176 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Τετ Νοε 16, 2011 11:56 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Τι θα δείτε Κατερίνα;
ναι θα παω να το δω σιγουρα..
Ελενα θα δουμε μαλλον το τελευταιο απο τους πειρατες της καραιβικης...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Τι θα δείτε Κατερίνα;
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Τι θα δείτε Κατερίνα;
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Τι θα δείτε Κατερίνα;
Μεειχε παρει ο υπνος εκει....
Εγω δε ξερω μαλλον θα δω το "seven"...Θριλερακι.
elena25 έγραψε:Ούτε αυτό έχω καταφέρει να το δω! Το βαριέμαι αφόρητα! Σαν τον άρχοντα ένα πράγμα...
elena25 έγραψε:Ποια κατέβασες;
tatijana έγραψε:Βανια μου να προσεχεις μη κανει τιποτα αλλο...Φιλια δωστου του ομορφου...
Λιτσακι ναι οταν ξανα συμβει κατι θα του βαλω αμεσως βουτυρο,το ειχατε ξανα αναφερει καποτε αλλα που να σκεφτω...Επομενη φοραααα..
Αθηνακι μηπως ειναι κανα δοντακι?
Ρε κοριτσια,ποια ειναι απο Κορυδαλο?
elena25 έγραψε:Έχω ακούσει πως το conviction είναι πολύ καλή. Παίζει η Hilary Swank και είναι δικαστικό δράμα. Την έχω κατεβάσει αλλά δεν καταφέραμε να τη δούμε ακόμη.
litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Βανια μου να προσεχεις μη κανει τιποτα αλλο...Φιλια δωστου του ομορφου...
Λιτσακι ναι οταν ξανα συμβει κατι θα του βαλω αμεσως βουτυρο,το ειχατε ξανα αναφερει καποτε αλλα που να σκεφτω...Επομενη φοραααα..
να σου πω μικρομανα πού το κοπανησε ο μικρος το ματι?
εδω ειχαμε τυλιξει τα επικινδυνα (ποδια τραπεζαριας π.χ.) με αυτο το πλαστικο με τις φουσκες που τυλιγουν τα ευθραυστα αντικειμενα.Εκει το εφαγε ο δικος μου,στο ποδι του τραπεζιου.Τα ειχαμε τυλιξει,τις επομενες που κοπαναγε ηταν καλυτερα
tatijana έγραψε:litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Βανια μου να προσεχεις μη κανει τιποτα αλλο...Φιλια δωστου του ομορφου...
εδω ειχαμε τυλιξει τα επικινδυνα (ποδια τραπεζαριας π.χ.) με αυτο το πλαστικο με τις φουσκες που τυλιγουν τα ευθραυστα αντικειμενα.Εκει το εφαγε ο δικος μου,στο ποδι του τραπεζιου.Τα ειχαμε τυλιξει,τις επομενες που κοπαναγε ηταν καλυτερα
το ματακι του μαλλον το εφαγε στο καρεκλακι του φαγητου του εκει που βαζεις τα ποδια το μωρο...Εκει τον ειδα πεσμενο δλδ...Δεν εχω επικινδυνα επιπλα δλδ ποδια τραπεζιων κτλ....Τις γωνιες ηδη τις εχω "μαντρωσει"...αλλα δεν φουσκωσε παραπανω...Λιγουλακι μονο...
tatijana έγραψε:litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Βανια μου να προσεχεις μη κανει τιποτα αλλο...Φιλια δωστου του ομορφου...
το ματακι του μαλλον το εφαγε στο καρεκλακι του φαγητου του εκει που βαζεις τα ποδια το μωρο...Εκει τον ειδα πεσμενο δλδ...Δεν εχω επικινδυνα επιπλα δλδ ποδια τραπεζιων κτλ....Τις γωνιες ηδη τις εχω "μαντρωσει"...αλλα δεν φουσκωσε παραπανω...Λιγουλακι μονο...
naysika έγραψε:Κατερινακη εγω το πληρωσα εχθες!!αστα να πανε πολλα ηταν τα χρηματα αλλα τη να καναμε κιολας να το αφησουμε και αν μετα μας εκοβαν το ρευμα;χειμωνα εχουμε!
mama katerina έγραψε:naysika έγραψε:Κατερινακη εγω το πληρωσα εχθες!!αστα να πανε πολλα ηταν τα χρηματα αλλα τη να καναμε κιολας να το αφησουμε και αν μετα μας εκοβαν το ρευμα;χειμωνα εχουμε!
υπαρχει τροπος να πληρωσεις κανονικα μονο το ρευμα σου και οχι το χαρατσι! το εχει κανει παρα πολυς κοσμος!!!!
CHRISLA2216 έγραψε:mama katerina έγραψε:naysika έγραψε:Κατερινακη εγω το πληρωσα εχθες!!αστα να πανε πολλα ηταν τα χρηματα αλλα τη να καναμε κιολας να το αφησουμε και αν μετα μας εκοβαν το ρευμα;χειμωνα εχουμε!
υπαρχει τροπος να πληρωσεις κανονικα μονο το ρευμα σου και οχι το χαρατσι! το εχει κανει παρα πολυς κοσμος!!!!
αχ βρε κοριτσια, κι εμεις το πληρωσαμε χθες.. και ξανα παλι τον ιανουαριο κ μετα ξανα, και ξανα, και ξανα, και ξανα.. μεχρι να βγαλουν κατι καινουργιο μετα.. παντως επειδη ο αντρας μου ειναι ελευθερος επαγγελματιας επρεπε οπωσδηποτε να το πληρωσει- δεν ειχαμε αλλη επιλογη. για οσους μπορειτε, μην το πληρωνετε για την ωρα κ βλεπουμε...
Κατερινα, χθες σε ειδα σε τραπεζι ζωγραφικης, αλλα δεν ηξερα πως να καθησω στο ιδιο..
Τατιανα μου, ενα γλυκο φιλι για περαστικα στον γιοκα σου..
elena25 έγραψε:Κάθρην πού είσαι;;; Ακόμα ταινία βλέπεις ή μήπως "μαλώνεις" με τον άντρα σου;;;;;;;;
mama katerina έγραψε:[quote="
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Κάθρην πού είσαι;;; Ακόμα ταινία βλέπεις ή μήπως "μαλώνεις" με τον άντρα σου;;;;;;;;
αν μαλωνω? τι ταινια παει αυτη...σκοτωθηκαμε σημερα.. ασε με πιο πολυ μου την εδωσε που πηρε ο πεθερος μου και του ειπε οτι πρεπει να το πληρωσει..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
CHRISLA2216 έγραψε:mama katerina έγραψε:[quote="
γιατι οπωσδηποτε επρεπε να το πληρωσετε???
ησυν η Πελαγια στη ζωγραφικη?
γιατι σαν ελευθερος επαγγελματιας δεν θα μπορεσει να παρει φορολογικη ενημεροτητα αν το αφησει απληρωτο..
οχι, σαν ΧΡΙΣΛΑ ειμαι κ εκει.. πως μπορω να μπω στο τραπεζι που ειναι ηδη καποιος δικος μου? χθες, πατουσα πανω στο ονομα σου κ μου εβγαζε κατι "ταυτοτητα" "ακολουθησε" κ καποια αλλα που δεν θυμαμαι αλλα δεν ηξερα τι να κανω...
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Κάθρην πού είσαι;;; Ακόμα ταινία βλέπεις ή μήπως "μαλώνεις" με τον άντρα σου;;;;;;;;
αν μαλωνω? τι ταινια παει αυτη...σκοτωθηκαμε σημερα.. ασε με πιο πολυ μου την εδωσε που πηρε ο πεθερος μου και του ειπε οτι πρεπει να το πληρωσει..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έλα μωρέ, ηρέμησε τώρα.. Πάει έγινε! Αφού το πλήρωσε τώρα δεν αλλάζει τίποτα. Μη σκας και στενοχωριέσαι! Και ξέρεις τι λένε (και στο επιβεβαιώνω κι εγώ κιόλας, δοκιμασμένο) μετά από καυγά γίνεται το καλύτερο... you know!
mama katerina έγραψε:
οοοχι δεν το πληρωσε..σημερα ηρθε... ΘΕΛΕΙ να το πληρωσει και με τσαντιζει που ανακατευεται ο πεθερος μου και το ανεχεται... οσο για το αλλο...
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
οοοχι δεν το πληρωσε..σημερα ηρθε... ΘΕΛΕΙ να το πληρωσει και με τσαντιζει που ανακατευεται ο πεθερος μου και το ανεχεται... οσο για το αλλο...
Ε τότε τι σκας; Κάντου τα γλυκά μάτια και θα δεις για πότε θα τον πείσεις να μην το πληρώσει! Άκου με που σου λέωωωωω..... Δοκιμασμένο! Διπλά και τριπλά και απειροστά.... Χαχαχαχα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης