601 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Δευ Νοε 21, 2011 12:46 am
anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Mama katerina ευχαριστω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:η ξαδερφη μια κυστη θα χειρουργησει!
καλος ειναι μωρε ο Μητσος δεν εχω παραπονο!!
florentiab έγραψε:καλημέρα τσούπρες!
όλες καλά; τα ζουζούνια σας;
εγώ πέρασα ένα έντονο ΣΚ με το κορίτσι μου. είμαι πτώμα!
florentiab έγραψε:athina24 έγραψε:η ξαδερφη μια κυστη θα χειρουργησει!
καλος ειναι μωρε ο Μητσος δεν εχω παραπονο!!
περαστικά στην ξαδέλφη!
αυτό σου έλειπε να μη σου έφτανε ο Μήτσος.
ταξιτζής, μπειμπι σιτερ, κουβαλητής και ......... !
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα τσούπρες!
τι εγινε με τη μικρη??????
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα τσούπρες!
καλά είναι η μικρή!
το Σάββατο την πήγα στο θέατρο και μετά βολτούλα στον πεζόδρομο γύρω από την Ακρόπολη και περάσαμε σούπερ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χθες την πήγα σε παράσταση της Μαριζας Κωχ με τραγούδια και δεν περάσαμε πολύ καλά. δεν είχε κοιμηθεί για μεσημέρι και με σταύρωσε στο γυρισμό
γι αυτό είμαι κουρέλι από την κούραση
athina24 έγραψε:α!κουραστηκες απο τις βολτες.....
εγω θελω σουφλε!!!!!!!
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα τσούπρες!
καλά είναι η μικρή!
το Σάββατο την πήγα στο θέατρο και μετά βολτούλα στον πεζόδρομο γύρω από την Ακρόπολη και περάσαμε σούπερ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χθες την πήγα σε παράσταση της Μαριζας Κωχ με τραγούδια και δεν περάσαμε πολύ καλά. δεν είχε κοιμηθεί για μεσημέρι και με σταύρωσε στο γυρισμό
γι αυτό είμαι κουρέλι από την κούραση
αντε καλε απο τις βολτες εισαι κουρασμενη? μια χαρα σε βρισκω!!!!!!!
cassiani έγραψε:Σκέφτομαι πως μέχρι να πάρουμε τις απαντήσεις απο την εξέταση του σκύλου μας θα μας φάει το άγχος. Και έχω και την μικρή να μην ξεκολάει απο δίπλα του και την περνάει και δυο κεφάλια.Αν πάθει κάτι το σκυλάκι θα τρελαθούμε οικογενειακώς.
athina24 έγραψε:α!κουραστηκες απο τις βολτες.....
εγω θελω σουφλε!!!!!!!
florentiab έγραψε:athina24 έγραψε:α!κουραστηκες απο τις βολτες.....
εγω θελω σουφλε!!!!!!!
κι εγώ θα ήθελα ένα σουφλέ!
σοκολάτας έτσι;
cassiani έγραψε:Σκέφτομαι πως μέχρι να πάρουμε τις απαντήσεις απο την εξέταση του σκύλου μας θα μας φάει το άγχος. Και έχω και την μικρή να μην ξεκολάει απο δίπλα του και την περνάει και δυο κεφάλια.Αν πάθει κάτι το σκυλάκι θα τρελαθούμε οικογενειακώς.
cassiani έγραψε:τι επαθε ο σκυλος;
mommy12585 έγραψε:Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ..η μάνα μου έκανε ακτινογραφία θώρακος, τυπικά όχι για κάποιο λόγο και πήγε να την πάρει σήμερα το πρωί και της είπαν να περάσει αργότερα να μιλήσει με τον γιατρό...έχουν περάσει χίλιες δυο άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου έχω τρελαθεί...
Περιμένω να μου πουνε όταν γυρίσουν...θα πεθάνω αν έχει κάτι η μαμά μου
mommy12585 έγραψε:Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ..η μάνα μου έκανε ακτινογραφία θώρακος, τυπικά όχι για κάποιο λόγο και πήγε να την πάρει σήμερα το πρωί και της είπαν να περάσει αργότερα να μιλήσει με τον γιατρό...έχουν περάσει χίλιες δυο άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου έχω τρελαθεί...
Περιμένω να μου πουνε όταν γυρίσουν...θα πεθάνω αν έχει κάτι η μαμά μου
cassiani έγραψε:τι επαθε ο σκυλος;
blackrose έγραψε:Καλημερα!Κοριτσια δεν ειμαι καλα...ειδα ονειρο οτι πηγα τουαλετα να κατουρησω και ταχα ειδα το μωρο να βγαινει κομματια...Τρελαθηκα!και στον υπνο μου και στο ξυπνητο μου!!! Εφιαλτης!
Δεν θελω να παθει κατι το μωρο μου θα τρελαθω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης