Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
741 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 741 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

kanty

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 311356 Ποσες φορες το εχετε πει αυτο στον αντρα σας? Εγω παντως πολλες φορες!!!!!!!! Εγω να διαβασω τα παιδια εγω να τα κανω μπανιο εγω να ειμαι συνεχεια απο πανω τους.... Αν θελουν κατι τα παιδια φωναζει εμενα δεν κανει τ ι π ο τ α !!!!!!!! γιατι οι αντρες να κοιτανε την καλοπεραση τους? Μη τυχον και τους ενοχλησουμε.... τον εχω κακομαθει τον δικο μου νομιζω..... με θελει τελεια μαμα τελεια νυκοκοιρα και τελεια συζηγο χωρια που δεν μου φτανουν τα παιδια τα θελει και ολα στο χερι ουτε νερο δεν βαζει μονος του... ελεος θα καταρευσω και μη νομιζεται οτι κανει καμια κουραστικη δουλεια 8 ωρες καθεται εγω τρεχω ολη μερα και αν δεν ειναι κατι στην εντελεια θα μου τη πει κ ολλας.... παντως δεν μπορω να πω οτι δεν εχει και τις καλες του πλευρες ειναι τρυφερος και με μενα και με τα παιδια θα τους παρει οτι θελουν και αμα πω οτι χρειαζονται κατι θα τσακιστει να τους το παρει μας αγκαλιαζει, γενικα ειμαστε οικογενειακος της αγκαλιας αλλα δεν καταλαβαινει οτι κουραζομαι και αν του πω οτι ειμαι κουρασμενη λεει το κλασικο που εκεινη την ωρα θελεις να ουρλιαξεις.... σιγα... τι εκανες ολη μερα? ενω αυτος που δεν εκανε τιποτα ειναι κουρασμενος και τα μεσημερια κοιμαται και 3 με 4 ωρες τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 679259 πειτε μου και τις δικες σας ιστοριες...νυκοκοιρες μανουλες ενωθειτεεεεε!!!!!!!!!!!

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σου αφιερώνω το παρακάτω ανέκδοτο...

Ο σύζυγος επιστρέφει στο σπίτι του από τη δουλειά και βρίσκει τα τρία του παιδιά στον κήπο, ακόμα με τις πυτζάμες τους, να παίζουν. Τριγύρω τους υπήρχαν άδεια κουτιά από φαγητό διασκορπισμένα σε όλον τον κήπο.

Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, καθώς επίσης και η πόρτα του σπιτιού και πουθενά ίχνος από τον σκύλο.

Μπαίνοντας στο σπίτι συνάντησε ακόμα μεγαλύτερη ακαταστασία. Ένα φωτιστικό πεσμένο κάτω και το....
χαλί τσαλακωμένο και μαζεμένο πάνω στον τοίχο.

Στο σαλόνι η τηλεόραση ήταν αναμμένη και έπαιζε πολύ δυνατά σε ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια και ο καναπές ήταν καλυμμένος με παιχνίδια και ρούχα.

Στην κουζίνα ο νεροχύτης ήταν γεμάτος κατσαρόλες, το πρωινό είχε χυθεί στα μάτια της κουζίνας, η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, το φαγητό του σκύλου πεταμένο στο πάτωμα, κάτω από τραπέζι ένα σπασμένο ποτήρι κι ένας μικρός σωρός πίσω από την πόρτα.

Ανέβηκε αμέσως τη σκάλα παραμερίζοντας τις ντάνες από παιχνίδια και τους σωρούς από ρούχα, αναζητώντας τη γυναίκα του, τώρα πλέον ανήσυχος μήπως της συνέβαινε κάτι, μήπως αρρώστησε, μήπως έπαθε κάτι σοβαρό.

Όπως πήγαινε προς την κρεβατοκάμαρα πρόσεξε πώς έβγαινε νερό κάτω από την πόρτα του μπάνιου και μπαίνοντας είδε πετσέτες γεμάτες σαπούνια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο πάτωμα, χιλιόμετρα από χαρτί υγείας ξετυλιγμένο και πεταμένο σε μια γωνιά και οδοντόκρεμα πάνω στον καθρέφτη και στους τοίχους.

Μπήκε τρέχοντας στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε τη σύζυγό του χωμένη στο κρεββάτι με τις πυτζάμες, να διαβάζει ήρεμα ένα μυθιστόρημα.

Εκείνη τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα του.

Εκείνος την κοίταξε και αναμαλλιασμένος τη ρώτησε:

-Τί συνέβη εδώ πέρα;

Εκείνη του χαμογέλασε ξανά και του είπε:
- Θυμάσαι που κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά με ρωτάς τί σκατά κάνω όλη μέρα;

- Ναι, απάντησε αυτός.

- Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολλες φορες!εμενα το τελευταιο που μου ειπε: "θα περιμενουμε να μεγαλωσει το παιδι για να μη με ζαλιζεις" και καλα επειδη εχουμε τωρα ενα,να περιμενουμε λιγο ακομα να μεγαλωσει και να κανουμε δευτερο και να με βοηθαει αυτο και οχι αυτος!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα κλασικη ατακα τους κοριτσια επειδη οι δουλειες του σπιτιου δεν αποδιδουν χρηματα ε δεν δικαιολογουμαστε να κουραζομαστε!Εγω μην τον αφησω για λιγη ωρα με το παιδι,δεν αντεχει μετα απο μιση ωρα αρχιζουν να τσακωνονται χεχε!

και του λεω και εγω εγω που ειμαι με το παιδι 6 χρονια δηλαδη επρεπε να ειμαι στο τρελοκομειο?

καλα φοβερο το ανεκδοτο!

kanty

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να σαι καλα... με κανες και γελασα... μηπως πρεπει να το κανουμε και εμεις αυτο? Αλλα τωρα που το σκεφτομαι θα ουρλιζα εγω αν εβλεπα ακαταστασια ασε που θα εκανα μια βδομδα να μαζεψω το σπιτι ενω τωρα αν δω κατι το κανω κατευθειαν και ξεμπερδεψα εγω λεω να κανω κατι καλυτερο να φυγω το πρωι μονη μου να παω τις βολτες μου με τις φιλες μου και να γυρισω το βραδυ αφου θα εχουν κοιμηθει τα παιδια την κρεβατομουρμουρα ομως μετα ποιος θα την αντεξει/ εκτος αν βαλω ωτο ασπιδες και οταν μιλαει να λεω μονο... ναι αγαπη μου!!!! τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 215994

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααχ κοριτσια μου!μεγαλο θεμα αυτο,τι να πω και τι να κρυψω?????εμενα ο καλος μου αφου εμαθε την μπεμπα αγκαλια και ολη μερα την κραταω στα χερια η στο σλινγκ θελει και το σπιτι μαζεμενο και φαγητο ετοιμο και τα παντα στο χερι!δεν εχει ομως τετοια!κανω τα απαραιτητα φαι μωρου-πλυσιμο-σιδερο και για τα δικα μας οποτε φιλοτιμηθει να κατσει να βοηθησει!οποτε το πρωι εγω παω στη μαμα μου πινω καφε καθομαι και μπορει να γυρισω οταν ξυπνησει(δουλευει βραδυ)και αν δεν θελει να κατσει να κανουμε δουλειες ξαναφευγουμε μαζι αυτη τη φορα για την δικη του μαμα!αν δεν τον ενοχλει το σπιτι που ειναι ακαταστατο δεν ενοχλει κ μενα!!!!βεβαια μονο ακαταστατο το χω καθαρο ειναι παντα!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermom έγραψε:Σου αφιερώνω το παρακάτω ανέκδοτο...

Ο σύζυγος επιστρέφει στο σπίτι του από τη δουλειά και βρίσκει τα τρία του παιδιά στον κήπο, ακόμα με τις πυτζάμες τους, να παίζουν. Τριγύρω τους υπήρχαν άδεια κουτιά από φαγητό διασκορπισμένα σε όλον τον κήπο.

Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, καθώς επίσης και η πόρτα του σπιτιού και πουθενά ίχνος από τον σκύλο.

Μπαίνοντας στο σπίτι συνάντησε ακόμα μεγαλύτερη ακαταστασία. Ένα φωτιστικό πεσμένο κάτω και το....
χαλί τσαλακωμένο και μαζεμένο πάνω στον τοίχο.

Στο σαλόνι η τηλεόραση ήταν αναμμένη και έπαιζε πολύ δυνατά σε ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια και ο καναπές ήταν καλυμμένος με παιχνίδια και ρούχα.

Στην κουζίνα ο νεροχύτης ήταν γεμάτος κατσαρόλες, το πρωινό είχε χυθεί στα μάτια της κουζίνας, η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, το φαγητό του σκύλου πεταμένο στο πάτωμα, κάτω από τραπέζι ένα σπασμένο ποτήρι κι ένας μικρός σωρός πίσω από την πόρτα.

Ανέβηκε αμέσως τη σκάλα παραμερίζοντας τις ντάνες από παιχνίδια και τους σωρούς από ρούχα, αναζητώντας τη γυναίκα του, τώρα πλέον ανήσυχος μήπως της συνέβαινε κάτι, μήπως αρρώστησε, μήπως έπαθε κάτι σοβαρό.

Όπως πήγαινε προς την κρεβατοκάμαρα πρόσεξε πώς έβγαινε νερό κάτω από την πόρτα του μπάνιου και μπαίνοντας είδε πετσέτες γεμάτες σαπούνια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο πάτωμα, χιλιόμετρα από χαρτί υγείας ξετυλιγμένο και πεταμένο σε μια γωνιά και οδοντόκρεμα πάνω στον καθρέφτη και στους τοίχους.

Μπήκε τρέχοντας στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε τη σύζυγό του χωμένη στο κρεββάτι με τις πυτζάμες, να διαβάζει ήρεμα ένα μυθιστόρημα.

Εκείνη τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα του.

Εκείνος την κοίταξε και αναμαλλιασμένος τη ρώτησε:

-Τί συνέβη εδώ πέρα;

Εκείνη του χαμογέλασε ξανά και του είπε:
- Θυμάσαι που κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά με ρωτάς τί σκατά κάνω όλη μέρα;

- Ναι, απάντησε αυτός.

- Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ!

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια δε φταινε οι αντρες μας....εμεις φταιμε που στην αρχη κανουμε τα παντα για να τους ευχαριστουμε και μετα κλαταρουμε.Εμενα με ξερει οπως με γνωρισε,δεν αλλαξα γι ακανεναν και για τιποτα.η μονη αλλαγη ειναι η προτεραιοτητα του μωρου.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια σας διαβαζω και απορω.....δηλαδη τωρα μετα τα παιδια τα βλεπετε αυτα?δελαδη αφου δεν εκανε τιποτα πριν πιστευετε οτι θα εκανε μετα το παιδι!πιστευω οτι ειναι οπως τους μαθουμε....για παραδειγμα ο αντρας μου ηταν ο πιο καλομαθημενος που υπηρχε,ολα στο χερι αφου ειχε 5 γυναικες να τον υπηρετουν....οταν ξεκινησαμε να μενουμε μαζι και δουλευαμε και οι δυο τα ξεκαθαρισαμε....δεν μπορει να εχει τρελλες απαιτησεις και βοηθαει και αυτος οσο μπορει!α!και τα παιδια επισης!μπορω να πω οτι επειδη τα πρωινα ειναι σπιτι με τις μικρες (δουλευει απογευμα και νυχτα) τρωει και μεγαλο παλουκι!

kanty

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μαλλον εισαι η τυχερη της παρεας... εγω πιστευω οτι ειναι και λιγο στον ανθρωπο ο δικος μου οταν δεν δουλευει το πρωι μπορει να κοιμαται και μεχρι το μεσημερι και αν του πω να κανει κατι μπορει να μη μου πει οχι αλλα θα το κανει οποτε του ρθει για παραδειγμα οταν ημουν εγκυος στη δευτερη κορη μου 8 μηνων εκανα γενικη καθαριοτητα στο σπιτι και του ζητησα να καθαρησει τα φωτιστηκα για να μη σκαρφαλωνω με την κοιλια τουρλα μου ελεγε ναι θα τα κανω ωσπου περασε μια βδομαδα και ακομα δεν τα ειχε κανει παρολο που του το ελεγα καθε μερα ωσπου ενα πρωι που ενοειται οτι ακομα κοιμοταν βαζω τη σκαλα να τα καθαρησω εγω εκεινη την ωρα τυχαινει να ερθει η πεθερα μου και ο αντρας μου ξυπνησε και μολις με ειδε πανω στη σκαλα μου φωναξε ο κυριος ομως τον κανονησαμε και εγω και η πεθερα μου τωρα ομως αμα δει σκονη στα φωτιστηκα μου λεει καλε απο ποτε εχεις να τα καθαρησεις? εκεινη την ωρα δεν πρεπει να του φερω το φωτιστηκο στο κεφαλι?

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα αυτην την αναβλιτικοτητα την εχουν ολοι οι αντρες?και εγω οποτε του ζηταω κατι μου λεει το απογευμα θα το κανω,μετα παει αυριο,το μεσημερι και παει λεγοντας γκρρρρρ ενω αυτος οταν θελει κατι το θελει εδω και τωρα γκρρρ!

????????

Επισκέπτης
Μάλλον είναι θέμα ανθρώπου!! Εμένα μου βάζει χέρι επειδή δε τον ξυπνάω το βράδυ να είναι μαζί μου όταν θηλάζω!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

Μάλλον τον εχεις κακομαθει... Δε γινεται να τα κανεις μονη σου ολα...

????????

Επισκέπτης
black beauty έγραψε:καλα αυτην την αναβλιτικοτητα την εχουν ολοι οι αντρες?και εγω οποτε του ζηταω κατι μου λεει το απογευμα θα το κανω,μετα παει αυριο,το μεσημερι και παει λεγοντας γκρρρρρ ενω αυτος οταν θελει κατι το θελει εδω και τωρα γκρρρ!

Σε εμας παλι εγω ειμαι ετσι, ενω ο αντρας μου οτι και να του πω το κανει αμεσως!! Ντροπη μου Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπα μαλλον ειναι στον ανθρωπο!Ειναι παντα της τελευταιας στιγμης!

οντως ντροπη σου χεχε

και τι να κανω να καθομαι να τσακωνομαι?

τι κανει το μωρακι σου?

toniantoni

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγω δουλευω και εχω ή να πω εχουμε 3 παιδια. Το μεγαλο αγορι -ο μπαμπας μας δηλαδη δεν κανει τιποτα στο σπιτι βασικα ουτε και με τα παιδια ασχολειται ιδιαιτερα. Η αλήθεια ειναι οτι δουλευει πλεον παρα πολλες ωρες αλλα οχι πως και πριν που δεν δουλευε τοσες ηταν διαφορετικα τα πραγματα. Ή μαλλον συγγνωμη για να μην τον καταδισκαζω κιολας παλιοτερα επαζε λιγο μαζι τους. Καλα για διαβασμα και τετοια ουτε συζητηση. Αν δεν μπορεις μου λεει παρα ανευ αποδοχων να βοηθας και εμενα. Στο σπιτι τιποτα αλλα για τις δουλειες καθαρισμα και σιδερο εχω γυναικα που βοηθαει. Το φοβερο ειναι που λεει " εγω δεν σου ειπα ποτε οχι αν δεν μπορεις ή θες κατι παρε γυναικα να σε βοηθαει" λες και μπορεις να εχεις τον αλλο καθε μερα. Και ετσι για καθε απορεια μια τυπικη μου μερα ειναι ξυπνημα απο τις 7 ετοιμαζω τα παιδια , παω δουλεια, γυρναω, διαβασμα, παιχνηδι, δουλειες, τον βοηθαω και με την δουλεια του οποτε μπορω, μπανιο τα παιδια, πηγαινε ελα σε δραστηριοτητες, ψωνια για το σπιτι κλπ, κλπ. του λεω λοιπον αν ποτε παθω τιποτα τι θα κανετε??? Αααα καμια φορα του ζηταω να βοηθησει με το μπανιο και σπανιως μπορει γιατι εχει δουλεια ή θελει να ξεκουραστει. Εγω δεν θελω ποτε. Ξερετε τι ωρα ειναι τωρα που γραφω ?? 3.30 τη νυχτα καλο ετσι!!!!
Το ενα παιδι ειναι αρρωστο και το αλλο ειχε αυπνιες ομως ο καλος μου ροχαλιζει ανενοχλητος, αφηστε που και να τον χρειαστω δεν ξυπναει ουτε μα κανονια. Να σας πω ομως δεν με νοιαζει πια γιατι αυτος χανει μερος απο την ζωη μας απο την καθημερινοτητα μας, οποτε εγω απλα απολαμβανω την μητροτητα, το μεγαλωμα των παιδιων και οσο για το σπιτι και αυτα κανω οτι μπορω. Παω για υπνο τωρα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 215994

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Κοριτσια δε φταινε οι αντρες μας....εμεις φταιμε που στην αρχη κανουμε τα παντα για να τους ευχαριστουμε και μετα κλαταρουμε.Εμενα με ξερει οπως με γνωρισε,δεν αλλαξα γι ακανεναν και για τιποτα.η μονη αλλαγη ειναι η προτεραιοτητα του μωρου.

Συμφωνώ, όπως επίσης παίζει μεγάλο ρόλο η ανατροφή που έχει από τη μάνα του.Εμένα ευτυχώς δεν είναι τέτοια περίπτωση, είναι δουλευταράς αλλά βοηθά και μένα παρα πολυ, αλλα οι γονείς του ποτε δεν τον μεγαλωσαν σαν πασά παρόλο που είναι μοναχοπαιδι.Αλλιώς θα'χαμε γίνει μπιλιες, τετοιες συμπεριφορές δεν τις αντεχω...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...κορίτσια τελικα οι άντρες εύκολα βολεύονται!!

Το χειρότερο είναι κάποιοι ...(π.χ. ο ξαδερφος μου ) θέλει να κάνει και πολλά παιδιά...άλλα δεν κουνάει ουτε το δαχτυλάκι του....ε..η αλλη μονη θα τα μεγαλωνει...οση διάθεση και να υπάρχει δεν γίνεται!!

νομίζω λοιπον πως η ελληνιδα μανα μεγαλώνει έτσι τα αγόρια...και ολη η γενιά μας εχει μεγαλώσει με τροπο που δεν ειναι οι αντρες που ξεραμε σαν έννοια...

δεν έχουν πρωτοβουλίες...δεν...δεν...τα καναν ολα οι μανούλες...και οι σενεχιζουν αυτες,,η πέφτει ολο το βάρος στη γυναίκα..

εκτός από ολα τα αλλα .,...

οι σημερινοί άντρες φταίνε και για την υπογεννητικότητα!! σκεφτείτε το...
πόσα πια να κάνουμε μόνες μας??

Litsaki89

Litsaki89
οι αντρες ειναι απο την φυση τουσ ετσι θελουν καποια να τους φροντιζει κ επειδη σε εμεις οι γυναικες ειναι στη φυση μασ να φροντιζουμε καπου παραχανει η κατασταση αλλωστε οι πιο πολλοι ειναι καλομαθημενοι απο τισ μαναδες τους ο αντρας μου ειναι πολυ αγχωδης ανθρωπος τα θελει ολα στην εντελεια το φαγητο στρωμενο στο τραπεζι οταν ερθει το σπιτι συμμαζεμενο και η κλασικη ατακα " Λιτσα που ειναι εκεινο Λιτσα που εβαλες το αλλο" ααα επιτελους φροντισε μονος σου τα πραγματα σου κυριος. Αυτος τρεχει σαν τον Βεγγο για να ειναι ολα τελεια κι εγω κινουμε σε ρυθμους regge δεν μπορω να με αγχωνουν αλλωστε προταιρεοτητα ειναι το παιδι!!!!

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Κοριτσια δε φταινε οι αντρες μας....εμεις φταιμε που στην αρχη κανουμε τα παντα για να τους ευχαριστουμε και μετα κλαταρουμε.Εμενα με ξερει οπως με γνωρισε,δεν αλλαξα γι ακανεναν και για τιποτα.η μονη αλλαγη ειναι η προτεραιοτητα του μωρου.

συμφωνω... Wink

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ν ΚΑΝΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ Τ ΜΩΡΟ..ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ Μ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙΙ...ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 604962 τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 604962 τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 604962 τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 604962 τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 604962 τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 604962

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniantoni έγραψε:Εγω δουλευω και εχω ή να πω εχουμε 3 παιδια. Το μεγαλο αγορι -ο μπαμπας μας δηλαδη δεν κανει τιποτα στο σπιτι βασικα ουτε και με τα παιδια ασχολειται ιδιαιτερα. Η αλήθεια ειναι οτι δουλευει πλεον παρα πολλες ωρες αλλα οχι πως και πριν που δεν δουλευε τοσες ηταν διαφορετικα τα πραγματα. Ή μαλλον συγγνωμη για να μην τον καταδισκαζω κιολας παλιοτερα επαζε λιγο μαζι τους. Καλα για διαβασμα και τετοια ουτε συζητηση. Αν δεν μπορεις μου λεει παρα ανευ αποδοχων να βοηθας και εμενα. Στο σπιτι τιποτα αλλα για τις δουλειες καθαρισμα και σιδερο εχω γυναικα που βοηθαει. Το φοβερο ειναι που λεει " εγω δεν σου ειπα ποτε οχι αν δεν μπορεις ή θες κατι παρε γυναικα να σε βοηθαει" λες και μπορεις να εχεις τον αλλο καθε μερα. Και ετσι για καθε απορεια μια τυπικη μου μερα ειναι ξυπνημα απο τις 7 ετοιμαζω τα παιδια , παω δουλεια, γυρναω, διαβασμα, παιχνηδι, δουλειες, τον βοηθαω και με την δουλεια του οποτε μπορω, μπανιο τα παιδια, πηγαινε ελα σε δραστηριοτητες, ψωνια για το σπιτι κλπ, κλπ. του λεω λοιπον αν ποτε παθω τιποτα τι θα κανετε??? Αααα καμια φορα του ζηταω να βοηθησει με το μπανιο και σπανιως μπορει γιατι εχει δουλεια ή θελει να ξεκουραστει. Εγω δεν θελω ποτε. Ξερετε τι ωρα ειναι τωρα που γραφω ?? 3.30 τη νυχτα καλο ετσι!!!!
Το ενα παιδι ειναι αρρωστο και το αλλο ειχε αυπνιες ομως ο καλος μου ροχαλιζει ανενοχλητος, αφηστε που και να τον χρειαστω δεν ξυπναει ουτε μα κανονια. Να σας πω ομως δεν με νοιαζει πια γιατι αυτος χανει μερος απο την ζωη μας απο την καθημερινοτητα μας, οποτε εγω απλα απολαμβανω την μητροτητα, το μεγαλωμα των παιδιων και οσο για το σπιτι και αυτα κανω οτι μπορω. Παω για υπνο τωρα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ τα παιδια εχουν και μπαμπα....... 215994

Ακριβως...

Kastallia έγραψε:

Συμφωνώ, όπως επίσης παίζει μεγάλο ρόλο η ανατροφή που έχει από τη μάνα του.Εμένα ευτυχώς δεν είναι τέτοια περίπτωση, είναι δουλευταράς αλλά βοηθά και μένα παρα πολυ, αλλα οι γονείς του ποτε δεν τον μεγαλωσαν σαν πασά παρόλο που είναι μοναχοπαιδι.Αλλιώς θα'χαμε γίνει μπιλιες, τετοιες συμπεριφορές δεν τις αντεχω...

Θα συμφωνω και με αυτο,αλλα υπαρχουν κ εξαιρεσεις...Ο αδερφος μου ο ενας τον ειχε καλομαθει η μανα μου τοσο πολυ που διπλα του στο κομωδινο πχ ηταν το τηλεκοντρολ και φωναζε την αδερφουλα μου η εμενα γιατι δε μπορουσε να απλωσει το κουλο του,οταν ομως παντρευτηκε και η γυναικα του δεν μπορσουσε λογω εγκυμοσυνης να δειτε ποσο καλα τα καταφερνε....Τα παντα ολα..Και χωρις να του το ζητησει...Κι εχει γινει υποδειγμα πατερα και συζυγου..Απο οταν ηταν μωρο,ο ανηψιος μου,εμαθε να τον κραταει μονος του.Μιας και μαια η νυφη μου.Οποτε τους καλομαθαινουμε κι εμεις και φυσικα και οι μαναδες τους...

markella01

markella01
Ο δικός μου μεγάλωσε σαν πασάς...Η μάνα του σίφουνας για να τα προλάβει όλα...Θεωρεί πως υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές στο σπίτι, δλδ αυτός θα κατεβάσει τις κουρτίνες να τις πλύνω, άλλα πλυντήριο δε θα βάλει ποτέ. Έχω αφήσει την ηλεκτρική σκούπα να την κάνει αυτός γιατί με πονάει η μέση και θεωρεί ότι μόνο αδερφή δεν τον έκανα που τον βάζω να κάνει σκούπα. Κάνει δουλειές (μετά από 3 μέρες) μόνο όταν του το ζητάω, από μόνος του δεν έχει το φιλότιμο να κάνει τίποτα... Εγώ πάλι έμαθα σε ένα σπίτι με 7 άτομα όπου όλοι άντρες γυναίκες προσφέραν σε κάθε πόστο... Δεν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές, εφόσον ζούμε σε ένα σπίτι και το βρωμίζουμε το καθαρίζουμε κιόλας. Δουλεύει μουσικός 3 βράδια την εβδομάδα κι όλο τον άλλο καιρό κάθεται...Ξυπνάει κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι και μετά κοπροσκυλιάζει εδώ κι εκεί...Το μεσημέρι ξανά ύπνο , κι εγώ την βγάζω κάθε μέρα με 5-6 ώρες ύπνου. Τώρα όμως που είμαι έγκυος θα τα ξεχάσει όλα, έχω να βγάλω τόσο άχτι, θα του πω εγώ αντρικές και γυναικείες δουλειές , που τον έμαθε η μάνα του μόνο να κάθεται και να τα βρίσκει όλα έτοιμα. Αι στο καλό νευρίασα τώρα.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Ο δικός μου μεγάλωσε σαν πασάς...Η μάνα του σίφουνας για να τα προλάβει όλα...Θεωρεί πως υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές στο σπίτι, δλδ αυτός θα κατεβάσει τις κουρτίνες να τις πλύνω, άλλα πλυντήριο δε θα βάλει ποτέ. Έχω αφήσει την ηλεκτρική σκούπα να την κάνει αυτός γιατί με πονάει η μέση και θεωρεί ότι μόνο αδερφή δεν τον έκανα που τον βάζω να κάνει σκούπα. Κάνει δουλειές (μετά από 3 μέρες) μόνο όταν του το ζητάω, από μόνος του δεν έχει το φιλότιμο να κάνει τίποτα... Εγώ πάλι έμαθα σε ένα σπίτι με 7 άτομα όπου όλοι άντρες γυναίκες προσφέραν σε κάθε πόστο... Δεν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές, εφόσον ζούμε σε ένα σπίτι και το βρωμίζουμε το καθαρίζουμε κιόλας. Δουλεύει μουσικός 3 βράδια την εβδομάδα κι όλο τον άλλο καιρό κάθεται...Ξυπνάει κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι και μετά κοπροσκυλιάζει εδώ κι εκεί...Το μεσημέρι ξανά ύπνο , κι εγώ την βγάζω κάθε μέρα με 5-6 ώρες ύπνου. Τώρα όμως που είμαι έγκυος θα τα ξεχάσει όλα, έχω να βγάλω τόσο άχτι, θα του πω εγώ αντρικές και γυναικείες δουλειές , που τον έμαθε η μάνα του μόνο να κάθεται και να τα βρίσκει όλα έτοιμα. Αι στο καλό νευρίασα τώρα.

Κι αν θυμαμαι καλα ειστε λιγο χρονικο διαστημα μαζι η κανω λαθος?Να του τα κοψεις αυτα...Τωρα γιατι μετα παει,πεταξε το πουλακι...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα παλι κανει οοολες τις δουλειες εαν του το πω.σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα τα παντα κ ποτε δεν μου εχει πει ααα εγω ειμαι αντρας κ τετοια.παντα με βοηθαει κ αυτο ξεκινησε απο οταν ημουν εγκυος.δεν με αφηνε να κανω τιποτα σχεδον γιατι φοβοταν! ετσι μεχρι κ τωρα με βοηθαει σε ολα κ γενικα ειναι νοικοκυρης

markella01

markella01
tatijana έγραψε:
markella01 έγραψε:Ο δικός μου μεγάλωσε σαν πασάς...Η μάνα του σίφουνας για να τα προλάβει όλα...Θεωρεί πως υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές στο σπίτι, δλδ αυτός θα κατεβάσει τις κουρτίνες να τις πλύνω, άλλα πλυντήριο δε θα βάλει ποτέ. Έχω αφήσει την ηλεκτρική σκούπα να την κάνει αυτός γιατί με πονάει η μέση και θεωρεί ότι μόνο αδερφή δεν τον έκανα που τον βάζω να κάνει σκούπα. Κάνει δουλειές (μετά από 3 μέρες) μόνο όταν του το ζητάω, από μόνος του δεν έχει το φιλότιμο να κάνει τίποτα... Εγώ πάλι έμαθα σε ένα σπίτι με 7 άτομα όπου όλοι άντρες γυναίκες προσφέραν σε κάθε πόστο... Δεν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές, εφόσον ζούμε σε ένα σπίτι και το βρωμίζουμε το καθαρίζουμε κιόλας. Δουλεύει μουσικός 3 βράδια την εβδομάδα κι όλο τον άλλο καιρό κάθεται...Ξυπνάει κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι και μετά κοπροσκυλιάζει εδώ κι εκεί...Το μεσημέρι ξανά ύπνο , κι εγώ την βγάζω κάθε μέρα με 5-6 ώρες ύπνου. Τώρα όμως που είμαι έγκυος θα τα ξεχάσει όλα, έχω να βγάλω τόσο άχτι, θα του πω εγώ αντρικές και γυναικείες δουλειές , που τον έμαθε η μάνα του μόνο να κάθεται και να τα βρίσκει όλα έτοιμα. Αι στο καλό νευρίασα τώρα.

Κι αν θυμαμαι καλα ειστε λιγο χρονικο διαστημα μαζι η κανω λαθος?Να του τα κοψεις αυτα...Τωρα γιατι μετα παει,πεταξε το πουλακι...

Βρε ή που θα του τα κόψω ή που θα τον στείλω στη μάνα του, δεν καταλαβαίνω τίποτα... Μου λέει συνεχώς ότι με το μωρό θα αλλάξει και φυσικά δεν πιστεύω λέξη...απλά θέλω να ελπίζω. Βρε θα φάει αγγαρεία που θα πάει σύννεφο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις