476 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Σαβ Νοε 19, 2011 8:08 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
γιατι παλι βρε τατι??εγινε τιποτα??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Πω πω... Επιμένει όμως! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
tattooed_snowhite έγραψε:για λιγο η για μονιμα?
tatijana έγραψε:elena25 έγραψε:Πω πω... Επιμένει όμως! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Χαχαχαχαχ...θα κανει κι αλλα..tattooed_snowhite έγραψε:για λιγο η για μονιμα?
για αρχη για λιγο αλλα θα ηθελα να ξεκουμπιστω με τον γιο μου απο δω..
tattooed_snowhite έγραψε:
σε περιμενω πασχα στην κερκυρα
και γω θελω να φυγω πολυ, για ιταλια συγκεκριμενα μιας που ξερω και τη γλωσσα να ξεκουμπιστουμε απο δω
tatijana έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:
σε περιμενω πασχα στην κερκυρα
και γω θελω να φυγω πολυ, για ιταλια συγκεκριμενα μιας που ξερω και τη γλωσσα να ξεκουμπιστουμε απο δω
παρε κι εμενα μαζι σου πλιιιιιζ...Και τον μορτη μου ετσι???Με θες το πασχα?Ειναι προσκληση????Ποτε πεφτει?
minubaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια...
15 απριλιου πεφτει το Πασχα...
minubaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια...
15 απριλιου πεφτει το Πασχα...
trilly έγραψε:
κοριτσια σας χαιρετω! παμε βολτουλα! a domani!
tatijana έγραψε:Εγω στα θα ανατιναχτω....
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:σε 500 μηνυματα γινομαι
valerakievelinaki έγραψε:γεια σου κατεριναααααααααα!! τα κοπελακια σου ειναι πανεμορφαααααααααααααααα !! και εσυ φυσικα ! αλλη φορα θα κανονισουμε να κατσουμε για κανα καφεδακι !!χαρηκα πολυ που σε γνωρισα !
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε καλο σου.τωρα το ειδα και πεθανα στο γελιο.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:σε 500 μηνυματα γινομαι
ε ναι αντε δεν λεει η συμπεθερα του Ρουβα να μην ειναι πρωταγωνιστρια!!! αχαχαχαχαχαχ γεια σου ρε Γεωργια μου!
βανια έγραψε:βαριέμαι έχει βάλει ο άντρας μου μια κωμωδία να δούμε αλλά βαριέμαι με κάτι ζώα που μιλάνε είναι
tatijana έγραψε:βανια έγραψε:βαριέμαι έχει βάλει ο άντρας μου μια κωμωδία να δούμε αλλά βαριέμαι με κάτι ζώα που μιλάνε είναι
δες το βιντεο μου στο φεις να χαμογελασεις λιγο...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης