26 Απ: Πώς να τον κάνω να θηλάζει αποκλειστικά;;Βοηθηστε με!!! :) Σαβ Νοε 19, 2011 6:32 am
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
etoile! έγραψε:Κοριτσια χθες τα ξημερωματα τον ειχα πολλη ωρα στο στηθος. Δε ετρωγε τιποτα και στο τελος του εδωσα μπιμπερο. Το πρωι που ξυπνησαμε, επειδη ο κυριος ειχε καλομαθει με το μπιμπερο, δεν ηθελε στηθος παλι... Οποτε εβγαλα με το θηλαστρο και του εδωσα. Μετα τον εβαλα στο στηθος και εφαγε 2 φορες, ορμηξε θα ελεγα και εφαγε με τρελη ευκολια...
Αλλα γιατι ειναι με τις ωρες του;;;Συνηθως δεχεται μονο στηθος, αλλα καποιες φορες μου βγαζει την ψυχη και στο τελος τρωει απο μπουκαλι...(αυτο γινεται κυριως τα ξημερωματα που ειναι κομματια και μαλλον δεν εχει πολλες δυναμεις)...
Μηπως μονο για τα ξημερωματα να βγαζω με θηλαστρο και να του δινω, για να μη ταλαιπωρειται;;;
etoile!, καλησπέρα!!
Να σου ζήσει ο μπέμπης!!
Κι εγώ τα ίδια σχεδόν πέρασα. Μια εβδομάδα στην εντατική και ο μικρός έμαθε μπουκάλι. Ήθελα όμως να θηλάσω, αν και ο μικρός δεν ήθελε με τίποτα το στήθος μου... Την πρώτη μέρα έβγαζα με το θήλαστρο ώσπου το στήθος μου μάτωσε... Είχα σκεφτεί να τον αφήσω νηστικό μέχρι να φάει από το στήθος. Δεν είχα όμως πολύ γάλα αφού την πρώτη εβδομάδα στο μαιευτήριο δεν είχα βγάλει καθόλου. Ήρθε και η παιδίατρος σπίτι και μου έδειξε πώς να θηλάζω. Τελικά τα καταφέραμε!! Με τις ώρες στο στήθος και συμπλήρωμα ξένο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ όμως!! Το ρεκόρ ήταν 4 ώρες συνέχεια στο στήθος! Όταν τον έβγαζα έκλαιγε... Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα πολύ, αλλά τα καταφέραμε και οι δυο!!
Τώρα θηλάζω ακόμα (7,5 μηνών) είναι ο μπέμπης και από τους 4 μήνες δε θέλει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό (αυτό δεν ξέρω πόσο καλό είναι, γιατί δεν μπορώ να τον αφήσω κάπου για πολλές ώρες).