201 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Τετ Νοε 16, 2011 4:05 pm
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Ξεκίνα καμιά ιστοριούλα ρε συ να γελάσουμε λίγο.
θριλερ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Ξεκίνα καμιά ιστοριούλα ρε συ να γελάσουμε λίγο.
elena25 έγραψε:Ό,τι να 'ναι. Πάντως θα είχε πολύ γέλιο να κάναμε μια τελείως γελοία ιστορία!
elena25 έγραψε:Για να το σιγουρέψω, θρίλερ ή γελοίο;
mamita έγραψε:koritsia aypnies kai eseis?
mama katerina έγραψε:αχαχαχαχαχαχχα ρε Ελενααααααα γελαωωωωω
elena25 έγραψε:Καληνύχτα! Έχω λιώσει στο γέλιο μιλάμε!
tatijana έγραψε:
Αλικακι μοου ευχαριστω,δεν ηξερα αλλα πανω στο "καπελακι εκει που κλεινει το ματι δλδ πως θα μπορουσα να βαλω βουτυρο?Αλλα ευχαριστω που το ειπες να ξερω...
καλημερα κοριτσια εχθες ηταν πολυ ωραια , ειδα τους αθανατους ....εργαρα !!!!! φαγαμε και hotdog απο τον johny !!!! τέλειο ήταν . αυτα , σημερα θα ειμαι μονη μου με τα παιδια γιατι ο άντρας μου πηγε ταξιδι επαγγελματικο , θα ερθει αυριο...mamamatina έγραψε: Καλημέρααααααααα!!!! Ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι καλύτερη από την χθεσινή. Έχω να σας πω πολλά. Εχθες το απόγευμα πήγα στον παιδικό. Θα κάνω μερικές δουλίτσες και θα επανέλθω. Και η γαστρεντερίτιδα καλά κρατεί...
και εσυ...ειναι ίωση ?mamamatina έγραψε: Καλημέρααααααααα!!!! Ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι καλύτερη από την χθεσινή. Έχω να σας πω πολλά. Εχθες το απόγευμα πήγα στον παιδικό. Θα κάνω μερικές δουλίτσες και θα επανέλθω. Και η γαστρεντερίτιδα καλά κρατεί...
καλα ρε κοριτσια με χρι τι ωρα καθεστε ? δεν κοιμαστε ?????mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Καληνύχτα! Έχω λιώσει στο γέλιο μιλάμε!
κι εγωωω αχαχαχαχχαχαχαχαχα μονο που θα αλλαξω τον τιτλο γιατι δεν ταιριαζει πια!!!!!!!
τους αθανατους ειδα σε 3d ...απλα τελειο !!!!tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:stefanakos έγραψε:επεισα τον άντρα μου να πάμε σινεμα , εχουμε καιρο να βγουμε οι δυο μας, καλα που ειναι η ανιψια μου εδω και μπορει να με εξυπηρετησει, φιλια θα σας πω πως ήτανstefanakos έγραψε:καλησπερα περαστικα σου σου ευχομαι...ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ Α ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
αχ εμεις δεν πηγαμε τελικα γιατι πηγα και πηρα τα υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια για τη βαφτιση! ειπα σιγα σιγα να τα παιρνω να μη μου φανουν! πηγα και σουπερ και πηρα τα ποπ κορν που μου ειπε η Αγγελικη!!! ανυπομονω να δω ταινιουλα το βραδυ!!!!!
Κατερινακι να πατε να το δειτε ομως,αξιζει....
Νινα ποιο εργο?
bettyd έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? καλημερα μπετουλα εσυ τι κάνεις ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης