576 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Κυρ Νοε 20, 2011 9:29 pm
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα νυχτοπουλια! τι εγινε το πηγατε σερι ή πεσατε για υπνο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mommy12585 έγραψε:Καλημέραααααααα!!!
Είστε καλά?!?!?
Η κόρη μου έχει ξαπλαρώσει στον καναπέ και βλέπει τομας το τρενάκι!! χαχαχα δεν υπάρχει, πρωτη φορά κάθεται ήσυχη έτσι να δει τηλεόραση!
αλικακι έγραψε:mommy12585 έγραψε:Καλημέραααααααα!!!
Είστε καλά?!?!?
Η κόρη μου έχει ξαπλαρώσει στον καναπέ και βλέπει τομας το τρενάκι!! χαχαχα δεν υπάρχει, πρωτη φορά κάθεται ήσυχη έτσι να δει τηλεόραση!
Πρωινή,πρωινή ε???Μάλλον θα νυστάζει, ακόμα,η μικρούλα σου....
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε ? εγω ειμαι χαρουμενη γιατι το σαββατο θέλουμε να παμε με τον άντρα μου στην ορεινη αρκαδια γιατι εχουμε επετειο γάμου, κλεινουμε 7 χρονια. το άσχημο ειναι οτι πηρε τηλ για να κλεισει δωματιο και ήταν όλα κλεισμενα !!!!!!καλα μετα σου λεει κριση , ελπιζω κατι να βρουμε πάντως
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε ? εγω ειμαι χαρουμενη γιατι το σαββατο θέλουμε να παμε με τον άντρα μου στην ορεινη αρκαδια γιατι εχουμε επετειο γάμου, κλεινουμε 7 χρονια. το άσχημο ειναι οτι πηρε τηλ για να κλεισει δωματιο και ήταν όλα κλεισμενα !!!!!!καλα μετα σου λεει κριση , ελπιζω κατι να βρουμε πάντως
ναι και για να παμε ολοκληρο σχεδιο ,ο γιος μου στην αδερφη μου και η κορη μου στην πεθερα μου γιατι η πεθερά μου δεν μπορει και τα δυο. περσι ειχαμε παει στα τρικαλα κορινθιας, ωραια ειναι αυτα να γινονται που και που . αν και λιγο αλλα δεν πειραζει , θα ειμαστε λιγο μονοι μας χωρις παιδια, οπως πριν.mommy12585 έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε ? εγω ειμαι χαρουμενη γιατι το σαββατο θέλουμε να παμε με τον άντρα μου στην ορεινη αρκαδια γιατι εχουμε επετειο γάμου, κλεινουμε 7 χρονια. το άσχημο ειναι οτι πηρε τηλ για να κλεισει δωματιο και ήταν όλα κλεισμενα !!!!!!καλα μετα σου λεει κριση , ελπιζω κατι να βρουμε πάντως
Καλημέρα!! Μια χαρά σε βρίσκω πάντως..και να μη βρείτε δωμάτιο μπορείτε να πάτε σε κάποιο άλλο μέρος! είναι ωραία πάντως να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα...
καλημερα σου , οχι τα παιδακια μας δεν θα τα παρουμε...επετειο γαμου με παιδια δεν παιζει!!!! μια χαρα ειναι μονο που το σημειο εκει ειναι λιγο κοκκινο, αλλα επαψε να κλαιει απο την δευτερη ημερα κιολαςαλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε ? εγω ειμαι χαρουμενη γιατι το σαββατο θέλουμε να παμε με τον άντρα μου στην ορεινη αρκαδια γιατι εχουμε επετειο γάμου, κλεινουμε 7 χρονια. το άσχημο ειναι οτι πηρε τηλ για να κλεισει δωματιο και ήταν όλα κλεισμενα !!!!!!καλα μετα σου λεει κριση , ελπιζω κατι να βρουμε πάντως
Τυχερούλα!!!!!Ταξιδάκι,ε???
Κάτι θα βρείτε,δεν μπορεί,όλα να είναι κλεισμένα..αλλιώς,βρείτε κάπου αλλού,εκεί κοντά.
Τα παιδάκια σας θα τα πάρετε????
Ααααα,ξέχασα.....Να τα χιλιάσετε , να είστε πάντα μονιασμένοι και αγαπημένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!
ΥΓ.Ο μικρούλης σου πως είναι????
α...επισης ,ευχαριστω και για τις ευχες σου.stefanakos έγραψε:καλημερα σου , οχι τα παιδακια μας δεν θα τα παρουμε...επετειο γαμου με παιδια δεν παιζει!!!! μια χαρα ειναι μονο που το σημειο εκει ειναι λιγο κοκκινο, αλλα επαψε να κλαιει απο την δευτερη ημερα κιολαςαλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε ? εγω ειμαι χαρουμενη γιατι το σαββατο θέλουμε να παμε με τον άντρα μου στην ορεινη αρκαδια γιατι εχουμε επετειο γάμου, κλεινουμε 7 χρονια. το άσχημο ειναι οτι πηρε τηλ για να κλεισει δωματιο και ήταν όλα κλεισμενα !!!!!!καλα μετα σου λεει κριση , ελπιζω κατι να βρουμε πάντως
Τυχερούλα!!!!!Ταξιδάκι,ε???
Κάτι θα βρείτε,δεν μπορεί,όλα να είναι κλεισμένα..αλλιώς,βρείτε κάπου αλλού,εκεί κοντά.
Τα παιδάκια σας θα τα πάρετε????
Ααααα,ξέχασα.....Να τα χιλιάσετε , να είστε πάντα μονιασμένοι και αγαπημένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!
ΥΓ.Ο μικρούλης σου πως είναι????
ANTE SAS AFHNO NA KANO DOYLEIES, KALHMERAstefanakos έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!τι κανετε???
mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!τι κανετε???
καλημερα πινω καφεεεε ...μετα απο 3 σερι βραδια κοιμηθηκα
εσυ τι κανεις?
anthaki έγραψε:Καλημερα Βιβη!!την ωρα που με ειχαν πιασει οι τεχνητοι λεω του γιατρου'εχετε χαιρετισματα απο την Βιβη Β....' "που την ξερεις εσυ την Βιβη??μου λεειχιχι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
athina24 έγραψε:mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!τι κανετε???
καλημερα πινω καφεεεε ...μετα απο 3 σερι βραδια κοιμηθηκα
εσυ τι κανεις?
τρωω το τοστακι που μου εφτιαξε ο Μητσος και σε λιγο θα ετοιμαστω να παω στο νοσοκομειο που μπηκε εκτακτως η ξαδερφη του Μητσου!
εσεις τι κανετε??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης