451 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Σαβ Νοε 19, 2011 2:30 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστω πολυ σημερα ηδη ειναι καλυτερααλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:ασε ξαπλωσα να κοιμηθω για μεσημερι και ξυπνησα απο τα κλαματα του ποναει πολυ το καημενο, εμενα μου ειπε να του βαζω κρυο χαμομηλι , το εκανα πριν και τον ανακουφισε, τωρα του εδωσα ντεπον και εγω γιατι βλεπω οτι συνεχιζει να ποναει. να του δωσω και εγω πονσταν λες μετα ή αυριο ?αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:stefanakos έγραψε:βρηκα τωρα 9 και εικοσι τρεχω...stefanakos έγραψε:περνω τωρα τηλ για ραντεβου
Καλέ,θα προλάβετε???Αν είναι κοντά,καλώς!Αλλιώς...τρέχα!!!
Και να μου πεις τα νέα σας!!
Καλη επιτυχία!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΚΛΕΓΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ, ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ? ΠΗΓΑΤΕ ? ΑΧ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΥΛΟ ΠΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΧΥΜΟ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ ΜΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΠΑΚΟΤΙΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ.
Νίνα,και εμείς πήγαμε και ευτυχώς κατέβηκε.Μου ειπε να του δίνω ντεπόν-πονστάν εναλλάξ για 2 μέρες και έπειτα από τρεις μέρες να το κατεβάζω και να βάζω μία σταγονίτσα λάδι.Από δω και πέρα,μου είπε,δεν θα ξανάχουμε τέτοιο θέμα.Όλα καλά,δηλαδή!!
Χαίρομαι που είχατε και εσείς καλά νέα!!
Όσο για τα πακοτίνια,αφού τα αγόρασε κιόλας..τι να σου πω...δεν πειράζει...για μια φορά στο τόσο,δεν πειράζει!!
Αν ξυπνήσει και πονάει να του δώσεις.Εμάς ο παιδίατρος και στον πυρετό,πάντα εναλλάξ μου λέει να του δίνω,ντεπόν-πονστάν.
Και γω αν ξυπνήσει και κλαίει θα του δώσω.
Άντε, το ζόρι κάνα 2 μερούλες θα είναι.Εμένα σήμερα δεν πόναγε,πολύ,ευτυχώς..
Αλλά την πρώτη φορά..τα είχα δει όλα!Πόναγε πολύ ο καημενουλάκος μου.
Υπομονή και περαστικά θα είναι!!
elena25 έγραψε:Πφ... Έχω βαρεθεί τις υπερβολές πια...
mama katerina έγραψε:περαστικα σε ολα τα μικρακια και τις μανουλες!!!!elena25 έγραψε:Πφ... Έχω βαρεθεί τις υπερβολές πια...
τι επαθες εσυ?
mama katerina έγραψε:περαστικα σε ολα τα μικρακια και τις μανουλες!!!!elena25 έγραψε:Πφ... Έχω βαρεθεί τις υπερβολές πια...
τι επαθες εσυ?
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:περαστικα σε ολα τα μικρακια και τις μανουλες!!!!elena25 έγραψε:Πφ... Έχω βαρεθεί τις υπερβολές πια...
τι επαθες εσυ?
Ουσιαστικά, Δόξα Τω Θεώ, τίποτα! Απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω υπερβολές.. Κάποια πράγματα είναι προφανέστατα και χιλιοειπωμένα!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:περαστικα σε ολα τα μικρακια και τις μανουλες!!!!elena25 έγραψε:Πφ... Έχω βαρεθεί τις υπερβολές πια...
τι επαθες εσυ?
Ουσιαστικά, Δόξα Τω Θεώ, τίποτα! Απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω υπερβολές.. Κάποια πράγματα είναι προφανέστατα και χιλιοειπωμένα!
Ευάκι έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι οτι θελω να πιω 1 κανατα eggnog
καλησπερα μπαι δε γουει!
tatijana έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι οτι θελω να πιω 1 κανατα eggnog
καλησπερα μπαι δε γουει!
γεια σου ομορφη!!!!Εγω θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.αλλα θα τον βαψω κοκκινο και που εξοδα για βαψιματα?
tattooed_snowhite έγραψε:tatijana έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι οτι θελω να πιω 1 κανατα eggnog
καλησπερα μπαι δε γουει!
γεια σου ομορφη!!!!Εγω θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.αλλα θα τον βαψω κοκκινο και που εξοδα για βαψιματα?
χαχαχα ποιος σε πειραξε ρε συμπεθερα να γινει χαμος???
tattooed_snowhite έγραψε:δε φταιει το κεφαλι απο μονο του παντα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης