351 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Πεμ Νοε 17, 2011 11:12 pm
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βρηκα τωρα 9 και εικοσι τρεχω...stefanakos έγραψε:περνω τωρα τηλ για ραντεβου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βρηκα τωρα 9 και εικοσι τρεχω...stefanakos έγραψε:περνω τωρα τηλ για ραντεβου
stefanakos έγραψε:βρηκα τωρα 9 και εικοσι τρεχω...stefanakos έγραψε:περνω τωρα τηλ για ραντεβου
αλικακι έγραψε:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118233/389109/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%91%CE%9A%CE%99%2B%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9B%CE%9F%CE%9D%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%98%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91
Κι έλεγα που θα βρω σκουφί με αυτάκια...στα ZARA!
Δεν είναι τέλειο???
Αρκεί να βρω κάτι που να δένει ή με σκριτς σκρατς,καλύτερα, στο λαιμό.
mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118233/389109/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%91%CE%9A%CE%99%2B%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9B%CE%9F%CE%9D%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%98%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91
Δεν είναι τέλειο???
καλημερα κοριτσακια.
το site zara πολυ καλο δεν μπορουσα βρε παιδακι μου να το βρω,ολο ξενα μου εβγαζε,πολυ το χαρηκα τωρα.
ο μικρος εχει φαει σκαλωμα να κοιμαται μαζι μου,εχω πηξει τρελα,πως θα τον ξαναπαω στο δωματιο του μου λετε?τον ειχα επειδη ηταν αρρωστος και τωρα καλομαθε και ουρλιαζει αν τον παω στο δωματιο του,αλλα δεν ειναι και δουλεια αυτη μαζι μου.θα εχω γολγοθα ....
antonia32 έγραψε:καλημερα βιβη! βαλε τον στο δωματιο οτυ και ας αντιδραει λιγο. βαλε πρωτα αυτον για υπνο και πες του οτι εσυ εχεις δουλειες και δε θα κοιμηθεις ακομη και για αυτο δε μπορειτε να κοιμηθειτε μαζί. καλα ξεμπερδεματα! Καλομαθε ο μικρος;;;!
αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118233/389109/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%91%CE%9A%CE%99%2B%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9B%CE%9F%CE%9D%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%98%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91
Δεν είναι τέλειο???
καλημερα κοριτσακια.
το site zara πολυ καλο δεν μπορουσα βρε παιδακι μου να το βρω,ολο ξενα μου εβγαζε,πολυ το χαρηκα τωρα.
ο μικρος εχει φαει σκαλωμα να κοιμαται μαζι μου,εχω πηξει τρελα,πως θα τον ξαναπαω στο δωματιο του μου λετε?τον ειχα επειδη ηταν αρρωστος και τωρα καλομαθε και ουρλιαζει αν τον παω στο δωματιο του,αλλα δεν ειναι και δουλεια αυτη μαζι μου.θα εχω γολγοθα ....
Χαίρομαι που χάρηκες,Βιβή μου!
Να τον ξαναπάς στο δωμάτιό του,με υπομονή.Θα παιδευτείτε,πιστεύω λίγα βράδυα αλλά πρέπει..Να κάθεσαι δίπλα στην κούνια μαζί του μέχρι να αποκοιμηθεί.Μια δυο βραδιές...εε,θα συνηθίσει ξανά,που θα πάει???
mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118233/389109/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%91%CE%9A%CE%99%2B%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9B%CE%9F%CE%9D%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%98%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91
Δεν είναι τέλειο???
καλημερα κοριτσακια.
Να τον ξαναπάς στο δωμάτιό του,με υπομονή.Θα παιδευτείτε,πιστεύω λίγα βράδυα αλλά πρέπει..Να κάθεσαι δίπλα στην κούνια μαζί του μέχρι να αποκοιμηθεί.Μια δυο βραδιές...εε,θα συνηθίσει ξανά,που θα πάει???
το εχω κανει αλικακι δαιμονιζεται με τα καγκελα,νιωθει εγκλωβισμενος.γιατι μου βγηκε τοσο ανεξαρτητος πια?που εμοιασε?μπουα χαχαχαχχαχα
αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118233/389109/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%91%CE%9A%CE%99%2B%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9B%CE%9F%CE%9D%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%98%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91
Δεν είναι τέλειο???
καλημερα κοριτσακια.
το εχω κανει αλικακι δαιμονιζεται με τα καγκελα,νιωθει εγκλωβισμενος.γιατι μου βγηκε τοσο ανεξαρτητος πια?που εμοιασε?μπουα χαχαχαχχαχα
Δηλαδή,τι κάνει??Με τα κάγκαλα,εννοώ..πως το κατάλαβες??Δεν χωράει???Αμα είναι,καιρός να του πάρετε κρεβατάκι.....
mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118233/389109/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%91%CE%9A%CE%99%2B%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9B%CE%9F%CE%9D%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%98%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91
Δεν είναι τέλειο???
καλημερα κοριτσακια.
Δηλαδή,τι κάνει??Με τα κάγκαλα,εννοώ..πως το κατάλαβες??Δεν χωράει???Αμα είναι,καιρός να του πάρετε κρεβατάκι.....
τα πιανει και χτυπιεται σαν τρελος και παει πανω κατω λες και του βαλανε νεφτη.νιωθει εγκλωβισμενος σιγουρα,εχει μαθει να ανεβοκατεβαινει πολυ καλα πλεον παντου και μαλλον θελει ελευθερια κινησεων οπως ολα τα παιδακια.πω πω αν τον δεις θα φριξεις.λες και τον βαζεις φυλακη κανει απαπαππαπα.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα σας.τι κανετε?εγω ψιλιαρρωστησα,ο λαιμος ειναι καπως.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα σας.τι κανετε?εγω ψιλιαρρωστησα,ο λαιμος ειναι καπως.
tatijana έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα σας.τι κανετε?εγω ψιλιαρρωστησα,ο λαιμος ειναι καπως.
Καλημερα σας....Τι κανετε?
Ζορζετ κανε γαργαρες με λεμονακι και αλατι....Κανα κρυωμα μπορει να ειναι...Περαστικακια σου..
λεμονι και αλατι???δεν το εχω ξανακουσει.θα το δοκιμασω.tatijana έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα σας.τι κανετε?εγω ψιλιαρρωστησα,ο λαιμος ειναι καπως.
Ζορζετ κανε γαργαρες με λεμονακι και αλατι....Κανα κρυωμα μπορει να ειναι...Περαστικακια σου..
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:λεμονι και αλατι???δεν το εχω ξανακουσει.θα το δοκιμασω.tatijana έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα σας.τι κανετε?εγω ψιλιαρρωστησα,ο λαιμος ειναι καπως.
mariabel έγραψε:Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!
Περαστικά στις άρρωστες και κουράγιο στις μαμάδες με ζωηρά μωρά!
Από χθες που έκανα εγγραφή ψάχνω,αλλά δε βρίσκω απάντηση σε κάτι που με απασχολεί πολύ, πάρα πολύ!! Έχω 2 βδομάδες καθυστέρηση. Η προηγούμενη περίοδος (η πρώτη μετά τον τοκετό) ήρθε μια εβδομάδα πριν κλείσει τους 6 μήνες ο γιος μου. Θηλάζω ακόμα και δεν ξέρω εάν πρέπει να χαρώ ή όχι!! Δε θέλω να κάνω τεστ ακόμα. (Νομίζω ότι θα απογοητευθώ αν είναι αρνητικό, τρελό,ε?) Υπάρχει περίπτωση να είναι απλά καθυστέρηση;
Αυτό με απασχολεί όλη μέρα σήμερα και χθες και προχθές, μανούλες... Αχ...
thequeen86 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΤ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΕΜΜΕΤΟ Η ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΟΙΑ.ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ.ΨΗΘΗΚΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ.Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ(ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ)ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
tatijana έγραψε:thequeen86 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΤ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΕΜΜΕΤΟ Η ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΟΙΑ.ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ.ΨΗΘΗΚΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ.Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ(ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ)ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
περαστικακια σας!!!!
tatijana έγραψε:mariabel έγραψε:Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!
Περαστικά στις άρρωστες και κουράγιο στις μαμάδες με ζωηρά μωρά!
Από χθες που έκανα εγγραφή ψάχνω,αλλά δε βρίσκω απάντηση σε κάτι που με απασχολεί πολύ, πάρα πολύ!! Έχω 2 βδομάδες καθυστέρηση. Η προηγούμενη περίοδος (η πρώτη μετά τον τοκετό) ήρθε μια εβδομάδα πριν κλείσει τους 6 μήνες ο γιος μου. Θηλάζω ακόμα και δεν ξέρω εάν πρέπει να χαρώ ή όχι!! Δε θέλω να κάνω τεστ ακόμα. (Νομίζω ότι θα απογοητευθώ αν είναι αρνητικό, τρελό,ε?) Υπάρχει περίπτωση να είναι απλά καθυστέρηση;
Αυτό με απασχολεί όλη μέρα σήμερα και χθες και προχθές, μανούλες... Αχ...
Γεια σου κ καλως ηλθες στην παρεα μας.Μια φιλη μου ειναι εγκυος.Εμεινε οτν ο γιος της εκλεισε τον 7ο μηνα και θηλαζε....Οποτε παιζει πολυ να εισαι εγκυος και στο ευχομαι απο θες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης