεν έγινε δα και τίποτα!

Γι' αυτό σταματήστε σας παρακαλώ να μαλώνετε και πάμε να γράψουμε στο θεματάκι να περάσουμε όμορφα!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Εντάξει, έχω μείνει άναυδη! Έλειψα για λίγο και σφαχτήκατε; Γιατί ρε κορίτσια;

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι:

Δεν με πείραξε τίποτα, ειλικρινά! Και μη λέτε κάτι τέτοιο γιατί πραγματικά στενοχωριέμαι! Αν ήξερα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο δε θα άνοιγα καν θέμα! Και αν με είχε πειράξει θα το έλεγα πρώτη και καλύτερη. Δεν κρατιέμαι δηλαδή και δε μιλάω, απλά δε με ενόχλησε τίποτα απολύτως! Αυτό το θέμα ανοίχτηκε για να περάσουμε καλά! Και το άλλο επίσης! Και μάλιστα μου αρέσει πολύ το άλλο, πιο πολύ από το πρώτο! Και σας απειλώ ότι θα έρθω και εκεί να γράψω!

Ευχαριστώ όσες κοπέλες προσπάθησαν να με "υπερασπιστούν" αλλά πραγματικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνουν! Δεν έγινε δα και τίποτα!

Γι' αυτό σταματήστε σας παρακαλώ να μαλώνετε και πάμε να γράψουμε στο θεματάκι να περάσουμε όμορφα!

Ελενα κακως μπηκες στο τρυπακι και απαντησες...εγω δεν ειπα ποτε πως αυτα που λεω τα ειπες εσυ...οτι η κατερινα το γυρισε εκει ειναι αλλο θεμα...
ειπα μονο την προσωπικη μου αποψη για την συγκεκριμενη συμπεριφορα..
τεσπα...

βιβιαν λυπαμαι πραγματικα που δεν το κλειδωσες ...

και λυπαμαι πιο πολυ που εως τωρα ειχα αλλη γμωμη για την κατερινα..

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

Ελενα κακως μπηκες στο τρυπακι και απαντησες...εγω δεν ειπα ποτε πως αυτα που λεω τα ειπες εσυ...οτι η κατερινα το γυρισε εκει ειναι αλλο θεμα...
τεσπα...

Μπουμπουκίτσα, σου είπα και στο πμ, απάντησα γιατί θεώρησα σωστό να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ως προς το ότι δεν απαντάω από ευγένια. Ήθελα να ξεκαθαρίσω πως πραγματικά δεν με ενόχλησε αυτό που έγινε. Λυπάμαι που νιώθεις έτσι. Αν το ξανασκεφτείς ίσως να αλλάξεις γνώμη.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο; συνεχίζετε κάπου αυτό το ωραίο παιχνίδι; ειλικρινά το διασκέδασα απλά τώρα το είδα .

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Βάνια. Στο τρελές και όμορφες ιστοριούλες.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

τεσπα...

Μπουμπουκίτσα, σου είπα και στο πμ, απάντησα γιατί θεώρησα σωστό να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ως προς το ότι δεν απαντάω από ευγένια. Ήθελα να ξεκαθαρίσω πως πραγματικά δεν με ενόχλησε αυτό που έγινε. Λυπάμαι που νιώθεις έτσι. Αν το ξανασκεφτείς ίσως να αλλάξεις γνώμη.

θα το πω τελευταια φορα..δεν εχει να κανει με σενα ...εμενα δεν μου αρεσε αυτη η συμπεριφορα...
δεν σε ανεφερα πουθενα...ειπα απλα πως εισαι ευγενικη...εννοουσα πως οταν ειπε να κλεισει το θεμα ζητησες εσυ να τελειωσει πρωτα..το ηθελες και εσυ και τοσες αλλες κοπελες...ενω η κατερινα ειχε ηδη αρχισει να γραφει αλλο...

το οτι αυτο δεν σε πειραξε ειναι κατανοητο...εμενα δεν μου αρεσε...εχω αυτο το δικαιωμα νομιζω..
..και δεν εχω να σκεφτω κατι ...γιατι ειναι προσωπικη γνωμη και δεν αλλαζει...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

Ενα παιχνιδι ειναι απλά.

Σε προτρεπω απλα να το σταματησεις οπως το ξεκινησες. Αυτο ειναι ολο. Αν θες να χαρακτηρισω την σταση σου περεταιρω φυσικα και θα στο πω προσωπικα. Εσυ εβγαλες τα συμπερασματα σου για ολες μας ουτως η αλλως.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

Ενα παιχνιδι ειναι απλά.

Σε προτρεπω απλα να το σταματησεις οπως το ξεκινησες. Αυτο ειναι ολο. Αν θες να χαρακτηρισω την σταση σου περεταιρω φυσικα και θα στο πω προσωπικα. Εσυ εβγαλες τα συμπερασματα σου για ολες μας ουτως η αλλως.

κανεις λάθος!!!!

τα συμπερασματα που έβγαλα είναι μόνο για την μαμα κατερινα....!!!

σε σενα απαντησα απλα επειδη εσυ επελεξες να επεμβεις στο θεμα...
επειδη το γενικευσε καποια στιγμη η κατερινα ..μη το συνεχισουμε...το εχω πει χιλιες φορες...

βιβιαν θα κλειδωθει επιτελους να τελειωνουμε η θα πρεπει να απανταω συνεχεια???

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
elena25 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

τεσπα...

θα το πω τελευταια φορα..δεν εχει να κανει με σενα ...εμενα δεν μου αρεσε αυτη η συμπεριφορα...
δεν σε ανεφερα πουθενα...ειπα απλα πως εισαι ευγενικη...εννοουσα πως οταν ειπε να κλεισει το θεμα ζητησες εσυ να τελειωσει πρωτα..το ηθελες και εσυ και τοσες αλλες κοπελες...ενω η κατερινα ειχε ηδη αρχισει να γραφει αλλο...

το οτι αυτο δεν σε πειραξε ειναι κατανοητο...εμενα δεν μου αρεσε...εχω αυτο το δικαιωμα νομιζω..

την ανεφερες μπουμπουκιτσα και φαινεται πιο πανω ειπες πως ειναι αδικο για την Ελενα που ανοιξε το θεμα ... και την Ελενα τη σεβαστηκα της ειπα οκ τελειωστε το κι εγω θα συμμετεχω ατην επομενη ιστορια... που ειναι το κακο? η ιστορια εμεινε στη μεση και την ξεκινησαμε παλι αφου τελειωσε της Ελενας! και δεν εκανα τον κινεζο οπως ειπες απλα δεν ηθελα να συμμετεχω αλλο και αυτο ειναι δικαιωμα μου... ουτε απαιτησα να συνεχιστει η δικη μου ιστορια ειπα οκ! ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ... αντιθετα με σενα που επιτεθηκες στη Σοφια επειδη η κοπελα αστειευτηκε με την ιστορια!!! μαλλον δεν καταλαβες σου ξαναλεω πως ηταν ενα παιχνιδι και μιλας για συμπεριφορα λες και εγινε κατι το τραγικο... κι εχεις τρελαθει τωρα που την Ελενα οντως δεν την πειραξε ! αποκλειεται να εισαι υπερβολικη εσυ δλδ εεε? και μετα λες πως εγω το γυρισα... τι να πω ακομη απορω!!!!!! επισης αν αλλαξε η γνωμη σου για μενα πραγματικα ειναι το λιγοτερο που με νοιαζει! πωπω χαλασα την ιστορια!!! δεστε με και μαστιγωστε με! επιτελους πια ας σταματησει ολο αυτο ειναι αστειο!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τρι Νοε 15, 2011 1:01 pm, 1 φορά

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια σας παρακαλω μην ριχνετε λαδι στην φωτια κ αναζοπυρονεται το θεμα σε αρνητικο κλιμα...!!! η μπουμπουκιτσα ειναι προφανως εκνευρισμενη,στεναχωρημενη που κοπηκε καπως αποτομα η ιστορια κ ειπε καποια πραγματα... καλο θα ειναι να σταματησουν οι επιθεσεις απο ολες τις πλευρες για ενα παιχνιδι που ομολογω ειναι πολυ διασκεδαστικο κ παρολο που δεν συμμετεχω σας διαβαζω με αγωνια...
σας παρακαλω ομως ασ σταματησουν οι τσακωμοι...!!!
δεν νομιζω πως εχει καποιο νοημα ολο αυτο που γινεται...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
elena25 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

τεσπα...

την ανεφερες μπουμπουκιτσα και φαινεται πιο πανω ειπες πως ειναι αδικο για την Ελενα που ανοιξε το θεμα ... και την Ελενα τη σεβαστηκα της ειπα οκ τελειωστε το κι εγω θα συμμετεχω ατην επομενη ιστορια... που ειναι το κακο? η ιστορια εμεινε στη μεση και την ξεκινησαμε παλι αφου τελειωσε της Ελενας! και δεν εκανα τον κινεζο οπως ειπες απλα δεν ηθελα να συμμετεχω αλλο και αυτο ειναι δικαιωμα μου... ουτε απαιτησα να συνεχιστει η δικη μου ιστορια ειπα οκ! ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ... αντιθετα με σενα που επιτεθηκες στη Σοφια επειδη η κοπελα αστειευτηκε με την ιστορια!!! μαλλον δεν καταλαβες σου ξαναλεω πως ηταν ενα παιχνιδι και μιλας για συμπεριφορα λες και εγινε κατι το τραγικο... κι εχεις τρελαθει τωρα που την Ελενα οντως δεν την πειραξε ! αποκλειεται να εισαι υπερβολικη εσυ δλδ εεε? και μετα λες πως εγω το γυρισα... τι να πω ακομη απορω!!!!!! επισης αν αλλαξε η γνωμη σου για μενα πραγματικα ειναι το λιγοτερο που με νοιαζει! πωπω χαλασα την ιστορια!!! δεστε με και μαστιγωστε με! επιτελους πια ας σταματησει ολο αυτο ειναι αστειο!!!!!

πραγματικα τα θελει ο κωλος σου βρε παιδι μου...το διασκεδαζεις...και συνεχιζεις να βαζεις λογια...
για να γενικευσεις το θεμα ενω ειναι μονο για σενα !!!! με καμια αλλη δεν ειχα προβλημα οσο και αν αυτο θες να περασει και σε βολευει....ελεος πια...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
mama katerina έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
elena25 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

τεσπα...

πραγματικα τα θελει ο κωλος σου βρε παιδι μου...το διασκεδαζεις...και συνεχιζεις να βαζεις λογια...
για να γενικευσεις το θεμα ενω ειναι μονο για σενα !!!! με καμια αλλη δεν ειχα προβλημα οσο και αν αυτο θες να περασει και σε βολευει....ελεος πια...

και καμια αλλη δεν ειχε προβλημα ΜΑΖΙ ΜΟΥ ..αρα δικο σου το προβλημα μπουμπουκιτσα ειναι...μονο δικο σου...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω κοριτσια νιωθω οτι φταιω εγω για ολο αυτο,γιατι πιαστηκατε απο την κουβεντα που ειπα οτι τελειωσε νωρις και εγινε ο κακος χαμος.νιωθω πολυ ασχημα.σας παρακαλω σταματηστε.ειναι χαζο να μαλωνετε για ενα παιχνιδι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις