301 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Πεμ Νοε 17, 2011 12:26 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τραγουδαμε με τη μαμα κατερινα μεσω φουμπου τραλαλα λαλαλ λαλαλα λαλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:τραγουδαμε με τη μαμα κατερινα μεσω φουμπου τραλαλα λαλαλ λαλαλα λαλα
mama katerina έγραψε:blackrose έγραψε:τραγουδαμε με τη μαμα κατερινα μεσω φουμπου τραλαλα λαλαλ λαλαλα λαλα
τρα λα λα λα λα λα
Ευάκι έγραψε:η καλλιοπη καλα ειναι,καθε μερα και καλυτερα.ζαλιζεται λιγο γιατι ειχε και χαμηλο αιματοκριτη πριν την γεννα αλλα ολα καλα!ανυπομονω να πανε σπιτακι τους να παρω αγκαλιτσα την μικρη γιατι μονο ενα φιλακι στο πατουσακι της εδωσα μολις γεννηθηκε που μας την εδειξαν και απο εκει και επειτα μας τη δειχνουν απο το τζαμι!
blackrose έγραψε:Το γελιο ειναι ΖΩΗ... και η ζωη για ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!!επειδη δεν ξερω τι να κανω θα ηθελα μια μικρη βοηθεια να μου πειτε την γνωμη σας!!!ενας γνωστο μας λογω οικονομικου η γυναικα του εφυγε με τα παιδακια της στη πολη της κ ειχε κ εναν μπεμπη,κ επειδη ο αντρας της θα μετακομησει δινει τα πραγματα σε λογικες τιμες!!κ μας ειπε για την κουνια χρησιμοποιημενη μονο 2 μηνες γτ ο μικρος μας ειπε κοιμοταν στο κρεβατι με την μανα του επειδη αυτος δουλευιε βραδυ!!πηγαμε την ειδαμε λυμενη βεβαια 100ε μας ειπε κ την ειχε παρει γυρω στα 400ε κ εμας 100ε με στρωμα media strom αλλα ειπαμε να την παρουμε αλλα ειμαι σε σκεψει για το στρωμα τι να κανω να βαλω τον μπεμπη μου να κοιμηθη σε αυτο καπως νιωθω δεν θελω να το βαλω σε μεταχειρισμενο στρωμα παρ ολο που ειναι σχεδον καινουργιο..τι να κανω ειμαι σε δηλημα λεω να παρω καινουργιο καλητερα δνε μου κανει η καρδια αλλο κουνια κ αλλο στρωμα,συγνωμη σας μπερδεψα
δεν ξερω να πω την αληθεια δεν θελω λεω ενταξει τωρα το μπεμπε μου γτ να μν παρω καινουργιο,αλλα πλενεται να το παω σε καθαριστιριο,θα το κρατησο να το χρησιμοπιοισω καπως αλλιως!!ευχαριστω παντοςCHRISLA2216 έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!!επειδη δεν ξερω τι να κανω θα ηθελα μια μικρη βοηθεια να μου πειτε την γνωμη σας!!!ενας γνωστο μας λογω οικονομικου η γυναικα του εφυγε με τα παιδακια της στη πολη της κ ειχε κ εναν μπεμπη,κ επειδη ο αντρας της θα μετακομησει δινει τα πραγματα σε λογικες τιμες!!κ μας ειπε για την κουνια χρησιμοποιημενη μονο 2 μηνες γτ ο μικρος μας ειπε κοιμοταν στο κρεβατι με την μανα του επειδη αυτος δουλευιε βραδυ!!πηγαμε την ειδαμε λυμενη βεβαια 100ε μας ειπε κ την ειχε παρει γυρω στα 400ε κ εμας 100ε με στρωμα media strom αλλα ειπαμε να την παρουμε αλλα ειμαι σε σκεψει για το στρωμα τι να κανω να βαλω τον μπεμπη μου να κοιμηθη σε αυτο καπως νιωθω δεν θελω να το βαλω σε μεταχειρισμενο στρωμα παρ ολο που ειναι σχεδον καινουργιο..τι να κανω ειμαι σε δηλημα λεω να παρω καινουργιο καλητερα δνε μου κανει η καρδια αλλο κουνια κ αλλο στρωμα,συγνωμη σας μπερδεψα
υπαρχει κ η λυση του να το πλυνεις πρωτα το στρωμα κ επειτα να το χρησιμοποιησεις.. τωρα αν για ψυχολογικους λογους δεν θελεις, τοτε ναι αγορασε ενα καινουργιο!
anthaki έγραψε:chrisla περαστικουλια στο παιδακι σου!!..απο χτυπηματα..δεν τους προλαβαινεις..
CHRISLA2216 έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:[color=indigo]quote]
υπαρχει κ η λυση του να το πλυνεις πρωτα το στρωμα κ επειτα να το χρησιμοποιησεις.. τωρα αν για ψυχολογικους λογους δεν θελεις, τοτε ναι αγορασε ενα καινουργιο!
δεν ξερω να πω την αληθεια δεν θελω λεω ενταξει τωρα το μπεμπε μου γτ να μν παρω καινουργιο,αλλα πλενεται να το παω σε καθαριστιριο,θα το κρατησο να το χρησιμοπιοισω καπως αλλιως!!ευχαριστω παντος
anthaki έγραψε:...τι κανεις οταν καποιος-σχεδον- αγνωστος σου κανει φιλοφρονηση -που τοσο εχεις αναγκη και επισης εχεις κατι αιωνες να ακουσεις?..-εγω παντως την ευχαριστηθηκα!...
CHRISLA2216 έγραψε:το μικρο μου ζουζουνι χτυπησε νωριτερα στο τραπεζι, ματωσε το χειλακι του κ αν και του εβαλα παγο πρηστηκε δυστυχως.. ματωσε κ το ενα δοντακι του κ φοβαμαι μηπως εσπασε, αλλα επι μιση ωρα εκλαιγε ο καημενουλης κ δεν με αφησε να το δω..
μα επιδημια επεσε τελευταια με αυτα τα χτυπηματα??
σιδερωνα επι μια ωρα- στοιβα τα ρουχα μαζεμενα, τωρα εβαλα κι αλλο πλυντηριο, κ εκατσα λιγο να χαλαρωσω.. ειστε ολες καλα? δεν προλαβα να σας διαβασω...
και πολυ καλα εκανες!anthaki έγραψε:...τι κανεις οταν καποιος-σχεδον- αγνωστος σου κανει φιλοφρονηση -που τοσο εχεις αναγκη και επισης εχεις κατι αιωνες να ακουσεις?..-εγω παντως την ευχαριστηθηκα!...
CHRISLA2216 έγραψε:το μικρο μου ζουζουνι χτυπησε νωριτερα στο τραπεζι, ματωσε το χειλακι του κ αν και του εβαλα παγο πρηστηκε δυστυχως.. ματωσε κ το ενα δοντακι του κ φοβαμαι μηπως εσπασε, αλλα επι μιση ωρα εκλαιγε ο καημενουλης κ δεν με αφησε να το δω..
μα επιδημια επεσε τελευταια με αυτα τα χτυπηματα??
σιδερωνα επι μια ωρα- στοιβα τα ρουχα μαζεμενα, τωρα εβαλα κι αλλο πλυντηριο, κ εκατσα λιγο να χαλαρωσω.. ειστε ολες καλα? δεν προλαβα να σας διαβασω...
marinaki <3 <3 έγραψε:δεν ξερω να πω την αληθεια δεν θελω λεω ενταξει τωρα το μπεμπε μου γτ να μν παρω καινουργιο,αλλα πλενεται να το παω σε καθαριστιριο,θα το κρατησο να το χρησιμοπιοισω καπως αλλιως!!ευχαριστω παντοςCHRISLA2216 έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!!επειδη δεν ξερω τι να κανω θα ηθελα μια μικρη βοηθεια να μου πειτε την γνωμη σας!!!ενας γνωστο μας λογω οικονομικου η γυναικα του εφυγε με τα παιδακια της στη πολη της κ ειχε κ εναν μπεμπη,κ επειδη ο αντρας της θα μετακομησει δινει τα πραγματα σε λογικες τιμες!!κ μας ειπε για την κουνια χρησιμοποιημενη μονο 2 μηνες γτ ο μικρος μας ειπε κοιμοταν στο κρεβατι με την μανα του επειδη αυτος δουλευιε βραδυ!!πηγαμε την ειδαμε λυμενη βεβαια 100ε μας ειπε κ την ειχε παρει γυρω στα 400ε κ εμας 100ε με στρωμα media strom αλλα ειπαμε να την παρουμε αλλα ειμαι σε σκεψει για το στρωμα τι να κανω να βαλω τον μπεμπη μου να κοιμηθη σε αυτο καπως νιωθω δεν θελω να το βαλω σε μεταχειρισμενο στρωμα παρ ολο που ειναι σχεδον καινουργιο..τι να κανω ειμαι σε δηλημα λεω να παρω καινουργιο καλητερα δνε μου κανει η καρδια αλλο κουνια κ αλλο στρωμα,συγνωμη σας μπερδεψα
elena25 έγραψε:Τι άκουσαν τα ωραία ροζ αυτιά μου πάλι;
Πριν ήμουν με τη μάνα μου και την αρραβωνιαστικιά του πρώτου της ξάδερφου. Μιλάγαμε γενικά για άντρες. Έλεγε η μάνα μου "Εντάξει όλοι οι άντρες κάποιο ελάττωμα θα έχουν. Αν είναι καλά το ζευγάρι μεταξύ του όμως... Να, κι εμένα δε μ' αρέσουν κάποια πράγματα που κάνει ο Τάσος (ο άντρας μου) αλλά αφού μεταξύ τους τα βρίσκουν... Τι να πω εγώ;"
Γιατί ρε μάνα, τη ρωτάω; Τι άσχημο έχει ο Τάσος;
Όχι άσχημο, μου λέει, απλά εμένα δε μου αρέσει που σε ρωτάει και σε ακολουθεί σε όλα. Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο άντρας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ε ναι ρε Ελενα. Να σου δινει και κανενα σκαμπιλι πού και πού...elena25 έγραψε:...Τι άσχημο έχει ο Τάσος;
Όχι άσχημο, μου λέει, απλά εμένα δε μου αρέσει που σε ρωτάει και σε ακολουθεί σε όλα. Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο άντρας!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης