76 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Τρι Νοε 15, 2011 12:31 pm
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
όλα τα παιδάκια κοιμούνται εκτός απο το δικό μου?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenalamprini έγραψε:όλα τα παιδάκια κοιμούνται εκτός απο το δικό μου?
mommy12585 έγραψε:elenalamprini έγραψε:όλα τα παιδάκια κοιμούνται εκτός απο το δικό μου?
Δεν είσαι η μόνη, ούτε η δική μου κοιμάται. Περιμένει να πάει 23.30 για να κοιμηθεί...
bou-boukitsa έγραψε:τελικα...ποσο πονηροι ειναι καποιοι ανθρωποι και βγαινουν παντα λαδι...??
elenalamprini έγραψε:mommy12585 έγραψε:elenalamprini έγραψε:όλα τα παιδάκια κοιμούνται εκτός απο το δικό μου?
Δεν είσαι η μόνη, ούτε η δική μου κοιμάται. Περιμένει να πάει 23.30 για να κοιμηθεί...
Είανι ξύπνια απο τις 8 το πρωϊ.Πόσο θα αντέξει σήμερα?
tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:τελικα...ποσο πονηροι ειναι καποιοι ανθρωποι και βγαινουν παντα λαδι...??
Τι εγινε μικρη Μπουμπουκιτσα?elenalamprini έγραψε:mommy12585 έγραψε:elenalamprini έγραψε:όλα τα παιδάκια κοιμούνται εκτός απο το δικό μου?
Είανι ξύπνια απο τις 8 το πρωϊ.Πόσο θα αντέξει σήμερα?
Τι ωρες σου κοιμαται?
βανια έγραψε:Μίνα περαστικά , να την βγάλεις με λαπαροσκόπηση όλα καλά θα πάνε . Κορίτσια και ο δικός μου ακόμα ξύπνιος είναι και είναι όρθιος απο της 7,15 ...
Α!να σας πω και το καλό :ο γιος μου ξεκίνησε να γράφει ημερολόγιο .. μου λέει :εδω μαμά γράφω τα μυστικά μου !
βανια έγραψε:Λοιπόν ο Σταύρος όπως διάβαζα μια απάντηση της μαμάς κατερίνας είδε την μεγάλη της κόρη και την ερωτεύτηκε με έβαλε μεσολαβητή .. αχ τη τραβάω η δόλια η μάνα ..
λοιπόν το ημερόλόγιο του ακόμα με αφήνει να το βλέπω αλλά εγω μόνο αν μου τα φέρνει το ανοίγω έγραφε για τον καβγά με το κολλητό του .
Κατερίνα από εφευρέσεις η κόρη σου πως πάει; ο δικός μου συνέχεια κάνει και κάτι ..
thequeen86 έγραψε:ουφ τωρα κοιμηθηκε κ ο δικος μου(αφου του εβγαλα λιγο το λαδι)
mama katerina έγραψε:ελατε στη ζωγραφικηηηη παιζουμε με τη Νενα
βανια έγραψε:Λοιπόν ο Σταύρος όπως διάβαζα μια απάντηση της μαμάς κατερίνας είδε την μεγάλη της κόρη και την ερωτεύτηκε με έβαλε μεσολαβητή .. αχ τη τραβάω η δόλια η μάνα ..
λοιπόν το ημερόλόγιο του ακόμα με αφήνει να το βλέπω αλλά εγω μόνο αν μου τα φέρνει το ανοίγω έγραφε για τον καβγά με το κολλητό του .
Κατερίνα από εφευρέσεις η κόρη σου πως πάει; ο δικός μου συνέχεια κάνει και κάτι ..
CHRISLA2216 έγραψε:mama katerina έγραψε:ελατε στη ζωγραφικηηηη παιζουμε με τη Νενα
ερχομαι να σας βρω
tatijana έγραψε:βανια έγραψε:Λοιπόν ο Σταύρος όπως διάβαζα μια απάντηση της μαμάς κατερίνας είδε την μεγάλη της κόρη και την ερωτεύτηκε με έβαλε μεσολαβητή .. αχ τη τραβάω η δόλια η μάνα ..
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγααααααλος!!!!CHRISLA2216 έγραψε:mama katerina έγραψε:ελατε στη ζωγραφικηηηη παιζουμε με τη Νενα
ερχομαι να σας βρω
Εγω παλι παω για νανακια....
Αααα!!
Σημερα το ματσα-μουτσακι μου, εκανε τα πρωτα του δειλα βηματα,πιανοντας το επιπλο και επαθα πλακα....Ηταν στην μια πλευρα του επιπλου και στην αλλη ειχα βαλει την coca-cola και τσουκου τσουκου την εφτασε...
Πολυ καληνυχτα σας...
βανια έγραψε:
Α!να σας πω και το καλό :ο γιος μου ξεκίνησε να γράφει ημερολόγιο .. μου λέει :εδω μαμά γράφω τα μυστικά μου !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermom στις Τετ Νοε 16, 2011 1:02 am, 1 φορά
CHRISLA2216 έγραψε:tatijana έγραψε:βανια έγραψε:Λοιπόν ο Σταύρος όπως διάβαζα μια απάντηση της μαμάς κατερίνας είδε την μεγάλη της κόρη και την ερωτεύτηκε με έβαλε μεσολαβητή .. αχ τη τραβάω η δόλια η μάνα ..
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγααααααλος!!!!CHRISLA2216 έγραψε:mama katerina έγραψε:ελατε στη ζωγραφικηηηη παιζουμε με τη Νενα
ερχομαι να σας βρω
Εγω παλι παω για νανακια....
Αααα!!
Σημερα το ματσα-μουτσακι μου, εκανε τα πρωτα του δειλα βηματα,πιανοντας το επιπλο και επαθα πλακα....Ηταν στην μια πλευρα του επιπλου και στην αλλη ειχα βαλει την coca-cola και τσουκου τσουκου την εφτασε...
Πολυ καληνυχτα σας...
φιλια τατιανα μου!! καλο βραδυυυυυ!!!!!!! ονειρα γλυκα!!
trilly έγραψε:καληνυχτα!
supermom έγραψε:βανια έγραψε:
βάνια αγαπώ Σταύρο...σου το χωρίς ξαναπεί ε; Δεν πειράζει. Στο λέω άλλη μια φορά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης