851 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #14!! Τετ Νοε 23, 2011 3:03 am
anthaki
Η ψυχή της παρέας!
...απο πειρα σας λεω οχι αυγα στους κιμαδες γιατι σφιγγουν! Επισης λιιγο γαλα και ψωμι αντι γαλετα η φρυγανια βοηθουν,και οχι πολυ ζυμωμα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=5NHd4hKOxcE&noredirect=1
panic button
οποια δεν εχει δει την ταινia να την δει.
την ειδα χτες την νυχτα και μιλαμε ειναι σουπερ
mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=5NHd4hKOxcE&noredirect=1
panic button
πωπω φαινεται τελεια! που την ειδες παιζει τωρα η μπορω να την κατεβασω?
μπορεις να την κατεβασεις ανετα.Δεν πιστευω να σκιαζεσαι?αν ναι δες την με καποιον αλλον.
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=5NHd4hKOxcE&noredirect=1
panic button
μπορεις να την κατεβασεις ανετα.Δεν πιστευω να σκιαζεσαι?αν ναι δες την με καποιον αλλον.
Eγω τους κανω στο τηγανι που ειναι σαν γκριλ,αυτο που δν εχει επιπεδο πατο,βαζω ελαχιστο λαδι εκει,στο μιγμα βαζω,κιμα,αυγο,ψωμι βουτηγμενο στο γαλα,μαιντανο,ντοματα,δυοσμο βασιλικο οπωςδηποτε,κυμινο,αλατι πιπερι κ λιγο παπρικα,κανονικη οχι καυτρη,αφηνω να μαριναρουν λιγο στο ψυγειο,καμια ωρα,να δεεσουν οι γευσεις,μετα περναω απο αλευρι κι τους ψηνω στο τηγανι που ειπα πριν.Απλα δν τους κανω πολυ μικρους να μη καουν ουτε μεγαλους να μη ψηθουν.CHRISLA2216 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.CHRISLA2216 έγραψε:καλημερα!!!
μετα απο 2 ωρες πανω απο το τηγανι, ο μουσακας ειναι σχεδον ετοιμος να μπει στον φουρνο..ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΑΓΑΠΩ ΜΟΥΣΑΚΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΑΚΑ
τι κανετε κοριτσια?? τα παιδακια σας?
ας με βοηθησει καποια, γιατι εχω προβλημα με τους κεφτεδες.. ασχετο!! πως γινεται καθε φορα να μου βγαινουν, ανοστοι, αγευστοι, σκληροι κ στεγνοι? για πειτε καμια συνταγη για αφρατους, μαλακους κ γευστικους κεφτεδες!!!
ε τοτε βοηθηστε κι εμενα, και την βιβη κοριτσια!!!!! αντε, περιμενω..
Βασιλικουλα, τι κανεις? που εισαι?
anthaki έγραψε:...απο πειρα σας λεω οχι αυγα στους κιμαδες γιατι σφιγγουν! Επισης λιιγο γαλα και ψωμι αντι γαλετα η φρυγανια βοηθουν,και οχι πολυ ζυμωμα!
mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=5NHd4hKOxcE&noredirect=1
panic button
φυσικαι και σκιαζομαι φυσικα και θα τη δω με τον αντρα μου
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=5NHd4hKOxcE&noredirect=1
panic button
απο που κατεβαζεις εσυ?εχει ενσωματωμενους υποτιτλους απο εκει που κατεβαζεις?
manoula_24xr έγραψε:Eγω τους κανω στο τηγανι που ειναι σαν γκριλ,αυτο που δν εχει επιπεδο πατο,βαζω ελαχιστο λαδι εκει,στο μιγμα βαζω,κιμα,αυγο,ψωμι βουτηγμενο στο γαλα,μαιντανο,ντοματα,δυοσμο βασιλικο οπωςδηποτε,κυμινο,αλατι πιπερι κ λιγο παπρικα,κανονικη οχι καυτρη,αφηνω να μαριναρουν λιγο στο ψυγειο,καμια ωρα,να δεεσουν οι γευσεις,μετα περναω απο αλευρι κι τους ψηνω στο τηγανι που ειπα πριν.Απλα δν τους κανω πολυ μικρους να μη καουν ουτε μεγαλους να μη ψηθουν.CHRISLA2216 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.CHRISLA2216 έγραψε:καλημερα!!!
μετα απο 2 ωρες πανω απο το τηγανι, ο μουσακας ειναι σχεδον ετοιμος να μπει στον φουρνο..ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΑΓΑΠΩ ΜΟΥΣΑΚΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΑΚΑ
τι κανετε κοριτσια?? τα παιδακια σας?
ας με βοηθησει καποια, γιατι εχω προβλημα με τους κεφτεδες.. ασχετο!! πως γινεται καθε φορα να μου βγαινουν, ανοστοι, αγευστοι, σκληροι κ στεγνοι? για πειτε καμια συνταγη για αφρατους, μαλακους κ γευστικους κεφτεδες!!!
ε τοτε βοηθηστε κι εμενα, και την βιβη κοριτσια!!!!! αντε, περιμενω..
Βασιλικουλα, τι κανεις? που εισαι?anthaki έγραψε:...απο πειρα σας λεω οχι αυγα στους κιμαδες γιατι σφιγγουν! Επισης λιιγο γαλα και ψωμι αντι γαλετα η φρυγανια βοηθουν,και οχι πολυ ζυμωμα!
Κι γω προτιμω ψωμι,ξερετ τι κανει η μανα μου,αφηνεει το ψωμι να γινει τελειως πετρα,οχι απαραιτητα παλιο ψωμι κ το χτεσινο αμα το αφησεις εκτος σακουλας σε ενα 24ωρο εχει γινει πετρα,κι το αλεθει στο μουλτι κ γινεται σκονη.
mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=5NHd4hKOxcE&noredirect=1
panic button
απο που κατεβαζεις εσυ?εχει ενσωματωμενους υποτιτλους απο εκει που κατεβαζεις?
απο greekddl ... ναι εχει...το κατεβαζω..ειναι πολυ χε##^μο?
mamavivo έγραψε:
αμα εισαι φοβητσιαρα θα την ακουσεις λιγο...
mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:
ωχ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θα τη δω ομως..
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:
ωχ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θα τη δω ομως..
ρε κοριτσι ατο grekddl πως λειτουργει?
πρεπει να πληρωσω?
να κατεβασω καποιο προγραμμα.
μπηκα αλλα ψιλομπερδευτηκα να πω την αληθεια.
εγω κατεβαζω απο το tog.net που μου εχει κανει προσκληση ενας φιλος αλλα αργει να βαλει ταινιες.π.χ το break down sega του twilight ακομα να το βαλει,και ολα τα αλλα το εχουν ηδη.
για να μην πω γιοα το greys anatomy που περιμενω το 10 επεισοδιο σαν τρελη ακομα απο τον 8ο κυκλο.
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:
θα τη δω ομως..
ρε κοριτσι ατο grekddl πως λειτουργει?
πρεπει να πληρωσω?
να κατεβασω καποιο προγραμμα.
μπηκα αλλα ψιλομπερδευτηκα να πω την αληθεια.
εγω κατεβαζω απο το tog.net που μου εχει κανει προσκληση ενας φιλος αλλα αργει να βαλει ταινιες.π.χ το break down sega του twilight ακομα να το βαλει,και ολα τα αλλα το εχουν ηδη.
για να μην πω γιοα το greys anatomy που περιμενω το 10 επεισοδιο σαν τρελη ακομα απο τον 8ο κυκλο.
stefanakos έγραψε:απο εκει εισαι ? εγω του λεω να παμε διακοπες κερκυρα και ολο μου λεει ειναι μακρια....που θα μου παει θα τον πεισω να με παει μια φορα
mamavivo έγραψε:
ευχαριστω κοριτσακι μου αλλα δεν κατεβαζω απο το pirate bay μου ξετιναξε τον υπολογιστη .κατεβαζα παρα πολυ καιρο απο εκει αλλα καποια στιγνη κολλησα ιο που το εστειλε το pc .
boubou έγραψε:mamavivo έγραψε:
ευχαριστω κοριτσακι μου αλλα δεν κατεβαζω απο το pirate bay μου ξετιναξε τον υπολογιστη .κατεβαζα παρα πολυ καιρο απο εκει αλλα καποια στιγνη κολλησα ιο που το εστειλε το pc .
Οταν θες να κατεβασεις ενα αρχειο πρωτα να κοιτας να το εχουν κατεβασει πολλοι και μετα να εχει σχολια απο κάτω... αν ειναι ψευτικο αρχειο η με ιο θα το εχουν κανει αναφορα κι αλλοι στα σχολια τους απο κατω!! οποτε με αυτον τον τροπο ειναι δυσκολο να κολλησεις κατι!
αλικακι έγραψε:cinderella έγραψε:βρε κορίτσια, δεν μπαίνω συχνά λόγω ελλειψης χρόνου, αλλά η blackrose τί κάνει;;;; Έχει σποράκι τελικά;;;; Τα φιλιά μου σε όλες σας και καλή υπομονή με τα ζουζούνια σας κ τους αντρούληδες!!!!
Είναι μια χαρά και περιμένει κοριτσάκι!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης