526 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Κυρ Νοε 20, 2011 8:52 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πως ήταν το σκ σας ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:mama katerina έγραψε:Athin@ έγραψε:mama katerina πάλι δε σε γνώρισα...κάτι πάει στραβά μάλλον...
που ησουνα εσυ βρε Αθηνουλα? η αληθεια ειναι πως σε εψαξα αλλα δεν σε ειδα!!!
Άσε κορίτσι μου. Ξεκινήσαμε και φάγαμε δύο πακέτα. Ένα κοντά στο Καραϊσκάκη οπου έπαιζε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και δεν προχωρούσαμε και αφού καταφέραμε να διαφύγουμε να έρθουμε απο Σχιστό, φτάσαμε Ασπρόπυργο οπού είχαν κλείσει τον δρόμο απο το ΠΑΜΕ (απ'ότι μάθαμε σήμερα). Τελικά 7 παρά τέταρτο φτάσαμε στην έξοδο για τον πειφερειακό προς Λιόσια (πριν τα διυλιστήρια που έχει μια έξοδο)και φύγαμε απο κει για να γυρίσουμε πίσω. Αφού την βάφτιση την είχαμε χάσει ήδη...
Μιάς και ρώτησες...σκ@τ@...stefanakos έγραψε:πως ήταν το σκ σας ?
Ναι είναι η τρίτη φορά που το λέμε αυτό.. Το πιστεύεις ειλικρινά; χαχαχαmama katerina έγραψε:παντως καποια στιγμη θα τα πουμε που θα παει!!!!!!!
γιατι αθηνα τι έγινε ?Athin@ έγραψε:Μιάς και ρώτησες...σκ@τ@...stefanakos έγραψε:πως ήταν το σκ σας ?Ναι είναι η τρίτη φορά που το λέμε αυτό.. Το πιστεύεις ειλικρινά; χαχαχαmama katerina έγραψε:παντως καποια στιγμη θα τα πουμε που θα παει!!!!!!!
Εχτές γιατί έχασα τη βάφτιση της Βίβιαν και σήμερα γιατί ήταν απο τις Κυριακές που μισώ. Με έπιασε κατάθλιψη, δεν έχω όρεξη για τίποτα. Σηκώθηκα στις 2 και δεν έχω κάνει τίποτα όλη μέρα...stefanakos έγραψε: γιατι αθηνα τι έγινε ?
Athin@ έγραψε:Εχτές γιατί έχασα τη βάφτιση της Βίβιαν και σήμερα γιατί ήταν απο τις Κυριακές που μισώ. Με έπιασε κατάθλιψη, δεν έχω όρεξη για τίποτα. Σηκώθηκα στις 2 και δεν έχω κάνει τίποτα όλη μέρα...stefanakos έγραψε: γιατι αθηνα τι έγινε ?
Athin@ έγραψε:Μιάς και ρώτησες...σκ@τ@...stefanakos έγραψε:πως ήταν το σκ σας ?Ναι είναι η τρίτη φορά που το λέμε αυτό.. Το πιστεύεις ειλικρινά; χαχαχαmama katerina έγραψε:παντως καποια στιγμη θα τα πουμε που θα παει!!!!!!!
litsakos έγραψε:Kαλησπερα μανες!!!
Βιβιανακι πως ηταν τα βαφτισια σας?Συγκινηθηκες εεεεεε?
valerakievelinaki έγραψε:Athin@ έγραψε:Εχτές γιατί έχασα τη βάφτιση της Βίβιαν και σήμερα γιατί ήταν απο τις Κυριακές που μισώ. Με έπιασε κατάθλιψη, δεν έχω όρεξη για τίποτα. Σηκώθηκα στις 2 και δεν έχω κάνει τίποτα όλη μέρα...stefanakos έγραψε: γιατι αθηνα τι έγινε ?
στις 2 ????? μια χαρααααααααα !! οντως και εγω δεν σε ειδα μωρε φιλεναδα !και εμεις μη νομιζεις στο τελος φτασαμε γιατι ειχαν κλεισει τον δρομο και με το δικιο τους βεβαια !
κατερινα ηθελα και εγω να σου μιλησω αλλα σκεφτομουν οτι ηταν ντροπη να πιασουμε ψιλη κουβεντα την ιερη αυτη ωρα !! αλλη φορα θα τα πουμε παντως !!! φιλακια στα κοριτσακια σου !!
mama katerina έγραψε:
ε ναι γιαυτο πρεπει να κανονισουμε καφε ...
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
Ε! Είμαι κι εγώ εδώ! Έχουμε κι εμείς να κανονίσουμε τον καφέ που λέγαμε!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
Ε! Είμαι κι εγώ εδώ! Έχουμε κι εμείς να κανονίσουμε τον καφέ που λέγαμε!
athina24 έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!τι κανετε??
evvi έγραψε:γεια σας τσουπριιιτσες!!!!!!!!!
σημερα πηγαμε για φαγητο στους κουμπαρους σκασαμε στο φαϊ κλασικα!
μετα πηγαμε και στη μαμα μου για καφεδακι γενικως στην βολτα σημερα ωραια περασαμε.
τωρα τρωω τουρτιτσα!!!
evvi έγραψε:γεια σας τσουπριιιτσες!!!!!!!!!
σημερα πηγαμε για φαγητο στους κουμπαρους σκασαμε στο φαϊ κλασικα!
μετα πηγαμε και στη μαμα μου για καφεδακι γενικως στην βολτα σημερα ωραια περασαμε.
τωρα τρωω τουρτιτσα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης