226 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Τετ Νοε 16, 2011 11:54 pm
andith
Πανταχού παρούσα!
Ενα μπραβο στα κοριτσια στο θεμα 'ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ' υπεροχη ανταλλαγη αποψεων!ευχαριστηθηκα να διαβαζω!
Καλημερα σας!!
Καλημερα σας!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τα παντα βλεπουν , ποτε ειναι η παρασταση ?bettyd έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ? ΕΔΩ ΑΚΟΥΩ
ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ Κ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΜΟΛΙΣ
ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ
ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΣΤΟ BUDMINGTON
K ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΩ. ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΤΟΡΑ Η ΝΤΙΕΓΚΟ?
ηρεμησε....thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
stefanakos έγραψε:ηρεμησε....thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
thequeen86 έγραψε:stefanakos έγραψε: ζητα να κανεις διακανονισμοηρεμησε....thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
αχ πως να ηρεμησω? που αμα το πληρωσω κυριολεκτικα δεν θα εχουμε να φαμε μετα,μονο του μωρου θα μπορω να ψωνησω κ αυτο με τα χιλια ζορια.το μονο που εκαψε τοσο ειναι ιουλιος αυγουστος κ λιγο αρχης σεπτεμβριου το παλιο air condition η μπακατελα γτ το αναβα μονο κ μονο για το μωρο.αλλα κ παλι εχει να μας ερθει εκαθαριστικος απο τον ιουλιο....δεν ξερω τι να κανω και τι να πω πλεον σε αυτη τη σκατοχωρα που ζω
elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!!Τι κάνετε?Εμείς δεν πήγαμε σχολείο σήμερα και έχουμε κάνει το σπίτι μπάχαλο
CHRISLA2216 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!!Τι κάνετε?Εμείς δεν πήγαμε σχολείο σήμερα και έχουμε κάνει το σπίτι μπάχαλο
αχ.κι εγω εκανα το λαθος να κρατησω κ τον μικρο εδω σημερα- να μην ζηλευει που ο μεγαλος δεν θα παει σχολειο- κ ηδη το μετανιωσα.. χαμος παλι!!
αλλα θα τους βγαλω βολτα λιγο αργοτερα γιατι δεν θα αντεξω πολυ εδω μεσα!
καλημερα!!!
stefanakos έγραψε:thequeen86 έγραψε:stefanakos έγραψε: ζητα να κανεις διακανονισμοηρεμησε....thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
αχ πως να ηρεμησω? που αμα το πληρωσω κυριολεκτικα δεν θα εχουμε να φαμε μετα,μονο του μωρου θα μπορω να ψωνησω κ αυτο με τα χιλια ζορια.το μονο που εκαψε τοσο ειναι ιουλιος αυγουστος κ λιγο αρχης σεπτεμβριου το παλιο air condition η μπακατελα γτ το αναβα μονο κ μονο για το μωρο.αλλα κ παλι εχει να μας ερθει εκαθαριστικος απο τον ιουλιο....δεν ξερω τι να κανω και τι να πω πλεον σε αυτη τη σκατοχωρα που ζω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την antonia32 στις Πεμ Νοε 17, 2011 12:29 am, 1 φορά
thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
litsakos έγραψε:thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
330 η ΔΕΗ?!!!περαστικα σας!
καλημερα κιολας!
thequeen86 έγραψε:litsakos έγραψε:thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
καλημερα κιολας!
περαστικα μας δεν λες τιποτα!!! απο το πρωι ειμαι ετσι
antonia32 έγραψε:καθιστε σπιτι. βαλτε κανενα παιδικο ταργουδι, ζωγραφιστε τιποτα η δωσ της να κανει και μια χειροτεχνια (να κολλησει τιποτα οσπρι η κουμπια σε χαρτι) θα περασει πολυ ευχαριστα η ωρα της!
Ρε μαρια αυτο παλι που πληρωνομαστε και τελειωνουν τα λεφτα πριν καν μπουν στη τσεπη! και δουλευουμε και ολη μερα σανν μ@@@ες ρε π@@@η μου! Τον βενιζελο μου μεσα!
και εμεις δεν πηγαμε στην γιορτη , τωρα την διαβαζω και μετα λεω να τα παω βολτα στα τζαμπο...elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!!Τι κάνετε?Εμείς δεν πήγαμε σχολείο σήμερα και έχουμε κάνει το σπίτι μπάχαλο
litsakos έγραψε:thequeen86 έγραψε:litsakos έγραψε:thequeen86 έγραψε:λοιπον κοριτσια η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.λοιπον μου ηρθε το ρευμα.καθοσαστε?? 660,00 ευρωπουλακια/απο αυτα τα μισα ειναι ο φορος.το αλλο μισο ειναι το ρευμα..κ γιατι ειανι τοσο? γτ ειναι αχρηστοι.απο 8/7 ειχε να μας ερθει λογαριασμος εκκαθαριστικος.ολο εναντι ηταν κ για μετρηση επρεπε να του παρω τηλεφωνο....ξεφιλες.κοριτσια θα το παθω το εγκεφαλικο πρωι πρωι
καλημερα κιολας!
περαστικα μας δεν λες τιποτα!!! απο το πρωι ειμαι ετσι
θα κανετε διακανονισμο φανταζομαι,ετσι?
thequeen86 έγραψε:
οχι θα τα πληρωσω με τη μια ετσι κ αλλιως μετα απο 2 βδομαδες πληρωνεται παλι.2 βδομαδες φακες κ φασολια
desT έγραψε:thequeen86 έγραψε:
οχι θα τα πληρωσω με τη μια ετσι κ αλλιως μετα απο 2 βδομαδες πληρωνεται παλι.2 βδομαδες φακες κ φασολια
Κάνε και κανένα μακαρόνι ρε Μαρία καμιά χιλοπίτα, θα πάθει το έντερό σας... χα, χα
Καλημέρα και από μένα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης