651 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Δευ Νοε 21, 2011 4:54 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
ωχ μαλλον το δευτερο κ σε βλεπω πυραυλο μετα!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anthaki έγραψε:Σε συζητηση που ειχαμε με την μανα μου για διακοπες της λεω οτι σκεφτομαι να παω Μυτιληνη οικογενειακως να προσκυνησω και τον Αγιο Ραφαηλ,μεγαλη η χαρη του, που εχω χρονια να παω..
..γουρλωνει τα ματια και μου λεει'αμα παρεις τα παιδια τοσο μακρια,θα σε παω μεχρι τον αριο παγο και θα σου παρω την κηδεμονια!!μου λεει ..και εντελως φυσικα και επειδη ειμαι και αυθορμητο ατομο 'θα μου κλασεις' της λεω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ...εεεε δεν υποφερετε με τιποτα ομως...με τιποτα!!
anthaki έγραψε:Σε συζητηση που ειχαμε με την μανα μου για διακοπες της λεω οτι σκεφτομαι να παω Μυτιληνη οικογενειακως να προσκυνησω και τον Αγιο Ραφαηλ,μεγαλη η χαρη του, που εχω χρονια να παω..
..γουρλωνει τα ματια και μου λεει'αμα παρεις τα παιδια τοσο μακρια,θα σε παω μεχρι τον αριο παγο και θα σου παρω την κηδεμονια!!μου λεει ..και εντελως φυσικα και επειδη ειμαι και αυθορμητο ατομο 'θα μου κλασεις' της λεω.. ...εεεε δεν υποφερετε με τιποτα ομως...με τιποτα!!
elena25 έγραψε:anthaki έγραψε:Σε συζητηση που ειχαμε με την μανα μου για διακοπες της λεω οτι σκεφτομαι να παω Μυτιληνη οικογενειακως να προσκυνησω και τον Αγιο Ραφαηλ,μεγαλη η χαρη του, που εχω χρονια να παω..
..γουρλωνει τα ματια και μου λεει'αμα παρεις τα παιδια τοσο μακρια,θα σε παω μεχρι τον αριο παγο και θα σου παρω την κηδεμονια!!μου λεει ..και εντελως φυσικα και επειδη ειμαι και αυθορμητο ατομο 'θα μου κλασεις' της λεω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ...εεεε δεν υποφερετε με τιποτα ομως...με τιποτα!!
Θα σου πάρει την κηδεμονία επειδή θα πας διακοπές με τα παιδιά σου;;;;
tatijana έγραψε:Ειμαι στην μανα μου ο δικος μου πηγε στην καργια με την αδερφουλα του...Αντε να δω τι σκατα και πως θα μου γυρισει...Θα πουν τιποτα?Γιατι της ειπε θα τα πουμε ολα μολις ηρεμησεις...Για να δουμε,θα εχει τα αρχι: να της μιλησει η θα παει και θα φυγει μες στην καλη χαρα?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την βανια στις Δευ Νοε 21, 2011 5:16 am, 1 φορά
anthaki έγραψε:Bιβη ανακατευετε στα ΠΑΝΤΑ και αυτος ειναι ο λογος που της ειχα κοψει την καλημερα 3 χρονια, εδωσα τοπο στην οργη ομως...αλλα δεν βλεπω χαιρι και προκοπη...
cassiani έγραψε:τι επαθε ο σκυλος;
mommy12585 έγραψε:Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ..η μάνα μου έκανε ακτινογραφία θώρακος, τυπικά όχι για κάποιο λόγο και πήγε να την πάρει σήμερα το πρωί και της είπαν να περάσει αργότερα να μιλήσει με τον γιατρό...έχουν περάσει χίλιες δυο άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου έχω τρελαθεί...
Περιμένω να μου πουνε όταν γυρίσουν...θα πεθάνω αν έχει κάτι η μαμά μου
blackrose έγραψε:Καλημερα!Κοριτσια δεν ειμαι καλα...ειδα ονειρο οτι πηγα τουαλετα να κατουρησω και ταχα ειδα το μωρο να βγαινει κομματια...Τρελαθηκα!και στον υπνο μου και στο ξυπνητο μου!!! Εφιαλτης!
Δεν θελω να παθει κατι το μωρο μου θα τρελαθω!
..γουρλωνει τα ματια και μου λεει'αμα παρεις τα παιδια τοσο μακρια,θα σε παω μεχρι τον αριο παγο και θα σου παρω την κηδεμονια!!μου λεει ..και εντελως φυσικα και επειδη ειμαι και αυθορμητο ατομο 'θα μου κλασεις' της λεω.. ...εεεε δεν υποφερετε με τιποτα ομως...με τιποτα!!
desT έγραψε:tatijana έγραψε:Ειμαι στην μανα μου ο δικος μου πηγε στην καργια με την αδερφουλα του...Αντε να δω τι σκατα και πως θα μου γυρισει...Θα πουν τιποτα?Γιατι της ειπε θα τα πουμε ολα μολις ηρεμησεις...Για να δουμε,θα εχει τα αρχι: να της μιλησει η θα παει και θα φυγει μες στην καλη χαρα?
Ξεκόλα Τάτι!!!!
Έχει αρχίσει να σου γίνεται εμμονή.
Σταμάτα να δίνεις πλέον σημασία στην πεθερά σου.
Λογικό είναι να πάει στη μάνα του. Σκέψου να μεγαλώσει ο γιος σου και να μη γουστάρεις τη νύφη. Τουλάχιστον, θα ήθελες να τον βλέπεις μόνο του.
cassiani έγραψε:Ερώτηση: ετοιμάζομαι να κάνω μόνη μου diapercakes. Έχει κάνει ποτέ κάποια; Αναρωτιέμαι για ένα "κέικ" πόσες πάνες χρειάζονται περίπου; Μία συσκευασία απλή φτάνει;
[Έχω κάνει εγώ τρείς φορες αλλά παίζει ρόλο πόσο μεγάλη θέλεις να την κάνεις.Για μία φισιολόγκή τρεία πατώματα φτάνει η μεγάλη συσκευασία.αλλα αν δεις πως δεν σου φτάνουν μπορείς να βάλεις σε μεσα μεσα θέσεις αντί για πάνες τα ρολά απο τα χαρτιά υγείας και αν θες μπορείς να τα τυλίξεις με τα πανάκια που είναι για τα μωρά και να τα βαλεεις σε σημεία που φαίνονται.έχω φωτόνα σου δείξω αν θες.
mamavivo έγραψε:anthaki έγραψε:Bιβη ανακατευετε στα ΠΑΝΤΑ και αυτος ειναι ο λογος που της ειχα κοψει την καλημερα 3 χρονια, εδωσα τοπο στην οργη ομως...αλλα δεν βλεπω χαιρι και προκοπη...
καμαρι μην στεναχωριεσαι..μπενακις -βγαινακις ..καλα πες της αν δεν κανει τιποτα ο Αρειος υπαρχει και το Ευρωπαικο πες της.Σου τυχε και σενα λαχειοπ βρε παιδι μου...μην αγχω καθολου.
desT έγραψε:anthaki έγραψε:Σε συζητηση που ειχαμε με την μανα μου για διακοπες της λεω οτι σκεφτομαι να παω Μυτιληνη οικογενειακως να προσκυνησω και τον Αγιο Ραφαηλ,μεγαλη η χαρη του, που εχω χρονια να παω..
Γμτ έτσι θα γίνουμε και εμείς;
Εγώ βλέπω την μάνα μου και μερικές φορές δεν την αναγνωρίζω.
Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται πιο πεισματάρα και ισχυρογνώμων. Ό,τι είναι να πει το λέει χωρίς να σκεφτεί πρώτα αν πληγώνει κανεναν ή αν είναι ευγενική. Πραγματικά, άλλος άνθρωπος.
chicken έγραψε:να με κλείσει σε γηροκομείο και να ξεχάσει πως υπάρχω.desT έγραψε:tatijana έγραψε:
anthaki έγραψε:
...να σου πω κατι?...απλα εχω σηκωσει τα χερια ψηλα-μαζι με την επιστημη-...δεν παλευω αλλο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
desT έγραψε:
Τσίκεν, το γηροκομείο σ' αυτήν την περίπτωσή θα είναι η αισιόδοξη λύση, ... αλλιώς σαν το σκυλί στ' αμπέλι θα πάμε.
desT έγραψε:tatijana έγραψε:Ειμαι στην μανα μου ο δικος μου πηγε στην καργια με την αδερφουλα του...Αντε να δω τι σκατα και πως θα μου γυρισει...Θα πουν τιποτα?Γιατι της ειπε θα τα πουμε ολα μολις ηρεμησεις...Για να δουμε,θα εχει τα αρχι: να της μιλησει η θα παει και θα φυγει μες στην καλη χαρα?
Ξεκόλα Τάτι!!!!
Έχει αρχίσει να σου γίνεται εμμονή.
Σταμάτα να δίνεις πλέον σημασία στην πεθερά σου.
Λογικό είναι να πάει στη μάνα του. Σκέψου να μεγαλώσει ο γιος σου και να μη γουστάρεις τη νύφη. Τουλάχιστον, θα ήθελες να τον βλέπεις μόνο του.
spapastamou έγραψε:elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!
Για όποια ενδιαφέρεται έχει προσφορά τα libero την οικονομικη συσκευασία στα ΑΒ.
οντως μολις πηραμε!!!
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπερα σε ολες!
ξερει καμια αν μπορω να κολλησω οργαντζα πανω σε καθρεφτη? με LOGO. θα κατσει?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης