151 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Τετ Νοε 16, 2011 4:11 am
trilly
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι συλληπητηρια. κανε κουραγιο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΛΙΚΑΚΙ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΗΚΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΜΙΑ Κ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΗ ΧΟΛΗ Κ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΑ.ΑΦΗΣΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ Κ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΤΟ ΠΕΤΑΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ..
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Κ ΒΙΒΙΑΝ..
mamavivo έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Κ ΒΙΒΙΑΝ..
κοριτσακι μου γλυκο περαστικα,τωρα το διαβασα.Υπομονη και ολα θα πανε καλα .σε φιλω
tatijana έγραψε:Για μια στιγμη τον αφησα κ καπου σκοτωθηκε.Το ματακι του εχει κανει ενα μικρο αιματωματακι στο καπακι του ματιου....Αχ Κωνσταντινακο μου!!!
desT έγραψε:Καλημέρα και από μένα!
Αλίκη, θυμάμαι που έλεγες για την ξαδέρφη σου που ήταν διασωληνωμένη από τον Αύγουστο (αν θυμάμαι καλά)... λυπάμαι πολύ! Τα συλληπητήριά μου σε σένα και πάνω από όλα στην οικογένειά της. Είναι πολύ θλιβερό όταν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι.
Angie_77 έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα!!
Αλίκη μου συλλυπητήρια κοπέλα μου!!! Όταν διαβάζω τέτοια θέματα, λυπάμαι τόσο πολύ. Θέλω κάτι να γράψω αλλά δεν βρίσκω λόγια !!!! Τι να πώ??
Την Δευτέρα πέθανε η μαμά της συνυφάδας μου!! Από καρκίνο. Ήταν 52 χρονών. Η κοπέλα είναι λεχώνα και έχει και ένα παιδάκι 1,5 χρονών και είναι πολύ χάλια!!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΛΙΚΑΚΙ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΗΚΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΜΙΑ Κ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΗ ΧΟΛΗ Κ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΑ.ΑΦΗΣΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ Κ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΤΟ ΠΕΤΑΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ..
μινα περαστικα σου.ευχομαι αυριο να εισαι στο σπιτι σου.μην κλαις ομως βρε κοπελα μου δεν κανει.δεν πειραζει να πεταξεις λιγο γαλατακι,αρκει να μην σου κοπει με την στεναχωρια.ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΛΙΚΑΚΙ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΗΚΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΜΙΑ Κ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΗ ΧΟΛΗ Κ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΑ.ΑΦΗΣΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ Κ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΤΟ ΠΕΤΑΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ..
supermom έγραψε:Αλικάκι συλλυπητήρια και από εμένα...
Τατιάνα...σου χόρεψε ο Σταύρος; Τι χορό;
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ Α ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
καλησπερα περαστικα σου σου ευχομαι...ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ Α ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
επεισα τον άντρα μου να πάμε σινεμα , εχουμε καιρο να βγουμε οι δυο μας, καλα που ειναι η ανιψια μου εδω και μπορει να με εξυπηρετησει, φιλια θα σας πω πως ήτανstefanakos έγραψε:καλησπερα περαστικα σου σου ευχομαι...ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ Α ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
stefanakos έγραψε:επεισα τον άντρα μου να πάμε σινεμα , εχουμε καιρο να βγουμε οι δυο μας, καλα που ειναι η ανιψια μου εδω και μπορει να με εξυπηρετησει, φιλια θα σας πω πως ήτανstefanakos έγραψε:καλησπερα περαστικα σου σου ευχομαι...ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ Α ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
stefanakos έγραψε:επεισα τον άντρα μου να πάμε σινεμα , εχουμε καιρο να βγουμε οι δυο μας, καλα που ειναι η ανιψια μου εδω και μπορει να με εξυπηρετησει, φιλια θα σας πω πως ήτανstefanakos έγραψε:καλησπερα περαστικα σου σου ευχομαι...ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ Α ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
mama katerina έγραψε:stefanakos έγραψε:επεισα τον άντρα μου να πάμε σινεμα , εχουμε καιρο να βγουμε οι δυο μας, καλα που ειναι η ανιψια μου εδω και μπορει να με εξυπηρετησει, φιλια θα σας πω πως ήτανstefanakos έγραψε:καλησπερα περαστικα σου σου ευχομαι...ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ Α ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΥΡΙΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
αχ εμεις δεν πηγαμε τελικα γιατι πηγα και πηρα τα υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια για τη βαφτιση! ειπα σιγα σιγα να τα παιρνω να μη μου φανουν! πηγα και σουπερ και πηρα τα ποπ κορν που μου ειπε η Αγγελικη!!! ανυπομονω να δω ταινιουλα το βραδυ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης